ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda

sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı

allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekmeleri vurmaya başladı babasıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2milyar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benim kızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi

sarıldı bana alnımda öptü

içinin herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası işe giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi

hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım birini bıraktım birini sevdim öptüm kokladım yavrumu bunun içinemi sarıcam dedim babası ömürüm durucak degilmi buda ogullarımız gibi gitmicek degilmi dedim

yok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken nen oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin k,göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ıolru ömürümmü çok özledim ben ya yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmmben bugün çok kötü oldum kızlar komşu yeni taşındı oglu var allahın nede şirin ya kucagımdan inmedi ömürümleymiş

bugün dayanamadım tartılıyım dedim sevincim kursagımda kaldı nedenmi aynı kilo 81 gören paşa 83 gördü bügün ya wc çıkamıyourdum ondan ben yavrularıma yetemiyomuyum inanın 79 bile gördüm kaçamak yapmadım sahur yapmadım peki neden killo verememişi gibi çıktı çıldlrıcem ablam bile kızdı ölüm orucu tutuyosun bak saglıgından olucaksın birşey ye yemezsen vücud sinyal veirri direk yag olarak depolar dedi kızlar çok yoruldum ,,,,,,,,,,öyle böyle degil sapribnam dediya yemedigim halde veremedim diye ben hiç yemedigim halde veremedim ne oluyor anlamış degilim sinirlerim tepemde karra verdim dukan yapıcam sizlerde bana yardım ediceksiniz yoksa başlka yolu yok

ne olur çok birşey istiyorum ama biri elimden tutsun kaldırsın beni yerden yoksa sonunmu hiç iyi düşünmüyorum