Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım eylül maaşının geçmesini bekliyoruz kredi çekecez ya ev eşyaları için eylül maaşını da alalım öyle bakmaya başlıcaz artık.. eşim de atandı dün benim iş yerimin yakınında bi okula eş durumundan.. inşallah buralardan da bi ev bulursam değmeyin keyfime
ben zaten sütlü çikolataları pek yiyemiyorum bitter favorim.. kahvenin yanında da güzel oluyo biraz haftasonu güzelliği olsun o da olmazsa çıldırır insan![]()
Canım çok teşekkür ederim.Ben de işime ve masum günasız yavrulara aşığımBende kendimi yasimda hissetmiyorum zaten pek bi yararimda olmamis tebrik ediyorum seni gercekten cok kutsal bi is yapiyosun nev:)
Canım benim,çok teşekkür ederim.Hem düşüncelerin,hem de iyi dileklerin için.AminCanımcım valla kimsenin konsantrasyonunu filan bozmuyorsun, hem hayatımız sadece diyetten ibaret değilki, kanlı canlı hepimizin birer hayatı var, iyi günlerde olduğu gibi kötü günlerde de birbirimizle paylaşmalıyız bence, ben kendimi şanslı hissediyorum bu takımda olduğum için çünkü çok akl-ı selim kimseler toplanmış buraya, o yüzden yazmaktan anlatmaktan çekinme, Rabbim de karşına seni çok sevecek senin de sevebileceğin birini çıkarsın inşallah, sonra maziye bakıp gülebilesin dilerim.![]()
Ohhhh,afiyet olsun prensesimeBen geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
Teşekkürler canım.Gerçekten Dukan'ın muhteşem bir inceltme etkisi var,en güzel yanı da verdiğin kilonun 2 katını vermişcesine incelme etkisiBize biraz moral gerek arkadaşlar, bir başarı öyküsü iyi gider bence, özellikle de dukancılara :)
Brianna 14 yaşındayken 127 kiloymuş. 22 yaşında 136 kiloyu görmüş. Sonunda canına tak etmiş karar vermiş zayıflamaya, 2010 yılında Dukan Diyetine başlamış ve bu zamana kadar 57 kilo vermiş hala da vermeye devam ediyor.
İşte bu da bloğu, sadece resimlerine bile baksanız yeterli olur sanırım,
Beauty is How You Feel Inside...
Eline sağlık canımSaphira 17
nev 11
senarist 6
maviyesil 2
maibeyaz 7
anane 19
pasam 20
shopaholic 8
yesilerik 2
kizlar mesaj sayim listesini bi cikaralim kimdeydi sira?
Harikasın sen yaGunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d
vee sabah 73.5tim sevindirik oldum:)
yok canım farketmedim 2 gündür tadım yok pek,atlamış olabilirm,kusura bakmaananeysle sahur faslını konuşuyodum baktım sende katılıcan zannettim emme katılmadım dedim ne oldu benim anacıgıma bir kusur bir hatamı yaptım:26::26:
Eline sağlık canım28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı
Anane: 45
Saphira: 27
Paşam: 25
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2
Tubis87:5
Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli
Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
afiyet olsun canımGunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d
canım şimdi şöyle;ben bayramdan sonraki gün çarşamba günü başladım.testte bana 6-7 gün çıkıyor zorluk seçimime bağlı olarak ancak nevim senin kilondakiler için atak 4 gün uygundur dedi.ben de söz dinleyip tamam dedim.4 gün olunca cmt günü bitiyordu,ben pazar günü de atak yaparım,pazartesi seyire başlarım diyordum ki pazar günü kaçamak yapınca,ben atağı 4 gün yapmış gibi oldum.sonrasında telafi edebilmek için tekrardan 2 gün atak yaptım pazartesi ve salı günü.Bugün seyire başladım artık.1 hafta kadar seyiri denicem ilk etapta bakalım nasıl sonuçlar alıcam.cumartesi ve pazar sabahı 83.0 tüm,pazartesi tartılmadım,salı 83.5 tumcanım ya bu kadar erken duraklama olmaz ama sen kafana göre atağı falan uzattın diyetine tam uymalısın bi de kaçamak yaptın galiba yapmaman lazımdı onu hem de atakta kaçamak yaptın.. çok sıkıntılı oluyo öyle.. benim de başıma geldi ya hatırlıyon mu 5 kaşık bulgur pilavı yedim diye kilo verememiştim bi daha sonra da dukanı bıraktım işte.. sen bi 10 gün kadar hiç kaçamaksız yapmayı dene eğer yine veremezsen belki yulaf kepeğine intoleransın olabilir :44:
canım o zaman bu hafta tartı değişmini bildirmemiz gerekiyor.o işte de hep kafam karışıyor benim yabu arada kaptanımın dikkatine!
