Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yogun bir pazar gününden herkese merhaba..bende haberler pek iyi değil.dukanı bırakmak zorunda kaldım..kabızlık cok zorladı beni..doğumdan sonra anal fissur olusmustu bende cok cekmiştim..şuanda otururken hissediyorum..ne yaptıysam olmadı yulaf goji berry en sonunda cok kötü olunca bıraktım..ama diyeti bırakmadım tabikide...hala ekmek yemekte zorlanıyorum kendimi oruc gibi hissediyorum...
ablacım bunu cizelge bölümüne yapıstır umarım begenirsin..
hedef kilonu 55 yazdım ama dogrudur umarım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBpAMjc/weight.png

sakın diyeti bırakma dukan tek diyet değil

çizelge yerine yapıştırınca bu yazı çıktı
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

mutlu pazarlar çıtırlar.Heryerim ağrıyor.Leslie teyzeyle 1 saati aşkın muhabbet ettikte.Canımı okudu sağolsun.Dünde buluşmuştuk kendileriyle ama ağrım olmamıştı.Şimdi dayak yemiş gibiyim kolumu kaldırasım yok.Neyse bundan böyle hergün oturma odamızda buluşeceğiz kendileriyle...
Bu arada bugün gidip spor salonuna baktım.Beklentilerimi karşılamıyor ama hiç yoktan iyidir.Salı,perşembe ve pazar 2 saat.1 saat aerobik 1 saat aletlerle çalışılıyor.Ama benim aerobiğe ihtiyacım yok.Evde yaparım zaten leslie teyzeyle.2 saat alet çalışıp gelecem inş

Bu arada kızlar ben karataya tam olarak uyamıyorum çünkü eşim yaptığım zeytinyağlı yemekleri yiyemiyor.Zaten bıraktı o karatayı azcık dikkat ediyor o kadar.Ama bende durumlar fena kilolar almış başını yürümüş.Karatay yapanlar bu ısıl işlem görmemiş z.yağı işini nasıl hallediyorsunuz.Mecburen şu an kalori sayıyorum.Azcık karatayada uydurmaya çalışıyorum

herkese günaydın..yeni bir hafta yeni umutlar...herkesin gönlüne göre olsun..:29:

çizelge yerine yapıştırınca bu yazı çıktı
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
sen bana özelden yaz şifreni be girip ekleyim..

mesajı gönderdim ilk iş günü nasıl gidiyor
akşam nasıl geçti
boyunuda yaz bana sonra çıkış yap ben girip ekleyim..tipik ptesi sendromu..kızımda ateşlendi gece,sabah kreşe göndermedim..

Son düzenleme:
Bu arada kızlar ben karataya tam olarak uyamıyorum çünkü eşim yaptığım zeytinyağlı yemekleri yiyemiyor.Zaten bıraktı o karatayı azcık dikkat ediyor o kadar.Ama bende durumlar fena kilolar almış başını yürümüş.Karatay yapanlar bu ısıl işlem görmemiş z.yağı işini nasıl hallediyorsunuz.Mecburen şu an kalori sayıyorum.Azcık karatayada uydurmaya çalışıyorum

canım sen de bazı yemekleri tereyağlı yap,ille z.yağlı yapacaksın diye bir şart yok ki :34:
ben normal sızma zeytinyağ alıyorum canım.yumurtam ve tavuğum da marketten.yani pek organik beslenemiyorum.her şeyin organiğini bulmak hem zor hem de pahalı

günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm :16:
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum :37:

günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum:27:

Günaydınlarrrrrrr :16::16::16:
kızlar dün nöbetten çıktım ve yaklaşık14 saattir felan uyuyommmm:27::27::27:
birde adet olmuştum nöbette tam bir nisan şakası gibiydi yani :52::52:
şimdi salak gibiyim haliyle:ssz:

günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum:27:
günaydın canım..bence mr cektir öyle fobilerin felan yoksa tomografi cok fazla ışın veriyor..hiç tavsiye etmem hem mr böyle durumlarda daha mantıklı..

Günaydınlarrrrrrr :16::16::16:
kızlar dün nöbetten çıktım ve yaklaşık14 saattir felan uyuyommmm:27::27::27:
birde adet olmuştum nöbette tam bir nisan şakası gibiydi yani :52::52:
şimdi salak gibiyim haliyle:ssz:
günaydın saliscim..bugünleri tadını cıkar şimdi evli ve çocuklu olsaydın 14 saat zor uyurdun..Allah yokluklarını göstermesin ama evli ve cocuklu olunca 14 saat uyku hayal oluyor..

akşamıda kazasız belasız atlattık.maç berabere bitti..yemek konusundada kingin buharda pişirme makinesini almıştım onu denedim..idare eder..yediklerime dikkat edebildim.bi baktım koca bir kutu şerbetli tatlı almışlar.çok şükür bir tane bile yemeden atlattım akşamı..

günaydın saliscim..bugünleri tadını cıkar şimdi evli ve çocuklu olsaydın 14 saat zor uyurdun..Allah yokluklarını göstermesin ama evli ve cocuklu olunca 14 saat uyku hayal oluyor..

Evettttt çokk haklısınnnnn amaa 14 saat de çok oldu kanımcaa resmen salak gibii oldum uyku da insanı öldürüyor kanımca:1::1:

boyunuda yaz bana sonra çıkış yap ben girip ekleyim..tipik ptesi sendromu..kızımda ateşlendi gece,sabah kreşe göndermedim..

ahhh kelebekim sen yat kalk annemlere dua et yoksa düşün hastaçocuğu bir yabancıya bırakamazdın
çok geçmiş olsun küçük kelebeğime ALLAH acil şifalar versin
arabistana gel pazartesi sendromu diye bir sorunun kalmaz
boyum 1,59
bu arada cetvel güzel olmuş ellerine sağlık canım
sana kolay gelsin

Back
X