07-09-2012

anane-21

gene birinci olmuş gıcık ne olucek

saphira-7
yeşilerik-12
paşam-9
senarist-8
tubiş3
maviyeşil-7
nev-6
tebrik ederim ananecim kusura bakma ben adamı çok güzel tebrik ederimde:101::101:
10-09-2012

paşam-9
senarist-7
maviyeşil-6
yeşilerik-7
saphira-11
nev-10
anane-14
tubiş-15
aferim tubişe ananayi geçmiş

ben ne yapsamda bu mesajları halletsen canım telden girmiyomki habira yazayım ben evli barklı çocuklu bir bayanın canım

11-09-2012

ecemavi-26
saphira-9
senarist-7
maviyeşil-7
tubiş-1

anane-27
nev-12
paşa-3

evde yoktum kuşla ugraştım yazayımda yırtayım bari

yeşilerik-7
kızlar söz verdigime göre 3 günlük raporu vermiş bulunmaktayım sonradan demedi demeyim ben sözüme sadıgım dün eşimle kuşun kanadını sardık sopayla çıkarmış epeyde kanı akmış kanadının malesef kanat kırıktış akşam eşim arkadaşına götürücek bakalım o ne yapabilir kuşcuda kendisi kaç yere sabah telefon açtık dediler böyle yapın bu iş böyle olmucek ya eşim akşama götrüüsnde baktırsın kuşa veterinere desek çok para istiyolar ne yapsak inanın param olsa seve seve götürücemde yokki

tek elimden gelen rabbime dua etmekten başka çarem yok

dua edinde iyi olsun ne olur yavrum okadar kedilerden korkmuşki yem bile yiyemiyor ya

sabah kahvaltısında yediklerim

3 yeşil zeytin
badem domates
peynir
5 biryerde çay
kızlar ben bugün evde yokum kaynanama gidiyourm 10 kilo tarhana karmış onu kurutucem

anam aglıcek anlıcagınız dün akşamdan aradıgı yokki hatunun hazırlıklı olalım ya bu kuşu bırakıp nasıl gidicem yem bile yemediki

diyeti araştırıyosunuz güvercinleride araştırında bakalım neler yapılabilri takım dayanızşması bekliyourm yorumlarınızı he

ne yedirebilriz kanadına ne yapabilirz dündan beri site site gezmekten anam agladı kafam bir dünya oldu

yardım istiyorum ben