kızlar ben geldim çok şükür annemlerin evini şöyle bir dolandım komşuyla oturduk muhabbet koyuyudu beni görenler şaştı inanın nazar deydi 
şuan dişlerim vuruyor birbirine elektirik vermiş gibi titremeye başladım ne yapıcagımı bilmiyorum eşimde evde yok ne yapıcem:18::18::18:bugün 30 kilo domates aldım melemenlik 15 kilo kırmızı biber aldımkavonoza koyucam sarımakşı sirkeli kahvaltı için
4 kilo fasülye aldım 2 kilo bamya aldım dondurucuyu halledeyim diye işşallah kaynanamı aradım gelsin yardım etsin diye bugün yapabildigimi yapıcem bakalım :18::18:birden yüklenmem dedi eşim ama mecburum bebegime hazırlık teyzeleri
elime hazır gelsin diye siz yakıon olsaydınız sizleri haftalara bölerdim temizlik yemegimi yapardınız nede iyi olurdu

allah yardımcım olsun olurda giremezsem merak etmeyin şu kışlıkları halledeyim ben oldumu 
kendinize iyi bakın ben çok fenayım ya titreme geldi biraz daha vucudum çok stresli birden elektirik boşalınca vay halime sinir kirizi deniyo buna kaç zamandır ona buna üzül ne olucek
k.i.b ananecim emanetini aldım çok sagol kardeşim işim bitsin geri yollarım sana oldumu

4 kilo fasülye aldım 2 kilo bamya aldım dondurucuyu halledeyim diye işşallah kaynanamı aradım gelsin yardım etsin diye bugün yapabildigimi yapıcem bakalım :18::18:birden yüklenmem dedi eşim ama mecburum bebegime hazırlık teyzeleri