- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı sophacım haftaya 7li rakamlara gececeksin inşallah gaz ver![]()
bende istiyorum koşu bandı ne zaman aldın nerden aldın markası ne memnun musun?kızlarrr malum artık havalar güzelleşiyor..benim evimin hemen arkası kocaman yeşil bir park ve etrafı yürüyüş parkuru..sizce kızımı arabasına atsam hergün orda 40 dk falan yürüsem bebek arabasıyla abes kaçar mı komik olurmu....evde koşu bandım var ama o beni mutlu etmiyor...dşarı çıkmak hem bana hem kızıma iyi geliyor...
ben yaptırdım bahar temizliğiniuyyyyyy ben sizden ayrılamıyorumm kiii......işler beni beklerrrr![]()
aleykum selam canım bende seni merak ediyordum...belki dereceye gireriz..burda hava baya esiyor oyüzden az hasta var.boşum burda takılıyorum biraz rahatsız oldugumdan başka işlerimide yapamıyorum..aslında verileri dosyalamam lazım.ev yaparım artık..Selamun aleyküm güzellerim
masallah kizlar güzel kilolar verilmis
herkesin cumasi mübarek olsun![]()
kızlarrr malum artık havalar güzelleşiyor..benim evimin hemen arkası kocaman yeşil bir park ve etrafı yürüyüş parkuru..sizce kızımı arabasına atsam hergün orda 40 dk falan yürüsem bebek arabasıyla abes kaçar mı komik olurmu....evde koşu bandım var ama o beni mutlu etmiyor...dşarı çıkmak hem bana hem kızıma iyi geliyor...
bende nisan sonunda 7li rakam görmek istiyorum yavaş yavaşda olsa göze aldım artık..kendimi oruç gibi hissediyorum diğer gıdalara.dün oğluşumun corbasının ısısına bakim dedim irkildim birden babasına baktırdım
ya adam benden zaten zayıf 75 kilo bende her akşam çayının yanına çikolata koyuyorum![]()
Selamun aleyküm güzellerim
masallah kizlar güzel kilolar verilmis
herkesin cumasi mübarek olsun![]()
bugün oğluşum 1 yaşına giriyor teyzeleri 1 sene evvel bugün sancılanmıştım.ne çabuk gecti..benim 15 yıllık arkadasım 2 yıldır eltim.onunda oğlumdan 4 gün büyük oğlu var.aynı zamanda süt oğlum..2 oğlumun haftasonu dogum günü var..uzak durun benden güzel mamalarrrrr...![]()
gözden kaçırmıssınhani yogurtlu corba varya aynen onun gibi.tek farkı ben göğüs etini kıyma yaptırmıstım hasladım bi kapta 1 yumurra yarım limon suyu 1.5 kaşık yulaf kepeği 3-5 kaşık yogurdu çırptım tavuk kıymasıyla karısık tavuk suyuna ekleyip karıstırarak pişirdim..