Canım benim de hiç çalışasım yok, tatil de yok, tatil moduna gireceğim ama bolca tembellik var, ağustosun 10'una ve 30'una yetiştirmem gereken iki yazı var lakin hiç umurumda değil sanki, bu konuda da birbirimizi motive edelim, benim bütün arkadaşlarım doçent oldu, bir ben kaldım geride
Bu arada çizelgem seninkinin aynısı olmuş, yalnız senin kız çok hızlı koşuyor, benimki yaşlı olduğu için geriden geliyor :82:
tembellık yok bızım kı hanımlar tembel olamazzzzzzzzzzzzzzz... neler basarabılcegımızı herkese gostermemız lazım ..hem kılo hem iş olarak:)
sahurun ıyıymıs..ama sıyah cay yerıne yesıl ıcersen lımon ve zencefıl vs karısımlı daha kılo verdırıyor cnmSahur yaptım, unutmadan yazıvereyim yediklerimi,
1 büyük bardak su, 1 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
5 adet yaprak sarma
limon zencefil ilaveli siyah çay yarım fincan içebildim
2 büyük bardak su
:)))) 4kıbrıt kutusu neymıs yaa bariz 2 parcayı yemıssın ıste...görmemıs olalım sende yazmamıs ol.arada bu kdr kacamak olsun ama bı daaa görmıcezhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...![]()
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26: