Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yesilerik lesli 3mil

maibeyaz 150stepper

ipekyol lesli 4mil

anane 40dk eliptik 10dk fitnes

kizlar bu ilk listemiz olsun ben cumartesileri yayinliyim ama 7gunluk bi raporumuz olsa katilimda fazla olsa daha iyi olur hani ..kalori hesaplicaktim leslide takildim boylede iyi bence .hayirli olsun:)

kızlar kusura bakmayın alıntı alamadım canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi ya:14::14::14:sen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldi:14::14:ona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedi:14::14::14:biri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah :14::14::14:

Eşin yanlis gormustur:)

4mil ne kadar sure oluyo canim
canım 2 tane 4 mile videosu var bende biri 1 saat biri 50 dk.Dün 50 dk yaptım
eline sağlık canım.tarif alayım :1:

sağol canım :16::16:

ohh yarasın :8: çok farklı videoları var leslienin.mesela ben yaparken hep kk daki 3 mil videosunu yapıyordum.sonra o video bozldu ve açılmıyordu.ben de netten yeni bir video arayışına girdim ve aynısını hiç bulamadım :52: hep daha hareketli ve zordu :8:
birazcık ödem olduysan öyle sanmıştır eşin.bir kontrol etsin bakalım kilonu :60:
:9: normal ödem mödem değil tatlım ya malum hala regl olmadım onun ödemi karnım şiş vs vs beklemedeyim hala
ne güzell demişsin sen öyle ipekdimm:33::33:
huyum kurusun
canım istersen ben de var 1 den 5 e hepsi gönderim sana...
bende de var bir sürü leslie videosu isteyen olursa nerden indirdiğimi yazarım
off kızlar yaa benim kızı biliyosunuz hasta olunca ne yaptığını bilemiyo hiç beşiğinin kenarlarını kemirmiş... sonra da ayaklarını dikmiş oraya kesik yerler bacaklarını kesmiş hep çok fena kanadı yaa... :43:
Off canım yaa mai kızın rahatsızlığı ne tatlım
Okul işini attım ortaya herkeslerin kafası karıştı değil mi? Valla bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz, ben bugün gittim okula oğluşun 4. yaş grubunda kalmasını istedim, sistem bir otursun bakalım 4+4 neymiş o zaman düşünürüz dedik, sonra başladık marketleri gezmeye biz aylık alışverişlerimizi toptancı marketlerden yapıyoruz, biraz daha hesaplı oluyor sanki, ya da bize öyle geliyor, önce tabi inşaaatçı marketleri gezdik, oğlan için arabada yükseltme koltuğu aldık, ben birkaç mumluk gördüm gene dayanamayıp aldım, eşim evi türbeye çevirecen gene diyor, sonra markete gittik, bir ara baktım benim kucağımda üç aylık bebekler kadar çikolatalardan yüklenmişim allahım... Pastacılar alıyor onları dedi eşim sen ne yapacaksın walla zorla bıraktım evladımı bırakmış gibi :53::53::53::53::53: töbe tövbeeee

Neyse bu krizi atlattıktan sonra gittim kendime keten tohumu aldım, mate çayı aldım, badem filan aldım işte, eve gelince çayı demledim hemen ama öyle çok içilesi bir şey değil bu mate ya nedir sizin fikriniz? bir de bu keten tohumunu ne kadar tüketmek lazım, yoğurta filan katılıyor ama bir gün de kaç kaşık olmalı mesela???
Bazen markette bana da öyle oluyordu ama eşimin bakışları yetiyor bana.Eğer elimde görürse bence almayalım bunları diyor :27:
:1::1::1::1:allah seni ne yapmasın ben her seferinde memeleketteki ablamı ararım şakasına derin üstünde ne var:1::1::1:oda sayar çizgilipişjama var tşört var bende derin allah seni kırk yılın başı şirinlik yapıcem senin yaptıgına bak derim :1::1::1:

rabbim şifa versin canım yavruma okadar zordurki evladını öyle görmesi:14::14:dilerim rabbimden mucizesini gösteriride yavrumuzu sana bagışlar annesi:14::14::14:

canım bir tatlı kaşıgı yiyebilirsin tansiyona kolestrola şeker iyi geliyo diye biliyorum ben yogurtada koy salatanada sorun degil :34::34::34:
kızlar ben geldim eşimin karını doyurdum çayını verdim namazı kıldım burdayım ama çıkabilirim haberinzi olsun :32::32::32::32:eşim tatlıyı kurabiyeyi çok beyendi hanım bu aralar sende iş var dedi bana :9::9::9:bende sana layık olmaya çalışıyorum dedim :9::9::9:sizler ne yapıyosunuz baklaım dökülün dinliyorum :6::6::6:
Kız sen alemsin valla güzel lafmış sana layık olmaya çalışıyorum
Çok şükür bu sabah tartı azcık yüzüme güldü 65,9 :52::52::52:
Ohh darısı başıma inş
güzel bir cumartesi sabahından günaydıııııınnnnnnn şekerler.....
Benim için pek aydın değil maalesef
Yesilerik lesli 3mil

maibeyaz 150stepper

ipekyol lesli 4mil

kizlar bu ilk listemiz olsun ben cumartesileri yayinliyim ama 7gunluk bi raporumuz olsa katilimda fazla olsa daha iyi olur hani ..kalori hesaplicaktim leslide takildim boylede iyi bence .hayirli olsun:)
Tatlım daha önce listeyi tutarken dk hesabı yapıyorduk fikir olabilir sana :40:
kızlar kusura bakmayın alıntı alamadım canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi ya:14::14::14:sen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldi:14::14:ona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedi:14::14::14:biri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah :14::14::14:

Canım doktor bişey yok demişse sıkıntı olmaz inş.Bekarken bir yaz bende böyle olmuştum.Çalışma ortamım çok stersliydi ve dersane ortamı malum hız lazım vs.Yazın çok fena olmuştum dr gittik herşeye baktı bişey yok dedi çok stres yaptığındandır biraz ortamdan uzaklaş falan dedi.O yazdan sonra bir daha olmadı çok şükür

Annemlere gidecez eşim dışarıya çıktı gelmesini bekliyorum.Dünden bu yana hapis gibi geliyor burası bana.Kvalidem dün bir sürü inci dizdi sağolsun.Bunu ankaradaykende yapmıştı.Bişey demedim.Dünde yaptı,bende tavrımı koydum.Onun bulunduğu odada oturmuyorum ,konuşmuyorum.Eşim yokken sayıyor tabi.Eşime anlatmamıştım daha öncekinide ama bu defa anlattım,üzüldü tabi.Sen saygıda kusur etme dedi.Bir daha da bu kadar uzun süre Tr ye gelirmiyim bilmiyorum.Hayatımda yeterince stres var birde kvalide stresi ekleyemem.Normalde iyiydik bi sıkıntımız yoktu ama bu yıl 2 defa oluyor.Sizlere anlatıp rahatlamak istedim.Anlatmasaydım annemlere anlatırdım bu da pek hoş olmaz.Bir an önce gitsek evimize artık

2012-08-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karpuz 0.4 DİLİM 52.8
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[4] Etli Yaprak Dolma 4 ADET 106.68
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Menemen 1 PORSİYON 179
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 804.48 kal

2012-08-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] un kurabiyesi 4 adet 260
[2] Limonlu Kek 2 DİLİM 330
[3] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[4] Etli Yaprak Dolma 10 ADET 266.7
[5] İncir (taze) 60 gr 46.8
[6] Kaşarlı Tost (yağsız) 0.2 ADET 53.4
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 1474.9 kal.

Önceki gün biraz fazla kaçırmıştım.Dün dengelemek için az yedim

:9: normal ödem mödem değil tatlım ya malum hala regl olmadım onun ödemi karnım şiş vs vs beklemedeyim hala

huyum kurusun

Bazen markette bana da öyle oluyordu ama eşimin bakışları yetiyor bana.Eğer elimde görürse bence almayalım bunları diyor :27:

Ohh darısı başıma inş

Canım doktor bişey yok demişse sıkıntı olmaz inş.Bekarken bir yaz bende böyle olmuştum.Çalışma ortamım çok stersliydi ve dersane ortamı malum hız lazım vs.Yazın çok fena olmuştum dr gittik herşeye baktı bişey yok dedi çok stres yaptığındandır biraz ortamdan uzaklaş falan dedi.O yazdan sonra bir daha olmadı çok şükür
canıom tinerle işi olmuş çalıştıgı yerde sıcakmış esmiyomuş başımda agrıdı dedi arkadaş dedi demin tiner çarpıntı yaparmış rabbim ban abagışlasın işşallah:43::43:

herkese hayırlı sabahlar...
kaptan bizim vereceğimiz kreş de kız meslek lisesinin... sabaha kadar konuştum eşimle onu da uyutmadım...:9:
şimdi biraz daha rahatladım... pazartesi kreşe vereceğiz Allah' ın izniyle...
hayırlı olsun canım,karar verebilmiş olmanıza ve rahatlamana sevindim :16:
Kizlar tarti benimde yuzume guldu 73.6 falanimmmmm:d
bu dukan bize yaradı :46::nazar: biraz daha vermişim bu sabah :62:
bayraı 1.6 kiloyla kapatmışım:1:neyse bugün diyetime tekrar başladım:56:
kız bayram biteli ne kadar oldu sen hala başlamadın mı diyete :57:
Yesilerik lesli 3mil

maibeyaz 150stepper

ipekyol lesli 4mil

eline sağlık canım :16:
canım çok geçmiş olsun.hiç bir bilgim yok.eskiden sigara içerken,fazla içersem,kahveyi fazla içersem filan olurdu çarpıntım ama öyle 3 saat çarpıntı hiç duymadım.dr a görünmüş ya canım bir şeyi yokmuş :34:
Annemlere gidecez eşim dışarıya çıktı gelmesini bekliyorum.Dünden bu yana hapis gibi geliyor burası bana.Kvalidem dün bir sürü inci dizdi sağolsun.Bunu ankaradaykende yapmıştı.Bişey demedim.Dünde yaptı,bende tavrımı koydum.Onun bulunduğu odada oturmuyorum ,konuşmuyorum.Eşim yokken sayıyor tabi.Eşime anlatmamıştım daha öncekinide ama bu defa anlattım,üzüldü tabi.Sen saygıda kusur etme dedi.Bir daha da bu kadar uzun süre Tr ye gelirmiyim bilmiyorum.Hayatımda yeterince stres var birde kvalide stresi ekleyemem.Normalde iyiydik bi sıkıntımız yoktu ama bu yıl 2 defa oluyor.Sizlere anlatıp rahatlamak istedim.Anlatmasaydım annemlere anlatırdım bu da pek hoş olmaz.Bir an önce gitsek evimize artık
hımm anladım canım.k.v. ler yapıyorlar öyle bazen,boşver takılma :16:

Herkese iyi hafta sonları cindy crawfordlarım :124:
bu sabahki kilom 83 :62: sonunda 83.5 un altına düştüm.Dünden bugüne 600 gr. daha vermişim :nazar::nazar::nazar: yarın da atak yapıcam,5. gün olacak.Sonra pazartesiye seyire geçicem herhalde

güzel bir cumartesi sabahından günaydıııııınnnnnnn şekerler.....
Günaydın canımmmmmm :70:

Kizlar tarti benimde yuzume guldu 73.6 falanimmmmm:d
Harikasın kuzum,Dukan seni muhteşem inceltecek :70:

İpeğim canını sıkma,ordayken de saygıda kusur etme ve canım inan yat kalk şükür secdesine kapan başka ülkelerde olduğunuz için.İnan çevremde abartmıyorum yüzlerce yuva bu oğlunun artık başka bir evin babası,başka bir kadının kocası olduğunu kabullenemeyen hasta ruhlu kayınvalideler yüzünden yıkıldı.Beni sevdiğim adamdan ayıran da böyle hasta kişilikli bir anneydi,bu nasıl annelikse.Şimdi oğlu da ben de ayrı yerlerde perişanız,Allaha havale ediyorum.Çok şükür ki ülkeleriniz farklı canım,bozma moralini,birkaç gün içince binlerce mil uzağınızda kalacak...

Son düzenleme:
bu sabahki kilom 83 :62: sonunda 83.5 un altına düştüm.Dünden bugüne 600 gr. daha vermişim :nazar::nazar::nazar: yarın da atak yapıcam,5. gün olacak.Sonra pazartesiye seyire geçicem herhalde
Harikasınnnnnnnnnnnn :124::62:

:43::43::43::43:tiner çarpıntı yaparmış canım çalaıştıgı yerde çok sıcakmış çokta başım agrıdı dedi demin aradım duydum sesini korkuyorum ona birşey olur diye:14::14:

Gecmis olsun canim :(

huyum kurusun

Ohh darısı başıma inş

Oyle yapiym bende o zaman
Bisey kalmadi canim gitceksiniz takma ya gormezden gel ..
hayırlı olsun canım,karar verebilmiş olmanıza ve rahatlamana sevindim :16:

bu dukan bize yaradı :46::nazar: biraz daha vermişim bu sabah :62:

kız bayram biteli ne kadar oldu sen hala başlamadın mı diyete :57:

eline sağlık canım :16:

canım çok geçmiş olsun.hiç bir bilgim yok.eskiden sigara içerken,fazla içersem,kahveyi fazla içersem filan olurdu çarpıntım ama öyle 3 saat çarpıntı hiç duymadım.dr a görünmüş ya canım bir şeyi yokmuş :34:

hımm anladım canım.k.v. ler yapıyorlar öyle bazen,boşver takılma :16:

Oleey oley :d cok sevindm cok motiveyim ben ya:)
Günaydın canımmmmmm :70:

Harikasın kuzum,Dukan seni muhteşem inceltecek :70:

İpeğim canını sıkma,ordayken de saygıda kusur etme ve canım inan yat kalk şükür secdesine kapan başka ülkelerde olduğunuz için.İnan çevremde abartmıyorum yüzlerce yuva bu oğlunun artık başka bir evin babası,başka bir kadının kocası olduğunu kabullenemeyen hasta ruhlu kayınvalideler yüzünden yıkıldı.Beni sevdiğim adamdan ayıran da böyle hasta kişilikli bir anneydi,bu nasıl annelikse.Şimdi oğlu da ben de ayrı yerlerde perişanız,Allaha havale ediyorum.Çok şükür ki ülkeleriniz farklı canım,bozma moralini,birkaç gün içince binlerce mil uzağınızda kalacak...
Senide canim hepimiz incelcez insallah..spor yapmadnmi ama spor listesi yapiyorum benn:)
:43::43::43::43:tiner çarpıntı yaparmış canım çalaıştıgı yerde çok sıcakmış çokta başım agrıdı dedi demin aradım duydum sesini korkuyorum ona birşey olur diye:14::14:
Canim korkma sakin ol bak doktorda gormus senin panik durumundandir sesinide duymussun rahatla canim ya

menüm:

1. öğün: 12.30

1 y.k. yulaf kepeğiyle yapılmış 4 ad. krep
½ çay kaşığı acı biber salçası
peynir

ara: nescefali süt (yarım yağlı sütle)

2. öğün: 18.15

150 gr kadar 1 ad. piliç göğüs,1 küçük soğanın yarısı ve bir küçük kırmızı biberin yarısıyla,yağsız sote yaptım.Yalnız sadece tavuklarını yedim,sebzelerini yemedim
1 kase yoğurt

5-6 saat kadar acıkmıyorum dolayısıyla 3 gündür 2 öğün yeterli oluyor.light içecekler ve sudan başka bir şey tüketmem bugün

kızlar bugün diyetisyene gittim geçen hafta 83.8'dim bu hafta 82.8'im tam bir kilo ve 3 haftada toplam giden 4.7 kg :52: ve 2.5 kg'ı yağ.

bu arada benim trambolin gelmedi hala siteyle kavga ettim sabah resmen :43: diyetisyenimin bile hoşuna gitti sen dene iyiyse ben de alırım dedi :52:

Bu arada 9'lu zayıflama çayı aldım 30 dk falan önce içeyim dedim içtim de tadı kötü ama ilaç niyetine içtim şu an buram buram terliyorum ve karşımda vantilatör çalışıyor bişeyler oldu hiçbişey yemek istemiyorum ki akşam yemeğimi yememiştim henüzzz, canım istemiyor ama yemezsem de diyetisyen kızar of napsam ki azıcık zorlayıp yiyim en iyisi

Ben sabah sut ictim kakaolu .oglende lahmacun yedim:d simdi bi tavuk sote yaptim icine peynir sirke kekik falan koydum onu yerim babam yarisindan cogunu yemis gerci:d

kızlar bugün diyetisyene gittim geçen hafta 83.8'dim bu hafta 82.8'im tam bir kilo ve 3 haftada toplam giden 4.7 kg :52: ve 2.5 kg'ı yağ.

bu arada benim trambolin gelmedi hala siteyle kavga ettim sabah resmen :43: diyetisyenimin bile hoşuna gitti sen dene iyiyse ben de alırım dedi :52:

Bu arada 9'lu zayıflama çayı aldım 30 dk falan önce içeyim dedim içtim de tadı kötü ama ilaç niyetine içtim şu an buram buram terliyorum ve karşımda vantilatör çalışıyor bişeyler oldu hiçbişey yemek istemiyorum ki akşam yemeğimi yememiştim henüzzz, canım istemiyor ama yemezsem de diyetisyen kızar of napsam ki azıcık zorlayıp yiyim en iyisi

Canim bende iciyorum o caydan oyle garip bisey olmadi bana hazirmi aldin bitkileri kendinmi karistiriyosun?

Back
X