• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese günaydın...
haftasonu jübile yapıp +1le başlamam regl ve grip nezle yüzünden cok spor yapamamam sebebiyle anca 1 kilo verebilmişim.gerçi bugün dukanda 4 günüm bitti.daha 3 gün var belki hedefe ulaşırım hedefim 84.5

gecen hafta 87
bu hafta 86
verilen1
şimdi 1 i 100 mi bölecegim???hala öğrenemedim:26::26::26:

birde kırmızıgülcüm bu msjı dikkatinizden kaçırdınız sanırım angiera 2 haftadır listeye girmeyi bekliyor..ve sanırım biraz kırıldı..
Shopaaa buralardamisiin...
Ben telle yapamiyoruum sen listemizi eklermisiin...
Sonuc listeleri sayfaaindan kopyalayip ekliceksin...etap nosunu degistir bide gecen haftaki kilolar kalicak diger rakamlari sileceksin uyelerin yanindan...
Gerbera...ecemavi...angeria..bi de doga eklenicek liste sonunaa...

Saphiram sabah liste hala yoksa sen ekle caniim..esaplamaya beraber bakariiz...

Dogaa yarin bwkliyoruuz...

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/81.4/0.4/0.49%)
Saliss(101.5/100/1.5/%1.48)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/96/-0.18/%-0.19) (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)

Angiera(90.5/87,7/1,4/%1.54)yeni üye verdiği kilo ikiye bölündü hedef 62

7.takim toplam yuzdesi:

Son düzenleme:

ahh kelebekolacammm anestezi yoğun bakımdayım birde düşünnn gördüklerimii sürekli insanlar ölüyor burada alıştım diyordum amaa bugün daha hiçbirşey görmediğimi anladımmm bende böle giderse vereceğimm sanırımm tahmin edersin nelerr görüyorummm dahaa 3 hafta dahaa buradayım sonra psikiyatri stajım var psikolojimi düzeltip öle çıkarım artık banada bir yatak ayarlayacaklar bu gidişle:52:
seni anlıyorum canım..aynı yollardan geçiyoruz nede olsa ama ben o konularda mütiş dayanıklıyım.hem acıya hemde insanlardaki duruma..sadece koku beni bayıyordu.neler neler gördük..
KELEBEK cim zayıflamışsın tepkilerine çok sevindim cnm..daha neler neler duyucazzz inşaallah..herkes bizden sırlarımızı paylaşmamızı isticek ama sölemicez...hıhhh onlaraaa:1::1::1:
kesin benim hastalar beni rahat bırakmayacak..ben dogumdan sonra sanırım 82 felandım düşün 90a çıktım o arada annesiyle gelen 2 minik kız beni çekiştiriyordu drumuz kilo almışdiye kapıda..şimdi görsün obücürler:9::9:
bu arada kelebekcim dukan nasıl gidiyor..kaç gün atak yapıyorsun...sen detayları iyice ögrenn...kilo vermem durdugunda dukan yapıcam ilerde...o zaman benim dukan koçum ol:)))
dukan iyi gidiyor 4 günde 2 kilo verdim regle ragmen ama +1le başladığımdan bu listeye 1 olarak yansıdı.ptesi atak bitiyor bakalım neler olacak..

o çorbada nesi dukana uygunmu

uymazmı yumurta yogurt yulaf kepeği limon suyu ve tavugun göğüs etiye tavuk çorbası yaptım:56:

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/81.4/0.4/0.49%)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/86/1/1.14%)
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/96/-0.18/%-0.19) (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

:51::51::51:bu sefer oldu dogru yaptım sanırım.

kızlaaaar kilo vermişim biraz spor biraz dikkat nelere sabep oluyor bu arad kızlar ben sadece son gün dukana başlama psikolojisiyle cısss yedim ondan önce iyiydim bide dün öyle cıssss ları yemeseydim neler olacaktı

Günaydın kızlar

Ben yine listede yokum. 14 martta takıma katıldım 17 gün oldu. Geçen haftada listeye katılmayacak mıyım diye ısrarla sormama rağmen listeye dahil edilmemiştim.

Ben kilo bilgilerimi buraya yazayım yine de.

Takıma girdiğimdeki kilom 90.5 bugünkü kilom 87.7 fark 2.8 kg 2 haftaya bölünce 1.4 kg % 1.54 hedef kilom 62

Listede olmadığım için ben ekleme yapmadım

Şimdi ben derse gidiyorum. Öğleden sonraya kadar gelemem. Birisi benim adıma eklerse sevinirim.

Hepinize iyi günler
çok güzel haftada nerdeyse 1.5 ..istikrarın sonucu tebrik ederim ama ben seni geçtim:10::10::10::10:

çok mutluyum.....düne göre 1 kilo vermişim dün çok dikkat ettim ve akşam haşlama brokoli işe yaradı....bundan sonra akşam yemeklerime çok dikkat edicem....sanırım en önemlisi akşamlar:32::32:

başlangıç kilom 75.6
bu haftaki kilom 74.4
75.6-74.4 =1.2
1.2*100=120
120/75.6=1.58

inş hesabı doğru yapmışımdır

kahvaltı menüm.....
1.5 adet muz ve büyük muzdu ve yanında bir avuç ceviz içi...az sonra da süt içicem...türk kahveliii:56:

kızım laptopu istiyor sonra uğrarım

kelebekim şu çorba tarifini bir yazarmısın bende yapayım hep böyle kuu kuru olmaz

SAFERAN cım canım dün akşam listeyi eklememi istemişsin ama bu sabah gördüm...neyseki kırmızıcım eklemiş...:16:

kızlaaaar kilo vermişim biraz spor biraz dikkat nelere sabep oluyor bu arad kızlar ben sadece son gün dukana başlama psikolojisiyle cısss yedim ondan önce iyiydim bide dün öyle cıssss ları yemeseydim neler olacaktı
zaten ne varsa o cısslarda var..istediğimiz kiloya kadar onlardan oruclu gibi uzak durmadna olmuyor abla..ulaşıncada sınırlı yiyerek koruyabilirz..biz abartıyoruz yerken..

günaydınnn kızlarr.....hayırlı cumalar......:16:
günaydın canım herkese hayırlı olur inşallah..

