canım iptal oldu demin aradı eyübe gidiceklermiş bizde eşimle market pazar yapıcez işşallah eşime ciciler bakıcez gezicem anlıcagın spor olucekepey yolum var yane yürümek için suyu içmesine içiyorumda wc işini ne yapsak
benim yerimede eylen olurmu ben bu bayram bir yere gidemicem keşke kendi ailemle geçirsem ama yok arabalar doluydu
kaldımmı tek buralarda
benim yerimede eylen sen bebem yedikelrinede dikkat et bebem aman diyim bayramda tatlılar çok oluyo gerbera duymasın kesin yer o tatlı
ben yemeyi düşünmüyorum çünkü işşallah haftaya güzel bir kiloyla gelicem aklım atakıldı bu önümüzdeki hafta millet tatile gidicekya hafta içi mesaj gene yazılıcakmı bebem:26::26:ne zaman kilo bildirimi yapıcez ben diyorumki adetim bitsin abdesleniyim payramdan sonra 10 gün borcumu tutuyum sonra tutulmuyo sıcagı sıcagına ne dersin:44::44::44:
e iyi olmuş iptal olduğu boşver

benim de çok eğlenceli olacağını söylemem canım.Aslında çok canım sıkkın da,işte hep insanlara güler yüz gösteriyoruz mecburen,insanların ne suçu var sonuçta.Bu bayram yaza geldi herkes tatile kaçtı,benim de ailemden kimsecikler yok,bu bayram,bayram gibi değil benim için de.inan bayramlık alacaktım kızıma da eşime de kendime de,vazgeçtim.Kızıma zaten sık sık yeni bişiler alıyorum ihtiyacı yok.ailecek giyeriz dolabımızdan bişiler çıkarız yollara dedim.Regl de olunca ben,deniz kenarı bir yerlere tatile de gidemedik,kaldık böyle elimiz böğrümüzde anlayacağın.içimiz buruk

canım yazdım ya unutmuşsun :)) çarşambadan itibaren mesaj sayımı yapılacak