Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza.. tatil dönüşü yoğunluğu var iş yerinde.. öğleden sonra muhakkak yazıcam.. dün de mesaj sayımı tamamlayamadıysam kusuruma bakmayın çok yoğundum ama bugün öğleden sonraya iyice bi kolaylarım işi :68:

maviyesil1999 cum girip ben bugün yokum yazmışsın sadece,iyisin değil mi canım?Bir sorun yoktur inşallah.Cumanın mesaj sayımını unuttun herhalde canım.onu da yaparsan seviniriz,sıra karışmasın sonra,yeni bir haftaya geçtik malum :16:

gunaydın meleklerım

ıyıyım saphıracım cocuklarla ugras dur..bazı sorunlar vardı.çok sukur gectı
ee ben ıkı gun saydım.cumadamı benımdı?? ok sorun deıl sayarımda uc gun oluyor o zmn dımı? ben ıkı gun bılıyordum da.

hazır şefim yokken kısa bi özet geçeyim..

tam dün full motivasyon 1.5 yılı aşkın bir Dukan'a başlıyordum ki eşim "şimdi başlama kendi evimize çıkınca beraber yaparız, şimdi evde ayrı yiyorsun olmuyo" dedi. ben de "tamam" dedim benim dukan'a yine 1.5 ay rötar geldi :ssz: söz verdi ama beraber yapıcaz :8:

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama 1,5 ayda.. akşamları light yoğurtla cacık yapıp yiyeyim diyorum.. onun dışında iş yerinde ne çıkarsa ekmeksiz yiyim.. sabahları da yulaf kepeği ekmeği ile normal kahvaltı edeyim..

çok kararsız kaldım ya :50: Dukan'a o kadar hazırlamıştım ki kendimi şimdi sudan çıkmış balığa döndüm..

bi de diyorum kahvaltımı geç yapayım 11 gibi falan.. zaten sabah bişeyler yiyince midem bulanıyo.. bi de akşam yerim annem ne yaparsa bir iki kaşık yoğurtla.. eğer öğlen de yersem bu sefer akşam yemem hafif bişeyler takılırım :ssz: en mantıklısı bu galiba :44:

Artık okula gitmesi lazım canım.yetemiyorum ben ona.canı çok sıkılıyor.olduk olmadık şeylere sarıyor.ben de o da stre oluyoruz.4 yaşını dolduracak 2.5 ay sonra.Çok teşekkür ederim canım inşallah her şey güzel olacak :16: büroda net var canım tabi evdeki kadar rahat olmam mümkün değil,sonuçta orda çalışacağım ama bir şekilde yetişirm ben size.Zaten paydos saatim de 16.00 :)

inşallahh canımmmm çokt eşekkür ederimm :16:

kaçamaksız kapatmana çok sevindim canım :nazar: :16: iyi geceler

öyle tabi alışacağız bu düzene de inşallah...Ben çocuğu kreşe vereyim de biraz kafamı dinleyeyim derdinde değilim canım,o yüzden kızmam :34: Ben çalışmasam da yarım gün verecektim kreşe,sabahtan öğlene kadar.Sabahtan öğlene kadar pek de kafamı dinleme durumum olamaz zaten.İlkokula hazırlık olması açısından ve okulda çocuğa verilen eğitim öğretim açısından kreş şart bana göre.Anne bir yere kadar karşılayabiliyor,bir yerden sonra işin uzmanlarına bırakmak gerekiyor çocuğu,hem oyun oynasın enerjisini atsın,hem arkadaşları olsun sosyalleşsin,paylaşımı öğrensin,hem de oyunlarla karışık verdikleri dersleri alsın diye,kreş bana göre şart.Yaşı gereği seneye de bu kreşe devam edecek veya gideceği ilköğretimin anasınıfına gidecek.Zaten sonraki sene ilkokul 1 e başlayacak.E işe başlayacağıma göre zaten bizim için şart :34:
bir kızım olsun saçları upuzun olsun ellerimle öryüm tokalar takayım elinden tutup okullara götürüyüm bir oglum olsun babası gibi yakışıklı olsun her baktıgımda eşimi görüyüm benim aşkım okadar çokki ne sen sor ne ben söylüyüm ben böyleyim işte:14::14:
Inmissindir canim kesin:)o zaman yarinda yap sonraki gun sebzeye gecersin:)

:) insallah sende faydasini gorursun canim:) aynen isler bitmez yani bi gun bos duramazsinki en azindan mutfak olur..

