kızlar ben geldim 
bugün istanbulda çok güzel bir gün var insanın kırlarda koşası var vallahi tabi ben bu tombul tavuk halimle nasıl koşarsam
sabah 7 kalktım eşime enfes bir kahvaltı hazırladım öpücüklerle uyandırdım
karşılıklı kahvaltı yaptım ona sahanda yumurta ıhlamur ve çeşit kahvaltı hazırladım şakalaşa şakalaşa yedik 
kendimede 5 yeşil zeytin bir haşlama yumurta bir çatal beyaz peynir ve yarım limon eşliginde yeşil çay içtim 2 adet kurutulmuş çavdar ekmegiyle 
bu sefer şaşmıca,k benim diyet annemde gene gelse hiç kusura bakmasın ben diyetteyim eşim kahvaltıları götürünce ben çok kötü oldum ah dedim şimdi bunlar degilde onları yemek vardı
ama vermek lazım hem sizleri utandırmak istemiyorum hemde kendimi bu arada başıma ne geldi şaştımda kaldım dün 90 tartıda bugün ise 93 gördüm iyimi 
karnım vucdum çok şişti adet olamıyorum olmam lazım bugün bir adet olsamda rahatlasam 
ben bir karar verdim artık üsülme aglama yok herşeyi oluruna bıraktım yavrularımın ölmesi benim yüzümden degil allahtan kader alın yazısı kimse ban diyemez sen öldürdün ne eziyetler çektim ben ya tek temennim eylüle kadar 70 düşmek sonrada bebege vesile olmak 
bir evladın kokusuna öyle ihtiyacım varki bir bilseniz
rabbim ne veririse hayırlısını versin şimdi suyumu dolduruyum içiyim 3 litre günde bu arada öglenede kereviz yogurtlucam allah nasip ederse akşam yemeginede mercimek çorbası ve patlıcam közlemiştim son poşetide çıkardım dondurucudan onu yogurtlucem yicem pazarteside yürüyüşe başlıyourm bebeler epey yolum var yürüyüşe başlayınca derim sizlere saatini bilemiyorum yane
her türkkiye millet nerdesinir tombul kuşlarım benim ya 
ben geldim siz yoksun ulen çıldırıcimmmmmmmmmmmmm:124::124::124: