Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba
Arkadaşlar bu günlerde çok alıngan ve melankoliğim nedense. (Depresyonda da olabilirim) Bugün sabah evden çıktıktan sonra takımdan ayrılma kararı aldım.
Bu kararımı şöyle açıklayayım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine ilk mesaj yazdığımda 6. takımdan davet almıştım. Oraya katıldım. Ama sonra anlaşıldı ki takım sayısı 12 olması gerekirken fazla kişi davet edilmiş.(takım kaptanı geçici olarak birine görevi devretmiş ve karışıklık olmuş.) Bana gerçek takım kaptanı çok nazik bir dille 7. takımdan da davet edildiğimi açıkta kalmamak için oraya gidebileceğimi bildiren özel mesaj atmış. Tamam dedim bu takıma geldim. 2 haftada burda listeye dahil edilmeyince çok kırıldım gerçekten. geçen hafta tamam deneme süresi 2 haftaymış dedim ama 6. takımda benden sonra girenler bile geçen hafta listeye dahil edilmişti. Neyse bu sabah da listede olmadığımı görünce bayağı bozuldum. Tamam gözden kaçmış olabilir vs. ama ben kendimce okuldayken listeye dahil edilsem de edilmesem de takımdan ayrılacağım dedim. Motivasyonum kayboldu bu küçük olay karşısında bile. Hiçbirinizle ilgisi yok benim bu aralar aşırı hassas olmamdan kaynaklandı. (47 günlük diyet serüvenimin ilk kaçamağını da yaptım bu arada.)
Bu zaman ki paylaşımlar için herkese teşekkür ederim.
Diyet serüveninde hepinize bol şans....
gercektn çok uzgunum pc bozuk netimde sorun var telle bu kadar ilgilenebildim listeyle...gerçekten gitmeni istemem ..zaten eklemiştim listeye ..gecen hafta kilo bildirsen gene eklicektim ama kilo bildirmemiştin....lütfen takımda kal ....benim yüzümden sorun oldu..Herkese merhaba
Arkadaşlar bu günlerde çok alıngan ve melankoliğim nedense. (Depresyonda da olabilirim) Bugün sabah evden çıktıktan sonra takımdan ayrılma kararı aldım.
Bu kararımı şöyle açıklayayım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine ilk mesaj yazdığımda 6. takımdan davet almıştım. Oraya katıldım. Ama sonra anlaşıldı ki takım sayısı 12 olması gerekirken fazla kişi davet edilmiş.(takım kaptanı geçici olarak birine görevi devretmiş ve karışıklık olmuş.) Bana gerçek takım kaptanı çok nazik bir dille 7. takımdan da davet edildiğimi açıkta kalmamak için oraya gidebileceğimi bildiren özel mesaj atmış. Tamam dedim bu takıma geldim. 2 haftada burda listeye dahil edilmeyince çok kırıldım gerçekten. geçen hafta tamam deneme süresi 2 haftaymış dedim ama 6. takımda benden sonra girenler bile geçen hafta listeye dahil edilmişti. Neyse bu sabah da listede olmadığımı görünce bayağı bozuldum. Tamam gözden kaçmış olabilir vs. ama ben kendimce okuldayken listeye dahil edilsem de edilmesem de takımdan ayrılacağım dedim. Motivasyonum kayboldu bu küçük olay karşısında bile. Hiçbirinizle ilgisi yok benim bu aralar aşırı hassas olmamdan kaynaklandı. (47 günlük diyet serüvenimin ilk kaçamağını da yaptım bu arada.)
Bu zaman ki paylaşımlar için herkese teşekkür ederim.
Diyet serüveninde hepinize bol şans....
akabeciim teşekkür ederim allah razı olsun..
doğam nasılsın yaa..gorusemiyoruuz ..telde n bu kadar oluyoor...listede yanlış olmuş düzelttim tekrar...
doğacım bana msj yazmıssın canım cevap yazamıyorum..bir problem var halledip sana dönecem..yeni farkettim.birde benim hemşirem bugün karnında bebegini kaybetti öğle arası onun yanına gittim kürtaja girmişti,hem cok üzüldüm hemde vakit bulamadım sabahtır bişey yemedim kafamı zor toparlıyorum farkedemedim canım.
Allah yardımcısı olsun canım..umarım gönlüne göre ona uygun bir yer olur..ooo senin sınava girecek oğlun mu var maaşallah..kızlar oğlum pazar günü sınava giricek dua edin noolur hayırlısıyla bir yerlere yerleşsin bu daha ilk sınav gerçi ikincide dananın kuyruğu kopuyor inşallah iyi geçer ....
ağrılar insanın hayatını felç ediyor..iyi geldiğine sevindim..umarım mrdada bir sorun cıkmaz.antienflamatuar bir ağrı kesici işini görür.umarım haftasonu devam etmez..sen kusura bakma canım geçmiş olsun arkadaşada ..daha önce verdiği bi merhem vardı onu sürdüm biraz faydası oldu..sabah moralim sıfırdı ..
Allah yardımcısı olsun canım..umarım gönlüne göre ona uygun bir yer olur..ooo senin sınava girecek oğlun mu var maaşallah..
ağrılar insanın hayatını felç ediyor..iyi geldiğine sevindim..umarım mrdada bir sorun cıkmaz.antienflamatuar bir ağrı kesici işini görür.umarım haftasonu devam etmez..
selam kızlar hayırlı cumalar bizim listeyi kontrol edebilirmisiniz canlar rica etsem
6. TAKIM 250. ETAP
fatos0808 /119,6/ 119/ 0,5/ 0,41%
Ecz.imis /69,9/ 69,5/ 0,4/ 0,57%
yst38 /87,1/ 88,4/ -1,3 /-1,5%
ipo /91,5/ 91,5/ 0/ 0,00%
zubus /74,5/ 74,5 /0/ 0,00%
tugkay2000 /65/ 64/ 1/ 1,53%
anissa /73/ 73,8/ -0,8 /-1,1%
merve10er /69,9/ 70,4/ -0,5 /-0,72%
beyazzambak /58,3/ 59/ -0,7 /-0,12%
bengü84 /66,7/ kendi isteğiyle ayrıldı
ayca0750 /81,2/ bildirimde bulunmadı