Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni gelen arkadaşlar için 34 yaşındayım 2 çocuk annesiyim eşimin işi dolayısıyla arabistanda ikamet ediyoruz

Ayyyyy,lütfen foto foto foto :62:
canım aslında face te var bir kaç tane :)
Musait olamamistirki ben ozledimde ya onla konusmayii:)
çok geçmiş olsun canım,dişler zorluyor çocukları

canım 56 dk çok uzun,zorlama kendini bence fazla :34:

Olmaz kaptan olmanin ayricalgni yasa:)

Canim ben simdi olayi soyle anlamistim senin bi arkadasin o bayandan isi ogrenip calismaya baslicakti ??devami olarakta sen arkadasinla caliscaktin saniyodum. Ama memnunsan bugunden hatasini anlamista olabilir bayan isinide iyi yapiyosa guzel yani hayirlisi olsun:)

Pasta cısss:d bende bugun iki tane light cikolata yedim ya dayanamadim bi anda oldu:d

Eminimki cok yakismistir guzel yuzune:) ama nev hakli foto isterizz:)

:) nev cidden gulumsedim mesajini okurken cok tesekkur ederim:) insallah hayirli esin cocugun gelinin damadin torunun ve onun cocugu vee onun cocugu... olur boyle devam eder :) insallah gonlunce olur yani..:)

Ben ismi cavdar olan bi insanlada karsilastim:d canim sen kendi doktoruna sor arkadas senin hastalgni yasamiyo ya hani mail atcam demistin mail at :) okuyomusun kitabi:)

Bak ya:( cok kotu olmus kiyamam ben ya:( bende kucukken askeriye var bizim orda iki tane kocaman kopek kediye saldirmisti kucuk gri bi kedydi ama ben kurtaramadim kopekler kactida cok fena bi manzara birakmislardi acayip etklemisti aglamistim o geldi aklima:(

sayimini yarin yaparsin o zaman canim bide veterinere goturebiliyosan yarin hemen sabahtan gotursen ..insallah duzelir ya
:1: işle ilgili ben biraz yarım anlatmışım ondan yanlış anlamışsınız :1: o bayanını gönderilme kararında bir değişiklik olmadı ama önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum.Arkadaşım geldi,devam ediyor çalışmaya ve bir arkadaşım daha geldi.İşte onlara hoşgeldin pastası kestik

sorma canım cıs hem de ne cıss ama fenalardayım ananeem ya,regl döneminde böyleyim işte :ssz: hala aklım brovnide,yapıp yemezsem bir yerim şişecek ama yapmamak için kendimi başka şeylerle oyalıyorum :9:

arkadaşımın oğlunun doğumgününe gittiğim gün kestirmiştim ve o günden fotolar var facete.yine başkalarını da eklerim tabi :16:
tamam canım gelebilirsin,yer açıldı takımda :34:

biraz geç oldu ama geldim kızlar burdayım artık
hoşgeldin canım :16:
teşekkürler saphiracığım yarından itibaren menülerimi paylaşırım artık alışverişteydim şimdi geldim okullar açılıyor bu aralar yoğunum 5 mesaj zorunluluğu devam sanırım
evet canım başla hemen.tabisi devamm hatta az diyorum ben 5 mesaja,çoğaltalım diyorum :9:

ben size söylemeyi unuttum :1: ben saçlarımı kısacık kestirdim,bob modeli,hani becham modeli var ya ondan :1: baya yakıştı hoşuma gitti,arkadaşlarım ve eşim çok beğendi :16: 79.9 u görmeden kestirmeyecektim ama dayanamadım artık,çok uzun zamandır bekliyordum bu anı,kestirdim mutluyum :1:

ben kısa saçı çok beğenirim ama eşim istemediği için kestiremiyorum.. babam istemediği için de kestiremiyordum bekarken :106: içimde ukde kaldı valla :106:

bu aralar diyetime hiç dikkat edemiyorum baya bi canım sıkıldı bu duruma :ssz: o yüzden artık ağzıma attığım herşeyi tek tek de olsa paylaşıcam burada :kkk: eskiden menüm tamamlansın öyle paylaşırım diyordum sonra da paylaşamıyorum ama kaçamaklardan :17:

bu sabah iki tane çizi yedim kahvaltıdan 1 saat önce

kahvaltıda 3 dilim çavdar ekmeği :53: nane maydanoz yağsız beyaz peynir domates salatalık 4 tane zeytin.. yumurta yemediğim için ekmekten 3 dilim yemekte sakınca görmedim bir yumurta 135 cal diye duydum (en azından 80den aşağı değil ondan eminim)

öğlen mercimek çorbası varmış erişteli yanında salata :56:

yürüyüş de :128:

