Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yesil erik bisey sorablirmym bilirsin belki simdi bu ikinci tercihler icin lysde yani bos kontenjan gosteriyolarmi klavuzla falan yoksa allah ne verdyse yaziyomuyuz acaba bilgin varmi?

şimdi kızlar gegelim yaptıklarıma 4 gibi eşimle ele tutuşup pazara gittik sen kapıya in dedi eşim komşu gördü beni ana paşa ne ka gzüel olmuşsun dedi:53::53:seni görmeyeli epey oldu dedi bende eh işet diyetteyim halen dedim neyse kaç kilo geliyosun dedim 85 dedi ana dedim eşime bu beden kilolu:9::9::9:kız nasıl verdin dedi vs muhababet koyulaştı neyse çıktık prdan eşimle pazara gittik anacım ne kalabalık :30::30:öyle böyle aldık çıktık pazardan sonra paşama yem aldım diş tasşı aldım astım ilacı bitti onu aldım ballı yem aldım küveti kırıldı onu aldım suluk aldım 20 tl bayıldım geldim :9::9:ha unutmadan dalin şampuanda aldım şampuanı bitmiş sıpamın çok hapşuruyo bu aralar sıpam ya astımı azdı anam birde güzel hapşırıyo duysanız yerelere yatarsınız:9::9:ben buraya yazarken oda kanepeye çıkmış konuşuyo babaya öpücük diyor bu sıpa bir anne demiyor yaw:9::9::9:bir en büyük cimbom başka büyük yok demsi var bir galata saraylı taraftar olsa varsa öpre çok kişi istedi para verdi vermedim teyzemin eşi dediki kız ver paşayı ban sana ne istersen dedi adamım 5 arabası var desenki arabalrı hep sana vericem vermem insan evladını satarmı:14::14::14:o benim herşeyim birde hastalanmasa ne olur:14::14::14:neyse bime gittim alışveriş yaptım eve geldim yaptım pirinç lapamı:30::30:hazırladım içini bir güzel yedim şimdi neler yaoptım deyim sizlere:56:
1-1 çay bardagı pirinç haşlanır içine bir demet ROKa dogranız bir adet badem domates dogranız 3 yemek kaşıgı yogurt konur aynen baharatları koydum limon suyunuda ekledim iyice karıştırdım anacım o ney tat öyle:120::120::120:hergün olsa hergün yerim yane:60::60::60:yanınada 5 biryerde çayımı içtim 2 litre su bittide 1 litresi kaldı işşallah yatana kadar içerim malum her küçük 35 kalori:9::9::9: çok şükür pirinç lapası bitti bir daha aglamıcam pilav yemiyorum diye tövbe pirinç pilavı istersem:60::60::60::60: aklımı başım agetirsen saygıdeger ananeye neve saprinaya çok teşekür ederim allah razı olsun sayenizde pirinçten 2 günde bıktım:60::60::60:bir dahada yemeyi düşünmüyorum pirinç pilavı beni bugün görenler ban bir iltifatlar anacım az kaldı kanatlanım ucucektim :60::60:eşim işe gitti gelsede paşayla köpügü yıokasak kurulasak arife suyuyla:55::55::55:ARKADAŞTA ÇAYA ÇAGIRDI GİDESİMDE YOK AMA KUAFÖRÜM OLUCEK KAÇLARIMI ALICEKTE NEYSE BEN SUYUMU DOLDURUYUM GELİYORUM WC BENİ ÇAGIRIYO ANAM TUTMAYIM BENİ GENE SIKIŞTIMMMM:10::10::10::10:

Son düzenleme:
kola cok iciyorum canim ishalimde gecmedi daha ama disari cikinca biraz kendme geldim hareket ednce canim aile demek simdi pasa kopuk esin ve sen demek asıl sen gerisini o kadar takma emi:)

canım takmıyorum zaten merak etme sen kendileri kaybeder :19::19::19:çocuklarımda hasta teyzesi ya ne yapsak okadar bakmam ahasta oluyolar nev demez üstlerine çok düşüyorum ondan galiba:27::27::27:

şimdi kızlar gegelim yaptıklarıma 4 gibi eşimle ele tutuşup pazara gittik sen kapıya in dedi eşim komşu gördü beni ana paşa ne ka gzüel olmuşsun dedi:53::53:seni görmeyeli epey oldu dedi bende eh işet diyetteyim halen dedim neyse kaç kilo geliyosun dedim 85 dedi ana dedim eşime bu beden kilolu:9::9::9:kız nasıl verdin dedi vs muhababet koyulaştı neyse çıktık prdan eşimle pazara gittik anacım ne kalabalık :30::30:öyle böyle aldık çıktık pazardan sonra paşama yem aldım diş tasşı aldım astım ilacı bitti onu aldım ballı yem aldım küveti kırıldı onu aldım suluk aldım 20 tl bayıldım geldim :9::9:ha unutmadan dalin şampuanda aldım şampuanı bitmiş sıpamın çok hapşuruyo bu aralar sıpam ya astımı azdı anam birde güzel hapşırıyo duysanız yerelere yatarsınız:9::9:ben buraya yazarken oda kanepeye çıkmış konuşuyo babaya öpücük diyor bu sıpa bir anne demiyor yaw:9::9::9:bir en büyük cimbom başka büyük yok demsi var bir galata saraylı taraftar olsa varsa öpre çok kişi istedi para verdi vermedim teyzemin eşi dediki kız ver paşayı ban sana ne istersen dedi adamım 5 arabası var desenki arabalrı hep sana vericem vermem insan evladını satarmı:14::14::14:o benim herşeyim birde hastalanmasa ne olur:14::14::14:neyse bime gittim alışveriş yaptım eve geldim yaptım pirinç lapamı:30::30:hazırladım içini bir güzel yedim şimdi neler yaoptım deyim sizlere:56:
1-1 çay bardagı pirinç haşlanır içine bir demet koya dogranız bir adet badem domates dogranız 3 yemek kaşıgı yogurt konur aynen baharatları koydum limon suyunuda ekledim iyice karıştırdım anacım o ney tat öyle:120::120::120:hergün olsa hergün yerim yane:60::60::60:yanınada 5 biryerde çayımı içtim 2 litre su bittide 1 litresi kaldı işşallah yatana kadar içerim malum her küçük 35 kalori:9::9::9: çok şükür pirinç lapası bitti bir daha aglamıcam pilav yemiyorum diye tövbe pirinç pilavı istersem:60::60::60::60: aklımı başım agetirsen saygıdeger ananeye neve saprinaya çok teşekür ederim allah razı olsun sayenizde pirinçten 2 günde bıktım:60::60::60:bir dahada yemeyi düşünmüyorum pirinç pilavı beni bugün görenler ban bir iltifatlar anacım az kaldı kanatlanım ucucektim :60::60:eşim işe gitti gelsede paşayla köpügü yıokasak kurulasak arife suyuyla:55::55::55:ARKADAŞTA ÇAYA ÇAGIRDI GİDESİMDE YOK AMA KUAFÖRÜM OLUCEK KAÇLARIMI ALICEKTE NEYSE BEN SUYUMU DOLDURUYUM GELİYORUM WC BENİ ÇAGIRIYO ANAM TUTMAYIM BENİ GENE SIKIŞTIMMMM:10::10::10::10:
Kolay gelsin canm bende halettm babamla alisverisi iyi oldu bide baklava aldim sukurki sevmiyorum tek sorun cikolata smdi ikram ediyoruz alan olmuyo hep artiyo ben abm gelmezse bitirirm heralde abmide ozledm aslnda gelse keske pasam pasan konusuyomu aman cok tatli ya bizim kizda konussa keske ama sizin bakim zahmetli gbi ne kadarda yikiyoosun sen onlari bide astm nedir ya kuşta olurmu bende var ilac kullaniyorum sprey alerjik astim var kedi var ama dayanamiyorum opup kokluyorum kizimi gecede burun akintsi nefes tikaniklgm oluyo hep ..ben kaslarimi kendm aliyorum ya cokta memnunum valla yetenek iste:d bi ben begeniyorum ama kimse begenmiyo oda ilginc afiyet olsun bu arada tartildinmi bu sabah
canım takmıyorum zaten merak etme sen kendileri kaybeder :19::19::19:çocuklarımda hasta teyzesi ya ne yapsak okadar bakmam ahasta oluyolar nev demez üstlerine çok düşüyorum ondan galiba:27::27::27:
Niye oluyoki bi veterinere baktirin siz yazik onlara onlarda can kiyamam ben

kolay gelsin canm bende halettm babamla alisverisi iyi oldu bide baklava aldim sukurki sevmiyorum tek sorun cikolata smdi ikram ediyoruz alan olmuyo hep artiyo ben abm gelmezse bitirirm heralde abmide ozledm aslnda gelse keske pasam pasan konusuyomu aman cok tatli ya bizim kizda konussa keske ama sizin bakim zahmetli gbi ne kadarda yikiyoosun sen onlari bide astm nedir ya kuşta olurmu bende var ilac kullaniyorum sprey alerjik astim var kedi var ama dayanamiyorum opup kokluyorum kizimi gecede burun akintsi nefes tikaniklgm oluyo hep ..ben kaslarimi kendm aliyorum ya cokta memnunum valla yetenek iste:d bi ben begeniyorum ama kimse begenmiyo oda ilginc afiyet olsun bu arada tartildinmi bu sabah

niye oluyoki bi veterinere baktirin siz yazik onlara onlarda can kiyamam ben
canım veterinere götürüdk ilaç verdi krem patikonu sürün önce kurusun sonra kremi sürün dedi hallettim yane popolarında gene tüy kalmadı ya astım ilacınıda suluguna koydum adam üstüne çok düşüyosan ondan olur dedi evet tartıldım bebem dimem ama sabah yazıcam buraya kaynanam gitmeden :32::32::32:
pasam arkani cimdikle dilini ısir nazar degmesn:)

canım kadım maşşşallah dedi ama eşime dedim ayetel kürsiyi oku bende çaktırmadan popomu kaşıdım:17::17::17:

odem gidiyo iste pasam sen adet donemlernde yap aslinda bnu iki gun ama ben simdi merak ettim kilonuuu:)

canım benim arkadaş aradı çaya çagrıyo benide ben kaçtım çok merak ediyosan söylüyüm 92. çıktım bebem 83.9 galib akilom yarına bakalım ne çıkıcek birde bügün çok gezdim :27::27:sonra görüşrüz güzleşeyimde gelen ben :5::5::5:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ancak gelebıldım ya bu nedır
sabahtan berı ıs yaptım bayram temızlıgı:)))
gıttım tatlıydı sekerdı alsıverıs yapmaya.eve gel ıftardı.ancak ıslerım bıttı yahu..bunalımlardayım.su anda tugrabı sallıorum.ondan sonra bı banyo yaparım..iş hiç mi bitmez bi evde ya:(

Bide kizlar bana dua edin ya baktimda istedgm bolumlerde gecen sene ikinci tercihte yer varmis insallah ikincide olur ya..umutlandm ben yine

nev cim ananecim, derltesmissiniz, ask yaralari gordum, Rabbim hepinizin kalplerini en kisa surede iyilestirsin..
evlilik cok onemli, cok ciddi, oyle bi dedigi bi dedigini tutmayan adamlarla yurunmez, ins Rabbim size layik birilerini karsiniza cikarir. hic dert etmeyin :48: Rabbim herkesin kalbindeki en ince siziyi bilir.. bundan emin olun :34:
hepinizi cok cok optum....:54:
Canımmmm,bi efkarlandık işte,Allah hepimizin yardımcısı olsun,güzel yorumların için teşekkürler :70:

Gunaydin kizlar kendme dukan pudingi yaptim ayyy bi guzel olduki :d spor salonuna yazilcam kizlar havuzlu bi yee yuzmeye baslicam babam arabayi satcak hemen baskillarim baslicak benimde evin 50mmetre asagsnda havuzlu bi fitnes salonu var gtcem yuzcem orda nasi hevesliyim anlatamam :) ben pudingimi gotrym kmseckler yok zaten:)
Harika bir tercih canım,müthiş sıkılaşırsın :70:

Dün akşam yemeği olarak fırında patates ve patlıcan kızartması yaptım.1 patates ve 1 büyük patlıcan yemişimdir,yanında bolca sarmısaklı yoğurt :)) 1 dilim de ekmek..sonra sütlü nesface içtim..sonra eşim geldi,elinde çiğdem ve zero.biraz çiğdem yedim,1 bardak zero içtim

bugün kahvaltı ve kuşluk yok.yine geç yaptık kahvaltıyı

öğlen:

3 dilim kepek ekmeği
krem peynir
5 zeytin
1 biber
½ kk peynir
çay

şimdi kuzuyu uyuttu babası.o uyanınca dışarı çıkıcaz.diğer öğünlerde ne yerim bilmiyorum henüz
Ohhhhh,afiyet olsun canım,menün çok hafif çok güzel olmuş :70:

Canım benimde sıkıntım bu işte,sen kaynana-eltiden çekiyorum diyorsun bende annesi ve ablasından şikayetçiyim.
Nasıl yani çekilir dert mi seni istemeyen ve hiç sevmediğin insanların ömür boyu yüzlerine bakmak zorunda olmak.
Ne laf duyarsan duy küsmemek,yanındaki insanın onlara karşı seni ezdirmesi.Sen evlisin daha iyi bilirsin,çekilir mi şimdi bunlar?
Canım eminim sen de benim gibi sabahlara kadar uyumadan aynı şeyi düşünüyorsundur.Acaba evlenince,aynı evde olunca,bu ayrıntılar önemini kaybeder mi diye?Acaba bu sebepten ayrılırsam,hayat boyu sevdiğim adamı bunun için mi terkettim ben der miyim diye?Hislerini o kadar iyi anlıyorum ki,ama rahat olalım,alnımızın yazısıysa ne desek boş,Allah hayırlısını yazmış olsun inşallah,elimizi yüreğimizde yarım bırakmasın...

Bu arada bu pirinç lapası fena verdiriyo haberiniz ola:32::32::32::32:
Paşam,sana aylardır demedik mi yavrum,tecrübe ile sabittir :1:

canlar mutlu huzurlu şeker tadında bir bayram diliyorum hepinize...:40:
Amin kuzum,sana da iyi bayramlar :70:

gitmeden son temizliğimi yapım sanırım 11den bu saate kadar ama dipten toz aldım vileda vs.vs. yaparken anlamıyorumda şimdi oturunca anladım yorgunluğumu :9:taşıncaz diye umursamadık ama gelen giden olur ayıp dedik yaptım yine:23:nasıl temiz ama ışıl pırıl mis gibi temizlik kokusu en sevdiğimde belki taşınmadan bir iş bulurum da işe başlarım ha ne dersiniz:28::34:

Son düzenleme:
Iste alintilarla kac tane tutuyosa eskilerin ustne ekliyolar oyle son mesajda tam sayi belli oluyo mesela

Aman esin hakli simdi orda bi suru yemek vardir zaten canim ugrasma hic:) bizim köy on bin km uzakta oldugundan nasi rahatim bde kete gonderirlerdi istemedm bu sene evede girmedi :)

Allah rahmet eylesin canim benim bende ananemi cok severim ama doganin kanunu malesef hazirliksiz olmasnda ben kabullenrim..icim urperdi:(
doğru söylüyorsun cnm çok kötü gerçekten çok çok sev bol bol öp yanındaki svdiklerini:14:
Kuafore gittim geldim kizlar cici oldum ben:d

bende dicektim saçlarını yapmışta foto çekilmeiş meğer kuaföre gitmiş bizim sultan:46::46:

Back
X