tartım bozuldu artık perşembe akşamları (zaten perşembeleri oruçlu olucam -detaylı bilgi için üstteki mesaja bakınız- ) eczanede tartılıcam artık perşembeleri üstüme hafif bişeyler alırım işe giderken
tartı değişimi bu hafta olacak kaptanım
tartım resmen kırıldı yakocam da almıyo bana tartı
hergün günde 3 öğün tartılıyosun ben tartı almam sana git eczanede tartıl bari utanırsında belki haftada bir gidersin tartılmaya gibisinden bişeyler dedi tam da dinlemedim
ben tartı alıcam dedim falan
ama alamam yine de ben o kızar diye
belkim daha iyi olur haftada bir tartılmak..
bayramdan döndüğümden beridir de tartılamadım hiç :18:
ben de onu soracaktım hala gelmedi mi,merakla bekliyoruz diyeben kardeş takım (4. takım) kaptan yardımcısıyım canım misafir olarak katılıyorum
kızlarrrr benim trambolin dağıtıma çıkmış öğlene evde olur, ben de akşam işten döndüğümde deneyecem bakalım sonuçları bildiririm.
ya benim tartımda bozulmuş bugün şüphelendim denedim elime çanta aldım falan hiç oynamıyo aynı tartıyo, bir ayağımı koyuyorum yine aynı tartıyor ama Allah'tan evde 2 tartı vardı diğeri sağlam gibi yaa iyi bir tartı önerisi arıyorum
canım tartı değişimi olmayacak ben hem sinboda hem o bimden aldığımda tartıldığımda aynı gösteriyordu. bimden aldığım bozuldu ama diğeri hala sağlam şüküryok canım farketmedim 2 gündür tadım yok pek,atlamış olabilirm,kusura bakma
Eline sağlık canım
tubiş misafir üyemizdi,listede yer açılınca girecekti ancak planlar değişti.4 takıma (kardeş takımımız) kaptan yardımcısı oldu
doğrudur canım ya ne demek
afiyet olsun canım
harikasın canım maşallah
canım şimdi şöyle;ben bayramdan sonraki gün çarşamba günü başladım.testte bana 6-7 gün çıkıyor zorluk seçimime bağlı olarak ancak nevim senin kilondakiler için atak 4 gün uygundur dedi.ben de söz dinleyip tamam dedim.4 gün olunca cmt günü bitiyordu,ben pazar günü de atak yaparım,pazartesi seyire başlarım diyordum ki pazar günü kaçamak yapınca,ben atağı 4 gün yapmış gibi oldum.sonrasında telafi edebilmek için tekrardan 2 gün atak yaptım pazartesi ve salı günü.Bugün seyire başladım artık.1 hafta kadar seyiri denicem ilk etapta bakalım nasıl sonuçlar alıcam.cumartesi ve pazar sabahı 83.0 tüm,pazartesi tartılmadım,salı 83.5 tumbu sabah 83.2 çıktım.Sonuçta 83 ün altına inemedim hala
bakalım belki seyirde farklı olur
canım o zaman bu hafta tartı değişmini bildirmemiz gerekiyor.o işte de hep kafam karışıyor benim ya
ben de onu soracaktım hala gelmedi mi,merakla bekliyoruz diyehadi bakaım inşallah iyi sonuçlar alırsın
sende de tartı değişimi var desene bu hafta..benim tartım arzum fitsense,digital,cam,vücut analizi yapıyor.Diyete başlarken almıştım,1 yıl oldu memnunum![]()
desene benim sıpalar gibi korkuyolarıyi geceler canim :) bizim kiz kapi gicirtisindan bile korkar zaten:d
kız nanane sana aylık baglıyalım kız bu mesajlar ne kardeşim böle olmuyo he28 ağustos 2012 salı günü mesaj sayımı
anane: 45
nev: 13
yesilerik: 13
shopaholic: 10
senarist: 2
tubis87:5
yagmurdamlası ve mavibeyaz: Izinli
valla tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
manyakmı senin kociş benimki gibibu arada kaptanımın dikkatine!
Tartım bozuldu artık perşembe akşamları (zaten perşembeleri oruçlu olucam -detaylı bilgi için üstteki mesaja bakınız- ) eczanede tartılıcam artık perşembeleri üstüme hafif bişeyler alırım işe giderken
Tartı değişimi bu hafta olacak kaptanım
Tartım resmen kırıldı yaKocam da almıyo bana tartı
Hergün günde 3 öğün tartılıyosun ben tartı almam sana git eczanede tartıl bari utanırsında belki haftada bir gidersin tartılmaya gibisinden bişeyler dedi tam da dinlemedim
Ben tartı alıcam dedim falan
Ama alamam yine de ben o kızar diye
Belkim daha iyi olur haftada bir tartılmak..
