Hoş buldum. Teşekkür ederim
19 aylık bir kızı olan çalışan bir anneyim. Ergenlikten bu yana kilosundan memnun olamayan bvir insandım. Çok zayıf olmadım hiç ama üniversite sonuna kadar 59-63 kilo arasında değişti kilom. Sigarayı bıraktığım zamana kadar ne oldu anlamadan 16 kilo aldım. Derhal akupunktur ve diyete başladım. Diyeti çok sıkı uyguladım ve günde 1,5 saat tempolu yürüyüş yaparak 6 haftada fazlalıklardan kurtuldum tam ohh derken zayıflamanın rehavetiyle iştahım öyle bir açıldı ki kiloları fazlasıyla geri aldım. Evlendim ibre yukarıya doğru koştu adeta. 86 kg ile hamile kaldım. 100 Küsür kilo ile doğuma girdim. (100 kilodan sonra doktor beni tartmaya gerek görmedi

Doğumdan sonra 89 kilo oldum 1 ay içinde uykusuzluıktan vs. Ama sonra etraftakilerin baskısıyla (sen ye de bebek doysun vs. ) hareketsizlik, depresyon derken 98.9 a vardı kilom. Aylardır nerdeyse tartılmamıştım. bu rakamı görünce dur dedim. Asla 100' ü görmeyeceğim tekrar demiştim hamilelikteyken. Eşiminde desteğiyle diyete başlamaya karar verdim. Diyetisyenlerin verdiği saatli ölçülü listelerden bıktığım için ne yapayım derken, Dukan diyetini anlattı doktorum. Kendisi de bu diyeti uygulayıp 19 kilo vermiş hala devam ediyor rejime. Hemen kitabını aldım. Okudum en ince ayrıntısına kadar. 13 Şubatı milat seçtim kendime. Tam 1 aydır diyetteyim. Diyete harfiyen uyuyorum. günde 40 dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum ( bazen 1-2 gün aksıyor). Şimdilik iyi gidiyorum 8 kilo verdim. Ama sanırım asıl zor kısmı bundan sonrası.
Bir takıma girmek istememdeki neden eşim artık bıktı benim diyet konuşmalarımdan ve şikayet ediyor. Aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum sorunlarımı düşüncelerimi.
Buı yüzden burdayım. Diyetin başından beri bu forumu okumaya başladım. Çok faydası oldu dışardan okurken bile. İçindeyken daha da etkili olur mutlaka.
Herkese merhaba diyorum tekrar...
Umarım istediğimiz kiloya ineriz hep birlikte.