Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana gelince biz bu gün bir arkadaşla başka bir arkadaşa içli köfte yapmaya gittik
sabah peynir vede yumurta ile kahvaltımı yapmıştım ama
öğlen evine gittiğimiz arkadaş hadi yesene neden yemiyon diye hep beni takip edince mecburen bolca peynir ayrıca azcık turşu semiz otu yemeği vede sıkı durun biekaç lokma içli köfte yedim
akşamda yoğurt
yani anlayacağınız benim dukan bu gün büyük br yara aldı ama metabolizmama çaktırmamaya çalışıyorum yarın kalkdığım yerden devam

eğer biraz daha yemeseydim kadn yanlış anlayacaktı

hmm grub akşam üzeri kaynatıyor..tam benim eve gelip yogun oldugum saatler..
akşam:fırında balık
salata
ucundan azcık mısır ekmeği(yok denecek kadar az)

angieracım önemli birşey olmamasına sevindim.ben ev arıyorum.bugün yürüdüm biraz.burda ev bulmak okadar zorki..illaki bir kötü yanı oluyor.geniş ferah asansörlü fiyatı iyi diye gittik,ama yine içime sinmedi.

akşam
3 kaşık kuru fasulye
1 lokma pilac(tadına baktım)
közlenmiş biber
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt:40::40:

menülerime yoruuum:24::24::24:

Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş.
Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler.
Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar.
... Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış.

Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş.

Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar.

Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi.

Diğer adam ağlamaklı bir sesle:
- Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına ‘SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler..

..(güldüysen beğenir misin? ;)

yogun bir pazar gününden herkese merhaba..bende haberler pek iyi değil.dukanı bırakmak zorunda kaldım..kabızlık cok zorladı beni..doğumdan sonra anal fissur olusmustu bende cok cekmiştim..şuanda otururken hissediyorum..ne yaptıysam olmadı yulaf goji berry en sonunda cok kötü olunca bıraktım..ama diyeti bırakmadım tabikide...hala ekmek yemekte zorlanıyorum kendimi oruc gibi hissediyorum...
ablacım bunu cizelge bölümüne yapıstır umarım begenirsin..
hedef kilonu 55 yazdım ama dogrudur umarım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBpAMjc/weight.png
Maalesef bende kabizlik yuzunden birakmistim dukani...ins.baska yontemle daha iyi verirsin...
günaydın takımımmmm herkese çokk mutlu mussmutlu bir hafta diliyorumm :16:
bana gelince nezle oldum gribe çevirmesinden korkuyorum :37:
Gecmis olsun caniim...
günaydın kızlar şimdi geldim hastaneden kan verdim emardan korkarsın ben seni bilirim tomoğrafi çektirelim dedi (ohhhhhh)yok felan dedim ama neyse tomoğrafi cihazıda çalışmıyormuş yarın yenisi bağlanacakmış arayın öyle gelin dediler arkası yarın oldu yanee gelirkenden simit aldım şimdi çayla götürüyorum:27:
İns. Bisey cikmaz canim...oglanin sinavi nasil gecti...yegenim sozelci 69 neti var..iyi sayilir
kızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....:21::21::nazar:
Harijasin shopaam..ins..daha iyi olcaak...cumayaaa...
Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.
cok hamlamissin canim ondandir...daha az yapsaydin keske....
Herkese merhaba

hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.

Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.

Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
Gecmis olsun canim...ins. Cabuk atlatirsin...
akşam
3 kaşık kuru fasulye
közlenmiş biber
2 dilim ekmek

Gayet guzel canim...kacamaklari telefi edersin boyle gidersen....

akşam
3 kaşık kuru fasulye
közlenmiş biber
2 dilim ekmek

:26::26::26:bence iyi olmuş bebm ama az saglıklı beslen bu yediklerin bagışıklık sistemini çökertir bem ben eskiden hiç bir şey yemiyodum ne oldu saglıgımdan oldum:14::14:az öz her menüde çorba içmen lazımmış :20::20::20:
Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş.
Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler.
Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar.
... Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış.

Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş.

Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar.

Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi.

Diğer adam ağlamaklı bir sesle:
- Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına ‘SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler..

