Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bu sabah normal kahvaltimi yaptim omlet peynir iki zeeytin kola smdi biraz yogurt yedimde aksama kiyma cikardim kendme ama cok yagliya benziyo ,ben pisince yagni suzsem yiyeblirim heralde dmi kiymali soganli sarimsakli yumurta yicemde ayiptir soylemesi:d

selam canlarım...herkesin bayramı mübarek olsun...
bayramda evde değildik uğrayamadım... yeni geldik...
çok şükür kaçamaksız abartısız bi bayram geçirdim...:8::8:

budan sonra pek giremicem internete malum haftaya günün birinde taşınıyoruz hem toparlanma hem internetin nakli hem kpssye çalışmam lazım o yüzden affınıza sığınarak takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum:21:tabiiki geri dönmek üzere:23:ayrıca son kiğlomuda bildireyim 90.5:5:

Son düzenleme:
Canim herseyin hayirlisi olsun bence hemen bi diyete baslamalsn yeni seyler olurken hayatnda diyet daha bi motive gecer canim bide internetn gelince dön hemen calismani etkilemicek sekilde paylasimda bulunursun

evet aksamda menemen yaptim biber yoktu icinde yagda tuzda valla guzeldi. Sistm geldim buraya:)

Kizlar benim tarti sabah itibaryle 74u gosterdi :)
Tebrik ediyorum tatlım.Darısı bende 71 in başına
Kizlar bu sabah normal kahvaltimi yaptim omlet peynir iki zeeytin kola smdi biraz yogurt yedimde aksama kiyma cikardim kendme ama cok yagliya benziyo ,ben pisince yagni suzsem yiyeblirim heralde dmi kiymali soganli sarimsakli yumurta yicemde ayiptir soylemesi:d
hmmm bende bayılırım buna valla afiyet olsun yağını süzde ye
selam canlarım...herkesin bayramı mübarek olsun...
bayramda evde değildik uğrayamadım... yeni geldik...
çok şükür kaçamaksız abartısız bi bayram geçirdim...:8::8:
bende tebrik edeyim sizi
budan sonra pek giremicem internete malum haftaya günün birinde taşınıyoruz hem toparlanma hem internetin nakli hem kpssye çalışmam lazım o yüzden affınıza sığınarak takımdan bir süreliğine ayrılmak istiyorum:21:tabiiki geri dönmek üzere:23:ayrıca son kiğlomuda bildireyim 90.5:5:

kız her dakika tartılıp kilo bildirimimi yapıyorsun nedir.Hayırlı olsun tatlım yeni eviniz inş kazasız belasız taşınırsınız

Kızlar ben hemen toparlanayım istedim bugün en fazla 1100 kal alırım.Akşam yemeğini 17:30 da yedik ve 3 mil leslie yaptım cumartesi sabah annemlere gideceğiz tartılana kadar bari bu 3 günün telafisini yapayımda moralim bozulmasın

2012-08-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Üzüm 200 gr 146
[2] Şeftali 1 ADET 60
[3] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[4] etli güveç 1 porsiyon 342
[5] Armut 1 ADET 70
[6] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[7] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[8] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[9] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[10] Domates 0.5 ADET 7
Toplam : 1109 kal

Şeftali ve üzüm meyve öğününde yiyeceklerim ve üzüm tahmini 200 gr büyük ihtimalle o kadarda yemem

Tebrik ediyorum tatlım.Darısı bende 71 in başına

hmmm bende bayılırım buna valla afiyet olsun yağını süzde ye

bende tebrik edeyim sizi

kız her dakika tartılıp kilo bildirimimi yapıyorsun nedir.Hayırlı olsun tatlım yeni eviniz inş kazasız belasız taşınırsınız
Suzdum tabiki:)
Canim biseyin kalmadiki 71e dugun 4undemiydi?o zamana 70olablirsin aslinda

Afiyet olsun.Canım ben pcoluyum ciddi anlamda zor kilo veriyorum.Keşke dediğin gibi olsa tatlım.düğün 3 eylülde 4 ünde gidiyoruz.İnşallah diyelimde dua niyetine geçsin

Insallah..canim ben bilmiyodum bi arastrdmda o zaman cocgun olmasida skntli oluyomus cok sukur var sende:) ama sen kilo verebiliyomussun gene iyi yani cok dikkatli yemen lazim ama korumakta bi derttir sen dukan yapsana

