• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim canlarım :14::14::14:bugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya:14::14::14:herkeze iyi geçeler kızlar :5:

geçmiş olsun Allah şifa versin

akşam yemeğimizi hazırlamaya mutfağa doğru gideyim...

tavuklu kaşarlı karnı yarık yapmayı planlıyorum,ilk kez yapıcam bakalım güzel olacak mı :16:

nasıl olmuş karnıyarık merak ettim bizde tarifini alalım

Akşam menüm

tavuk sote kocaman bir kase salata

yarın görüşmek üzere arkadaşlar

akşam için güzel bir menü

sabah kahvaltım:
çemenli 2 yumurta
bir bardak süt
2 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz peynir

ara: 1 elma
kuşburnu çayı
ekinezya çayı

öğle: 1 muz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
turşu

akşam: salata
3 köfte
az makarna
bir tabak mercimek çorba
ayran

1saat yüzme
yarım saat yürüyüş

spor güzel ama bence menü biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş

hoşgeldin ecemaviii aramızaa bol şanslarrrr inşşşş tez zamanda kurtulursun canım:32::32::32:

hoşbuldum hep beraber kurtulalım inş

Son düzenleme:
Kizlar doktorda bugün yeni bir yazi okudum. Oda tesaadüfen basima düstü regalden, dedimki bu is de bir hayir var.
Konu "Nasil dogru zayiflanir".
Aslinda yeni arastirmalara göre su sekil beslenince zayifliyorlarmis. Kilo almak kandaki insuline bagli oldugu icin, dogru olan buymus.
3 ana ögün, ac kalkmicaksin, Ögünler arasi 5 saat gecmis olmasi gerek. Aralarda kan sekerini yükseltecek gidalardan uzak durucaksin. Yani meyvelerle ara ögün yok.
Sabahlari protein yemiceksin, sadece karbonhidrat agirlikli, güne yeni baslayan vücuda en gereken sey sabahlarlari KH'mis.
Öglenleri protein, sebze ve KH karisimi yenilmasi gerekiyormus.
Aksamlari ise sadece protein alinmaliymis, karbonhidrat oldukca az yani, sifira yakin olmaliymis. (Tavuk etli salata misal)
Spor icin genetik acidan en uygun saat 11-16 arasiymis. O saatlerde kaslarin yag yakma orani 100de 100lere cikiyormus.
Sadece bu 3 kurala dikkat edersek, uyku uyurken zayiflama ve saglikli onarim gerceklesiyormus vücutda.

bu yazıyı bir arkadaşımın zayıflama günlüğünden aldım

Nasiliniz güzeller :54:

kahvaltim
1 kepek ekmekli tost
2 yumurta
1 elma

kahvaltı güzel ama bence elme yerine biraz yeşillik veya domates salatalıkla renklendirsen daha iyi olur
öglen menüm

2 porsiyon
yogurtlu esmer makarna
1 elma

kepeklide olsa karbonhidrata yüklenmişsin

gece bende zayiflamak istiyenlerin tekrarini netten izledim
gösyaslarimi tutamadim :43:
sanki beni anlatiyorlardi :(
birde cok hirslandim nedense..zaten elh baya dikkat ediyordum ama yürüyüslerime daha bir agirlik verdim

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

inan aynı etkiyi bendede yaptı onlara hep dua ediyorum

kızlar ben bu gün hem kahvaltıya hem de akşam yemeğine davetliyim onun için arada vede akşam geç vakitte uğramaya gayret ederim vede tabi çok yememeye.....
eğer peynir yapma tarifi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum çünkü sadece low fat peynir buldum yağsız yok

canım afiyet olsun da bu menü karataya hiç uymamış.aynı öğünde pilav,muz,kuru fasulye..hepsi nişastalı

saphiram haklısınnnn amaa tabuldotta miktarlar çokk azz bilerek yazdımmm böle yaz diiyee bana bi akıl verr öbür türlü tabuldot almasam daa fast food seçeneği kapıdaa bana bi akıl ver nolur tatluıımmm çözüm üretemedim bu duruma

:62::64::66::66::66::122::124:
kızlarr sabah karatyıma harfi harfine uyuyom ama öğlen akşam tabuldotta ne varsa onu yiyom annem fena bozuluo ama kalorileri belli bugün yüzdüm bi,r gün yüzüp bir yürücem bakalım fark edecek miii merakk ediomm bölecee aşırmammm daa ortadann kalkarr

Tablot dışında tek alternatif fast food olduğu için bence de en iyisi bu salisss. Mutlaka kilo vereceksin bu hafta.

akşam:1 alabalık fileto yağsız teflonda.diet kola

ara:yogurt

ara:sütlü kahve sekersiz

evetttt dukanda ilk atak günü bitti sayılır.
spora gelince kuyumcuya kadar gittim:12::12::12:
eşim aldı yüzüğümü..Eki Görüntüle 375945

Atak dönemi nasıl gidiyor kelebekcim. Bol su içmeyiş unutma sakın. Yüzüğünü güle güle tak. Çok güzelmiş.

ben geldim canlarım :14::14::14:bugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya:14::14::14:herkeze iyi geçeler kızlar :5:

Paşam sana çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin ve yüzünüzü güldürsün biranönce inşallah.

kızlar ben bu gün hem kahvaltıya hem de akşam yemeğine davetliyim onun için arada vede akşam geç vakitte uğramaya gayret ederim vede tabi çok yememeye.....
eğer peynir yapma tarifi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum çünkü sadece low fat peynir buldum yağsız yok

Sana afiyet olsun ecemavi. Peynir tamamen yağsız yok zaten. Ben de bimden aknaz ligt peyhnir alıyorum. Piyasadakilerin içinde en az yağ oranı ondaydı % 2.5. O siteyi buldum ama ben link ekleyemiyorum sanırım yeni üye olduğum için. dukan diyeti tariflerim: peynir sorgusuna yönelik arama sonuçları yine de yazdım bakalım çıkarsa diye.

