• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe:27::27:

Ayneen motoru hizlandiriyoruum islere daliyoruuuum....kolay gelsiiin...:21:

kırmızıgül çok güzel olmuşsun:nazar:

bugün sonunda yürüyüşüme çıktım 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir yedim kahvaltıda:51:

bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649

ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden

Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle

Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm

alin size degisik degisik fotolar...

Cnmm fotonu ve paylasım alanındakı yazını 9. takıma tasıdım bılgın olsun.İrden ve azmınden dolayı tum 9. takım senı ayakta alkıslıyoruz :46::46:

selam kızlar
herkese iyi haftalar diliyorum :))

var yaaa topiğe bir girdim gözüm gönlüm açıldıııı yavruuuummm kırımızıımmmmm 41 kere maşallahhhh manken olmuşsun mübarek :nazar::nazar::nazar: ay çok güzelsin kuşum yaaa Allah bizlerede nasip etsin inşallah.İnşallah bir daha asla kilo sorunun olmazzzz!!!! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::54::54::54::54::29::29::29:
saol bitanemm..darisi senin basina insallah... eminim sende eski haline donersin canim...diyetini siki tut ve enonemlisi spor yapmaya calis canim..sporsuz sadece diyet eziyet resmen
deilmi? banada öyle geldi sanki kırmızım deil gibi :1:
:60::60::60:
Hee dogru dedin deel bu bizim kirmizi asla deeol....hemen resim koysun face y
:1:

esaclar yakismismi bi bakak.....
ehh herhalde benzemem safisim..icimden bir insan cikti resmen kolaymi:9::9:yariisindan ayrildim:60
Cnmm fotonu ve paylasım alanındakı yazını 9. takıma tasıdım bılgın olsun.İrden ve azmınden dolayı tum 9. takım senı ayakta alkıslıyoruz :46::46:

tamam canim..insallah sizlerede faydasi olur

Son düzenleme:
afiyet olsun doğacım....
:16::16::16::16:
Lutfen don dogaaam..yerin boos seni bekliyooor....artik burdasin hayatta birakmam yapisirim sacinaaa....:4:
yapış valla teze boyalı saçlarımııı:1:cumartesi katlı kestirip açık karamel rengine boyattım :12:
kızlar ben çıkıyorum hızlandırılmış bir şekilde ev işlerimi yapayım sonra yemeklerimide yapıp dısarı çıkıcam..pc açık olunca sizin yanınıza gelmekten iş yapamıyom hheehehe:27::27:
kolay gelsin :3::3:
Gunaydin kizlaaar...bi geldim keyiflendiim butun kizlar toplanmiiis ...takimim ne fistiklar cikarmissss...eski distlar geri donmusss...takimin kizlari artik hic kacamak yapmicakmisss....(ben de dahiil).....daha ne olsuuuuun....

Benim mesajlar biraz carpiliyo yazarken artik kusuruma kalmayin telle bu kadar oluyor yaniiim...

Biraz evleri toparliyim kendimi disarlara atiim bakiim soyle bi bahar gelmismi guzel yurdumaaa...

Sonra yine gelirim yamaciniza ins.....:16:16::16:

gulum sen burdasin yaa ohhh gozum arkada deel valla ...bos durma face e resim koy cabuuuk.....:33:

safişimmmmm canım arkadaşım :13:kızlar hepinizi özledim ya çok moral bozukluğu yaşadım işyerinde ve evde ayrı ayrı düzelmeye başladı biraz olaylar kafamı toplamaya başlamam lazım şu içimdeki öküz sürüsüne dur demem lazım .

tatlımm bu krizzlerde kuru incir kuru kayısılııı cevizliii toplarlaaa hazırladığın tatlılarr çözebilirrrr:34:

Saliss saolasın canım. Ben dukan diyeti yapıyorum kayısı ceviz yasak. Ama aştım sonunda hiç bir şey yemeden krizi. 3 tane light cola içtim. O da zaarlı biliyorum ama şiçimdeki şeytan sustu sonunda :))

canim seni cok iyi anlayabiliyoruz...hepimiz öyle günler geciriyoruz
ocak ayinin basinda basladim diete,su güne kadar bir gün dahi bozmadim..yediklerime sayiyorum
eger bozarsam yine basa döncem..bunu istemiyorum
her sabah aynaya bakip"basarcam,yemicem "diyorum,güne baslarken
insallah gecicek..biraz daha sabir.

