Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh süper olmuş sporunOn km eliptik yaptim kizlar oldüm yorgunluktan smdi dukan ekmegi yapcam bakalim nasi bisey cikcak sonra mekik falan cekcem basenleri calistircam camasirlari asarim sonra balkon temzlerim bizim evde 4tane balkon var ikisi kullanilmiyo ama cok sacma ya genede temzlenmesi gerek iste cok hafif hssediyorum kendmi spordan sonra sanki bi anda zayflamsm gbi bu duyguyu cok seviyorum ya:)
simdi bu cuma bildirim varmi canlarim 24unde yok kesin onu anladm:d
canım kuşlarına geçmiş olsun.neden sık sık hastalanıyorlar böyle hayret bişey,ben senin çok iyi baktığına eminim canım,çok düşkünsün onlara çünkü:2::2:ben geldim bebeler geç oldu ama eşim evdeydi birazdan gider oglumla kızım halen mantar canım sıkkınköpügüm kilo verdi şirinem gibi ölücek diye korkuyorum okadar alıştımki ona
okadar yemin ediyorum dörtt dörtlük bakıyorum evime eşime göstermedigim ilgiyi yavrularıma gösteriyorum ama neden hasta olıuyolar ben nerde hata yapıyorum
memlekete gitmicektim ama ablam çok yalvardı eşimde git kal biraz kafanı dagıt dedi bir daha bebek filan olurgöndermem 4 sene kadar dedi
teyzemin kızları dogum etti ablamın eltisi vs dogum etti hediyeler gitmesi lazımdı ama bende rahmetli yavruma aldıklarımdan koydum kıyafetleri
işşallah gene alırım bebegime yeterki saglıcakla dogsunda gerisi olur zaten 1 ay kadar olmam galiba dahada erken gelebiirim ordan kilo bildirimi yaparmıyım bilemiyorum :44::44:eyer gdiersem izine ayrılmak istiyorum hem 1 ay kalırsam kilo veririsen tartılmayı düşünmüyorum süpriz olsun burda tartılırım hem gitmek benim için daha iyi ya bu kiloları vericem yada alıp gelicem işşallah ilk şıkkı yapar gelirim :18::18:şimdi gelelim yediklerime
1-badem domates
2-2 siyah 1 yeşil zeytin
3-peynir avuç içi kadar
4-sahanda yumurta rafadan eşim sarımsaklı isotlu yaptı allahım çok güzel oldu
5-sivri biber 4 adet
6-1 kupa çay
ekmel yok
öylende eşimle armut ve ekşi elma dogradım onu yedik epey kaldı şimdi işe gitti erken gelicek bu aralara eşim evde kızlar giremezsem mesaj yazamazsam beni affedin kıızyo o evdeyken girmeme nbanada zaman ayır diyorreglim çok fena gidiyor kahvaltıyı bile eşim hazırladı ben hazıra kondum yedim birazdanda zeytin yaglı fasülyeyle soguk çorba yapıcam arpa şehriyeli
salatada yapıcem temem bu iş sizler neler yaptınız bakıyorumda kilo vermeye başlamışınız ben aynıyım malesef kızlar okadar şişki vucudum eşim bile dalga geçti bebek kaç aylık diye
okadar olur yane heryerim agrıyo kanamamda çok dün 2 adet aspirin içersen yanlışlıkla
ne yapayım misafir evime gelince kafam dalgın oluyo onlad galiba sizce memlekete gitmek benim için iyi olurmu ablam gezeriz dedi bütün akrabalarım ordada hem 3 bebek görmem var ne gzüel severim öperim biraz olsun annelik özlemim gider
![]()
hadi yaaaKizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
süpppeerrr 41 beden olmuşsun bile hayatım,Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...![]()
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki![]()
![]()
![]()
eline sağlık canım13 ağustos yazacağıma 11 yazmışım düzelteyim
14 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 33
anane 33![]()
gerbera 41![]()
![]()
![]()
maviyesil 1
ipek 5
yesilerik 35
yagmur 15
pasam 19
senarist 13
maibeyaz 9
shopa 14
nev 9
muconex 0
Görev tamamlanmıştır benden sonraki arkadaşa başarılar dilerim
canım benim gözün aydııınnn Allah sağlıcakla kavuştursunEşim geliyor yupiiiii![]()
![]()
dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala
Cuma günü mardine k.validemlere geçecez eşimde oraya gelecek inş
çakılı :44:saphıracım 7. takım çakılı ve ben eski tempoma dönmek istiyorum ama malum yalnız olmuyor ben yarışma topiği için müracatımı yapıyorum rakibeniz olarak başlıycam sizin takımda olmayı çok istemiştim bildiğim yer sonuçta kısmet diilmiş öpüyorum hepinizii![]()
merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um.
biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim
haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..
opuyorum hepiniziiii![]()
Maşallah canım ya,spor tempon harika.Ben ramazanda hiç yapamadım ama ramazan dışında günlük 5 km yürüyorum ve sporun inceliği zerafeti gerçekten bir başka oluyor vücuttaOn km eliptik yaptim kizlar oldüm yorgunluktan smdi dukan ekmegi yapcam bakalim nasi bisey cikcak sonra mekik falan cekcem basenleri calistircam camasirlari asarim sonra balkon temzlerim bizim evde 4tane balkon var ikisi kullanilmiyo ama cok sacma ya genede temzlenmesi gerek iste cok hafif hssediyorum kendmi spordan sonra sanki bi anda zayflamsm gbi bu duyguyu cok seviyorum ya:)
simdi bu cuma bildirim varmi canlarim 24unde yok kesin onu anladm:d
Paşam,canım benim;ben nacizane fikrim tabi,çok üzerlerine düştüğün için olduğunu düşünüyorum.Yaşadıklarından dolayı kaybetme korkun çok yüksek ve bu bir şekilde hayatına yansıyor.Ne olur pozitif ol ve geçmişe bakmamaya çalış,herşey çok güzel olacak:2::2:ben geldim bebeler geç oldu ama eşim evdeydi birazdan gider oglumla kızım halen mantar canım sıkkınköpügüm kilo verdi şirinem gibi ölücek diye korkuyorum okadar alıştımki ona
okadar yemin ediyorum dörtt dörtlük bakıyorum evime eşime göstermedigim ilgiyi yavrularıma gösteriyorum ama neden hasta olıuyolar ben nerde hata yapıyorum
![]()
Bu harika birşey çünkü çoğu insan yulaf kepeğinden hoşlanmıyor.Ben de severim,özellikle de 2 yumurta,2 çorba kaşığı yulaf kepeği,2 çorba kaşığı süt ve 1 kutu ton balığını karıştırıp tavada yaptığım omletiKizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...![]()
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki![]()
![]()
![]()
Kuzuuuuuu,itibatı koparma amaaaaa,gel tamam mı sık sıksaphıracım 7. takım çakılı ve ben eski tempoma dönmek istiyorum ama malum yalnız olmuyor ben yarışma topiği için müracatımı yapıyorum rakibeniz olarak başlıycam sizin takımda olmayı çok istemiştim bildiğim yer sonuçta kısmet diilmiş öpüyorum hepinizii![]()
Hayirli yolculuklar canimmm:)merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um.
biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim
haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..
opuyorum hepiniziiii![]()
Sst pist dur yapmaa:d naptin oyle stresmi oldun esinden dolayi acaba bilmemedmki ben bide bnde kandmi durduramiyorum ama aklina denedgn elbise gelsin hemeeennnToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ipekyol51, nev81+, SAPHIRA+, ananee
Hele bi yol yukarı çıkın geçmişten yardım bekleyen biri varrrrrrrrrr
Maşallah canım ya,spor tempon harika.Ben ramazanda hiç yapamadım ama ramazan dışında günlük 5 km yürüyorum ve sporun inceliği zerafeti gerçekten bir başka oluyor vücutta
Paşam,canım benim;ben nacizane fikrim tabi,çok üzerlerine düştüğün için olduğunu düşünüyorum.Yaşadıklarından dolayı kaybetme korkun çok yüksek ve bu bir şekilde hayatına yansıyor.Ne olur pozitif ol ve geçmişe bakmamaya çalış,herşey çok güzel olacak
Bu harika birşey çünkü çoğu insan yulaf kepeğinden hoşlanmıyor.Ben de severim,özellikle de 2 yumurta,2 çorba kaşığı yulaf kepeği,2 çorba kaşığı süt ve 1 kutu ton balığını karıştırıp tavada yaptığım omleti
Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44
Kuzuuuuuu,itibatı koparma amaaaaa,gel tamam mı sık sık![]()
Saol tatlım 41 beden mi ay böyle düşünmemiştim hiçsüpppeerrr 41 beden olmuşsun bile hayatım,hedefe çok az kaldı desene
eline sağlık canımgerbera tebrikler tatlım
canım benim gözün aydııınnn Allah sağlıcakla kavuştursun![]()
Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44![]()
Ama 2 aydır hiç yürüyemedim işte önce psikolojimden,sonra ramazandan.Ramazan biter bitmez başlıycam.Eve bir koşu bandı almıştım canım diyete başlarken,500 lira,50-50 on taksitle ödemiştim ve gerçekten ona borçluyum attığım 34 kiloyu,ramazan bitsin hemen başlıycam...Sen de çok güzel spor yapıyorsun ama canım maşallah,takip ediyorumhergun yurumen cok guzel ama ya bende yapablsem en azndan 20dk gunde yapsam..
