Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyve tok tutmazki zaten sen pirinc yogurt ye valla
dur ben haşlıyım yşiyeyim bebemsonra çok acıkırsam elma yerim yatarken gelriim brirazdan![]()
Tamam canim afiyet olsun:)
2 litre suyum bitti yaşasın :124::124::124::124::124:darısı şimdi 3 litreye ben bir armud kapıyımda gelem![]()
su cok ıyı ya.ben her gun 3 lt ıcmeden yatamam
ara öğünlerde 1 ad. yiyebilirsin veya yarım elma+yarım armut filan yiyebilirsin.bu diyet kesin miktarları yok aslnda canım.meve kalorisi düşük diye ben fazla abartmadan yiyorum iştebnede dedim içimden içine limon sık bir daha öle yapam ben domates salatalık doguryum onlara ek olaraktan çok oluyorum ama günde kaça meyva hakkımız var bebem
![]()
heeh hadi gözün aydınHasta oldumm![]()
armud kesmedi acaba pirinç lapası yapıp yesemmi bebem ya :18::18:
ne zorla içiyom bir bilsen haşlamamıda yiyorum şuan gene acıyı abartmışım yandımkaldı 1 litre
![]()
canım bir armud yedim pirincimide yedim peşine ama pirincim bittiara öğünlerde 1 ad. yiyebilirsin veya yarım elma+yarım armut filan yiyebilirsin.bu diyet kesin miktarları yok aslnda canım.meve kalorisi düşük diye ben fazla abartmadan yiyorum işte
heeh hadi gözün aydın
ye canım ye bişi olmaz.biz 3 öğünde toplam 3 çay bardağı pirinç yiyoruz mesela ama acıkma durumuna göre 4 çay bardağı yiyende var ve onlarda kilo veriyor
:) pasam gunde 3cay bardagi pirinci gecirme ama
Iki gder sanirimcanım bir armud yedim pirincimide yedim peşine ama pirincim bittialmak lazım eşim gelince deyimde alsın
vallahi yedim yemesinede acıyı abartmısın gene 2 bardak yeşil çayımıda içicem sonra yatana kadar 1 litre suyumu içiyim bakalım kaç kilo vericem 2 günde dua edinde almıyım 2 günde kesin kaç kilo veiririm acaba:44::44:
Kızlar sonuçlar yayınlandı.Bu hafta 4. olduk,3. lüğü kıl payı kaçırdıkKilo veren ve veremese de emek harcayan herkesi tebrik ederim.:13::13::13:
Aslında ortalamamız pek iyi değildi ama bu hafta sanırım tüm takımlar bayram/tatil psikolojisine girmişler,hepsi döküldü desek yalan olmaz.İnşallah 31 Ağustos cuma günü çok daha iyi sonuçlar alırız,herhalde hepimizin regl dönemi de bitmiş olacak.Çünkü hepimizin bu aralar olduk,40 mız karıştıAğustos aynı şahane bir şekilde bitirip,Eylüle yeni ve eksilmiş kilolarımızla giricez
He bir de 24 Ağustos cuma günü yarışma yok tekrar hatırlatmış olayım.Herkes izinli ancak tatile/şehir dışı durumu olmayanlarımız yine burada olalım,paylaşımımızadevam edelim.Cuma günü kilolarınızı görmek istiyorum.Merakla bekleyeceğim.Bakalı bayramda kimler cıslarla fazla haşır neşir olmuş ortaya çıkacak
Mesaj sayımları bugün son.cumartesi,pazar,pazartesi,salı herkes izinli.çarşambadan itibaren tekrar sayımlara başlıycaz![]()
Kızlar sonuçlar yayınlandı.Bu hafta 4. olduk,3. lüğü kıl payı kaçırdıkKilo veren ve veremese de emek harcayan herkesi tebrik ederim.:13::13::13:
