Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben geldim çok şükür annemlerin evini şöyle bir dolandım komşuyla oturduk muhabbet koyuyudu beni görenler şaştı inanın nazar deydi :14::14:şuan dişlerim vuruyor birbirine elektirik vermiş gibi titremeye başladım ne yapıcagımı bilmiyorum eşimde evde yok ne yapıcem:18::18::18:bugün 30 kilo domates aldım melemenlik 15 kilo kırmızı biber aldımkavonoza koyucam sarımakşı sirkeli kahvaltı için
4 kilo fasülye aldım 2 kilo bamya aldım dondurucuyu halledeyim diye işşallah kaynanamı aradım gelsin yardım etsin diye bugün yapabildigimi yapıcem bakalım :18::18:birden yüklenmem dedi eşim ama mecburum bebegime hazırlık teyzeleri:49::49:elime hazır gelsin diye siz yakıon olsaydınız sizleri haftalara bölerdim temizlik yemegimi yapardınız nede iyi olurdu:14::14::14:allah yardımcım olsun olurda giremezsem merak etmeyin şu kışlıkları halledeyim ben oldumu :34::34:kendinize iyi bakın ben çok fenayım ya titreme geldi biraz daha vucudum çok stresli birden elektirik boşalınca vay halime sinir kirizi deniyo buna kaç zamandır ona buna üzül ne olucek:14::14:k.i.b ananecim emanetini aldım çok sagol kardeşim işim bitsin geri yollarım sana oldumu:29::29:

Tebrik ederim canım ya, benim de hemen evin yanında büyük bir park ve etrafında yürüyüş yolu var 400 mlik sanırım, şimdi balkonda bir kahve keyfisi yaparken baktım anammm herkesler yürüyor spor yapıyor, ne kadar imremdim, lakin haftasonu aöf görevleri var, panel var, daha konuşmamı hazırlamadım yaaaa, ama keşke ben de şuan yürüyor olsaydım, çok iyi geliyor bana yürümek üzerimden yük kalkıyor sanki
Canım inşallah iş yoğunluğun biraz azalınca başlarsın ama biliyor musun en iyisi eve koşu bandı almak.En azından en küçük müsait zamanlarında bile insan üzerine çıkabiliyor gece-gündüz-yağmur-çamur demeden;gerçekten evde küçük de olsa bir spor aleti çok avantajlı oluyor;ben bu aralar eliptik bisiklet de düşünüyorum.Gel benim evde yapalım spor kız kıza :124:

yarın aö sınavı var malum 7 de görev alıcam...yatmam lazım canlar 5 de kalkıcam hazırlanıcam kızmı babanneye bırakıcam 6 da otobuse binmemlazım okulun yerini bile bilmiyorum salla pati bulurum heralde...sınav zamanları sabahın 6 sında sokakta bi sokak köpekleri bide okullarda görevli polisler olur ne yazıkkiii:17:neyse güzeller öpüldünüz yarın sınav görevi çıkışı alışveriş falan akşama ancak gelirim muhtemelen allaha emanet olunn...:7:

yarın aö sınavı var malum 7 de görev alıcam...yatmam lazım canlar 5 de kalkıcam hazırlanıcam kızmı babanneye bırakıcam 6 da otobuse binmemlazım okulun yerini bile bilmiyorum salla pati bulurum heralde...sınav zamanları sabahın 6 sında sokakta bi sokak köpekleri bide okullarda görevli polisler olur ne yazıkkiii:17:neyse güzeller öpüldünüz yarın sınav görevi çıkışı alışveriş falan akşama ancak gelirim muhtemelen allaha emanet olunn...:7:

merak etme canım sizden sonra da sınavda görevli hocalar olur sokaklarda, 9'da başlayacak sınav için 8'de görev yerinizde olun deniyor yani siz köpekleri kovalayın biz geliyoruz peşinizden :1::1::1:

1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61

2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36

paşacım sonuç beklediğim gibi oldu.çok azmettin ve başardın canım tebrik ederim :124::124::46::46::nazar::nazar::65::65:

Gunaydin kizlar:) ben dunku gbi hastalgi hic yasamamistim ya nane limon iyi geldi zaten ansacim:) usuttum sanirim bilmiyorum simdi iyiyim:) tembel yesilerikkkk daha bitirmedinmi islerini ya:d cavdar yanimdan ayrilmadiya nasil bi canlidir o askim benim ya :) haftaya birinci olalim kaptanim ilk üc degil 1olalimmmm:)

günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları :24:

bu arada hiç kimse farketmedi hemen farkettireyim dedim :1: perşembe günü arkadaşımın oğlunun d.günü vardı,oraya gittik biliyorsunuz,Allah ne verdiyse yedim.Gitmeden önce sabah tartılmıştım aç olarak,82.6 gelmiştim.cuma sabahı fazla çıkacağımı düşünürken 82.5 çıktım :1: O yüzden bildirimimi değiştirdim bu durumda,100 gr 100 grdır di mi ama :1:
Dün yine dukana devam,geçtiğimiz hafta çok düzensiz ve dengesiz bir hafta oldu benim için.Bu sabah 200 gr. daha ekside çıktım,82.3 :) Gerçi 82.1 i görmüştüm ben ama onu da yarın öbür görürüm diye umuyorum,yeter ki diyetime uyayım :16:

Dünkü menüm:

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
2 k peynir
2-3 küçük parça domates (toplasan anca çeyrek domatesdir herhalde)
1 zeytin
1 ad. dukan krep (1 y.k. yulaf kepeğinden 2 ad. krep yaptım,1 tanesini kızıma kaptırdım.½ y.k. yulaf kepeği yemiş oldum)
çay

ara: 1 bardak ayran

akşam:

1 ad. dukan dürüm + 1 kase light yoğurt
( yine sabahki gibi 1 y.k. kepekle 2 ad. krep yaptım.1 dolu y.k. yağsız kıymayı hafif kavurdum,½ domatesle pişirdim.baharat koydum.kreplerin arasına koyup dürüm yaptım ancak 1 tanesini yiyebildim.Hem ben doydum hem de bu kez diğer dürümü eşime kaptırdım :1:)

sonra 1 küp sütaş tatlım yedim,az çiğdem yedim,zero içtim.bunlar olmadı tabi de,robot gibi yapamıyorum ben napiim.çok şükür yine de bu sabah 200 gr eksik çıktım :nazar::124:

Dünkü menüm:

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
2 k peynir
2-3 küçük parça domates (toplasan anca çeyrek domatesdir herhalde)
1 zeytin
1 ad. dukan krep (1 y.k. yulaf kepeğinden 2 ad. krep yaptım,1 tanesini kızıma kaptırdım.½ y.k. yulaf kepeği yemiş oldum)
çay

ara: 1 bardak ayran

akşam:

1 ad. dukan dürüm + 1 kase light yoğurt
( yine sabahki gibi 1 y.k. kepekle 2 ad. krep yaptım.1 dolu y.k. yağsız kıymayı hafif kavurdum,½ domatesle pişirdim.baharat koydum.kreplerin arasına koyup dürüm yaptım ancak 1 tanesini yiyebildim.Hem ben doydum hem de bu kez diğer dürümü eşime kaptırdım :1:)

sonra 1 küp sütaş tatlım yedim,az çiğdem yedim,zero içtim.bunlar olmadı tabi de,robot gibi yapamıyorum ben napiim.çok şükür yine de bu sabah 200 gr eksik çıktım :nazar::124:
Saphira demekki ekside cikiyosan vucudun bu sisteme alismis olabilir ki cok guzel bu:) bende dun sadece bi kase yogurtlu domates yiyebildim bu sabah 73tum o zaman sen yine haftada bir serbest gun seklinde rahatca devam ettireblirisin canim:)

Kaptanim bende bu dediginden gaza geldim kizilcik marmelati yapcam onu yicem gojibery hem pahali hemde suanda uzak bi yerden bulabiliyorum bari tatli olarak kizilcigim olsun cok severim ben marmelatni:)

Gunaydin kizlar:) ben dunku gbi hastalgi hic yasamamistim ya nane limon iyi geldi zaten ansacim:) usuttum sanirim bilmiyorum simdi iyiyim:) tembel yesilerikkkk daha bitirmedinmi islerini ya:d cavdar yanimdan ayrilmadiya nasil bi canlidir o askim benim ya :) haftaya birinci olalim kaptanim ilk üc degil 1olalimmmm:)

Geçmiş olsun tekrar canım, valla çok doğru söyledin ben tembelim birazcık ama bugün inşallah bitecek başka çaresi yok yumurta kapıya illa şıkıcak :18::18::18:

Back
X