• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım çok teşekkür ederim nasıl hesaplanıyor

yüzdeleri topluyorsun eksi yüzdeleri çıkarıyorsun çıkan sonucu kişi sayısına bölüyorsun ben 2 kişiyi dahil etmedim -0,93 toplam 10 kişiye böldüm -0,09 çıkıyor eğer onlarda dahil edilirse -0,07 çıkar

$422879_314171428638599_203031649752578_801169_10825988_n.webp

bi kadın atasözü der ki; tutamayacağın sözleri vermeyeceksin..! Veremeyeceğin kiloları almayacaksın...! :):9::9::9::9::9:

herkes kola nescafe bağımlısı bense milkshake bağımlısıyım resmen hergün içmek istiyorum:7:

sabah

1 dilim ekmek sucuklu peyirli yumurta
3 zeytin

şimdi

bulgur pilavı ve peynir

eline sağlık canım ...safişim kollarım ağrıyordu ptesi onun için hastaneye gidicem dünden beride yürüyemiyommmmmm:5::5::5:yaşlandım zaar emekli edin beni ilgili makamlarrrrr:34: of şimdi bi merhem sürdüm eh işte allahım sağlığımızı elimizden almasın en büyük zenginlik ...
Ah canim gecmiss olsun caniim..daha kc yil var emeklilige...emekli olunca buluscaz demi istanbul daa...
kızlar oğlum pazar günü sınava giricek dua edin noolur hayırlısıyla bir yerlere yerleşsin bu daha ilk sınav gerçi ikincide dananın kuyruğu kopuyor inşallah iyi geçer ....
İnsallah allah gonlune gore verir oglunun..allah zihin acikligi versin...durumu nasil caniim...
doğacım bana msj yazmıssın canım cevap yazamıyorum..bir problem var halledip sana dönecem..yeni farkettim.birde benim hemşirem bugün karnında bebegini kaybetti öğle arası onun yanına gittim kürtaja girmişti,hem cok üzüldüm hemde vakit bulamadım sabahtır bişey yemedim kafamı zor toparlıyorum farkedemedim canım.
Allah sabirlar versin canim arkadasina....
çıkanlar listeye dahil oluyormu onu net bilmiyorum
Listeye yazilan butun uyeler sonuc hesaplarken katiliyoor canim aklinda olsuun..
herkes kola nescafe bağımlısı bense milkshake bağımlısıyım resmen hergün içmek istiyorum:7:

sabah

1 dilim ekmek sucuklu peyirli yumurta
3 zeytin

şimdi

bulgur pilavı ve peynir

Afiyet olsun caniim...

Ah canim gecmiss olsun caniim..daha kc yil var emeklilige...emekli olunca buluscaz demi istanbul daa...

İnsallah allah gonlune gore verir oglunun..allah zihin acikligi versin...durumu nasil caniim...

Listeye yazilan butun uyeler sonuc hesaplarken katiliyoor canim aklinda olsuun..

Afiyet olsun caniim...

4 yıl var 21. yılımdayım gençsin dediler yaşı bekliyoz..:1:

inşallah safişim anadolu lisesine gidiyor oğlum fena deil durum da istediği yerlerin puanı yüksek.

hımm bilmiyodum o zaman zambağa yanlış hesaplattım:26:

Mujde kizlaaar....
3.lugu kapmisiiiiz.....
7.takim fistiklari. Cok yasaaaaaa..
:52::46::47::29:

ilk kilo : 93
geçen hafta : 91
şimdi :90.5
toplam verilen kilo :2.5
1 haftalık toplam yrüyüş : 440 dk.az oldu bu hafta haftaya arttırcam:17::17:

ve 1 kşlo verebilirim umarım ki artık 8leri göreyim:23::23::23:

seni anlıyorum canım..aynı yollardan geçiyoruz nede olsa ama ben o konularda mütiş dayanıklıyım.hem acıya hemde insanlardaki duruma..sadece koku beni bayıyordu.neler neler gördük..

kesin benim hastalar beni rahat bırakmayacak..ben dogumdan sonra sanırım 82 felandım düşün 90a çıktım o arada annesiyle gelen 2 minik kız beni çekiştiriyordu drumuz kilo almışdiye kapıda..şimdi görsün obücürler:9::9:
dukan iyi gidiyor 4 günde 2 kilo verdim regle ragmen ama +1le başladığımdan bu listeye 1 olarak yansıdı.ptesi atak bitiyor bakalım neler olacak..

uymazmı yumurta yogurt yulaf kepeği limon suyu ve tavugun göğüs etiye tavuk çorbası yaptım:56:

Bendee alışacağımmm galibaa kelebekolacam amaa burası sınırları fazla zorluoo serin kanlılığımı bozmuyorum ama içimden fırtınalar kopuyorr aslında kendimee çok gaddarımdırr (öle kolay acıdı demem kendi kendime ayın bir haftası enjeksiyon yaparım ) kolay yorulmam ama burası fiziksel zorlukların üst sınırı kanımca amaa alışacamm başka çare yok tabi öğrencilikte zor geldi bana belki çalışsam bu kadar zorlanmam...

