Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim yedikelrime
1- küçük bri kase yarma soguk yogurtlu çorba nohut attım içine
2-1 kase kuru fasülye az kıymalı
3-bol kıvırcıga yemeklik sogan dogradın içine limon sızma zeytin yagı
4-1 bardak eşliginde ilaçlarımla su içtim :49:
5- en fenası geliyo bugün rulo pata yaptım içine çukulata kremesi evde kendim yaptım dışına kreme beyaz sürdüm incecik bi rdilim yedim bol kivi eşliginde patta toplasam 3 lokma yoktu yane:77::77::77:siz zahmet etmeyim ben kendi kendimi döverim :57::57::57::57:birdaha yapıcenmi yicekmi söyle paşa :20::20:bu arada ilk defa yapyım yeminle çok güzel olmuş be:17::17::17:
şimdi gelelim kiloma bilmiyorum cuömaya kadar tartılmıcem dedim kendi kendime:6::6::6:kilo bildirimi kaça kadar veriliyodu en son 4 kadar biliyorum ama:27::27:bugün çok şükür 6 gün orucum bitti rabbim kabul etsin işşallah yarında 10 gün oruçtan borcum var onu tutucem:53::53:haftaya perşebe biticek borçlarım işşallah eşimde gelmedi karşıda çalışıyo çok şükür iyiymiş allahım daha iyi etsin işşallah bana bagışlasın :14::14::14:sizler ne yaptınız bakalım anlatın dinliyorum :6::6::6:

1 adet 5 biryerde çay içicem birazdan namazı kılma lazım sonra görüşürük

Son düzenleme:
selam kızlar herkese mutlu haftalar :16:

kahvaltımı yeni bitirdim

aç karnına 500 ml su+keten tohumu

2 yumurta+az süt+2 küçük sosis (dukana uygun) omlet
½ y.k. yulaf kepeğinden ir dilim dukan ekmeği
1 kk peynir
çay

öğleden sonra 1 bardak zero içtim soğuk soğuk iyi geldi.bizde bu ara pek bir kolacı olduk.eşim eski günlere dönecek diye korkuyorum.çok içerdi kolayı,tabi ben de içerdim onunla bir

akşam:
1 ad. göğüs
1 kase yoğurt
1 dilim dukan ekmek (½ y.k. yulaf kepeği)
zero
Ben aslinda karatayda kola icmedim mesela ondanmi kabiz oldum acabaa..ben birakmiyim kolayi iyi geliyo bana:d

Ya atakta bi sure sonra duruyo zaten kilo vermen bide sebzesizlik halsizlik yapar canim benim halsizlik ondanmis mesela
hay Allah görüyonmu sen.kola mide kanseri yaparken bağırsakları mı çalıştırıyormuş cicim :1: (Allah korusun )

Bu akşam biraz halsizliğim var canım ama hem gece çok uykusuz kaldım,uyuyamadım bir türlü,evde hayalet gibi gezdim durdum,çok da sıcaktı,yaprak kımıldamıyordu.Bugün çok uzun süre yemek yemedim.Biraz mide bulantım da var.Belki ataktandır.Ben şimdi dün kaçamak yapıca,yeniden başlamak gerektiği için,onu uyguluyorum aklımca.Yarın sabah bir tartılayım,duruma göre bakarım artık

öğleden sonra 1 bardak zero içtim soğuk soğuk iyi geldi.bizde bu ara pek bir kolacı olduk.eşim eski günlere dönecek diye korkuyorum.çok içerdi kolayı,tabi ben de içerdim onunla bir

akşam:
1 ad. göğüs
1 kase yoğurt
1 dilim dukan ekmek (½ y.k. yulaf kepeği)
zero

hay Allah görüyonmu sen.kola mide kanseri yaparken bağırsakları mı çalıştırıyormuş cicim :1: (Allah korusun )

Bu akşam biraz halsizliğim var canım ama hem gece çok uykusuz kaldım,uyuyamadım bir türlü,evde hayalet gibi gezdim durdum,çok da sıcaktı,yaprak kımıldamıyordu.Bugün çok uzun süre yemek yemedim.Biraz mide bulantım da var.Belki ataktandır.Ben şimdi dün kaçamak yapıca,yeniden başlamak gerektiği için,onu uyguluyorum aklımca.Yarın sabah bir tartılayım,duruma göre bakarım artık
Dmi bide kanser var :(

ya smdi sen 1kilodan fazla verdin belki 83unde altindasindir suanda yani .seyirdede kilo vercen sonucta atak uzatinca iyi olmuyo dukan testi yapmismiydin kaptanim yapmistin sanirim kac gun demisti orda? Denilen gunu gecme bence bana iyi gelmedi hic

