• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecemavi kurallar vw katilim formunu eklediim. formu doldurursan seni daha iyi tanimis oluruz......gunde en az 5 mesaj ve menu paylasimiba dikkatt...hosgeldiiin....

* 7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VEVİRÜSkk
VİRÜSKURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):ece

yaşınız:34

işiniz:şimdilik evdeyim

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:evlenirken yani 10 yıl önce 56 kilo civarındaydım 2 çocuktan sonra 81 oldum sağlıksız bir destek yardımıyla vede tabi sporla 68 düştüm sonra ipin ucunu kaçırdım şimdide burdayım

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):beni en çok sinir eden eşimin inceden iğnelemeleri

boyunuz:1.59

ilk başladığınız kilo:76

hedef kilonuz:56

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:sağlıksız bir destek kullanmıştım ama ben en çok yürüyerek vede tabi yediklerime dikkat ederek zayıflarım

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:hemen alışverişe çıkıp güzel vede küçük beden kıyafetler alacağım.şimdi tabi bol giyiniyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:her istediğin kıyafeti alabilmek tabi birde yükselen bir özgüven

diğer(eklemek istediğiniz):Alıntı ile CevaplaCevapla
benide kabul ettiğiniz için teşekkürler kızlar bu sefer olacak diyorum

öncelikle hoşbuldum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

kahvaltı 1 haslama yumurta
light beyaz peynir 1 bardaktan biraz fazla light süt

ara:yeşil cay

öğlen:
1.5 kaşık yulaf kepeği yumurta süt ve baharattan yapılan omlet tarzı bişey yedim
süt 1 bardak

Kelebekcim ben de dukan diyeti yapıyorum 6 haftadır. Yaklaşık 10 kg verdim toplamda. Dışardayken uygulamak çok zor ama sonuç veren bir diyet burda deneyimlerimizi paylaşabiliriz bu konuda. İnşallah beklediğin sonuçlarını alırsın biranönce. Rejime başlamadan önce ben de öyle bir jübile yapmıştım. Çatlayana kadar yemiştim nerdeyse :))

Teşekkürler akabecim bizimle paylaştığın için. Deneyelim biz de bakalım bir etkisi olur.

Hoşgeldin ecemavi... Daha önce okuduğum forumlarda yurtdışındakiler light peynir kullanmakta zorlandıklarından bahsetmişler özellikle. Dukan diyet tarifleri yazan bir blog okumuştum ismini hatırlamıyorum tekrar denk gelirsem paylaşırım. Orda farklı peynir tarifleri de vermişti. Yağsız süt ve keçi sütü vs karıştırarak bir bakarsan yardımcı olur.

öncelikle hoşbuldum eğer o sitenin adını bulursan mutlaka benimle paylaş bu gün markete gittim sadece az yağlı peynir bulabildim maalesef yağsız yok ama yağsız süt var

Ben önce dukan diyet sitesine girdim ve ordaki anketi doldurdum bir sürü soru var kaç hamilelik geçirdin 18 yaşından sonraki en düşük en yüksek kilon kaç kere diyet yaptın vs gibi. Orda bana 6 gün atak süresi verdi. Ve 30 ekimde istediğim kiloya inecekmişim inşallah. Sana tavsiyem sen de anketi doldur. sana öngörülen süre kadar yap atağı. Çünkü atak kıznı biraz bıktırıcı sadece protein alındığı için.

ben doldurdum 7 gün atak 109 seyir çıktı madem sende dukan diyeti yapıyorsun birbirimize destek olalım

Atak süresinin 3 günü çok kötüydü. Başağrısı ve devamlı bir ağız kuruluğu su içiyorum içiyorum yok doymuyorum suya. 4. gün oldu ve rahatladım. Ne baş ağrısı kaldı ne ağız kuruluğu ama susuyor insan çok. Hiç açlık hissetmedim. Çünkü serbest olan şeyleri sınırsız yiyebiliyorsun. Mesela bazı günler doymadığımı hissettiğimde nerdeyse 1 tane tavuğu tek başıma yediğim oldu. Yağsız yoğurt sınırsız zaten. Ben canım gece saatlerinde bir şeyler istediğinde light kola içiyorum o an için hevesim geçiyor. Açlık hissetmesem de fırının önünden geçerken ekmek kokuları tatlılar vs. hala cezbediyor ama sabrediyorum o isteklere de.

arkadaştada ağız kokusu yapmış onun için 3 gününde bırakmış öğretmende

Evdeyken herşey çok kolay aslında. Yemeklere salataya vs. hiç yağ kullanmıyorum. Soğanı çok az suyla kavuruyorum yemek yaparken. Yağsız olunca pek tadı olmuyor yemeklerin ben de genelde sebze günlerinde salata ve protein tercih ediyorum. Haşlanmış tavuk, köfte balık ne olursa. Ama dışardayken zor kısmı. Tamamen yağsız yemek zorundayız. Pazar günü dışarda yedik bu sefer piliç şiş yedim. mutlaka yağ vardır içinde ama arada sırada olur artık dedim ne yapalım. Dukan diyeti tarişfleri diye ararsan pek çok site blog vs var muhteşem tarifler var. Tatlandırıcılarla tatlılar vs yapmışlar görüntüleri çok güzeldi ama ben denemedim. Sana tavsiyem diyet meyveli yoğurt diyet kaşar diyet puding gibi şeyleri tüketme. Çünkü içinde karbongidrat ta var sonuçta ve yağı şekeri azaltılmışi da olsa kalori,leri bol. Aklına geldikçe sor. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.....

