Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim kiymalarda %15le 20arasnda degstgni bildigimden %25tir. Simdi o peyniri bende kullaniyorum baktim %21 ama pinar bendeki kasarda %10 yaziyo sutte %1.5 yogurttada 1.4 yani 25in ustune cikmamak lazim demekki .kitapta sosisi falan onermiyolar lightindan bahsedildgnide duymadm ama tavuk jambon vardi onu yiyeblirsin sosis niyetne
tamam doğru hatırlamışım dimekkii :34: ette % 25,sütte %10..ben light yoğurt almadım canım.bugün kaymaksız dost yoğurdun yağ oranına bakayım dedim,3.9 :53: e bu durumda light yoğurt almaya ne gerek var ki.ayran da yanı şekilde çok düşük yağ oranı,% 2 ydi sanırım.light ayran aramaya ya da ille light yoğurttan ayran yapmaya gerek yok bence.peynirlerimin yağ oranı biaz fazla yalnız.labne ve krem peynir yiyoru mesela,% 17..çok yemiyorum ve sadece kahvaltıda yiyorum.Bir de ben en baştanberi yağ olayını çok kasmadım ama yine de düzgün yapmışım diyeti.Nevde yağsız süt ürünleri kullanmamış.
sosise gelince,faceteki sayfada var sosis.sütşü light sosis var yenilebilenler içinde.bir de yeni çıktı bu sadece fileto hindi veya tavuk göğsünden yapılmış,yağsız sosisler.yağ oranı uygunsa ve nişasta içermiyorsa yenebilir yazıyor facete
sinameki var içinde o tembelleştiriyo iyice :( bir de bu tarz macunlar bağırsak enzimlerini öldürüyormuş diye duymuştuk annem kullanıyodu bi ara buna benzer bişi sonra bıraktı kilo da vermişti

hangi bitki çayı tembellik yapmıyor ki :5: bak mesela şimdi bir ümit kayısılı form çay içicem,içeriğince sinameki var :ssz: en son çarşamba günü,çok tatminsiz bir görüşme yaşadık wc ile :14:

canım herkez öle diyo ama eşimde diyor daha beter olursun bu sefer çocuga kafayı takarsın diyor adam haklı okadar psikologa gittim ama gene yok :14::14:inan insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor ben onu anladım :14::14:

Canim bak hayirlisiyla dogdugunda oyle bi olcanki birine vermiceksindir yanindan ayirmazsin ilk donemlerde ama geccektir bu zamanla ben oyle dusunuyorum azalcaktir cunku suanda stres altindasn buda buyuk bi etken

Canim bak hayirlisiyla dogdugunda oyle bi olcanki birine vermiceksindir yanindan ayirmazsin ilk donemlerde ama geccektir bu zamanla ben oyle dusunuyorum azalcaktir cunku suanda stres altindasn buda buyuk bi etken

keşke umursuz olsam ama nerde:50::50:öyle olsam kafayı birşeye takmasamvarya iyileşicemde yok yolda yrüüsem az kalbim hızlansa hayatım felç oluyo neden böyle oluyo anlamıyorumki:14:eşim git degişlik olsun havan degişir dedi memelekete ama eşimi bırakamadım armutla şeftalimi yeidm bu arada canım tatlı çekiyo zor tutuyorum keşgülü yememek için:18::18::18:

keşke umursuz olsam ama nerde:50::50:öyle olsam kafayı birşeye takmasamvarya iyileşicemde yok yolda yrüüsem az kalbim hızlansa hayatım felç oluyo neden böyle oluyo anlamıyorumki:14:eşim git degişlik olsun havan degişir dedi memelekete ama eşimi bırakamadım armutla şeftalimi yeidm bu arada canım tatlı çekiyo zor tutuyorum keşgülü yememek için:18::18::18:
kızlar okuyun bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-592.html#post26149009