çok mutluyum.....düne göre 1 kilo vermişim dün çok dikkat ettim ve akşam haşlama brokoli işe yaradı....bundan sonra akşam yemeklerime çok dikkat edicem....sanırım en önemlisi akşamlar:32::32:

tebrikler cok sevindimmm..darısı diğer kilolarının başına..benim en büyük dez avantajım işim masa başı sayılır..

kilomu listeye ekleyip çıkıcam kızlar..öğleyin temizliğe bayan gelicek..evi topalıyayım..çamaşırlarımı katlayayım...bu arada bulaşık maknem arıza yaptı ve servis götürdü..iki gündür elimde yıkıyorum ne zormuş kızlar ya....inş en yakın zamanda gelir makinem...spor niyetine diyip diyip yapıyorum işleri..yoksa zor geliyor ...üşengecim napimmm:36::1::1::1:

yahu atak yapan benim maşallah herkes benden fazla kilo vermiş neyse ben yine kendimi regl felan teselli edeyim

kızlar eşim tutturmuş cok zayıflama zayıf olmaktan böyle olman daha iyi,aklına ne estiyse sonrada baktım kendi gizli gizli diyet yapmalar mekik şınav çekmeler dünde yürüyüşe çıktı.bende gelecem dedim cocuklar akşama kadar seni zölüyor deyip götürmedi.buda farklı bir sabote olsa gerek..

kızım laptopu istiyor sonra uğrarım

kelebekim şu çorba tarifini bir yazarmısın bende yapayım hep böyle kuu kuru olmaz

hani yogurtlu corba varya aynen onun gibi.tek farkı ben göğüs etini kıyma yaptırmıstım hasladım bi kapta 1 yumurra yarım limon suyu 1.5 kaşık yulaf kepeği 3-5 kaşık yogurdu çırptım tavuk kıymasıyla karısık tavuk suyuna ekleyip karıstırarak pişirdim..

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/80.4/1.4/%1.71)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/86/1/1.14%)

kızlar eşim tutturmuş cok zayıflama zayıf olmaktan böyle olman daha iyi,aklına ne estiyse sonrada baktım kendi gizli gizli diyet yapmalar mekik şınav çekmeler dünde yürüyüşe çıktı.bende gelecem dedim cocuklar akşama kadar seni zölüyor deyip götürmedi.buda farklı bir sabote olsa gerek..

AHHH bu eşler ahh:1:canım kıskanıyor olabilir...benim hanım zayıflıycak dikkat çekicek diye yapıyordur:))durmak yok yola devam kelebekcimm:21::21:
benim eşimde her gün bir sürü cümle kuruyor zayıflamam için ..tekrar salıcam kendimi bırakıcam diye korkuyor adam:1:

iyi gecelerr
bu saatte kimsecikler yok tabi
ben ancak fırsat bulup gelebildim.Gündüz girip yazdıktan sonra,biraz dinlendim ve ağrım geçmişti.Kalktım temziliğimi yaptım.Misafirlerim geldi.Akşam yemeğe de kaldılar,sohbet muhabbet çok güzel bir gündü..
Yarın da misafirlerim olacak ama onlar akşama kalmaz...

Bugün kahvaltımla çok güzel başlamıştım güne.öğlen ve akşam yemeği olarak da yoğurt yiyecektim ama o kadar çok ısrar varı ki ayıp olacaktı.Maalesef yine gitti diyet..Üzüldüğüm şey zaten iradem peskisi gibi değil,eskiden çelik gibi iradem vardı,herkes hayran olurdu.Şimdilerde o çelik irade uçtu gitti,çok üzülüyorum.Yalknızken kaçamak yapmıyorum pek,çünkü diyetime yasak bir yemek de yapmıyorum,bulundurmuyorum evde..ama birileri gelince,ya da ben gidince yapılan mamalara dayanamıyorum.Hem çok üzülüyorum,hem çok kızıyorum.Zaten regl dönemimin en zor günlerindeyim,bir de diyete uymayınca tartıda iyice yüksek çıkıyorum bu da çok demoralize ediyor.İnsanlarla bir arada olmayı çok seviyorum,a-sosyal yaşayamam ben,irademi yeniden güçlendirmenin yollarını bulmam lazım,kızlar ne olur yardım edin bana daha önce yaptığım gibi diyeti ya tamamen bırakır ve kiloları geri alırsam diye çok korkuyorum:14:
İns..eski unlere donucez baaka caremiz yook...
Günaydın kızlar

Ben yine listede yokum. 14 martta takıma katıldım 17 gün oldu. Geçen haftada listeye katılmayacak mıyım diye ısrarla sormama rağmen listeye dahil edilmemiştim.

Ben kilo bilgilerimi buraya yazayım yine de.

Takıma girdiğimdeki kilom 90.5 bugünkü kilom 87.7 fark 2.8 kg 2 haftaya bölünce 1.4 kg % 1.54 hedef kilom 62

Listede olmadığım için ben ekleme yapmadım

Şimdi ben derse gidiyorum. Öğleden sonraya kadar gelemem. Birisi benim adıma eklerse sevinirim.

Hepinize iyi günler
canim listedesin merak wtme gecen hafta kilonu yazsaydin eklicekktik ama kilo yazmayinca ekletemedik...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X