Hayirli yolculuklar canimmm:)
Ama 2 aydır hiç yürüyemedim işte önce psikolojimden,sonra ramazandan.Ramazan biter bitmez başlıycam.Eve bir koşu bandı almıştım canım diyete başlarken,500 lira,50-50 on taksitle ödemiştim ve gerçekten ona borçluyum attığım 34 kiloyu,ramazan bitsin hemen başlıycam...Sen de çok güzel spor yapıyorsun ama canım maşallah,takip ediyorum![]()
Bi doktora gitsen canim ? Ben burda oldugumdan beri var bu sıkintin gorunmen gerek bence daha once yasadinmi bunuiyi akşamlar fıstıklar
2-3 gündür canım pek sıkkındı,ne siz sorun ne ben söyliim ama güne gitmek,arkadaşlarımla olmak bana çok iyi geldi,Keyfim yerinde Allahıma şükür
bugün yediklerimi de yazayım size.H.sonu serbest gün yapmayacağım ve yarın sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum,inşallah Allahım bana yardım eder yapabilirim.
kahvaltı ve kuşluk yok
öğlen
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği,azıcık acı biber salçası sürdüm,1 tatlı kaşığı da peynir
domates
çay
ikindi
3 ad. fırında pişmiş sosisli sigara böreği
2-3 kaşık cacıklı bulgur salatası
3-4 kaşık patates salatası
½ parça muhallebili,çilek jöleli kek
2 ad. brovni kurabiye
çay
kahve
akşam yok
ve her ''gün'' sonrası olduğu gibi wc ile görüştüm sanırım en son h.sonu görüşmüştük.Sanırım benim sorunum diyet yapmakla ilgili ya da araştırılması gereken cidi bir şeyler var.Benim anneannem genç yaşta kolon kanserinden vefat etti ve ailemde bir çok kişide,annemde de bu wc sorunu var![]()
Sıkıntın ne bilmiyorum ama atlatmana çok sevindim canımiyi akşamlar fıstıklar
2-3 gündür canım pek sıkkındı,ne siz sorun ne ben söyliim ama güne gitmek,arkadaşlarımla olmak bana çok iyi geldi,Keyfim yerinde Allahıma şükür
bugün yediklerimi de yazayım size.H.sonu serbest gün yapmayacağım ve yarın sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum,inşallah Allahım bana yardım eder yapabilirim.
kahvaltı ve kuşluk yok
öğlen
1 yumurta
domates
çay
ikindi
2 ad. brovni kurabiye
çay
kahve
akşam yok
ve her ''gün'' sonrası olduğu gibi wc ile görüştüm sanırım en son h.sonu görüşmüştük.Sanırım benim sorunum diyet yapmakla ilgili ya da araştırılması gereken cidi bir şeyler var.Benim anneannem genç yaşta kolon kanserinden vefat etti ve ailemde bir çok kişide,annemde de bu wc sorunu var![]()
Bu yıl eliptik de alıyım diyorum canım,zaten uygun fiyatları da.Yalnız yaşadığım için sorun olmuyor.Evin bir odasını spor salonuna çevirdim.Koşu bandım,bisikletim,twister,dambıl,plates setim var.Bir de eliptik bisiklet alırsam tam olacakBende bu nisanda almistm eliptk eve incelmeme cook yardimci oldu iki yada üc ay once bacagmi sokamadgm pantolon simdi belden sikarak oluyo iste keske sende eliptik alsaymissin tanisiyo olsaydik ikna ederdm seni:) bak simdi vermen gereken 34te degl daha cabuk gdcek insallah bayramdan sonra baslarsin hemen bende bayramdan sonra gün ardi yapcam nolursa olsun :)
bilmem ki canım :26: belki sadece atak dönemini yapıp şöyle biraz kg atıp sonra karataya devam mı etsem diyorum.dur bakalım kafama göre ortaya karışık bir diyet yapıcam bakalım neler olcakSaphiram bayramdan zonra vucudunu bidaha dene istersen belki karataya farkli cevap verir sen baya memnundun onda vucut alisablir bide dukan ozunde daha mantikli bitis noktasi var haftada bir gun olarak garantili bi diyet ben menu zengnligim yokken sevememstm ama yencek cok sey varmis ya aldm elime defter dukan notlarm vardi bide tarflerm olduu:)