Akabecim çok teşekkür ederim. Çok haklısın gerçekten. Önceden olsa böyle bir krizde neler yer bitirirdim. Mesajını okuyunca çok hak verdim sana başaracağız ve yemeyeceğiz. Heyyyyy.....

Kırmızıgülcüm seni ayakta alkışlıyorum. Bravo sana. Çoooooooook güzelsin, muhteşemsin. Seni iraden ve azminden dolayı tebrik ediyorum. Resimlerin bana çok büyük motivasyon oldu. Tekrar tekrar tebrikler.....

günaydınlarrrrr
:16::16::16:
çok güzel bir gün..hava güneşlii...ben haftasonu coşup bol bol yemedim..veee çok büyük sıkıntılarımı hallettim.
cuma günü eve gittiğimde eşim dışardaymış bana tel etti hadi sende gel oğluşumu yedirip partopar çıktım bana tarif etti bi baktım kuyumcuda sec begen al dedi yüzük almak istemiş ben begeneyim demiş.ay cok duygulandım..ama beğenemedim:37:
kızlar ben pek modayı takip edemiyorum varmı şöyle güzel bir tavsiyeniz..yoksa fırsatı kaçıaracağım.
dünde aldım başımı alışverişe çıktım..çok güzel bluzler buldum M beden.benim üst beden küçüktür zaten oldu sayılırlar.form istanbula gittim ayakkabı vsde aldım.ama en büyük eksiğimi alamadım etek..çalışınca her sabah ne güysem diye düşünmek zorunda kalıyorum eskiler olmuyor büyük beden almak içimden gelmiyor..

Benim hiçbir yüzüğüm parmağıma olmuyor. Hatta ne acıdır ki eşimin alyansı bile benim parmağıma olmjuyor. O yüzden anlamam ben modadan falan. Gözüne ne hoiş göründüyse seç bşir tane fırsatı kaçırmadan. Önemli olan eşinin inceliği ve nezaketi.

Aldıklarını güle güle giy. Az sabret 1 beden küçük etekler al. Sezon daha yeni başladı hem. :))

kelebekcim emzirdiğimiz için daha çok kalorili yakıyormuşuz sözde ama bei etkilemiyooo...güya millet emzire emzire eriyormuş falan..bünyeye bak bendekiiii:9:

Aynen benimde öyle oldu emzirme döneminde 10 kilo daha aldım. Şimdi vereceğiz inşallah hep birlikte....

Bu gün sabah saat 6 da hızlı bir şekilde başladım güne. Hemen okulka koşturdum. Bu haftasonu saatler ileri alınacak neyseki de yarım saat geç başlayacak dersler haftaya.

Eve yeni geldim.

hemen bugünkü menümü yazayım.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta (30 sn de kahvaltı yapmanın tek yolu)

Öğle:
Tavuk sote ve yoğurt.

Herkese kolay gelsin.

Biraz önce 1 saatliğine biraz uyuyayım dedim. Rüyamda kocaman tepside bir tatlı vardı ve parmakla sonuna kadar yiyordum. Uyanınca birden rüya olduğuna öyle sevindim ki.....

Sigarayı bıraktığımda da sigara içmek isterdim rüyalarımda bir türlü çakmak bulamazdım. Bu da öyle bir şey herhalde ...

Bu gün sabah saat 6 da hızlı bir şekilde başladım güne. Hemen okulka koşturdum. Bu haftasonu saatler ileri alınacak neyseki de yarım saat geç başlayacak dersler haftaya.

Eve yeni geldim.

hemen bugünkü menümü yazayım.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta (30 sn de kahvaltı yapmanın tek yolu)

Öğle:
Tavuk sote ve yoğurt.

Herkese kolay gelsin.
acıkmıyormusun canım..