Bayramdan döndüğümden beridir de tartılamadım hiç :18:
benide götür okadar işim varki bugüngünaydın kızlar,
ben bugün hep dışarlarda olacağım, saçlarımı filan kestirecem, kızlarla takılacağım biraz, akşama gelebilirim ancak, son izin günlerimde biraz değişiklik olsun sıkıldım evden görüşürüz,![]()
canım canın neden sıkkın bakıyım olmuyo böle benim moralimin bozuk olması lazım nedenmi kilo aynı okadar yememem ragmen aynıyım göbegim şiştiyok canım farketmedim 2 gündür tadım yok pek,atlamış olabilirm,kusura bakma
eline sağlık canım
Tubiş misafir üyemizdi,listede yer açılınca girecekti ancak planlar değişti.4 takıma (kardeş takımımız) kaptan yardımcısı oldu
Doğrudur canım ya ne demek
Afiyet olsun canım
Harikasın canım maşallah
Canım şimdi şöyle;ben bayramdan sonraki gün çarşamba günü başladım.testte bana 6-7 gün çıkıyor zorluk seçimime bağlı olarak ancak nevim senin kilondakiler için atak 4 gün uygundur dedi.ben de söz dinleyip tamam dedim.4 gün olunca cmt günü bitiyordu,ben pazar günü de atak yaparım,pazartesi seyire başlarım diyordum ki pazar günü kaçamak yapınca,ben atağı 4 gün yapmış gibi oldum.sonrasında telafi edebilmek için tekrardan 2 gün atak yaptım pazartesi ve salı günü.bugün seyire başladım artık.1 hafta kadar seyiri denicem ilk etapta bakalım nasıl sonuçlar alıcam.cumartesi ve pazar sabahı 83.0 tüm,pazartesi tartılmadım,salı 83.5 tumBu sabah 83.2 çıktım.sonuçta 83 ün altına inemedim hala
Bakalım belki seyirde farklı olur
canım o zaman bu hafta tartı değişmini bildirmemiz gerekiyor.o işte de hep kafam karışıyor benim ya
Ben de onu soracaktım hala gelmedi mi,merakla bekliyoruz diyeHadi bakaım inşallah iyi sonuçlar alırsın
Sende de tartı değişimi var desene bu hafta..benim tartım arzum fitsense,digital,cam,vücut analizi yapıyor.diyete başlarken almıştım,1 yıl oldu memnunum![]()
Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)
helal olsun ne demek.ellerıne saglık28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı
Anane: 45
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2
Tubis87:5
Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli
Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
Gunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d
aa guzel nıck vallaa:))------->TuGRaB'ın Kİ<----------- hehehehehe aynen bole yazCanim ben boyle cok sorumluluk sahibi oldugumdan anane derlerdide o bakmdan napalim tugrabinki mi yazalim:d
once o kaptı kızım napım ben..bısı olmaz yedekte olma.ıkınızıde ıdare eder o :))) ıkınız pesınden kossanız aksama kdr yorulursunuz zatıanam bu ban ameydan okumadır haberin olsun
gösteririm ben sana yedegi sen dikkat ette benim yedegim olma
meydan okuyan varmı bana daha kşm varsa çıksın çabuk
kozumuzu paylaşalım burda kocişim geliyom dedi gelmedi yav nerde kaldı bu aradım dur bit arıyım nerde:102::102::102::102:
cavdarla ızleseydın o kkadavraları agzı sulana sulana ızlerdıKizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d
yaaa bu utanmaz oldu ııce ,senı gelın alcak gıbıyımküçümen kız utanmıyomusun korku filmi seyretmeye bakıyım süle çabukçocugunu ne yaptın kıyamam odamı seyretti korkmuştur yavrucak
sabah görüşürz bebem eşim uyuya kaldı yerde gidiyimde yatırayım kocişimi benim çocuklarımda uyudu bir ben ayaktayım
sabah görüşmek dilegiyle öpüldünüz
![]()
canım canın neden sıkkın bakıyım olmuyo böle benim moralimin bozuk olması lazım nedenmi kilo aynı okadar yememem ragmen aynıyım göbegim şiştine olucek bu paşa gülün hali
yememem ragmen neden kilo veremiyorum anlamış degilim ya
biri birşey desin ne olur kafayı yemek üzereyim
![]()
işte bu tartı işine sıkılıyorum,çabalayıp da karşılığını alamamak en kötüsüo bakımdan kelin ilacı olsa durumundayım canım
![]()