Kızlar ben 6 günden sonra bugün wc ile görüştük.zaten doğal olarak olmasaydı,zorla güzellik olacaktı,en sonunda şu lavmanı ben de deneyecektim mecburen :94: .Çok şükür gerek kalmadı :101:

Öğleden sonra kuzuyu gidip kreşe kaydettirdik.İnşallah hayırlı olur.Yalnız planlarda bir değişiklik oldu.evimizin yakınındaki bir devlet anaokuluna vericektim fakat iş yerimizin yakınınd özel bir kreşe verdim.şöyle ki;ben 3 eylül pazartesi günü bir aksilik olmazsa işe başlıyorum.Eşimin yeni açtığı büroda çalışacağım.Eşim de ben de bürodayken,kuzunun uzak bir yerde okula gitmesi olmazdı tabi,işte bu yüzden planlar değişti.Buruk bir sevinç ve heyecan içindeyim :) Hem ben yıllardır çalışma hayatından uzağım,yapabilecek miyim tedirginliği var içimde,hem de kızımı hiç kimselere bırakamadan bu yaşa kadar getirdim.1-2 kez anneanneye mecburi sebeplerden bırakmışımdır.Yoksa asla ayırmadım dizimin dibinden,gözümün önünden...ama şimdi tüm gün görmeyeceğim,başkaları ilgilenecek onunla,hatta huyunu suyunu değiştirecek belki ve benden daha iyi tanır hale gelecekler :5: Öğretmenleri çok tatlı,çok şeker,bayıldım aslında ama işte..anladınız siz..annelik..:5: kızımı düşünmekten,kendim işe başlayacağımı unutuyorum bazen :1:

Dmi bide kanser var :(

ya smdi sen 1kilodan fazla verdin belki 83unde altindasindir suanda yani .seyirdede kilo vercen sonucta atak uzatinca iyi olmuyo dukan testi yapmismiydin kaptanim yapmistin sanirim kac gun demisti orda? Denilen gunu gecme bence bana iyi gelmedi hic

canım teti yapmıştım.bana kolayını seçersem 6 gün,zorunu seçersem 7 gün atak çıktı.bugün 6. gün oldu.Yani yarın da yapsam sorun olmaz aslında teste bakarsak.Yine de tartıya göre davranıcam canım.cmt-pazar 2 gün üst üste 83 çıktım.bu sabah tartılmadım.yarın sabah 83 ün altına inmiş olmayı umuyorum

Kızlar ben 6 günden sonra bugün wc ile görüştük.zaten doğal olarak olmasaydı,zorla güzellik olacaktı,en sonunda şu lavmanı ben de deneyecektim mecburen :94: .Çok şükür gerek kalmadı :101:

Öğleden sonra kuzuyu gidip kreşe kaydettirdik.İnşallah hayırlı olur.Yalnız planlarda bir değişiklik oldu.evimizin yakınındaki bir devlet anaokuluna vericektim fakat iş yerimizin yakınınd özel bir kreşe verdim.şöyle ki;ben 3 eylül pazartesi günü bir aksilik olmazsa işe başlıyorum.Eşimin yeni açtığı büroda çalışacağım.Eşim de ben de bürodayken,kuzunun uzak bir yerde okula gitmesi olmazdı tabi,işte bu yüzden planlar değişti.Buruk bir sevinç ve heyecan içindeyim :) Hem ben yıllardır çalışma hayatından uzağım,yapabilecek miyim tedirginliği var içimde,hem de kızımı hiç kimselere bırakamadan bu yaşa kadar getirdim.1-2 kez anneanneye mecburi sebeplerden bırakmışımdır.Yoksa asla ayırmadım dizimin dibinden,gözümün önünden...ama şimdi tüm gün görmeyeceğim,başkaları ilgilenecek onunla,hatta huyunu suyunu değiştirecek belki ve benden daha iyi tanır hale gelecekler :5: Öğretmenleri çok tatlı,çok şeker,bayıldım aslında ama işte..anladınız siz..annelik..:5: kızımı düşünmekten,kendim işe başlayacağımı unutuyorum bazen :1:

canım benim yaa seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...ben de bir kaç ay sonra işe bşlıycam ve 2 aydır depresif takılıyorum aklıma geldikçe...ama senin kız baya büyüdü saphiracım...ben de kreş yaşına getirsemm...bir kaç gün duygusallık olur üzerinde am aalışırsın sonrainş...yeni işin de hayırlı olsun...işyerinizden de aktif olarak buraya irebiliceksin dimi ...sizin büro senin sayende daha bereketli daha bol müşterili olur bence...ben de eşimin işyerine gittiğimde müşteriler daha memnun ayrılıyorlar...