Canim sokakta bulmuslar tahminen 3aylikken bize geldi bulundugundan 3gun sonra hemde:) amin canim seninki napti hastami hala ?dil cikaramaiyo ama dmi:d
vallahi benimkiler elhamdurillah iyi oldu şuan paşa klevyede konuşuyo babacı kuşum deyip duruyo benimki dil çıkarmıyo ama kapa sallıyo öpücük atıyo gaga atıyor üstümde geziyo bol bol namaz kıldıgım kıyafetler işiyo onun yüzüznden makina doluyo :9::9::9:çenesi düşük oglanın bugüb hiç uyuyamadım saga sola dön yok kardeşim sabahta paşanıns esine kalktım şimdi ekranı gagalıyo ay görsen öpesin gelri facede bak resimlere paşanınoldugu resimleri açıyorum senin için videyo vardı kaldkrısım korkuma koyamadımmalum nazara çok geliyo geveze oglumun :18::18::18:
kızlar çok şükür 6 gün orucumu dün selevatladım şimdi borcumu tutuyorum 6 eylülde yane haftaya perşembe orucum bitiyoru sonra normal hayatıma geri dönerim işşallah yürüyüşe çıkıcem işşallah 6 sonra:8::8::8::8:sonra siz yeni paşayı görün:32::32:

canım eminimki vericeksin..sen harikasın:nazar:

maviyeşilcim mrb nasılsın..canım ne zamandır sorucam sana..oğluşun kaç aylık benim kızla yakınlar sanırım...ve ayrıca çok hoşsun...

ıyıyım cnm bıraz gec oldu ama sayım yaparken okudum:)) oglum su an 19aylık oldu..tşk ederım cnm sende oylesın gercekten
off kızlar yaa benim kızı biliyosunuz hasta olunca ne yaptığını bilemiyo hiç beşiğinin kenarlarını kemirmiş... sonra da ayaklarını dikmiş oraya kesik yerler bacaklarını kesmiş hep çok fena kanadı yaa... :43:
cok gecmıs olsun cnmcım

Kizimla uzaniyoruz:) sen napiyosun
:):) hay ben senın kızının tuylerını:Pp kokliim:)) kızıymıs:)) adı neydı sahı onun:)

24 agustos mesaj sayımı

yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9

kızlar bıraz gec oldu ama ben 2 gun sayılıo sanıodum sımdı gordum 3 gunmuş...

Aynı endişeleri ben de yaşıyorum canım ya, hatta ona başka birinin tuvaletini yaptıracak olmasını bile kıskanıyorum o kadar yani, bakalım yaşayıp göreceğiz :43::43::43:
Kıyamam ya,annelik böyle birşey demek ki :70:

tam dün full motivasyon 1.5 yılı aşkın bir Dukan'a başlıyordum ki eşim "şimdi başlama kendi evimize çıkınca beraber yaparız, şimdi evde ayrı yiyorsun olmuyo" dedi. ben de "tamam" dedim benim dukan'a yine 1.5 ay rötar geldi :ssz: söz verdi ama beraber yapıcaz :8:

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama 1,5 ayda.. akşamları light yoğurtla cacık yapıp yiyeyim diyorum.. onun dışında iş yerinde ne çıkarsa ekmeksiz yiyim.. sabahları da yulaf kepeği ekmeği ile normal kahvaltı edeyim..

çok kararsız kaldım ya :50: Dukan'a o kadar hazırlamıştım ki kendimi şimdi sudan çıkmış balığa döndüm..

bi de diyorum kahvaltımı geç yapayım 11 gibi falan.. zaten sabah bişeyler yiyince midem bulanıyo.. bi de akşam yerim annem ne yaparsa bir iki kaşık yoğurtla.. eğer öğlen de yersem bu sefer akşam yemem hafif bişeyler takılırım :ssz: en mantıklısı bu galiba :44:
Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...

24 agustos mesaj sayımı

yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9

Eline sağlık canım :70:

Canlarım günaydıııııııın :70: Bir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
Bugün akşamüstü annemle alışverişe çıkıcaz.Hava da hazır serinlemişken,ben sıcağa dayanamıyorum canlarım ya.Hem de o vesile ile yürüyüşümü yapmış olurum,sonra deniz kenarında bir çay keyfi yapar geliriz analı kızlı :1:
Cuma gecesi de yolcuyum bu arada,Allah ben gitmeden huzuru mutluluğu götürsün inşallah oraya :31:

gunaydın meleklerım

ee ben ıkı gun saydım.cumadamı benımdı?? ok sorun deıl sayarımda uc gun oluyor o zmn dımı? ben ıkı gun bılıyordum da.
Sayimlar 3gun canim:) gectgne sevindim :)

Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..
bir kızım olsun saçları upuzun olsun ellerimle öryüm tokalar takayım elinden tutup okullara götürüyüm bir oglum olsun babası gibi yakışıklı olsun her baktıgımda eşimi görüyüm benim aşkım okadar çokki ne sen sor ne ben söylüyüm ben böyleyim işte:14::14:

vallahi benimkiler elhamdurillah iyi oldu şuan paşa klevyede konuşuyo babacı kuşum deyip duruyo benimki dil çıkarmıyo ama kapa sallıyo öpücük atıyo gaga atıyor üstümde geziyo bol bol namaz kıldıgım kıyafetler işiyo onun yüzüznden makina doluyo :9::9::9:çenesi düşük oglanın bugüb hiç uyuyamadım saga sola dön yok kardeşim sabahta paşanıns esine kalktım şimdi ekranı gagalıyo ay görsen öpesin gelri facede bak resimlere paşanınoldugu resimleri açıyorum senin için videyo vardı kaldkrısım korkuma koyamadımmalum nazara çok geliyo geveze oglumun :18::18::18:
kızlar çok şükür 6 gün orucumu dün selevatladım şimdi borcumu tutuyorum 6 eylülde yane haftaya perşembe orucum bitiyoru sonra normal hayatıma geri dönerim işşallah yürüyüşe çıkıcem işşallah 6 sonra:8::8::8::8:sonra siz yeni paşayı görün:32::32:
Allah askinizi daim tutsun canimmm:) insallah guzel cocuklarin olur bende sinuzit varmis hep kisa sacla gezdim cocukkenn cok ozenirim uzun saca insallah olurda kiziniz guzel guzel orersin ipek saclarini :) kiz cocuk daha iyi ya oglani bosver:p

ya kiyafete isemesi nedir amanin benim babam eve gelmezdi oyle bisey olsa:d mutlu bi hayvan ama demekki oyle cenesi dusukse :) cok guzel ama ya tuyleri insallah saglikli olurlar hep:)

ıyıyım cnm bıraz gec oldu ama sayım yaparken okudum:)) oglum su an 19aylık oldu..tşk ederım cnm sende oylesın gercekten

cok gecmıs olsun cnmcım

:):) hay ben senın kızının tuylerını:Pp kokliim:)) kızıymıs:)) adı neydı sahı onun:)

:d çavdar kizimin adi valla benden ciksa bu kadar severim ama yani oyle deme bebegm o benimmmm:)

Canlarım günaydıııııııın :70: Bir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
Bugün akşamüstü annemle alışverişe çıkıcaz.Hava da hazır serinlemişken,ben sıcağa dayanamıyorum canlarım ya.Hem de o vesile ile yürüyüşümü yapmış olurum,sonra deniz kenarında bir çay keyfi yapar geliriz analı kızlı :1:
Cuma gecesi de yolcuyum bu arada,Allah ben gitmeden huzuru mutluluğu götürsün inşallah oraya :31:

sana da günaydın canııımmm...sütlü fındıklı neskafe mi hımmm çok severim ama çok kalorili diye içmiyordum sen 3 ü bir arada tarzı bişiymi içiyorsun...çok sakıncalı diilse ben de içmek isterim...

kızlar pazara gittim geldim hareket olsun diye 2 sefer yaptım şimdi de kuaföre gidicem kaşlarımı aldırayım...sonra eve geçicem yemek işleri falan..sabah erken çıktım evden ev dağınık kaldı birazz...

kızlar sımdı arkadasa kahvaltıya gıdıorum donuste gecmışınızı okucam:P)
ohh çok severim arkadaşta keyifli uzun kahvaltıları afiyet olsun cnm..güzel sohbetler:16:
24 agustos mesaj sayımı

yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9

eline sağlık cnm..
kahvaltım

bı dılım ekmek
yarım domates
yarım salatalık
bı sahanda yumurta
3 yesıl zeytın

güzel bir diet kahvaltısı zararsız..

gunaydın canımm :) guzel guzel gezin canım ne guzel işte:)

canım inşallah hersey gonlunce olur sen onunla orda tanıştın sanırım yine gorcekesen cok zor.. allah sana güç versin sabır versin umarım hersey guzel olur canım :)

SAPHİRAM cnm senin mesai saati iyimiş 16.00..bence dükkanın patronu bayanlar oluyor böyle durumda erkekler diil:24:
ben de yasaklılardan yyiince daha iyi wc ye çıkıyorum dün kaçamaksız gittim die wc sorunum oldu benşimde hemen bugünden..

ya şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza.. tatil dönüşü yoğunluğu var iş yerinde.. öğleden sonra muhakkak yazıcam.. dün de mesaj sayımı tamamlayamadıysam kusuruma bakmayın çok yoğundum ama bugün öğleden sonraya iyice bi kolaylarım işi :68:
kolay gelsin canım
gunaydın meleklerım

geçmesine sevindim canım :16:
2 değil canım,3 er gün olarak ayarlandı sayımlar

bence de ertelemsen daha iyi çünkü 1 hafta değilki bu canım 1.5 ay..bence uzun bira zaman.sen kendini hazırlamışken başla bence
24 agustos mesaj sayımı

yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9

eline sağlık canım :16:
ananeecim tebrikler :65:
afiyet olsun :7: iyi gezmeler,iyi alışverişler tatlım..inşallaahh

Kızlar çok canım sıkkın :( bu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil :14: şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba :14:

Back
X