Bi doktora gitsen canim ? Ben burda oldugumdan beri var bu sıkintin gorunmen gerek bence daha once yasadinmi bunu
Sıkıntın ne bilmiyorum ama atlatmana çok sevindim canım
Bu yıl eliptik de alıyım diyorum canım,zaten uygun fiyatları da.Yalnız yaşadığım için sorun olmuyor.Evin bir odasını spor salonuna çevirdim.Koşu bandım,bisikletim,twister,dambıl,plates setim var.Bir de eliptik bisiklet alırsam tam olacak![]()
ah ah neler gelmedi ki gözümün önüne neyseki şimdi iyiyim geçti gibi ablam kızımı parka indirdi yanında eli kolu abur cubur ve kızımın deyişiyle dondoyayla gelmezlerse bi problem yokHayirli yolculuklar canimmm:)
Sst pist dur yapmaa:d naptin oyle stresmi oldun esinden dolayi acaba bilmemedmki ben bide bnde kandmi durduramiyorum ama aklina denedgn elbise gelsin hemeeennn
Canım bencede dr git bi gerçi ırsi de olabiliyor galiba ama sen dikkat etiyi akşamlar fıstıklar
kahvaltı ve kuşluk yok
öğlen
1 yumurta
domates
çay
ikindi
2 ad. brovni kurabiye
çay
kahve
akşam yok
Bende bu nisanda almistm eliptk eve incelmeme cook yardimci oldu iki yada üc ay once bacagmi sokamadgm pantolon simdi belden sikarak oluyo iste keske sende eliptik alsaymissin tanisiyo olsaydik ikna ederdm seni:) bak simdi vermen gereken 34te degl daha cabuk gdcek insallah bayramdan sonra baslarsin hemen bende bayramdan sonra gün ardi yapcam nolursa olsun :)
bilmem ki canım :26: belki sadece atak dönemini yapıp şöyle biraz kg atıp sonra karataya devam mı etsem diyorum.dur bakalım kafama göre ortaya karışık bir diyet yapıcam bakalım neler olcak
gitmem lazım belki de ama korkuyorum canım yabenim wc sorunum 2008 yılında kızıma hamileliğimin 5 ayından sonra bitti ve taa ki 5 eylül 2011 de diyete başlayana kadar olmadı.Hamilelik öncesi ve yıllarca,lise yıllarımdan itibaren bu sorunum vardı
amileliğimin ilk 5 ayında bu konuyla ilgili yaşadığım sıkıntıyı kelimelerle anlatmama imkan yok
![]()
Maşallah sen ne etmişsin ya.Aslında her eve lazım ama çalışma döneminde birde vakit lazımBu yıl eliptik de alıyım diyorum canım,zaten uygun fiyatları da.Yalnız yaşadığım için sorun olmuyor.Evin bir odasını spor salonuna çevirdim.Koşu bandım,bisikletim,twister,dambıl,plates setim var.Bir de eliptik bisiklet alırsam tam olacak![]()
o kadar ucuz mu fiyatları ya.Biz 3 yıl önce koşu bandını 1000 tlye almıştıkşu eliptikler benim de dikkatimi çekmeye başladı.koşu bandından daha fazla kalori yaktırıyor sanırım değil mi kızlar?twisterı da olan bir model gördüm 200 küsürdü.yalnız twistır sadece bel inceltmeye yönelik herhalde değil mi?
Ne guzel:) ben odama koydum cok yer kapliyo ama memnunum yani bisiklet alcagna eliptik alsaymssn keske bendede top dambil sopa bide eliptik var heryerimi calistirabliyorum cok hareket biliyorum babam eski beden ogretmenydi ben sporla buyudum falan derken bicok sey ogrendm sadece kosamam :d insallah bende evim olunca oyle bi oda yapicam spor insan hayatnda hep olmali babam 56yasinda gunde üc ögün yer her pazarda kosusunu sporunu yapar ve hala damatlgna giriyo masallah yani bende oyle olmak istiyorum idolum resmen filinta gbi:)