benide yemek ve kahvaltı davetleri zorlar ama ben sebzenin sıfır yağla pişirileceğini bilmiyordum

kahvaltı 1 haslama yumurta
light beyaz peynir 1 bardaktan biraz fazla light süt

ara:yeşil cay

öğlen:
1.5 kaşık yulaf kepeği yumurta süt ve baharattan yapılan omlet tarzı bişey yedim
süt 1 bardak

ooo dukana başlanmış güzel bir başlangıç

Son düzenleme:
sabah kahvaltım:
çemenli 2 yumurta
bir bardak süt
2 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz peynir

ara: 1 elma
kuşburnu çayı
ekinezya çayı

öğle: 1 muz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
turşu

akşam: salata
3 köfte
az makarna
bir tabak mercimek çorba
ayran

1saat yüzme
yarım saat yürüyüş

hoşgeldin ecemaviii aramızaa bol şanslarrrr inşşşş tez zamanda kurtulursun canım:32::32::32:

:62::64::66::66::66::122::124:
kızlarr sabah karatyıma harfi harfine uyuyom ama öğlen akşam tabuldotta ne varsa onu yiyom annem fena bozuluo ama kalorileri belli bugün yüzdüm bi,r gün yüzüp bir yürücem bakalım fark edecek miii merakk ediomm bölecee aşırmammm daa ortadann kalkarr

Son düzenleme:
sabah kahvaltım:
çemenli 2 yumurta
bir bardak süt
2 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz peynir

ara: 1 elma
kuşburnu çayı
ekinezya çayı

öğle: 1 muz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
turşu

akşam: salata
3 köfte
az makarna
bir tabak mercimek çorba
ayran

1saat yüzme
yarım saat yürüyüş

canım afiyet olsun da bu menü karataya hiç uymamış.aynı öğünde pilav,muz,kuru fasulye..hepsi nişastalı

iyi akşamlar :16:
millet nerelerdesinizzz???
ecemavi hoşgeldin canım :16:

hoşbuldum
bu günkü menüm
SABAH 2 dilim kepek ekmek,1 adet zeytin,şekersiz çay,haşlama yumurta,accık peynir
ÖĞLEN meyva
AKŞAM zeytinyaglı yeşil fasulye,salata,light yoğurt
su bitki çayı içtim vede kahve
40 dk yürüdüm kızımla sek sek oynadım

Son düzenleme:
kızlar dün tvde yarışmaya bakdım tesadüfen gördüm aman allahım kendimi gördüm sanki en zayıf yarışmacıyla 10 kilo farkım var böylemiyim dedim:53::53::53:bu gün itibarıyla pis gaza geldi ablanız :27:1400-1500 cal almaya çalışıcam yürüyüş bandında 3 gün 30 dk +3 gün 30 dk lesli teyze planım ve cumaya kadarda tartılmıycam ki günlük zavallının tepesindeydim işteee böyleeee.........

iyi aksamlar kizlaar...
iste benim tanidigim dogaa donduuu..
kizlar hepinizi cok azimli gorduuumm...ins..cuma ya sonuclarini aliriiz..
kaptaniniz telle cwbellesiyoo ancak bu kasar yazabiliyoruum..ama mesajlarrinizi okuyorum merak etmeyiiin...

kızlar dün tvde yarışmaya bakdım tesadüfen gördüm aman allahım kendimi gördüm sanki en zayıf yarışmacıyla 10 kilo farkım var böylemiyim dedim:53::53::53:bu gün itibarıyla pis gaza geldi ablanız :27:1400-1500 cal almaya çalışıcam yürüyüş bandında 3 gün 30 dk +3 gün 30 dk lesli teyze planım ve cumaya kadarda tartılmıycam ki günlük zavallının tepesindeydim işteee böyleeee.........

iyi aksamlar kizlaar...
kaptaniniz telle cwbellesiyoo ancak bu kasar yazabiliyoruum..ama mesajlarrinizi okuyorum merak etmeyiiin...

iyi aksamlar kizlaar...

akşam:1 alabalık fileto yağsız teflonda.diet kola

ara:yogurt

ara:sütlü kahve sekersiz

evetttt dukanda ilk atak günü bitti sayılır.
spora gelince kuyumcuya kadar gittim:12::12::12:
eşim aldı yüzüğümü.. $3v43p.webp

akabe çok güzel kilo vermişsin şimdiye kadar :nazar::nazar:bundan sonrada böyle devam edeceğine eminim:38:
Ah canim agzindan bal damliyor insallah canim ,elimden geleni yapiyorum,sizzler icinde cok cok dua ediyorum söyle hep beraber zayiflayalim ins.

Ecemavi hosgeldin tanistigimiza m.oldum

Kelebekolcam iyi günlerde tak canim,yüzügün cok güzelmis

Saferancim ben bu hafta zayiflamak icin acaip motiveliyim
Bu grup Allahin izniyle Cuma günü 1.gelcek

Saliss menün canim baya karbonhidrat agirlikli normalmi bu canim

ben geldim canlarım :14::14::14:bugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya:14::14::14:herkeze iyi geçeler kızlar :5:

ben geldim canlarım :14::14::14:bugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya:14::14::14:herkeze iyi geçeler kızlar :5:

oy kiyamam Allah sifa versin canim
rezene migrene cok iyi,eger seviyorsan yemegini yapip yiyebilirsin

Back
X