canım üzüldm senin adınaMerhaba hanımlar.22 mayısta 71 kilo ile ayrıldığım takımıma,7 temmuzda 86 kilo ile dönmenin burukluğu içindeyim.8 aylık evliliğe giden beraberliğimin sonlanması ile girdiğim bir depresyon hali,son 4 aydır kullandığım regl düzenleyici ilaçların azizliği ile 15 kg artıyla dönmüş bulunmaktayım.Nerden nereyeYine de insan ve hayat her düşüşte yeniden ayağa kalkmaya programlı olduğu için,ben de yeniden ayağa kalkmak gücünü bulmaya çalışıyorum ve bulucam biliyorum.
Son aylarda fazla takip edemedim,geçmişe de ayrıntılı bakamadım,takımda şu an kimler var bilemiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşacağımıza eminim.
SAPHİRA'cım nerde kalmıştık![]()
canım teşekkür ederim bebem ugraşmışsıntatlım ben bunu denemedim ama güzel göründü bana,netten buldum senin için istersen bir dene;
Aşağıda tarifini vereceğimiz çay ödem ve şişlikten kurtulmanızı sağlayacağı gibi, kilo vermenize de yardımcı olacaktır.
Malzemeler:
2 su bardağı su
İrice bir tutam mısır püskülü
İrice bir tutam kiraz sapı
5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
2 adet tane karanfil
Hazırlanışı:
Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.
doğru diyosun canım kendimizi kandırıyoruz,her şeye bir bahanemiz var
afiyet olsun canım
ah canım benim inşallah bulunur kuşun benim de küçükken kaçmıştı kuşum öyle çok üzülmüştümÇok üzüldüğüm için evde hiç bir hayvan beslmiyorum.Daha önce köpeklerim de oldu,çok şükür hiç birinin ölümünü görmedim hep düzgün ailelere verdim,mecburiyetlerden.Allah nasip eder bir gün müstakil bahçeli bir evimiz olursa mutlaka istiyorum yeniden köpek sahibi olmak.Kızım da çok seviyor hayvanları annesi kılıklı
hep veteriner olmak istemiştim ama nasip değilmiş :/
tamam canım anladım doğru yollarda anca bu kadar olmuştur,tamam affedildinyalnız beni kim affedecek bilmiyorum
canım öyle çok ince yufka bozmaz karatayı.Zaten haftada bir gün 1 ad. lahmacun yiybiliyoruzafiyet olsun
İradenden dolayı çkok tebrik ediyorum seni canım,benim dün başaramadıklarım işte bunlar
tatlım menemeni tereyağıyla da yapabilirsin bir sakıncası yok.tereyağ ve zeytinyağ yiyebiliyoruz,he bir de fındık yağıafiyet olsun..azminden dolayı tebrik ederim eve öyle şeyler almamaya çalışıyorum tutamam kendimi diye
mucuk
![]()
bu arada halen bıcırık benimle yane serçe yavrusu epey toplandı azat edicez bir hafta sonra ama nasıl ayrılıcam ben ya