Canım seyirin ilk haftası işin içine sebze girdiği için kilo almış gibi görünürsün ama almazsın,sudur,eğer tartıda artı görürsen panik yapma olur mu önceden söyleyim deyok canım farketmedim 2 gündür tadım yok pek,atlamış olabilirm,kusura bakma
Eline sağlık canım
tubiş misafir üyemizdi,listede yer açılınca girecekti ancak planlar değişti.4 takıma (kardeş takımımız) kaptan yardımcısı oldu
doğrudur canım ya ne demek
afiyet olsun canım
harikasın canım maşallah
canım şimdi şöyle;ben bayramdan sonraki gün çarşamba günü başladım.testte bana 6-7 gün çıkıyor zorluk seçimime bağlı olarak ancak nevim senin kilondakiler için atak 4 gün uygundur dedi.ben de söz dinleyip tamam dedim.4 gün olunca cmt günü bitiyordu,ben pazar günü de atak yaparım,pazartesi seyire başlarım diyordum ki pazar günü kaçamak yapınca,ben atağı 4 gün yapmış gibi oldum.sonrasında telafi edebilmek için tekrardan 2 gün atak yaptım pazartesi ve salı günü.Bugün seyire başladım artık.1 hafta kadar seyiri denicem ilk etapta bakalım nasıl sonuçlar alıcam.cumartesi ve pazar sabahı 83.0 tüm,pazartesi tartılmadım,salı 83.5 tumbu sabah 83.2 çıktım.Sonuçta 83 ün altına inemedim hala
bakalım belki seyirde farklı olur
ben de onu soracaktım hala gelmedi mi,merakla bekliyoruz diyehadi bakaım inşallah iyi sonuçlar alırsın
sende de tartı değişimi var desene bu hafta..benim tartım arzum fitsense,digital,cam,vücut analizi yapıyor.Diyete başlarken almıştım,1 yıl oldu memnunum![]()
hah am bi harikayım kız bana birzdanCanım çok teşekkür ederim.Ben de işime ve masum günasız yavrulara aşığım
Canım benim,çok teşekkür ederim.Hem düşüncelerin,hem de iyi dileklerin için.AminGerçekten bu takımın üyeleri benim için de çok özel,kendimi çok şanslı hissediyorum
Ohhhh,afiyet olsun prensesime
Teşekkürler canım.Gerçekten Dukan'ın muhteşem bir inceltme etkisi var,en güzel yanı da verdiğin kilonun 2 katını vermişcesine incelme etkisi
Eline sağlık canım
Harikasın sen ya![]()
ben Duru yu yerimm :)ben kuzuyu sallayıp uyutayım,yine başladı uyumayı sevmiyorum ki demeyesonra ayarı kaçıyor uyuması lazım
paşam 7.takım muptelası oldum benDdesene benim sıpalar gibi korkuyolar
kız nanane sana aylık baglıyalım kız bu mesajlar ne kardeşim böle olmuyo hegene başaramamışım ah ulen ah kendimi süte vurasım var bu arada süt demişken süt yogurt kilo verdiriyomuş haberinz ola
manyakmı senin kociş benimki gibikıskanıyolar kilo veriyoruz diye sen onlara bakma
benimde 8 gün kaldı orucuma bitsin işşallah bakıcez ilerdeki maçlara
daha ban meydan okuyanların defterini dürücem onlar kendilerini biliyolar
benide götür okadar işim varki bugün
canım canın neden sıkkın bakıyım olmuyo böle benim moralimin bozuk olması lazım nedenmi kilo aynı okadar yememem ragmen aynıyım göbegim şiştine olucek bu paşa gülün hali
yememem ragmen neden kilo veremiyorum anlamış degilim ya
biri birşey desin ne olur kafayı yemek üzereyim
![]()
spor listesi yayınlıcam canım sende bildirim yap spor yapınca:)ne sporu kızz?
helal olsun ne demek.ellerıne saglık
cavdarlı omlet yapsaydınpP
tamam bidakine tugrabla izliyim :) <3aa guzel nıck vallaa:))------->TuGRaB'ın Kİ<----------- hehehehehe aynen bole yaz
once o kaptı kızım napım ben..bısı olmaz yedekte olma.ıkınızıde ıdare eder o :))) ıkınız pesınden kossanız aksama kdr yorulursunuz zatı
cavdarla ızleseydın o kkadavraları agzı sulana sulana ızlerdıp oglum olsaydıd basını omzuna y aslardın korktukca kucagına gırerdın
pP ama sen yanlzlıgı sectın ben napam
yaaa bu utanmaz oldu ııce ,senı gelın alcak gıbıyım![]()
şu tartıdan nefret ediyorum şu aralar amaaa bayram +larını attım üzerimden
bugün tam tamına 87.4 çıktım
![]()
kız dur daha listeyi nerden çıkardın***7. TAKIM 270. ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ
SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8/72.8/0/%0)
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 83.8 / -0.8 / %-0.96)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)