Biraz önce 1 saatliğine biraz uyuyayım dedim. Rüyamda kocaman tepside bir tatlı vardı ve parmakla sonuna kadar yiyordum. Uyanınca birden rüya olduğuna öyle sevindim ki.....

Sigarayı bıraktığımda da sigara içmek isterdim rüyalarımda bir türlü çakmak bulamazdım. Bu da öyle bir şey herhalde ...
:9:

sabah:1dilim cavdar
5zeytin
biraz keçi peyniri
domates
salatalık
haslanmıs yumurta

ara:sütlü nescafe

öğle
yarım baget
1 tabak yagsız yumurtalı ıspanak
1 kase yogurt

ara:2 kayısı
1kuru erik
10 kadar badem
1 bardak süt

akşam
düdüklü tencerede pişmiş kuşbaşı et
salata
kuru biber kavurması yogurtlu
ne yazkki 1 dilim ekmek..

bugün kendimi cok ac hissettim
su içemedim sanırım ondan normalde günde 40 hasta bakmazken 65 di en son baktıgımda.cok yogundu.hava güzel bazıları öylesine bile uğruyo nede olsa ailenizin hekimi:9:

Kelebekcim merhaba

Acıkmıyorum sabah dersten derse koştururken. Oldum olası sevmem erken kahvaltı yapmayı. Öğlen yeterince yemezsem acıkıyorum ama. O yüzden öğle yemeklerinin vaktini geçirniyorum. Ara öğün yapmıyorum çok canım istemedikçe. Sütlü kahve içiyorum, soda falan içiyorum arada. 5 hafta oldu diyete başlayalı. Haftasonu geçirdiğim tatlı krizi dışında sorun olmadı. O da regl olacağım içindi sanırım.

Karbonhidratı şekeri bırakmak o çok yoğun acıkma hissini engelliyor sanırım kandaki şeker oranı hızla yükselip düşmediği için.

Şimdilik iyi gidiyor.

Kelebekcim su içmek çok önemli tabi ki. Sen daha iyi bilirsin tabi doktor olduğun için. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir yerde okumuştum. Bazen susuzluk hissi açlık gibi hissedilirmiş. BU yüzden önce su için diyordu.

Ben dukan diyeti yapıyorum. Kitapta şunu söylüyordu. günde 1.5 -2 litre su içemem diyen bu diyeti yapmasın. Bir de hep aklıma şu geliyor. Su içerken içinizi yıkadığınızı ve temizlediğinizi varsayın diyordu. Ben bol bol su içiyorum. bazen 3 lt bile oluyor.

Sen de yeterince su içmediğin için açlık hissetmiş olabilirsin.

menü......
sabah kahvaltımı yapmak istediğimde saat 12 yi geçmişti kahvaltı öğle yemeği karışık gibi oldu...
1 kase tarhana çorba...2 kk ezine peynir...1 domates...1 salatalık...1 yumurta..biraz badem
bir kaç saat sonra yarım elma
akşam 1 tabak yogurtlu ıspanak 2 salatalık 1 domates 1 kk ezine peynir
az sonra da büyük kupa tarçınlı süt içicem..ve bol su...belki de bir de soda patlatırım:)

selamun aleyküm güzeller,
bugün cok yogun bir gündü
günüm vardi,bir sürü cesit icinde
1 yumurta,1 porsiyon salata aldim
diger arkadaslar sofradaki kizartmaya resmen ekmek bandilar
canim cekti..ama "yemicem ,yesem ne olcak ?yedikce üzülüp pisman oluyorum" diye,kendi kendime söylenip durdum ve günümü atlattim :)

ben cikiyorum canlar,erkenden uyuyacam insallah
yarin cok yogun olacagim..erken yatip erken kalkayim insallah

selam ve dua ile..:54::54::54:

Yyaaaa Allahımmmmmm sonundaaaa geldiii fotolarrrrrrr buu fotolaraa yorumm bilee yapamayacağımmmm o kadarrrr güzellll kiiii emekk varr herr yanında:16::16::16:

Back
X