Yada soyleki simdi erken ama aklimdayken sende bil kilonu korumak icin haftada bir proteein yersin sadece hedefne ulastiktan sonra

Insallah..canim ben bilmiyodum bi arastrdmda o zaman cocgun olmasida skntli oluyomus cok sukur var sende:) ama sen kilo verebiliyomussun gene iyi yani cok dikkatli yemen lazim ama korumakta bi derttir sen dukan yapsana

Ben bebişime tedavi olarak kavuştum tatlım.Dukan benim yeme stilime çok ters ve zaten nijeryada dukan için gerekli şeyleri bulabileceğimi hiç sanmıyorum tatlım

selam kizlaaar :3:
napiyosunuz nasil gecti bayram?
bizim cok guzeldi, annemler de geldi hep beraber bayram kutladik.. :16:
simdilik kilom ayni gibi, her gun surekli tartilip kontrol ediyorum.
yediklerim mukemmel olmuyor ama dengelemeye calisiyorum :6:
ins donunce guzeelce eski duzenime donerim :8:

selam kizlaaar :3:
napiyosunuz nasil gecti bayram?
bizim cok guzeldi, annemler de geldi hep beraber bayram kutladik.. :16:
simdilik kilom ayni gibi, her gun surekli tartilip kontrol ediyorum.
yediklerim mukemmel olmuyor ama dengelemeye calisiyorum :6:
ins donunce guzeelce eski duzenime donerim :8:

Meraba canim ne guzel hasret gideriyosun:) kilon ayniysa sorun yoktur bence anne yemekleri varken cokta zorlama kendini sen ozlemissindir sanirim

:14::14:kızlar hepinizden allah razı olsun inanın berbat bir gün geçirmiştim herşey üst üste gelince böle oluyo işte:14::14:kafam dumanlı anlıcagınız çok yoruldum artık bazı şeylere kızlar ya elimden geldigi kadar dikkat ediyorym hayatıma ama bazen olmuyo işte sizden sonra eşimle konuştum benden özür diledi herşeyi konuştuk :14::14:okadar sinirlenmişimki sinir krizleri geçirdiim :53::53:ama anlaştık bakalım sonrası malum aglaşmalar vs işte eşim zor zapdetti sinirimden elime ne geldiyse vurdum kırdım döktüm:14::14:okadar dolmuşum yani eşime korkutu zaten eşimin sülalesi geliyo üstüme yoruldum kızlar artık :14::14:bugünde bakkala gittim ordan manava melemenlik aldım 16 şişe kodum kaldı 14 şişe:53::53::53:eşimde yardım etti beni aldı gezmeye götürdü :53::53:ne istediysem yaptı garibim beni öle kriiz geçirince görünce çok üüzldü galiba ben dedi seni bu şekil krıcagımı bilseydim yemin olsun agzımı bile açamazdım dedi bir dahada söz verdi beni sinir etmicek :14::14:ablam konuşmuş eşimle telefonda aglamam dayanamamdı aramış eşimi bak kardeşim onun üstüne çok gitme o çok mutsuz psikolojisi çok bozzuk sen ne yaparasan ne dersen de yanlış anlar zaten kendini suçluyo deömiş çocugu olmuyo diye seni baba yapamadı diye çok agladı demiş eşimde ben birşey demedim yanlış anladı beni demiş :14::14:sonra beni aldı karşısına uzun uzn konuştu artısıyla eksisiyle birdaha olmuyacagına söz verdi işşallahta öle olur :14::14:ondan başka dayanagım yok çünkü bebek konusunada gelince inanın hep o lafa takılıyorum acabamı:53::53::53:eşimde olsun bebegimiz olmasın sen varsınya bana yeter dedi bende panik atak oldugundan eltim geçen yenge sen hastasınya allah ondan sana bebek vermiyo dedi sen bu hastalıkla nasıl bakıcaksın dedi:53::53::53:böyle dengesizlerin içindeyim işte:14::14::14:neyse kızlar yarın görüşürz çok yoruldum ev işi melemen anamı aglattı yarın görüşmek üzere rabbime emanet olun gene diyorum alah razı olsun ban destek oldugunuz için yanımda oldugunuz için:48::48::48::48::48::48:bu cuma bildirim yapıcez degilmi yavrular :53::53::53:demişinizdir ama kafam yerinde degil dün biraz oraya buraya vurdumda:9::9::9:

Back
X