Aslında ortalamamız pek iyi değildi ama bu hafta sanırım tüm takımlar bayram/tatil psikolojisine girmişler,hepsi döküldü desek yalan olmaz.İnşallah 31 Ağustos cuma günü çok daha iyi sonuçlar alırız,herhalde hepimizin regl dönemi de bitmiş olacak.Çünkü hepimizin bu aralar olduk,40 mız karıştıAğustos aynı şahane bir şekilde bitirip,Eylüle yeni ve eksilmiş kilolarımızla giricez
He bir de 24 Ağustos cuma günü yarışma yok tekrar hatırlatmış olayım.Herkes izinli ancak tatile/şehir dışı durumu olmayanlarımız yine burada olalım,paylaşımımızadevam edelim.Cuma günü kilolarınızı görmek istiyorum.Merakla bekleyeceğim.Bakalı bayramda kimler cıslarla fazla haşır neşir olmuş ortaya çıkacak
Mesaj sayımları bugün son.cumartesi,pazar,pazartesi,salı herkes izinli.çarşambadan itibaren tekrar sayımlara başlıycaz![]()
Iki gder sanirim
Ben internet buldugum heryerdeyim saphira cosmicamda soz:)
benim yüüzmden kıl payı kaçırdık degilmi benim yüzümden ben vericegime aldım
tekrar özür dilerim şimdi bu hafta yoksa yarışma haftaya olunca 2 haftayamı bölünücek:44::44:
Pasam bayramdan sonra yap tavuk kilo attiriyo pirinc odem yani dogru sirayla yaptin bayramdan sonra carsamba basla cumaya kadar yap cumartesi normal diyetne dön:) sen hic sıkma canini odem iste iki kilo bi anda gttyse odemdr kilo almadn hep birinci olamayiz zaten yavas yavas saglikli verelim yeter sen istednmi yapamicagn yok sen merak etme gtcek kilolar cocugun gelcek insallah:)benim yüüzmden kıl payı kaçırdık degilmi benim yüzümden ben vericegime aldım
tekrar özür dilerim şimdi bu hafta yoksa yarışma haftaya olunca 2 haftayamı bölünücek:44::44:
kız ozaman dünyalar benim olur he ben bu bitsin tavuk diyetini ne zaman yapsam bebem :44::44::44:gene wc beni çagırıyo bugün abartmıyorum 10 bulmuştur wc gitmem
akşamada çok acıkırsam ekşi elma yerim işte o ka eşimede yemek hazırlarım öle menun menun bakarım artık ona
paşa sen vericegin kiloları düşün hadi paşa görüm sen
başarıcaksın hadi paşa iyimi kendime gaz veriyorum el atın ban gaz verin bu araba gazsız çalışmıyo![]()
Kolay gelsin kaptanim:)Kızlar ben kalkayım yemek yapayım![]()
ne zorla içiyom bir bilsen haşlamamıda yiyorum şuan gene acıyı abartmışım yandımkaldı 1 litre
![]()
hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı
Pasam bayramdan sonra yap tavuk kilo attiriyo pirinc odem yani dogru sirayla yaptin bayramdan sonra carsamba basla cumaya kadar yap cumartesi normal diyetne dön:) sen hic sıkma canini odem iste iki kilo bi anda gttyse odemdr kilo almadn hep birinci olamayiz zaten yavas yavas saglikli verelim yeter sen istednmi yapamicagn yok sen merak etme gtcek kilolar cocugun gelcek insallah:)
Kolay gelsin kaptanim:)
ay lapa lapa lapa cnm çekti vallaşöyle yoğurt dökçen üstüne
mama gibi yicen
![]()
tamam canım üzlmem artık
anladın sen onu
çok canın çektiyse sende yap seni tutan yok canı çekmiş iyi birşey olsa neyse:111::111::111::111:içim yanmıcek he
sanki dişi yok neneler gibi oldum yeminle lapa pilavı severim ama şöyle bol yaglı notultu tuzlu gflan ah olsada yesek
![]()