Nice nice güzel yılların olsun canımhmm bak bunu ogrendigim cok iyi olduo zaman ben 1200 yapmiyim cunku bu aralar zaten spor cok yapamiyorum.
1000-1100 olanlara bakiyim mademcok saol canim
tesekkur ederim ipekcim.. hep birlikte ins. Rabbim huzuru versin saglik versin..cumlemize..
Canım 7'li basamaklara geçince var ya mucizevi bir şekilde yağ gibi akıp gidiyor kilolar,sanırım kilonun bir kırılma noktası var,sonrası geliyor,o da 7'li basamaklar emin ol7 görsem inan 70 düştüm diye sevinicem ben halen inanamıyorum nasıl verdim okadar kiloyu:53
Bu habere çok sevindimmmmkızlar hedef kilom 60 daha baya cekceksiniz beni ben yatıyorum geri gunaydın size:)
Anladım canım,sen de vereceksin inşallah sağlıklı ve kalıcı bir şekilde,benim kilo genim haladan geliyor ne yazık ki....aslında kalıtsal değil nevcim ailede tek kilolu benim böyle herkeşler incecik![]()
Biz de seni özledik canım benim,arada uğra,unutma biziiiiiHerkese hayirli gunlerr....ben geldimm...hepinizi cokkk ozledimmmmmmmmmm..
neler yapiyorsunuz diye bir bakim dedim..
beni sorarsaniz hala calisiyorum..stop
ayin 18de Ankaraya gidecegim..stop
anamlar haftalardir tr'de..ev isi yemek vs. bana kaldi canim cikiyor..stop
anladim ev kadini olmak bana gore degil...stop
hhahaha ayni eskilerdeki mektuplar gibi oldu..yazdiklarimi okuyunca aklima geldi stoplari sonradan ekledim...
eski takim yine bir araya gelmis masallahhh..insallah herkes bu yil mezun olur artik...dualarim sizlerle kizlar......
hepinizi cokkkkk seviyorummmm![]()
Rica ederim canım,afiyet olsun.105 kilodan 70'e 1 yılda düşerken benim de en büyük mucizem koşu bandımdı,televizyonun karşısında yapabilirsen canım,nasıl geçtiğini de anlamazsın mümkünse eğerteşekkürler canım bende evde baget vardı,derilerini aldım baharatladım fırın poşetine koydum iftara yakın fırında pişircem yanınada yogurt,bi tanede soda içerim ve bol su..........
Nice mutlu yıllara canım benimselammm kızlar...ben bugün doğumgünü çocuğuyum....akşam dışarı çıkıcaz eşimle....
İşte kaptan böyle olur,iyi günde kötü gündeiyi akşamlar canlarım
yarınki sonuçlar içinde bu kadar üzülmeyin,özürde dilemeyin lütfen,rica ederimsürekli kilo vermeye programlanmış robotlar değilizki biz.Ben amacıma ulaştım,takım çok kötü bir durumdayken bu hale geldi hepimizin gayretleriyle,biliyorum ki aynı azim ve istekle devam edicez.hepinizi çok seviyorum esen kalın,yapımda ve yayında emeği geçen herkes adına hayırlı ramazanlar
![]()