..(güldüysen beğenir misin? ;)
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kız nerden buldun bunu :1::1:

gelelim bana daha yemek yemedim biliyorum çok geç oldu ama eşimle yemeyince küsüyo:53::53:vallahi oda yemiyo onun için bol salata yemeyi düşünüyorum bol yogurt ve 4 yemek kaşıgı bulgur ve 2 köfte patates 2 çatal yicem azda çorba:8::8::8::8:yatmadan işşlallah geryfurt suyumu içicem :32::32:bu arada tatlı olaraktanda paşayı yemeyi düşünüyorum üstümde pijamamın ipiyle oynuyo tam agzıma layık sıpam :9::9::9:

Selam kizlaar..sabah basagrisiyla uyanddim..cocukklar okula esim ise gitti..hemen asecikle girdim yataga hic kalkmaya niyetim yoktu..soonra ablam aradi ..eminonu ne kumas almaya gidelim dedi ..dugunleri var yegenime elbise icin..kalktim. Bir anda canlandim havada guzeldi ...evi toplayip ver elini eminonu...epey gezdik taafta kumaslar aldiik ..eve gel yemek falan anca geldiiim...
Yaz gelince evde duramiyorum ben yaa...gunes beni cagiriyoooo.....:51:

Selam kizlaar..sabah basagrisiyla uyanddim..cocukklar okula esim ise gitti..hemen asecikle girdim yataga hic kalkmaya niyetim yoktu..soonra ablam aradi ..eminonu ne kumas almaya gidelim dedi ..dugunleri var yegenime elbise icin..kalktim. Bir anda canlandim havada guzeldi ...evi toplayip ver elini eminonu...epey gezdik taafta kumaslar aldiik ..eve gel yemek falan anca geldiiim...

insan beni çagırmazmı aşk olsun :20::20:birlikte giderdik gezer gelirdik yaw geçmiş olsun baş agrısı çok kötü yaw:18::18:

Kuzucum seni hem güneş hem kar çağırıyor ne iştir :9:

2012-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 2 ADET 100
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Tavuklu Patates Yemeği 1 PORSİYON 250
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 2 ADET 28
[9] havuç 1 adet 26
[10] Sütaş Örgü Peyniri 30 GRAM 104.7
[11] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
Toplam : 1000.2 kal.

Kızlar ben hala çok kötüyüm galiba çok kötü bir grip geçiriyorum canım hiçbr şey istemiyor akşam yemeğini bile zor yedim.

kızlar bugün menüm kötüü...ama hiç kaçamağım yok..karatayda yasaklı bişiy yemedim..
sabah bol zeytin..bir yumurta...peynir salatalık domates...
3 saat sonra beyaz peynir zeytin salatalık
4 saat sonra 1 büyük ayva...
saat 19.30 da da 2 avuç fındık ve 1 büyük muz
ve çoooookkk açım su anda..akşam yemeği esnasında evde diildim ve eve gelene kadar 9 u geçicekti bunları yedim ama acıktım...sabah olsa da bişiyler yesem...canım mutaktaki 6 diliimmm üzümlü keki sonra fındıklarııı mideye indirmek istiyor..ekmeğin arasın apeynirrr falaann off ne güzel olurdu ama YEMİYCEEMMMM.....yıllardır yiyorummmm...bu mamalar bir yere kaçmıyor değil miii:43::43::43:

kızlarrrr çokkkkk çokkk mutluyum..ben dün sabah 7 li rakamlara merhabaaa dedim...darısı 2 ay içinde 6 lara inşalllahhhh...aminnn....hatta bu sabah biraz daha eksilmiştim...cumaya çok güzel bir rakamla gelicem inşaallah...hadi hep beraber takımımızı birinciliğe taşıyalım....:21::21::nazar:
heyyyy süperrr buuu süperrr harikasın canımmm bu sonucu hakettin sen tebrik ederimmm :nazar::124::70:
hımmm güzel bir menü...bayılıyorum sabahları muzla kahvaltı yapmaya...

ben de marketten alıyorum cnm...