ben yokumya ondan dolmamış sayfalar milletler yavaş yavaş gelmeye başlarlar birazdan:9::9::9:sen ne yaptın bebem anlat bana bugünün nasıl geçti:6::6:
Rutin canım benim,nem oranı acayip yükseldi yerimizden kalkamadık ama şu anda buz gibi çok şükür,yurt genelinde 10 derece düşecekmiş sıcaklıklar,şu an buz gibi burası çok şükür :66:

Canımsınnnnn,kızın için de senin için de çok güzel olacak.Senin altından kalkamayacağın tek bir şey düşünemiyorum :70:

kızlar bugünü kaçamaksız kapattım....yarın beni ve bizi hepimizi daha güzel bir gün karşılasın inşaallah...hepinize iyi geceler...yarın görüşmek üzere:16:

Allah kabul etsun canim:) sen gel ben yaparim sana kalamari:)
tamam canım atladım süpürgeme geliyorum kız bu arada senin yavrunun resimelrini koymuşunya dil çıkarmış bittim o resmine:16::16:rabbim uzun ömür versin işşallah yavrularımıza sen onu bebekkenmi almıştın bebem :44::44:

biliirm canım çok zor geliyo ama alışıyousun diyosun acaba iyi davranıyolarmı hor bakılıyomu vs işşallah istedigin gibidir eltimler 250 vericekleridi 50 vericekler devlete yazdırdılar :14:neymiş altından kalmamazlarmış ban jkızıcaksınır am akreşe karşıyım ben ya çalışmayan anneler başımız dinlendin diye veriyo ben şahsen istemem aslında bir yandanda iyi çocuk ssoyalleşiyo aman ne biliyim bebegim olsun ozamna düşünürz:14:

Rutin canım benim,nem oranı acayip yükseldi yerimizden kalkamadık ama şu anda buz gibi çok şükür,yurt genelinde 10 derece düşecekmiş sıcaklıklar,şu an buz gibi burası çok şükür :66:

Canımsınnnnn,kızın için de senin için de çok güzel olacak.Senin altından kalkamayacağın tek bir şey düşünemiyorum :70:

aman iyi canım ya burası sogukladı yaw yagmur yagdı ne korktum ama:18::18::18:

canım benim yaa seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...ben de bir kaç ay sonra işe bşlıycam ve 2 aydır depresif takılıyorum aklıma geldikçe...ama senin kız baya büyüdü saphiracım...ben de kreş yaşına getirsemm...bir kaç gün duygusallık olur üzerinde am aalışırsın sonrainş...yeni işin de hayırlı olsun...işyerinizden de aktif olarak buraya irebiliceksin dimi ...sizin büro senin sayende daha bereketli daha bol müşterili olur bence...ben de eşimin işyerine gittiğimde müşteriler daha memnun ayrılıyorlar...
Artık okula gitmesi lazım canım.yetemiyorum ben ona.canı çok sıkılıyor.olduk olmadık şeylere sarıyor.ben de o da stre oluyoruz.4 yaşını dolduracak 2.5 ay sonra.Çok teşekkür ederim canım inşallah her şey güzel olacak :16: büroda net var canım tabi evdeki kadar rahat olmam mümkün değil,sonuçta orda çalışacağım ama bir şekilde yetişirm ben size.Zaten paydos saatim de 16.00 :)
inşallahh canımmmm çokt eşekkür ederimm :16:
kızlar bugünü kaçamaksız kapattım....yarın beni ve bizi hepimizi daha güzel bir gün karşılasın inşaallah...hepinize iyi geceler...yarın görüşmek üzere:16:
kaçamaksız kapatmana çok sevindim canım :nazar: :16: iyi geceler
biliirm canım çok zor geliyo ama alışıyousun diyosun acaba iyi davranıyolarmı hor bakılıyomu vs işşallah istedigin gibidir eltimler 250 vericekleridi 50 vericekler devlete yazdırdılar :14:neymiş altından kalmamazlarmış ban jkızıcaksınır am akreşe karşıyım ben ya çalışmayan anneler başımız dinlendin diye veriyo ben şahsen istemem aslında bir yandanda iyi çocuk ssoyalleşiyo aman ne biliyim bebegim olsun ozamna düşünürz:14:
öyle tabi alışacağız bu düzene de inşallah...Ben çocuğu kreşe vereyim de biraz kafamı dinleyeyim derdinde değilim canım,o yüzden kızmam :34: Ben çalışmasam da yarım gün verecektim kreşe,sabahtan öğlene kadar.Sabahtan öğlene kadar pek de kafamı dinleme durumum olamaz zaten.İlkokula hazırlık olması açısından ve okulda çocuğa verilen eğitim öğretim açısından kreş şart bana göre.Anne bir yere kadar karşılayabiliyor,bir yerden sonra işin uzmanlarına bırakmak gerekiyor çocuğu,hem oyun oynasın enerjisini atsın,hem arkadaşları olsun sosyalleşsin,paylaşımı öğrensin,hem de oyunlarla karışık verdikleri dersleri alsın diye,kreş bana göre şart.Yaşı gereği seneye de bu kreşe devam edecek veya gideceği ilköğretimin anasınıfına gidecek.Zaten sonraki sene ilkokul 1 e başlayacak.E işe başlayacağıma göre zaten bizim için şart :34:

