biri bana pasam3405'in nasıl bi haftada 3 kg zayıfladığını söylesin ben de uygulayacam da![]()
regl dönemindeki suyu atarsan ve çoğu zaman aç yaşarsan böyle oluyor canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bana pasam3405'in nasıl bi haftada 3 kg zayıfladığını söylesin ben de uygulayacam da![]()
Kızlar kontrol eder misiniz?
tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
All_ız_well (92,8/ )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) YENİ ÜYE HEDEF :55
Şuleoz (67,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
4.TAKIM ORTALAMASI:0,64
allah yardımcın olsun canım, korusun esirgesin inşallah
haftaya bende regl olcam demekki 2 hafta sonra bireyselde 1. benimregl dönemindeki suyu atarsan ve çoğu zaman aç yaşarsan böyle oluyor canım![]()
canım yuvarlıyoruz biliyorsun; % 0.645 ten, % 0.65 oluyor ortalamanız.yalnız All_ız_well de bildirim de yok,her hangi bir açıklamada yok :26:
hadi inşallah canımhaftaya bende regl olcam demekki 2 hafta sonra bireyselde 1. benimbu arada sence yarın sabah diyetisyende 7'li kiloları görür müyüm? 80.2 geldim
akşam yemek yemesem mi acep
![]()
eve geldim yimeğimi yedim kızımla paten kaymaya gidiyorum şimdii....çok yorgundum ama kıyamıyorum napıyım yaa....![]()
Gunaydin kizlar listeyi nettiniz ya basima is actiniz:d yesil erik o listeyi alinti yaptiginda parantez icinde quote yaziyo ya o parantezleri silip listeyi yayinlaman lazim canim ben telfndan kopayala yapistirda yapamiyorum of:d
Yesilerik lesli 3+ 2*lesli 4
nev 4* 60dk yuruyus 30dk fitnes
anane 4*20dk eliptik 40dk fitnes
senarist 30dk yuruyus
pasam 60dk yuruyus
maviyesil 60dk yuruyus
ansa 50mekik 60dk bisiklet
Bide canlarim pasam 79oldum demedimi
kızlar geldımm
bugun doktora gıttım, smear sonucumu almaya.ordanda çocuklarımı bıraz gezdırdım eve yenı gırdım.o kdr yoruldum kı anlatamammm
onların hoşuna gıttı ama ben bıttımm
cunku ananenıın mustakbel kocası benım kucaımdan hıç ınmedı..yemek yıyıp doncemmm
Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
tsk ederimmmmafiyet olsun canımmm...
![]()
aman milletin her dedigine bakarsan isin var cnm bosver hayatin tadini cikarmaya bakakşam akşam 1 saat kızım paten sürmeye calıştı bende onu duşmesin diye tutmaaya...yarın gidip kendime bi paten alıyorum beraber suruyoruz kararım kesin...millet gülücek muhtemelen ama olsun....30 unda patenle geziyo diycekler ama yeterkı biz eğlenelim gerisi boşş...
yavrum noldu sana ya.cok gecmis olsun yapabilcegimiz bisi varmi..acaba cok diyret yapup metabolizmaanmi zayif dustu dikkat et kendineKizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
kizlar berbatmsiz basta ben olmak uzere***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.8 / 82.5 / 0.3 / %0.36)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 / 73.5 / 0.5 / %0.68)
Kpasam3405 (83 / 80 / 3 / %3.61) geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 / 109.1 / -1.5 / %-1.39) *
yesilerik (64.4 / 64.4 / 0 / %0)
anşaa ( 75.4 / 75 / 0.4 / %0.53) mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.22
*1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
iki tartı arasındaki fark 1.5 mu oluyor bu durumda senaristçim????
bunlarda cok az aslindaYesilerik lesli 3+ 2*lesli 4
senarist 30dk yuruyus
pasam 60dk yuruyus
maviyesil 60dk yuruyus
Ellerine saglik cnminiciAnane 24
yesilerik 14
ansa 11
maviyesil 10
pasam 24
senarist 4
nev 9
saphira 9
O kedi var ya,tam bir mucizeGunah digil beslemek canim:d pis hic degil kendi tuvaleti var .ben burnumu her sildigimde tuy cikiyo cok opuyorum ondan sanirim baya bebek gbi seviyorum :) yatagimda yatiyo benle ayagmin ucunda hareket edip rahatsiz edersem odamdaki koltuga yatiyo biz pek ayrilmiyoruz zaten her daim beraber:d keske sendede olsa inanilmaz bi sevgi yumagi bana huzur veriyo resmen anlatirim butun gun aslinda susym:d miden nasi olddu?
Ellerine sağlık canımAnane 24
yesilerik 14
ansa 11
maviyesil 10
pasam 24
senarist 4
nev 9
saphira 9
Eline sağlık canım,harikayızzzzzzzzzzz :124:Yesilerik lesli 3+ 2*lesli 4
senarist 30dk yuruyus
pasam 60dk yuruyus
maviyesil 60dk yuruyus
Bitanem ya,sen harika bir annesinakşam akşam 1 saat kızım paten sürmeye calıştı bende onu duşmesin diye tutmaaya...yarın gidip kendime bi paten alıyorum beraber suruyoruz kararım kesin...millet gülücek muhtemelen ama olsun....30 unda patenle geziyo diycekler ama yeterkı biz eğlenelim gerisi boşş...
Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
2 gündür internet bağlantım o kadar problemli ki,daha cevapla demeden düşüp duruyorum;şükür yazabildim az önce.Canlarım haftaya ilk 3 alalım olur muuuuuuuuuu
Bu arada 1 saat sporumu yaptım,duşumu aldım,oturdum şimdi;iyi geldi![]()
canım sorma çok zor benim bebekelrim vefat etti 3 tane 5 aylıkken içim yandı ben o anaları düşünemiyorumcanlar gunaydın
oranı hesaplamayı unuttum ben özür dilerim o yuzden kılomu yazabildim sadece....
çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz ölmezsemm psikolojim çok bozuldu hergün şehit her gün şehit...
nereye gidiyoruz böle bilmiyorumm![]()
Bu arada tebrikler paşamm![]()
Kesin şampiyon sensin bu haftaaa
canım bugün 2 saat yürüdümYesilerik lesli 3+ 2*lesli 4
senarist 30dk yuruyus
pasam 60dk yuruyus
maviyesil 60dk yuruyus
canım wc çıkamamıştım ondan oldu galibaBide canlarim pasam 79oldum demedimi
Saphiracım listeniz doğru
Paşam,maşallah nasıl güzel vermişsin,tebrik ederim![]()
canım adet şişligini ve suyu attım ve wc çıktım olay olduregl dönemindeki suyu atarsan ve çoğu zaman aç yaşarsan böyle oluyor canım![]()
canım oruç tutuyodum iftar yapıyodum sahur yemedim meyva yedim saat 10 da okadar suyu çok içtimbiri bana pasam3405'in nasıl bi haftada 3 kg zayıfladığını söylesin ben de uygulayacam da![]()