07-09-2012:kkk:
anane-21:57:gene birinci olmuş gıcık ne olucek:60::60:
saphira-7
yeşilerik-12
paşam-9
senarist-8
tubiş3
maviyeşil-7
nev-6
tebrik ederim ananecim kusura bakma ben adamı çok güzel tebrik ederimde:101::101:

10-09-2012:kkk:
paşam-9
senarist-7
maviyeşil-6
yeşilerik-7
saphira-11
nev-10
anane-14
tubiş-15:38:

aferim tubişe ananayi geçmiş :27::27::27:ben ne yapsamda bu mesajları halletsen canım telden girmiyomki habira yazayım ben evli barklı çocuklu bir bayanın canım :9::9::9:

11-09-2012:kkk:
ecemavi-26
saphira-9
senarist-7
maviyeşil-7
tubiş-1:53:
anane-27
nev-12
paşa-3:53:evde yoktum kuşla ugraştım yazayımda yırtayım bari :17:
yeşilerik-7
kızlar söz verdigime göre 3 günlük raporu vermiş bulunmaktayım sonradan demedi demeyim ben sözüme sadıgım dün eşimle kuşun kanadını sardık sopayla çıkarmış epeyde kanı akmış kanadının malesef kanat kırıktış akşam eşim arkadaşına götürücek bakalım o ne yapabilir kuşcuda kendisi kaç yere sabah telefon açtık dediler böyle yapın bu iş böyle olmucek ya eşim akşama götrüüsnde baktırsın kuşa veterinere desek çok para istiyolar ne yapsak inanın param olsa seve seve götürücemde yokki:14:tek elimden gelen rabbime dua etmekten başka çarem yok :14::14:dua edinde iyi olsun ne olur yavrum okadar kedilerden korkmuşki yem bile yiyemiyor ya:43::43:
sabah kahvaltısında yediklerim :kkk:
3 yeşil zeytin
badem domates
peynir
5 biryerde çay
kızlar ben bugün evde yokum kaynanama gidiyourm 10 kilo tarhana karmış onu kurutucem :53::53::53::53::53:anam aglıcek anlıcagınız dün akşamdan aradıgı yokki hatunun hazırlıklı olalım ya bu kuşu bırakıp nasıl gidicem yem bile yemediki :14::14:diyeti araştırıyosunuz güvercinleride araştırında bakalım neler yapılabilri takım dayanızşması bekliyourm yorumlarınızı he :20::20:ne yedirebilriz kanadına ne yapabilirz dündan beri site site gezmekten anam agladı kafam bir dünya oldu :43::43:yardım istiyorum ben :5::5::5:

allahım aşık oldum :53: 170 liraya ihtiyacım var :59:

ananecim sen benim yürüyüşü bi saat yap canım ayın 15inden sonra günde 3 liradan 60 lira oradan gelse :44: günde 4 lira da kahvaltı+yemek veriyorum o da 80 lira etti 140 e hayvan deeğil ya kocişte bi 30 lira atar artık :9:

ben bunu almadan iflah olmam artık :ssz:

$kahve.webp $keyfi.webp

ben kısa saçı çok beğenirim ama eşim istemediği için kestiremiyorum.. babam istemediği için de kestiremiyordum bekarken :106: içimde ukde kaldı valla :106:
senin yuzunede yakısır canım kısa saç:)
bu aralar diyetime hiç dikkat edemiyorum baya bi canım sıkıldı bu duruma :ssz: o yüzden artık ağzıma attığım herşeyi tek tek de olsa paylaşıcam burada :kkk: eskiden menüm tamamlansın öyle paylaşırım diyordum sonra da paylaşamıyorum ama kaçamaklardan :17:

kahvaltıda 3 dilim çavdar ekmeği :53: nane maydanoz yağsız beyaz peynir domates salatalık 4 tane zeytin.. yumurta yemediğim için ekmekten 3 dilim yemekte sakınca görmedim bir yumurta 135 cal diye duydum (en azından 80den aşağı değil ondan eminim)

canım 2 çizi 3 ekmek onlar bişey degil ya bence uzulme o kadar d bende simdi su arasında peyniri olan cizi istedim:D bence kötü degil kahvaltın moralini bozma
saphira-7
yeşilerik-12
paşam-9
senarist-8
tubiş3
maviyeşil-7
nev-6
tebrik ederim ananecim kusura bakma ben adamı çok güzel tebrik ederimde:101::101:

paşam-9
senarist-7
maviyeşil-6
yeşilerik-7
saphira-11
nev-10
anane-14

aferim tubişe ananayi geçmiş :27::27::27:ben ne yapsamda bu mesajları halletsen canım telden girmiyomki habira yazayım ben evli barklı çocuklu bir bayanın canım :9::9::9:

ecemavi-26
saphira-9
senarist-7
maviyeşil-7
anane-27
nev-12
yeşilerik-7
kızlar söz verdigime göre 3 günlük raporu vermiş bulunmaktayım sonradan demedi demeyim ben sözüme sadıgım dün eşimle kuşun kanadını sardık sopayla çıkarmış epeyde kanı akmış kanadının malesef kanat kırıktış akşam eşim arkadaşına götürücek bakalım o ne yapabilir kuşcuda kendisi kaç yere sabah telefon açtık dediler böyle yapın bu iş böyle olmucek ya eşim akşama götrüüsnde baktırsın kuşa veterinere desek çok para istiyolar ne yapsak inanın param olsa seve seve götürücemde yokki:14:tek elimden gelen rabbime dua etmekten başka çarem yok :14::14:dua edinde iyi olsun ne olur yavrum okadar kedilerden korkmuşki yem bile yiyemiyor ya:43::43:
3 yeşil zeytin
badem domates
peynir
5 biryerde çay
kızlar ben bugün evde yokum kaynanama gidiyourm 10 kilo tarhana karmış onu kurutucem :53::53::53::53::53:anam aglıcek anlıcagınız dün akşamdan aradıgı yokki hatunun hazırlıklı olalım ya bu kuşu bırakıp nasıl gidicem yem bile yemediki :14::14:diyeti araştırıyosunuz güvercinleride araştırında bakalım neler yapılabilri takım dayanızşması bekliyourm yorumlarınızı he :20::20:ne yedirebilriz kanadına ne yapabilirz dündan beri site site gezmekten anam agladı kafam bir dünya oldu :43::43:yardım istiyorum ben :5::5::5:
:D bacım eline saglık 7sini ben yapmıstım yaaaaa:D kuş noldu götürdünmü veterinere canım?
allahım aşık oldum :53: 170 liraya ihtiyacım var :59:

ananecim sen benim yürüyüşü bi saat yap canım ayın 15inden sonra günde 3 liradan 60 lira oradan gelse :44: günde 4 lira da kahvaltı+yemek veriyorum o da 80 lira etti 140 e hayvan deeğil ya kocişte bi 30 lira atar artık :9:

ben bunu almadan iflah olmam artık :ssz:

Eki Görüntüle 508560 Eki Görüntüle 508561
pahalıymıs ya bide bunları ayrı satıyolar dimi beraber manıklı gelmedi bana:) alırsın canım:) yürüyüşünü bugunden itibaren 1 saat yazıyorum dmi?

slm kızlar yenı geldım eve
tugrabı doktora goturdum kadıkoye
bogaz ve kulaklarda bısı yok.dıs yapabılır dıo doktor
ıdrardada bı kaç bacterı gorulmus antıbıyotık verdı bakalım noluruz

Dun iki tane cikolatanin nedein ortaya cikti hasta oldum:( napcam ya karnim feci agriyo evde agri kesicide yok isler bitmedi ben yuzemicemm:(

senin yuzunede yakısır canım kısa saç:)

canım 2 çizi 3 ekmek onlar bişey degil ya bence uzulme o kadar d bende simdi su arasında peyniri olan cizi istedim:D bence kötü degil kahvaltın moralini bozma

:D bacım eline saglık 7sini ben yapmıstım yaaaaa:D kuş noldu götürdünmü veterinere canım?

pahalıymıs ya bide bunları ayrı satıyolar dimi beraber manıklı gelmedi bana:) alırsın canım:) yürüyüşünü bugunden itibaren 1 saat yazıyorum dmi?

canım bugünden itibaren 1 saat yaz çünkü bugün de bi saat yüricem kesin yarın bi saat yürüyemezsem bildiririm ayrıca.. çünkü yarın niyetliyim ya :17: onun dışında hep bir saat sabit :46:

Dun iki tane cikolatanin nedein ortaya cikti hasta oldum:( napcam ya karnim feci agriyo evde agri kesicide yok isler bitmedi ben yuzemicemm:(

ya bazı çaylar iyi geliyorduda çayları unuttum :26: bi de hurma iyi geliyormuş :6: var mı evde hurma :26:

Kolaylıkla hazırlayabileceğiniz kürler şunlar:
•Yarım bağ maydanoz, 1 su bardağı suyla kaynatılır ve demlenmeye bırakılır. Ağrı hissedildiği anda içilirse ağrının şiddetlenmesinin önüne geçilir. Taze olarak içilmeli, kalan kısmı saklanmamalıdır.
•Kuru nane, ada çayı, anason, papatya, ardıç tohumu (hepsinden 1 tatlı kaşığı) ve 1 tarçın çubuğu (tatlandırmak için) 1 litre suya karıştırılarak kaynatılır. Adet dönemlerinde günde 3 kez aç olarak içilir.
•Bir çay kaşığı oğul otu ve 1 fincan su kaynatılır. Demlendikten sonra aç karnına içilir.
•1 tatlı kaşığı zencefil ve 1 fincan su kaynatılır. Yeteri kadar demlendikten sonra üzerine bir tutam papatya eklenir ve demlenmeye bırakılır. Süzdükten sonra içine bir tatlı kaşığı bal ve bir tutam tarçın eklenir. Adet dönemlerinizde günde 3-4 kez içmeniz önerilir.
•Kantaron otu 1 fincan suyun içine karıştırılarak kaynatılır. Demlendikten sonra bir çay kaşığı bal eklenerek içilir.
•1 fincan sıcak suyun içine 1 çay kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı bal ve yarım limonun suyu karıştırılır ve içilir. Karın ağrısını hissetmeden içerseniz sancının başlamasını da engellemiş olursunuz.

tarçın bal ve limon hoş olur tatlım ya :7:

babamın diş ağrısı için ilacı vardı onu aldım iyi geldi sanki:) bal alamamki dukanda bide o kdar cıkolata yedim zaten ..simdide yedim ya

allah allah canım güldürdün beni ya :9: dukanda bal yiyemem diyip çikolataları götürüyosun :60: koyacağın bi kaşık bal :27: balın ağrı dindirici özelliği var biliyorum tarçında tatlı isteğini keser tabi sen bilin ama dene derim bence.. zararın neresinden dönsen kardır :34:

kızlar cok keyıfsızım
habıre kılo alıyorum
bı hastalık belırtısı olmasından korkuyorum

galıba aranızdan ayrılcam..baskalarının hakkını yıyormusum gıbı gelıyor
ıkı uc haftadır kılo alıyorum.nedenını de bılemıyorum napsam kı:(

canım içinde kalacağını git kestir bence,kökü bende dersin :34:

afiyet olsun,kahvaltı için çok sakıncalı bir şey yememişsin,akşama kadar yanmıştır onlar :34:
saphira-7
yeşilerik-12
paşam-9
senarist-8
tubiş3
maviyeşil-7
nev-6

paşam-9
senarist-7
maviyeşil-6
yeşilerik-7
saphira-11
nev-10
anane-14

ecemavi-26
saphira-9
senarist-7
maviyeşil-7
anane-27
nev-12
yeşilerik-7
3 yeşil zeytin
badem domates
peynir
5 biryerde çay
eline sağlık canım :16: tubişi saymana gerek yok tatlı o bizim takımda değil :1::1:
slm kızlar yenı geldım eve
tugrabı doktora goturdum kadıkoye
bogaz ve kulaklarda bısı yok.dıs yapabılır dıo doktor
ıdrardada bı kaç bacterı gorulmus antıbıyotık verdı bakalım noluruz
geçmiş olsun canım.antibiyotik iyi gelecektir,sıkma canını
ah canımm 40 ımız karıştı :1:

kızlar cok keyıfsızım
habıre kılo alıyorum
bı hastalık belırtısı olmasından korkuyorum

galıba aranızdan ayrılcam..baskalarının hakkını yıyormusum gıbı gelıyor
ıkı uc haftadır kılo alıyorum.nedenını de bılemıyorum napsam kı:(

bu aralar kendi işlerime daldım,çok yoğun olarak ilgilenemedim menülerle,o yüzden bilmiorum seninkini de..çok kaçamakların mı var canım?diyetine uyduğun halde mi kilo alıyorsun?Hemen pes etme bence.Bir sürü motive edici hızlı kilo verdiren diyetlerimiz var,uyguluyoruz,hep memnun kalıyoruz.Pirinç lapası ödem atmak için çok kullandığımız bir yöntem mesela,sonra ayran detoksunu çok tavsiye ederim.3 gün nevin tavuk diyetinden de yapabilirsin.Yani bunları deneyip,hem vücuduna bir şaşırtma olur hem de bunlarla kilo vermemen imkansız:16:

bu aralar kendi işlerime daldım,çok yoğun olarak ilgilenemedim menülerle,o yüzden bilmiorum seninkini de..çok kaçamakların mı var canım?diyetine uyduğun halde mi kilo alıyorsun?Hemen pes etme bence.Bir sürü motive edici hızlı kilo verdiren diyetlerimiz var,uyguluyoruz,hep memnun kalıyoruz.Pirinç lapası ödem atmak için çok kullandığımız bir yöntem mesela,sonra ayran detoksunu çok tavsiye ederim.3 gün nevin tavuk diyetinden de yapabilirsin.Yani bunları deneyip,hem vücuduna bir şaşırtma olur hem de bunlarla kilo vermemen imkansız:16:

ayran nasıl oluyor?

Back
X