o acılı süreçten bende çok geçtim öyle biri çıktıki karşıma deseydiki canını okadar seviyodum sonra bana yanlış yaptı affedemedim ayrıldık işin kötüsü bizim apartmanda oturuyodu sonra unut dedim onlardan ayagımı kestim gelince bize odaya gittim görünmedim babası geldi istedi beni istemedim ona sonra eşimi tanıdım bu tabi benim peşimi bırakmadı sonra yüüzk takıldı bana evliligime 2 hafta vardı vardı yengesine gitmiştim hiç unutmuyorum oturmaya oda geldimi sana ban dediki beni sevmiyorsan neden kaçıyosun dedim sevmek alakası yok çünkü okadar kırdıki beni okadar olur kinim nefretim agır geldi gururda dedim işim olmaz senle tam kapıdan çıktım ban paşa ne olur daha yolun başındayız yapma ben seni çok seviyorum seni unutamadım sen he de yüzügü at bende atıcam dedibirde halasının kızıyla evlenicek aramızda 2 hafta var ben 6 evlendim mayısın oda 19 evlendi dedimki ben seni isteseydim bu yüzügü takmazdım benden uzak dur ben nişanlımı seviyorum dedim bana dedigi ben hayattayken bu iş olmaz dedi dügünüm oldugu gün karşıma oturdu aklım çıktı nikahım kıyılırken:18::18:yapardıda biliyorum sonra o evlendi tanıdıkya dügününe gittik ailem ayıp olur dedi annene desem koyarmı beni dügüne sonra gelinle gördüm onu eşime dedigi aynen şu bak canım bu kızı görüyomusun dedi evet dedi şimdi san şunu söylüyüm dedi eger bu kız beni kabul etseydi şimdi senin yerinde o olucaktı hoş dügüne 2 hafta kala dedim ama kabul etmedi beni dedi bende şok oan
hadi canım şak ayapıyo canım sen bu manyaga bakma dedim ama sonra demiş annesi çok sevdi istedi varmadı paşa dedi bir müddet göz hapisindeydim sonrası malum eşim beni maffetti
iyiki evlenmişim diyorum şimdi lafa gelicek hiç kimse vazgeçilmez degildir kızlar benim gibi gün gelicek bu hallerinize benim gibi gülüceksiniz
hayat üzülmeye deymez bebelerim ya üüzlmeyin birgün biri çıkar feleginiz şaşr benim gibi iyikide evlendim dersiniz benim gibi
şimdi kendinize gelin aglamayın üüzlmeyin bakıyım
![]()
insallah pasam ya kimse yalniz kalamaz omur boyu insallah Allah karsimiza hayirli insanlari cikarir insallah senin gibi boyle anlatabliriz Allah nazardan korusun sizi bak senin esin sana sahip cikmis annesine karsi adam dedgn boyle olur iste masallah enisteyede evlenesm geldi ya:d ben babamida cok idol olarak gorurum insallah onun gbisi benm karsima cikar ya