Mujde kizlaaar....
3.lugu kapmisiiiiz.....

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Herkese merhaba

Arkadaşlar bu günlerde çok alıngan ve melankoliğim nedense. (Depresyonda da olabilirim) Bugün sabah evden çıktıktan sonra takımdan ayrılma kararı aldım.

Bu kararımı şöyle açıklayayım. Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine ilk mesaj yazdığımda 6. takımdan davet almıştım. Oraya katıldım. Ama sonra anlaşıldı ki takım sayısı 12 olması gerekirken fazla kişi davet edilmiş.(takım kaptanı geçici olarak birine görevi devretmiş ve karışıklık olmuş.) Bana gerçek takım kaptanı çok nazik bir dille 7. takımdan da davet edildiğimi açıkta kalmamak için oraya gidebileceğimi bildiren özel mesaj atmış. Tamam dedim bu takıma geldim. 2 haftada burda listeye dahil edilmeyince çok kırıldım gerçekten. geçen hafta tamam deneme süresi 2 haftaymış dedim ama 6. takımda benden sonra girenler bile geçen hafta listeye dahil edilmişti. Neyse bu sabah da listede olmadığımı görünce bayağı bozuldum. Tamam gözden kaçmış olabilir vs. ama ben kendimce okuldayken listeye dahil edilsem de edilmesem de takımdan ayrılacağım dedim. Motivasyonum kayboldu bu küçük olay karşısında bile. Hiçbirinizle ilgisi yok benim bu aralar aşırı hassas olmamdan kaynaklandı. (47 günlük diyet serüvenimin ilk kaçamağını da yaptım bu arada.)

Bu zaman ki paylaşımlar için herkese teşekkür ederim.

Diyet serüveninde hepinize bol şans....
canım liste geçen hafta perşembe akşamından eklendi, yeni üye olduğun için gözden kaçmış olabilirsin, bu çok normal,yani senin, o kendini göremediğin liste,listemizin ham haliydi..Sen listede ben de olacağımı umuyordum ama yokum,ben şimdi gidiyorum,pazartesi görüşürüz yazıp çıkmışsın kk dan.Birde kilonu da yazmamışsın.Listede olsakta olmasak ta kilomuzu yazıyoruz sonuçta.Eğer sana gelen cevapları okusaydın,şu anda düşüncelerin bu yönde olmazdı.Kilonu bildirmiş olsaydın geçen haftada listede olacakmışsın zaten.Ben geçen hafta hep buradaydım ama yeni kaptan yardımcısı olduğum için olaya tam olarak vakıf olamadım.saferanada ulaştığımda,hatta kk ya girip senin mesjını okuduğumda sen çoktan offline olmuştun.Yani motivasyonunu kaybettirecek bir olay yok ortada inanki.Bence sen biraz ön yargılısın bu konuda sanki ya da dediğin gibi biraz alınganlık var ki kırılgan bir mesaj yazmışsın geçen hafta.Yani tamamen hepimizin aynı anda online olamamasından kaynaklanmış bir durum bu.Umarım anlatabilmişimdir canımcım.Bence de takımda kalmalısın ama seçin senin tabiki
kızlar oğlum pazar günü sınava giricek dua edin noolur hayırlısıyla bir yerlere yerleşsin bu daha ilk sınav gerçi ikincide dananın kuyruğu kopuyor inşallah iyi geçer ....
dualarımız onunla canım,iyi şanslarr :nazar:
Mujde kizlaaar....
3.lugu kapmisiiiiz.....
neee hem de bana rağmeennn :16:
yaa siz ne kadaann muhteşem kadınlarsınız,muhteşem takımımmm benimmm :nazar::nazar::nazar::46:
yeni çizelgem nasıl olmuş kızlar:32::32:
süper olmuş canım :16:

aaa saphisim ne bu hal kiziyorum artik sana..
tamam biliyorum kolay gunler gecirmiyorsun..ama bana misafirler israr etti mazeretiylen gelme..a-sosyal masosyal ol diyende yok...ama toparlan artik..unutmaki o kilolarla dolanan sensin..sagligi tehlikede olan sensin..millet hep israr eder..nasil olsa kilo onlarin degil..birak israr etsinler..asosyal olmayada gerek yok...gunlere al yanina bir kase salatani git..ama boyle devam edersen hem diyeti birakacaksin uzerine verdigin onca kiloyu alacaksin...Artik biran evvell toparlan ve mazeret uydurmayi birak !!! benim yasadiklarimi biliyorsun oyuzden actirma agzimi ve eski disiplinli haline don yoksa elimde kalacaksin haa:47::47::47::47:
valla haklısın hayatım ben de kendime çok kızıyorum,niye hakim olamıyorum diyorum.ben aptal mıyım tutamıyorum kendimi yaa diyorum.Bu hafta az da olsa ekside çıkacaktım aslında ama o kadar fazla ödemliyim ki şu anda regl den dolayı,kilomu müthiş etkiliyor regl dönemim :( ve mazeretle gelmiyorum tatlım ya,tam tersi ben de aynı şeye kızıyorum işte,moralim bozuluyor..inşallah düzeleceğimmm,spor yapmak istiyorum..ben de senin gibi günde 3-4 saat spor yapmak istiyorum,sımsıkı bir vücut istiyorum
kızlarrrr benn kaçarrrr bu haftaa yemekhane sayesinde gitmiş 1.5 kilooo çokkk sevindirikk oldumm kanımcaaa:52::52::52::52::52:
geçen hafta ben yapamıyorum diyordun ya :1: tbrik ederim canımmmmm :nazar::nazar::nazar:
çok mutluyum.....düne göre 1 kilo vermişim dün çok dikkat ettim ve akşam haşlama brokoli işe yaradı....bundan sonra akşam yemeklerime çok dikkat edicem....sanırım en önemlisi akşamlar:32::32:
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :nazar::nazar::nazar: evet kesinlikle akşamlar çok önemli.işte ben eskiden akşamları sadece yoğurt yerdim ve çok güzel gidiyordu o zaman kilolar
kilomu listeye ekleyip çıkıcam kızlar..öğleyin temizliğe bayan gelicek..evi topalıyayım..çamaşırlarımı katlayayım...bu arada bulaşık maknem arıza yaptı ve servis götürdü..iki gündür elimde yıkıyorum ne zormuş kızlar ya....inş en yakın zamanda gelir makinem...spor niyetine diyip diyip yapıyorum işleri..yoksa zor geliyor ...üşengecim napimmm:36::1::1::1:
kolay gelsin canım :16:
İns..eski unlere donucez baaka caremiz yook...

canim listedesin merak wtme gecen hafta kilonu yazsaydin eklicekktik ama kilo yazmayinca ekletemedik...
inşallah canımmmm inşallah !!!
inş canım....nisan sonuna kadar 75 altı olmak istiyorum..sinir oldugum biri var ona inatttt:1::1::1 evet kızlar nisan sonu hedefim 74.9....mart sonu hedefimi 500 gr la kaybettim...
sen bu gidişle tüm hedeflerine ulaşırsın canım :nazar::nazar:
SAPHİRA cım güzelll arkadasımmmm:16::16:yapma böyle bu kadar kilo vermişken ve hedefine de oldukça yaklaşmışkenn yapamaszın bunu...senin iradeni nasıl da tıkır tıkır kilo verdiğini hepimiz biliyoruz haftalarca sana hayran kaldık burda..idolümüz oldunnn:nazar:lütfeennnnnnnn kendine bu haksızlıgı yapma çünkü almak çok kolya vermek çok zor...inşaallah hiçbirimiz kilolarımızı verditen sonra hep kontrollü gidip bir daha bu dertle ugraşmayalımmm...mamalar bir yere kaçmıyor ki ve biz onlardan aylarcaaa yılllarrrcaa çokkk çoooook yedik...ve ideal kiloya kavusunca dengeli ve kontrollü şekilde yine yiycez...bu anlık zevkler bizi altedemez...senniii çok seviyoruzzz ve haftaya senden .ok güzel bir rakam bekliyoruzzzz:16::16::16::16:
inşallah sizin desteklerinizle düzelicem toplıcam kendimi.bir ileri bi geri sıkıldım artık :ssz:
SAPHİRA cım karatayda böylee kırmızı meyva çayları falan ar ve mistik çaylar onlardan içebilirmiyim sence....
evet canım içebilirsin
kızlarrr malum artık havalar güzelleşiyor..benim evimin hemen arkası kocaman yeşil bir park ve etrafı yürüyüş parkuru..sizce kızımı arabasına atsam hergün orda 40 dk falan yürüsem bebek arabasıyla abes kaçar mı komik olurmu....evde koşu bandım var ama o beni mutlu etmiyor...dşarı çıkmak hem bana hem kızıma iyi geliyor...
bence hem sana hem kuşa çok iyi gelir
bugün oğluşum 1 yaşına giriyor teyzeleri 1 sene evvel bugün sancılanmıştım.ne çabuk gecti..benim 15 yıllık arkadasım 2 yıldır eltim.onunda oğlumdan 4 gün büyük oğlu var.aynı zamanda süt oğlum..2 oğlumun haftasonu dogum günü var..uzak durun benden güzel mamalarrrrr...:41::41::41:
kuzuların d.günleri kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşları olsun canım :16:
bu arad kızlar ilk dukan günümün ilk dukan kahvaltısı
SABAH
biraz fransız peyniri(dukan fransız olduğuna göre fransız peyniri yiyeyim dedim:9:)
2 adet haşlanmış yumurata(1 ile doymazsam dedim:9:)
afiyet olsun canım dukanı hayırlı olsun :16:

valla haklısın hayatım ben de kendime çok kızıyorum,niye hakim olamıyorum diyorum.ben aptal mıyım tutamıyorum kendimi yaa diyorum.Bu hafta az da olsa ekside çıkacaktım aslında ama o kadar fazla ödemliyim ki şu anda regl den dolayı,kilomu müthiş etkiliyor regl dönemim :( ve mazeretle gelmiyorum tatlım ya,tam tersi ben de aynı şeye kızıyorum işte,moralim bozuluyor..inşallah düzeleceğimmm,spor yapmak istiyorum..ben de senin gibi günde 3-4 saat spor yapmak istiyorum,sımsıkı bir vücut istiyorum

geçen hafta ben yapamıyorum diyordun ya :1: tbrik ederim canımmmmm :nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin :nazar::nazar::nazar: evet kesinlikle akşamlar çok önemli.işte ben eskiden akşamları sadece yoğurt yerdim ve çok güzel gidiyordu o zaman kilolar

kolay gelsin canım :16:

inşallah canımmmm inşallah !!!

sen bu gidişle tüm hedeflerine ulaşırsın canım :nazar::nazar:

inşallah sizin desteklerinizle düzelicem toplıcam kendimi.bir ileri bi geri sıkıldım artık :ssz:

evet canım içebilirsin

bence hem sana hem kuşa çok iyi gelir

kuzuların d.günleri kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşları olsun canım :16:

afiyet olsun canım dukanı hayırlı olsun :16:

Şişmannn piskilojisii iştee tatlımmm yaa geçenn haftaaa sinirlerim çok bozuktuuu kanımcaa depresyonun kapısındaaan acaba herşeyi bırakıp yemeklere çikolatalara dönüp kk yı bırakayım diyee girmek üzereydim amaa sonraa şeytanaa uymadımmm tabiii diyetisyen ablanındaa büyük faydası olduu banaaa artık kasmıyommm saphirammm canım çok mu çekti bi kaşık tadıyomm kendimii çok kasmıştım veremiomm diyee ondann olduu sanırımm kendi kendime eziyet ettim:52::52:ne der ceyhun yılmazz:

Ben en çok kendimden "özür" dilerim. Çünkü: bana çok yanlış yaptım...

yaa işte o yüzden bendee kendimden özür dilerimmmm:52::52::52:

Yaaa bu aradaa ben ceyhunaaa aşığımmmmmmm yaaaa :16::16::16::16:

Angiera da bence şu ann benmim geçen hafta yaşadığım durumun aynını yaşıyor ama o yanlış tarafı seçmek üzere bencee beni duyuyorsan tatlım kendine bu kötülüğü yapma liste bahane sen kendine kızıyorsun belkidee ve bu şekilde kendini cezalandırmış oluyorsun kendine kötülük etme gel beraber zayıflayalım:16::16::16:

Salisscim cok haklısın. Bu aralar dediğim gibi alınganlığım üzerimde ve en çok moralimi bozan da bugün ilk defa kaçamak yaptım (Kocaman bişr tabak sarma yedim) kendimi çok kötü ve iradesiz hissettim eskisi gibi. Bir de şimdi açıklamak istemediğim bazı sorunlarım var. Uykusuzluk vs. herşey üstüste geldi.

Kendimi toparlayacağım hemen. İnsan ne kadar büyüse de küçük bir çocuk gibi davranıyor bazen işte.

Saferancım ve saphiracım sizin bir kusurunuz yok zaten bakmayın benim alınganlığım işte.

Pazartesi salı doktora gitmem gerekiyor okuldan sonra. akşamları kızım yüzünden zaten giremiyorum nete. Beni çarşambaya kadar izinli sayarsanız sevinirim. O zamana kadar da bu depresif halleri atayım üzerimden hem.

Kendinize iyi bakın hepiniz

Back
X