Canim dukan yapcam diyodunda cidden bu diyetisyenin diyetini uygulasan ya sen orucun bitincecanım ben diyetisyene gidiyordum annem sayesinde annamada verdi diyet programı adam banadadoktora dedim 1600 kalorikil verdiniz bi z bunu 140 yapsak olmazmı dedim olmaz dedi bu diyet iyi dedi tam anlamıyla diyeti yaptımmı yapmadım
kafama göre ama şıu arucum bitsin işşallah bakıcem bir hafta yapayım diyorum:18::18:
hoş geldin bebem aramıza işşallah güzel paylaşımlar yaparız
naber bebem ögretmeniz benim ne zaman derslere başlıyoruz
canım isverç dityeti 500 kaloriymiş kalp kaslarından tuta daha nelere zararı varmışisverç yaptm hastanelik oldum ben kalpinm rahatsızladı o diyet yüzünden panik atak oldum ben ya
aklı varsa en iyisi 1600 kalori
gelelim o kadına canım rahmetli babam derdiki kızım bir kişi aldıgı parayı hakedicek derdi adamda haaklı vallahi üzülme canım orda insan yaşıyo geçen ablamla kuaföre gittik anacım nen toz çıkardım çantamdan ıslak mendili sehpayı sildimne yapayım ablamın oglu elini sürüyodu dedim kardeşim bu pislik ne böyle
sende haklısın ama temizleseymiş hiç kadına brişey olmaz olan eşine olur bebem
inan ben orda olsam çekerim ayagıma şaptigimi tülbentimi temem ta memleketten şalvar aldım yemizlik yaparken iyi oluyo diye ne akıl var bende ya
tavsiye ederim hem bri yerlerin görünmüyo oh rahah rahat
şimdi gelelim neler yedigime
şimdi bugün çorbayı sebzeli yaptım içindekiler kerevzi brokoli kabak kereviz yavrakları 1 adet patates attım içine sogan sarımsak vs terbiyesinide yaptım yarım limon ve yumurtanını sarısıenfez çorba olmuştu yeminle saglıklı hemide
sonracıma mantarı kabagı patatesi domates biber ve kekik baharatlandırdım az yagla dicem yag koymayı unuttum iyimi şimdi aklıma geldionu yedim çogunlukla tavuk mantar kabagını yedim patates çok az
bol yeşil salata yaptım içine kıvırcık yemeklik sogan badem semiz otu brokoli koydum yag limon temem onu yedim tatlı yapmadım bugüncanımın sıkıntısından sinirlerim bozuldu ya arkadaşımın eşi boşuyomuş kızı ne aglıyodu
elimden keşke birşey gelse ama ney eşine meas attım bakalım geri dönücekmi 6 senelik bir yuva ya
kızlar du aedinde ayrılmasınlar kız hiç istemiyo ayrılmayı ya
ona kafam bozuk bugün zaten canımın sıkılıcagı belliydi girmiyim dedim kkya dedim dejarj oluurm belkim ama nerde haberler berbat
![]()