Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 / 82.8 / 0.7 / %0.84)
nev81 (82.6 / 82.5 / 0.1 / %0.12)
İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı
ananee (74.9 /74/0.9/%1.2)
pasam3405 (83.8 / 83 / 0.8 / %0.95) izinli
shopaholic (81.5 / 82.3 / -0.8 / %-0.98)
maviyesil1999 (63 /64.8/-1.8/-%2.85)
gerbera1987 (87,9 / 84.7 / 3.2 / %3.64) izinli
maibeyaz (60 / geri dönmek üzere ayrıldı
senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
yesilerik (65 /64,4 / 0,6 / 0,9230 )

7. Takım Ortalaması: %0.35

Orucmusun canim degilsen bulalim bisey

:17::17:perşembe allah nasip ederse bitiricem cumaya oruc degilim bbem kız müssil ilacı içtim erikle kayısı yiyeyim en iyisi iftarda bu dukan nasıl oluyo bebem biraz anlatırsan sevindirik olucem inan:101::101::101:haftada dukan yapanlar kaç kilo veriyor mesela:6::6:

:17::17:perşembe allah nasip ederse bitiricem cumaya oruc degilim bbem kız müssil ilacı içtim erikle kayısı yiyeyim en iyisi iftarda bu dukan nasıl oluyo bebem biraz anlatırsan sevindirik olucem inan:101::101::101:haftada dukan yapanlar kaç kilo veriyor mesela:6::6:

Canim dukan yapanlar benim gbi kacamak yapmazlarsa gul gibi kilo veriyolar valla simdi diyetin ozunde pritein yemek var yag tuz seker un falan cikiyyo hayatindan sekerin alternatifi tatlandirici unun yerinede yulaf kepegi kullaniyoruz cok uzun bi sure meyve makarna pilav ekmek falan yemiceksin eger yapcaksan kolestrolunu ve sagligina uygunmu diye bi arastirmamz gerekir canimin ici:)

Canim ben dogrumu yaptim bilemedim ama takim ortalamnizi 1.79buldum??
2 tane % o var canım bizde,onları almayınca dediğin gibi ama onlarıda dahil edip ortalamayı yediye bölünce böyle çıkıyor bende:26:

***7. TAKIM 271. ETAP***

Tatlım 2 defa hesapladım, 0,26 çıkarıyorum.
Tekrar bakacam valla

kızlar ben bir karar aldım şimdi cuma orucum bitiyor allah nasip ederse:16::16:cuma eşimle sabah o işe ben yürüyüşe başlıcem allah nasip ederse sauna şortumu giyerim yürüyüşe giderken eve gelicem gzüel bri kahvaltımı yapıcem sonracıma öylenden sonra plates topumla haşır neşir olucek akşam eşimi kandırabilirisem kış gelmeden yürüyüş yapayım dedim :17: sonra evi hergün sil süpür toz al gerekirse öylende çıkıp şöyle bir dolanayım diyorum :8::8:anlıcagınız paşa diyetle kafayı bozdu zayıflama diyetimide hiç aksatmadım dün şam baba tatalısıs un kurabiyesi açmma yaptım yedimmi tadına baktım maksat nasıl olmuş açmam harika olmuş kızlar pastaneler nasıl yapıyo öle yaptım yeminle tarifi isteyenlere veirrim isterseniz:56::56::56:eşim dün gaz verdi hanım hade görüyüm seni dedi starı açın kubilay çıktı :52::52::52::52:

Canim dukan yapanlar benim gbi kacamak yapmazlarsa gul gibi kilo veriyolar valla simdi diyetin ozunde pritein yemek var yag tuz seker un falan cikiyyo hayatindan sekerin alternatifi tatlandirici unun yerinede yulaf kepegi kullaniyoruz cok uzun bi sure meyve makarna pilav ekmek falan yemiceksin eger yapcaksan kolestrolunu ve sagligina uygunmu diye bi arastirmamz gerekir canimin ici:)

:44::44:anadım ben kan tahlillerimi yaptırıyım yane:44::44:olur bebem adeti bekliyorum anım adet oluyum sskya gdicem ya bu ay ya ekimde bakıcez :16::16::16:işşallah bir sorunum çıkmaz hoş kanım b 12 demirim düşük ama :30::30:vitamin çok kullanıyorum doktor verdiya o dengeler diye düşünüyorum vucudumu:6::6:kan vermeden olmuyomu bu en son subattamı nisandami kan verdik bir sorun yoktu ama şimdi bilemicem ne yiyourmki canım kolestrpl olsun herşeyi yememde meyva işi bozuyor:14::14:

:44::44:anadım ben kan tahlillerimi yaptırıyım yane:44::44:olur bebem adeti bekliyorum anım adet oluyum sskya gdicem ya bu ay ya ekimde bakıcez :16::16::16:işşallah bir sorunum çıkmaz hoş kanım b 12 demirim düşük ama :30::30:vitamin çok kullanıyorum doktor verdiya o dengeler diye düşünüyorum vucudumu:6::6:kan vermeden olmuyomu bu en son subattamı nisandami kan verdik bir sorun yoktu ama şimdi bilemicem ne yiyourmki canım kolestrpl olsun herşeyi yememde meyva işi bozuyor:14::14:

Senin meyve yemen lazim dimi iste olmadi nevlede konusuruz gunde iki porsiyon meyvede yersin canim tam diyete uymadan bide tatli yapma ya evine valla goz hakki derken heleki dukanda kilo veremezsin ben diyim sana

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 / 82.8 / 0.7 / %0.83)

7. Takım Ortalaması: %0.26

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 /
ananee (74.9 /
maviyesil1999 (63 /
yesilerik (65 /

7. Takım Ortalaması: %
Gerbera harika kilo atmışsın canım tebrikler :70:

Aslında sadece 600 gram gibi gözüküyor ama bayramdan sonra 66,5 görmüştüm, iyi toparladım sanırım, spor sayesinde :32: :32: :32:
Çok güzel canım,tebrik ediyorum seniii :70:

haşa kardeşim isyan asla yapmadım her bebegim öldügünde eşime canım allahtan ne yapayımd edim içli içli agladım :14::14:her seferinde elelrimi dizlerime vurp allahım sen sabrını ver beni isyana ettirme dedim inan hayatım gelgitlerle dolu okadar dengesiz varki hayatımda :50::50:ama karar verdik eşimle bana söz verdi sen ne zaman hazır hissedersen bebege vesileoluruz dedim zorlamıcam dedi dedim eylül ekimde bebek düşünüyoruz yemedigim halde dedim kilo alıyorum ogün sizden sonra çarpıntım oldu agır bir panik atak geçirdim alahtan eşim sakinleştirdi elime aldım bir kese kagıdı aldım verdim nefesi çok agır geliyo bazı şeyler elimden birşey gelmiyo sizleride böyle üzmeye kafanızı şişirmeye hakkım yok belkim içinizde birileri rahatszı olursunuz affedin hakkınızı helal edin:14::14:çok zor inan bir müddet taşıyıpta elinden kayıp gitmesi varya adamı bitiriyo sanki çocugu doguruyosun diyolar senin degil deyip elinden alıyolar biliyorumki yavrularım beni cennette bekliyolar inişlerim çıkışlarım normal nedenmi kilo vermeye başladıgımda hoş kendime bile güvenedim eşimede dedim yok yapamam veremem okadar kiloyu ölüm orucu tutmam lazımdedim eşim dediki elimden tutup insan istediketn sonra yapar paşa kendine inan iradene hakim ol dedi hoş oldumda asıl kilom benim 105 kiloydı kızlar :14:inanını 80 gördüm tartıda ama gene olmadı 2 gündür müshil şurubu içiyorum kardeşim ne bagırsak var ya olmuyo wc çıkamıyourm :17::17:eşim geçen dediki canım otur klozete al eline kitabını epey bekle belkim gelir len dedim otursan cilt biticek okudugum kitap inanın 2 hafta içinde bitti az kaldı epey kalın bir kitap:14::14:eşimde üzüldü agladıgıma dedim canım orucum sahur yemiyorum kilo veren ben neden veremiyormki dedim bana yemiyosun orda hata yapıyosun dedi sen yemedikçe vucud yag depoluyo dedi oruçsun ondan dedi 6 gün borcum kaldı bitirmemem dedim bıraksam sonra bor olur tutamam öyle şeylere çok dikkat ediyorum ben :18::18:orucunu bitir dedi yaparsın bir diyet dedi 1 hafta benim doktorun verigi diyeti uygulucam tam olaraktan ne kaybederim ya kilo vericem ya alıcem başka yolu yok:27::27::27:allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi eylül diye dedik eşime sonra ekime attım kilo vericem diye hem hazır degilim daha inanın korkuyorum ya gene giderse diye hiç bir şeye yanmıyorumda o sütlerim boşuna akıyo gidiyo sütlerimi grödükçe üzülüyorum :14::14: eşimde senne zaman hazır hissdersen dedi ozaman düşünelim dedi bebegi bakıcez bana allah var destek bazen sinir etsede seviyorum ben bu adamı:16::16:rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:14::14:şimdi üstümden inanın büyük bir yükkalaktı şimdi ekime kadar veremezsem bu kiloyu aman allahım ya gebe kalırsam doktor kızarsa:30::30:sonra tutuyor paşanın panik atagı evlatlarımı unutmama bir anlamım yopk diyorum paşa farzet hiçdogurmadın bebegin olmadı bebek tedavisindesin diyorum ama sonrası malum yapamıyorum:14:inanın kafayı dinliyim girmiyim dedim hem sizleri özledim :48::48:hemde haber aldım arkadaşım 6 bebegini kaybetmiş biizm topikten:14::14::14::14:onun içinde girdim allahım kimseyi evladıyla imrtaan etmesin kzılar evlat acısı varya ne anaya ne babaya benziyo babam vefat etti çok agladım ama evlatlarım öldü daha beter oldum hayallerim hep yarım kaldı iyiki sizleri tanımışım kızlar inanını insan birilerinin destegini bekliyo şimdi sırayla nbeni kullanıcaksınır doktorun verdigi diyeti 1 hafta yapıcam olu kilo tam verdinm durucek olmadı karataydan tutta dukana kadar yapıcem önerilere açıgım ama allahını seven pirinç demesim:9::9::9::9::9:inanın pirinç pilavından tiskindim:9::9:bu arada tartılmadım wc görüşmedim belkim wc çıksam kilom belli olucekte nerde:57::57::57:bana verdiginiz destek için hepinize teşekkeür ederim allah hepinizden razı olsun bebeler :48::48::48::48:
Canımmm,emin ol ki bu takımda kimse senin o güzel yüreğinin dertlerinden sıkılmaz.İnan birebir tanımadığım bir insan olan sen,gece gündüz dualarımdasın.Ama ben diyorum ki nacizane eylül-ekim çok erken.Şimdi rahmin bebeği tutması için ne kadar az kiloda olsan o kadar iyi değil mi,çünkü bildiğim kadarı ile rahmin yağlanması sebebiyle bebek tutunamıyor.Bak benim hislerim çok kuvvetlidir.Gel sen Ocak gibi hamile kalmaya niyet et,o zamana kadar senle 65 kiloya düşelim,ben sana bütün tüyolarımı veririm;hatta iste sen özel üretim biberiye yağı bile gönderirim yağ yakıcı;ocakta Allah'ın izniyle 65 kilo ile hamile kalırsın ve inşallah yakışıklı bir ağustos yani aslan erkeği doğurursun.6'lı basamaklara gelmeden deneme derim kuzum ben,biz tedbirimizi en güzel şekilde alalım 6'lara gelerek,takdir Yüce Mevla'nın :70:

merhaba kizlaaar nasilsiniz neler yapiyosunuz? hepinizi cok ozledim:)
bugun aksam antalyaya gidiyoruz otobusle, aileme kavusacagim insss.. 13 eylul e kadar ordayis sonra da ver elini amerika..

tatilimin ilk yarisinda her seyi yedim diyebilirim hem de bol bol :) manti icli kofte tahin pekmez, gozleme, borek baklava cikolata yenmemesi gereken her seyden yedim.. :)
61.4 bildirmistim en son, simdi de 61.8 im. ins 400 grami da veririm hemencecik.. bi ara 63 filan geldim ama o kadar yememe ragmen cok kilo almadim cok sukur, her gun nerdeyse wc ye cikiyorum, 2 ogun yiyoruz bi de alisveris gezme derken biraz da yuruyus oluyor o kadar :)

sizler nasilsiniz? herkes izne ayriliyor galiba, ins bayraminiz ve tatiliniz cook guzel gecmistir :) opuyorum hepinizi :)
Canımmmm,sağlıkla dön aramıza inşallah :70:

***7. TAKIM 271. ETAP***

Canlarım çok tebrik ediyorum hepiniziiiii,maşallah :nazar:

Senin meyve yemen lazim dimi iste olmadi nevlede konusuruz gunde iki porsiyon meyvede yersin canim tam diyete uymadan bide tatli yapma ya evine valla goz hakki derken heleki dukanda kilo veremezsin ben diyim sana
eşime dedim dün bundan sonra hamaratlıgıma ara veriyourm adam eve kavun karpuz almıyo iyimi:9::9:meyvadanda vazgeçerim yeterki bebegime kavuşuyum:14::14:
Gerbera harika kilo atmışsın canım tebrikler :70:

Çok güzel canım,tebrik ediyorum seniii :70:

Canımmm,emin ol ki bu takımda kimse senin o güzel yüreğinin dertlerinden sıkılmaz.İnan birebir tanımadığım bir insan olan sen,gece gündüz dualarımdasın.Ama ben diyorum ki nacizane eylül-ekim çok erken.Şimdi rahmin bebeği tutması için ne kadar az kiloda olsan o kadar iyi değil mi,çünkü bildiğim kadarı ile rahmin yağlanması sebebiyle bebek tutunamıyor.Bak benim hislerim çok kuvvetlidir.Gel sen Ocak gibi hamile kalmaya niyet et,o zamana kadar senle 65 kiloya düşelim,ben sana bütün tüyolarımı veririm;hatta iste sen özel üretim biberiye yağı bile gönderirim yağ yakıcı;ocakta Allah'ın izniyle 65 kilo ile hamile kalırsın ve inşallah yakışıklı bir ağustos yani aslan erkeği doğurursun.6'lı basamaklara gelmeden deneme derim kuzum ben,biz tedbirimizi en güzel şekilde alalım 6'lara gelerek,takdir Yüce Mevla'nın :70:

Canımmmm,sağlıkla dön aramıza inşallah :70:

Canlarım çok tebrik ediyorum hepiniziiiii,maşallah :nazar:

allah razı olsun canım geçen sene 29 mayısta ömürümü kaybettim teyzesi:14:1 seneyi doldurdum doldurmasına bana kalsa bende dedigin gibi istiyourm 65 düşüyüm ama nasıl :44::44::44:ana biberiye yagınımı göndericen nerden bana tüyolar verin ne olur yardım istiyorum ben helpppp:1::1::1::1::1: çekiniyo insan biri çıpıp dese bura diyet grubu sanane bizim ebbegimizden dese oda bana yeter islerden beklemem ama ya olursa kendim rahasız olsun inan ya sıkıyoursam bunları diye genede allah razı olsun sag olun beni yanlız bırakmayın bu konuda yeter:14::14:
canım benim rahimde yaglanmam yok
pko var
kanda pırtılaşma var
rahim agzı açıklıgı var rahim ebbegi taşımıyo
bir hormonum bebegi istemiyo
doktor 75 düşsen benden sana izin dedi hem dedi saglıklı gebelik olur dedi 65 çok isterimde nasıl olucek başarabilirimiyim acaba

Son düzenleme:
eşime dedim dün bundan sonra hamaratlıgıma ara veriyourm adam eve kavun karpuz almıyo iyimi:9::9:meyvadanda vazgeçerim yeterki bebegime kavuşuyum:14::14:

allah razı olsun canım geçen sene 29 mayısta ömürümü kaybettim teyzesi:14:1 seneyi doldurdum doldurmasına bana kalsa bende dedigin gibi istiyourm 65 düşüyüm ama nasıl :44::44::44:ana biberiye yagınımı göndericen nerden bana tüyolar verin ne olur yardım istiyorum ben helpppp:1::1::1::1::1: çekiniyo insan biri çıpıp dese bura diyet grubu sanane bizim ebbegimizden dese oda bana yeter islerden beklemem ama ya olursa kendim rahasız olsun inan ya sıkıyoursam bunları diye genede allah razı olsun sag olun beni yanlız bırakmayın bu konuda yeter:14::14:
canım benim rahimde yaglanmam yok
pko var
kanda pırtılaşma var
rahim agzı açıklıgı var rahim ebbegi taşımıyo
bir hormonum bebegi istemiyo
doktor 75 düşsen benden sana izin dedi hem dedi saglıklı gebelik olur dedi 65 çok isterimde nasıl olucek başarabilirimiyim acaba
Canım bende dukan kitabı var pttyle bi istanbul şubesne falan gönderym sen bak istersen doktorada kontrole gittiğinde diyetle ilgili sorularını sorbilirsin b vitamini meyvelerde olabilir onu tam bilmiyorum yani yemen gerekeblir bencede sen nevi dinle onun programına uyarak inşallah guzel sonuclar alcaksın cunku almama ihtimalin yok yani oyle diyim ben:) ama gercekten eve tatlı yapma eşin anlayışla karsılıcaktr umudunu hiç kesme canım benim allah büyüktür inşallah kendini hazırllıcaksın gebelge ve husran yasamıcaksın:) sabırlı ve güçlü ol canım benim

Canım bende dukan kitabı var pttyle bi istanbul şubesne falan gönderym sen bak istersen doktorada kontrole gittiğinde diyetle ilgili sorularını sorbilirsin b vitamini meyvelerde olabilir onu tam bilmiyorum yani yemen gerekeblir bencede sen nevi dinle onun programına uyarak inşallah guzel sonuclar alcaksın cunku almama ihtimalin yok yani oyle diyim ben:) ama gercekten eve tatlı yapma eşin anlayışla karsılıcaktr umudunu hiç kesme canım benim allah büyüktür inşallah kendini hazırllıcaksın gebelge ve husran yasamıcaksın:) sabırlı ve güçlü ol canım benim

işşallah canım o kitabı çok istedim bir türlü alması nasip olmadı:50::50:inan yollarsan ben sana okur geri yollarım:29::29:bu arada nacizane fikrimi dicem dicem diyemiyorum sarı san açok yakışıyo siyah olmamış:17::17:

Back
X