canım teti yapmıştım.bana kolayını seçersem 6 gün,zorunu seçersem 7 gün atak çıktı.bugün 6. gün oldu.Yani yarın da yapsam sorun olmaz aslında teste bakarsak.Yine de tartıya göre davranıcam canım.cmt-pazar 2 gün üst üste 83 çıktım.bu sabah tartılmadım.yarın sabah 83 ün altına inmiş olmayı umuyorum
Inmissindir canim kesin:)o zaman yarinda yap sonraki gun sebzeye gecersin:)
geldim cnm ancak..öğleden sonra evde temizlik vardı mis oldu evim...ama işler hiç bitmiyor ki....
bu arada 9lu çayı almam da önce senin etkin var tabi ki....:16:
:) insallah sende faydasini gorursun canim:) aynen isler bitmez yani bi gun bos duramazsinki en azindan mutfak olur..
tamam canım atladım süpürgeme geliyorum kız bu arada senin yavrunun resimelrini koymuşunya dil çıkarmış bittim o resmine:16::16:rabbim uzun ömür versin işşallah yavrularımıza sen onu bebekkenmi almıştın bebem :44::44:

Canim sokakta bulmuslar tahminen 3aylikken bize geldi bulundugundan 3gun sonra hemde:) amin canim seninki napti hastami hala ?dil cikaramaiyo ama dmi:d

Bu mesaji oncekinde alintilamis olmam lazmdi aslinda:d

canim cok hayirli olsun insallah isleri beraber daha guzelce goturursunuz kizin icinde hayirli olsun canimmm..buyuyo artik sen farkindasin zaten gerekli oldugununda ama aranizdaki diyalogu kesme hic hep konussun senle o bi aliskanlik olur kuzunda sende en yakini kalirsin insallah omur boyu:) sonucta ne sure degil ne paylastgniz onemli anne olasim geldi suanda:d

saphira simdi benim ictgim cayda sinemakide yok onuda bi denesen ve ne zaman goruncen canim doktora saglik islerini aksatma lutfen

Aynı endişeleri ben de yaşıyorum canım ya, hatta ona başka birinin tuvaletini yaptıracak olmasını bile kıskanıyorum o kadar yani, bakalım yaşayıp göreceğiz :43::43::43:

Bu mesaji oncekinde alintilamis olmam lazmdi aslinda:d

canim cok hayirli olsun insallah isleri beraber daha guzelce goturursunuz kizin icinde hayirli olsun canimmm..buyuyo artik sen farkindasin zaten gerekli oldugununda ama aranizdaki diyalogu kesme hic hep konussun senle o bi aliskanlik olur kuzunda sende en yakini kalirsin insallah omur boyu:) sonucta ne sure degil ne paylastgniz onemli anne olasim geldi suanda:d

saphira simdi benim ictgim cayda sinemakide yok onuda bi denesen ve ne zaman goruncen canim doktora saglik islerini aksatma lutfen
çok teşekkürler canım inşallah iyi olur hepimiz için :16:
tamam canım unutmazsam aktardan alıcam senin çaydan.canım eşimle konuştuk bugün,işte wc muhabbetinden dolayı..ben diyet yapmıyorken wc sorunum olmuyor 5 yıldan beri..Hatta eşime dedim ki,ya eczaneden lavman al ya da marketten makarna :1: kendimde en son keşfim şu;yasaklılardan ucunan acık yersem işe yaramıyor wc açısından ama karnımı dolu dolu doyurursam,o zaman süper işe yarıyor.O yüzden ya koca bir tabak makarna yiyeceğim (ki eve makarna pirinç sokmuyoruz,sadece pirinç lapası yapacağım zaman pirinç alıyoruz) ya lavman :94:
Kizlar iyi geceler:) mesaj sayimi kimde bileniniz varmi cumada yapilmadi maviyesildeydi en son siradaki?

en son maviyeşil bayrmdan sonraki sayımları yaptı.Çarşamba ve perşembeyi diye hatırlıyorum.cumayı yapmadı herhalde.Bugünden itibaren kmin sırasıydı,tabloyu kopyalamıştı sanki paşa:26:

maviyesil1999 cum girip ben bugün yokum yazmışsın sadece,iyisin değil mi canım?Bir sorun yoktur inşallah.Cumanın mesaj sayımını unuttun herhalde canım.onu da yaparsan seviniriz,sıra karışmasın sonra,yeni bir haftaya geçtik malum :16:

Back
X