sabrinacım beşler alma apikoglu kullanma bimden ne salam sucuk sosis almayın devlat baba o markadar kaka deid haberin olsun içinde yok yokmuş isterse ye:9::9:eşim beşlerin sosisini aldı bimden 1 hafta olmadı beneklenmeye başladı allahtan diyetteyim diye yemedim bir faceyi bir tv açarımki ana oda ne :53::53::53:saktatatan tutta acayip şeylere kadar koyuyolarmış:53::53::53:alırsanız maret alın yada coşkun onlarda yok galib size soru neden ucuz beşler vs coşkun neden pahalı:19::19::19:bizim bir tanıdık var kaynanamım komşsu anlatıyo beşlerin fabrikasına gçtmişte o uyardı aman diyim dedi kaynanam bir daha o markadan alırmıyım :53::53:bzim burda fabrika yeri var eşim gidiyor coşkundan alıyo o marka çok pahalı yada olmadı kurbanda etini zolunca kadsaba gidin yanında durun kendiniz yapın sucugunuzu amcamın karısı öyle yapıyo duyurulur:6::6::6:nerdesiniz kızlar ya yoksunuz kızmaya başlıyorum ama eşim aradı geliyomuş sizler anca beni yanlız bırakım bugünümde:43::43::43:bende yarın girmicem sizleri boykot edicem haberiniz olsun :63::63::63::63:

tamam doğru hatırlamışım dimekkii :34: ette % 25,sütte %10..ben light yoğurt almadım canım.bugün kaymaksız dost yoğurdun yağ oranına bakayım dedim,3.9 :53: e bu durumda light yoğurt almaya ne gerek var ki.ayran da yanı şekilde çok düşük yağ oranı,% 2 ydi sanırım.light ayran aramaya ya da ille light yoğurttan ayran yapmaya gerek yok bence.peynirlerimin yağ oranı biaz fazla yalnız.labne ve krem peynir yiyoru mesela,% 17..çok yemiyorum ve sadece kahvaltıda yiyorum.Bir de ben en baştanberi yağ olayını çok kasmadım ama yine de düzgün yapmışım diyeti.Nevde yağsız süt ürünleri kullanmamış.
sosise gelince,faceteki sayfada var sosis.sütşü light sosis var yenilebilenler içinde.bir de yeni çıktı bu sadece fileto hindi veya tavuk göğsünden yapılmış,yağsız sosisler.yağ oranı uygunsa ve nişasta içermiyorsa yenebilir yazıyor facete

hangi bitki çayı tembellik yapmıyor ki :5: bak mesela şimdi bir ümit kayısılı form çay içicem,içeriğince sinameki var :ssz: en son çarşamba günü,çok tatminsiz bir görüşme yaşadık wc ile :14:
az önce çok tatminkar bi görüşme yaşadık pek bir sevindirik oldum :52: çay işe yarıyor galiba :52:

Yesilerik lesli 3mil

maibeyaz 150stepper

ipekyol lesli 4mil

anane 40dk eliptik 10dk fitnes

kizlar bu ilk listemiz olsun ben cumartesileri yayinliyim ama 7gunluk bi raporumuz olsa katilimda fazla olsa daha iyi olur hani ..kalori hesaplicaktim leslide takildim boylede iyi bence .hayirli olsun:)

Ellerine sağlık canım çook güzel olmuş üstelik de motive edici :34:

Kizlar merhaba bi sey sorucam,cok acil..
ben simdi ilk defa bikini bolgeme agda yapayim dedim.
ama bezi cekerken cok acidi tek seferde hizlica cekemedim.
sonra da morardi orasi boyle ara ara.
napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?
ay simdi kayinvalidemlerdeyim herkes uyudu esim de balik tutmaya gitti.
napicam ben? :5::26::43:

napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?

Canım buz koy, buz yoksa küçük pet şişey su dondur hemen dolapta onu tut biraz, benim aklıma ilk gelen bu, geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:

:1::1::1:canım zorlamışın sen orayı akıllım puz kalıplarını dondnur orana koy donuyo zaten sonra sil bezle sonra agdayı yapıştır çek canın acımaz moroması geçer merak etme ne korkaksın sen yaw eldiven dene ben 10 senedir öyle yapıyorum bikiniyi ve koltuk altını bacaklarımı makinayla alıyorum hastaneye ne gidicek sana gülerler deü bende ilk defa yaptıgımda yapışmıştı yıkadım suyla geçmişti aslında en saglıklısı agda en azından geç çıkıyo jiletle alanların aklına şaşıyom vallahi elma diye bir krem vat oraya süürosun uyuştruyor al eczenden oda garanti 30 yakındı galiba:44::44:akşam akşam beni hgüdürüdn rabbim seninde güldrüsün işşalah :9::9:

kızlar kusura bakmayın alıntı alamadım canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi ya:14::14::14:sen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldi:14::14:ona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedi:14::14::14:biri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah :14::14::14:

Paşam geçmiş olsun allah şifa versin

Herkese iyi hafta sonları cindy crawfordlarım :124:
bu sabahki kilom 83 :62: sonunda 83.5 un altına düştüm.Dünden bugüne 600 gr. daha vermişim :nazar::nazar::nazar: yarın da atak yapıcam,5. gün olacak.Sonra pazartesiye seyire geçicem herhalde

Kaptanım tebrik ediyorum valla, sonunda bana da dukan yaptıracaksınız çok imreniyorum sana ve ananeye :56::56::56::56::56:

Annemlere gidecez eşim dışarıya çıktı gelmesini bekliyorum.Dünden bu yana hapis gibi geliyor burası bana.Kvalidem dün bir sürü inci dizdi sağolsun.Bunu ankaradaykende yapmıştı.Bişey demedim.Dünde yaptı,bende tavrımı koydum.Onun bulunduğu odada oturmuyorum ,konuşmuyorum.Eşim yokken sayıyor tabi.Eşime anlatmamıştım daha öncekinide ama bu defa anlattım,üzüldü tabi.Sen saygıda kusur etme dedi.Bir daha da bu kadar uzun süre Tr ye gelirmiyim bilmiyorum.Hayatımda yeterince stres var birde kvalide stresi ekleyemem.Normalde iyiydik bi sıkıntımız yoktu ama bu yıl 2 defa oluyor.Sizlere anlatıp rahatlamak istedim.Anlatmasaydım annemlere anlatırdım bu da pek hoş olmaz.Bir an önce gitsek evimize artık

Boşver gitsin canım, zaten kendilerine anne denilmemiş kayınvalide kaynana denmiş az daha sık dişini

pet sisede buz varmis onu aldim simdi ne kadar tutucam? heralde bugun gecmicek :(
1 hafta surer filan yazmislar :(

Benim de yaz başında koltuk altım öyle olmuştu sıcak havadan dolayı, benim oğlanın pişik kremlerinden sürmüştüm ertesi güne birşey kalmadı ama sen nerden bulursun bilemedim, varsa çocuğu olan biri ondan isteyiver o işini görür sanki, yoksa da zeytinyağlı bir krem de olabilir

5 biryerdeyle yeşil çayı kattım içtim anam ne terledim he:9::9:benim 9 birde çayım yokki demliyim anca 5 biryerdeyle yeşil çayı karıştırım içerim ben :9::9::9:neyse eşim geldi çıkmam lazım çay vericem sonra görüşrüz artık:5::5::5::5:

Ben geldim misafir gelmisti oturduk kizlar ben yarin hemen sosis alip omlet yapmazmiyimm:)

pasam ben cok cok nadir yerim sosisi salam sucuk pastirma yiyemem mesela cips cikulata yemiyomuyduk ondanda arada bisey olmaz bence

yesilerikcim cok katiliyorum liste motive edici bencede:) vee dukan harika cidden dün lahmacun yedim bu sabah eksideydim ben daha ne istym:) canim en azindan tatli krizlernde dukan tarifleri kullanablirsin mesela

Pasam elma kremi neymis sogutucu gbimi denednmi onu?

tubis paylasim icin tesekkur ederim canim:)

saphira sebze gunumuzde pizzada yapabliriz sosisleeee:)

Kizlar kurabiye ve borek geldi cayin yanina diye ben yemedmmmm:) ama cok yorulduum spor yapmis kadar oldum yani mutfak isleri neden bitmez ya..

5 biryerdeyle yeşil çayı kattım içtim anam ne terledim he:9::9:benim 9 birde çayım yokki demliyim anca 5 biryerdeyle yeşil çayı karıştırım içerim ben :9::9::9:neyse eşim geldi çıkmam lazım çay vericem sonra görüşrüz artık:5::5::5::5:

Ya tansiyonun varken dusunme bile onu canim sana iyi gelmez..

Back
X