sana da günaydın saphiracım,,,limonlu bişiyler iç cnm
evet ben de seviyorum değişiklik oluyor yumurtadansa muz :56:
teşekkürler canım.daha iyiyim sanki
Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm leslie teyzemi çarptı bilmiyorum ama başım ve tüm vücudum çok fena ağrıyor,öksürüyorum.Normalde emzirdiğim için hiç ilaç kullanmam ama dayanamadım gece yatarken ve sabah kahvaltıdan sonra ağrı kesici aldım.Şu an ilacım etksindenmidir nedir daha iyiyim.Ama gece doğru dürüst uyuyamadım ağrıdan sızıdan.
Kızımda sağolsun ben ne zaman hastalansam gece uyumaz bana yapışır.Babası ne yaptıysa ona yaklaşmadı.Bana her dokunnduğunda da ağrıdan mahvoldum.Birde üzerime çıkıp uyumak istiyor.Neyse inş bugün biter bu ağrı sızı.
çok geçmş olsun canım :16:
Herkese merhaba

hastaneden geldim. Çok yoruldum. Yarın da okuldan sonra tahlil sonuçlarımı alacağım.

Koltukaltım da ağrılı şişkinlikler vardı perşembeden beri. Her tarafa yayılmaya başlamıştı kötü bir şey çıkarsa diye çok endişeliydim. Şükür ki lenf bezi enfeksiyonu dedi doktor. Latince adını hatırlamıyorum. Antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ama bu antibiyotik emzirme döneminde kullanılmıyormuş. Kızımın doktorunu aradım ya emzirmeyi bırak ya da ilacı. Zaten bırakacaktık emzirmeyi 20 aylık oldu artık kızım. Ama üzüldüm yine de memeye çok düşkün kızım hala gece 5-6 kere uyanır emmek için. Bırakmaya karar verdim emzirmeyi. İnşallah sorunsuız atlatırız bu dönemi.

Herkes iydir umarım. Ben yazılanlara bir gözatayım yine dönerim.
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim :16:
kuzucun da büyümüş artık annesi,bu saatten sonra senin sütün ona bir fayda sağlamaz zaten,sıkma canını.sen yaacağını yapmışsın fazlasıyla :16:
Geçmiş olsun saphiracım. Tam hastalık havası var izmirde. Sabah kalktım ki her taraf kapkaranlık yağmur çamur buz gibi. Öğlen günlük güneşlik oldu yine. Kendine çok iyi bak. sana da çok güzel bir hafta dilerim...

Geçmiş olsun doğacım. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Ama o simitler falan oldumu şimdi ya. Hani beraber asılacaktık şu rejime.
Oğlunun sınavı umarım iyi geçmiştir. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Yarından itibaren simit falan yasak. Başlıyoruz diyete tamam mı canımcım...
teşekkür ederim canım evet herkes burun çekiyor zaten :2:
Gecmis olsun caniim...
.

teşekkür ederim tatlım :16:

kızlar bugün menüm kötüü...ama hiç kaçamağım yok..karatayda yasaklı bişiy yemedim..
sabah bol zeytin..bir yumurta...peynir salatalık domates...
3 saat sonra beyaz peynir zeytin salatalık
4 saat sonra 1 büyük ayva...
saat 19.30 da da 2 avuç fındık ve 1 büyük muz
ve çoooookkk açım su anda..akşam yemeği esnasında evde diildim ve eve gelene kadar 9 u geçicekti bunları yedim ama acıktım...sabah olsa da bişiyler yesem...canım mutaktaki 6 diliimmm üzümlü keki sonra fındıklarııı mideye indirmek istiyor..ekmeğin arasın apeynirrr falaann off ne güzel olurdu ama YEMİYCEEMMMM.....yıllardır yiyorummmm...bu mamalar bir yere kaçmıyor değil miii:43::43::43:

sabret canım sakın pes etme vallahi eşim çilekli sade dondurma almış yiyelim diye kaç gündür dondurma deyip ölüyorum yicem iki top atlı niyetine ne yapayım şişti biryerlerim yaw:14::14:nefsimi körlesin yeterki degilmi işşalah abartmam :18::18::131::131::131:kız bu yenmezde ne yenir:43::43:

Back
X