önce cevap yazayım derken günaydın demeyi unuttum.

Herkese günaydın.

Kahvaltı menüm

1 haşlanmış yumurta, az yağlı peynir

Herkese güzel bir gün dilerim.

Gunaydin sekerler,

dun sifre alan olmadi oyuzden bende giremedim..eve gittigimdede kardesimle ilgilenince
vakit gec oldu birdaha gielme firsati bulamadim..
bugun kendimi cok yorgun hissediyorum..inanirmisiniz gunde 4 saat spor yaptigimda bukadar yorgun hissetmedim hic..
sporu az yaptigimdan oluyor galiba..bugunden itibaren gunde bir saatte olsa yuruyus yapmaya calisicam..kilomda cok degisiklik yok
bugun 55.4 ciktim..simdilik iyi gidiyor bakalim :1::1:

herkese günaydın...
Angieracım atak iyi gidiyor ister istemez su içiyorm..ağız kuruluğu malum..sabah 86lı rakamıda görünce gaz geldi..haftasonu kaçamağından sonra 88li çıkıyordum.
Paşam hep sorayım diyorum ama belliki derdin büyük anlattırarak seni üzmek istemem ama paylaşırsan memnun olurum..Allah gönülüne göre versin..
Saliscim acizane tavsiyem bir listen olsun ve kendini onun kollarına bırak..çünkü stres kortizon salgılatıyor oda yağ depolatıyor..veremiyorum kaçamak yaptım vs bilinç altını cok yoruyor.
sophaholic nerelerdesin????
ooo grubumuzun çtırı kırmızıgül günaydın canım..
akabecim sen sanırım yurtdışındasın nerde yaşıyorsun??
ablaaa davetlere dikkat et...yazın gel alışverişler benden

bende kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 bardak süt

GÜNAYDIN KIZLARRRR
kelebek güle güle kullan yüzüğünü :12:
ecemavi hoş geldin:3:
gerbera anlatmak istersen dinleriz canım inşallah geçmişdir sıkıntıların ben yazana kadar:7:
sapiş sorucam unutuyorum naaptın son durum ne?

Gunaydin sekerler,

dun sifre alan olmadi oyuzden bende giremedim..eve gittigimdede kardesimle ilgilenince
vakit gec oldu birdaha gielme firsati bulamadim..
bugun kendimi cok yorgun hissediyorum..inanirmisiniz gunde 4 saat spor yaptigimda bukadar yorgun hissetmedim hic..
sporu az yaptigimdan oluyor galiba..bugunden itibaren gunde bir saatte olsa yuruyus yapmaya calisicam..kilomda cok degisiklik yok
bugun 55.4 ciktim..simdilik iyi gidiyor bakalim :1::1:

kız 55.4 kaybolucan:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::10::10::10::10:

Canim dukan da az tagli olsa yetwr peynur ama kwndim yapim diyosansutu kaynatip kaymagini al sonra kaynarken icine 5kilo sute 1bardak kadar yogurt kat biraz daha kaynat kesilir zaten temiz beze suzdur biraz tuz katip agirlik koy ustube boylece peynir olur ..

Kizlar doktorda bugün yeni bir yazi okudum. Oda tesaadüfen basima düstü regalden, dedimki bu is de bir hayir var.
Konu "Nasil dogru zayiflanir".
Aslinda yeni arastirmalara göre su sekil beslenince zayifliyorlarmis. Kilo almak kandaki insuline bagli oldugu icin, dogru olan buymus.
3 ana ögün, ac kalkmicaksin, Ögünler arasi 5 saat gecmis olmasi gerek. Aralarda kan sekerini yükseltecek gidalardan uzak durucaksin. Yani meyvelerle ara ögün yok.
Sabahlari protein yemiceksin, sadece karbonhidrat agirlikli, güne yeni baslayan vücuda en gereken sey sabahlarlari KH'mis.
Öglenleri protein, sebze ve KH karisimi yenilmasi gerekiyormus.
Aksamlari ise sadece protein alinmaliymis, karbonhidrat oldukca az yani, sifira yakin olmaliymis. (Tavuk etli salata misal)
Spor icin genetik acidan en uygun saat 11-16 arasiymis. O saatlerde kaslarin yag yakma orani 100de 100lere cikiyormus.
Sadece bu 3 kurala dikkat edersek, uyku uyurken zayiflama ve saglikli onarim gerceklesiyormus vücutda.

bu yazıyı bir arkadaşımın zayıflama günlüğünden aldım

bu zayiflama metodunu alman bir doktor bulus kitabi var adida uykuda zayifla almanca adida`` schlaf im schlank`` bu diyetle arkadasim 20 kilo vermis ama ben kendisiyle konusmadim ortak bi arkadasima söylemis alman forumlarini bayagi arastirdim yapanlar gayet memnun kilo bu haliyle kilo verdiriyor ama ayda 1-2 kilo diyor eger hizli kilo vermek istiyorsaniz öglenleride sadece protein yiyin diyor doktor ve eger dahada hizli kilo vermek istiyorsaniz öglenleri sade protein tabi salata ve sebzelerle desteklenebilir aksamainada protein icecegi icin diyor..

günaydin kizlar nasilsiniz,böyle bodozlama daldim ama daha yeni arastirdigim bi konu oldugu icin azcuk bilgi vereyim dedim :)

Back
X