Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydın geeleceğin cıtırları :) bugun hiçe yakın az yicem yarın yola cıkarken bildirim yapıyım simdi artıdayım:( paşam yürüyüşe gitmiş ne güzel bede dışarı cıkcam hareket olur azcık:) paşam eltin senden yavas kilo vercek ben adım gbi eminim bundan o bi yılda o kiloyu versinde ben gorıyım.. salak sey kıskanc bence ondan yapıyo takma sen:)

sabah domatesle haslanmıs but yedim cavdarla yiyince bi tane yiyebildim oda bi tane yedi eşşek:) midem kazınıyo ama kızlar cok yiyince hemen genisledimi acaba midem

Canım benim bu hafta spor aktivitesi pek olmadı, oruç tutmaya çalışıyorum dün ve bugün öyle olunca hergün yapmayı planlıyordum ama yapamadım, inşallah önümüzdeki haftadan itibaren düzenli olarak başlayacağım ben de, benim de kocamda acayip bir tavır oluştu, sabahları yürüyüş yapıyordum ramazandan önce, tekrar başlamam lazım filan dedim adam da bir surat gerek yok filan diyor, neyse okullar başlasın o erken gider, o gidince yaparım ben de :51: bu arada ders programım bir felaket ama olsun artık, benimde hasta olmam yakın nasıl bir tatlı isteği var anlatamam :56:

bu arada dün sayım bendeydi sanırım sayayım birazdan işim bitince :68:

kızlar ben o ayran detoksunu yaptmıştım geçen sene
sonrasında insanın iştahı açılıyor
arkadaşlarla iddaya girdik zaman az kaldı bende yaparım belki
ama biliyorum ki geçici çözüm
yapmıım mı yanı

yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inş senaristi tanıyorum diğerleri ilede tanışalım kızlar neler yapıyorsunuz kim evli kim bekar
ben evlı 30 yas.kızım 8 yas,oğlum 1,5 yas.gelınım anane:P
Dinlediğim radyo programından Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi kazandımmmmmmmmm :52: Yaşasın Alem Fm :52:

Kizlar biyiklarimi aldim tum islerim bitti canta kaldi onuda yarin hazirlarim ya biyik almak ne zor is hala hapsiriyorum nefret ediyorum ya 1saate yapilcak ismi hic dayanamiyorum orayi almaya:(
becerıksızzzzzzzzzzzzz.yok ya sen oglumu ıkı gunde dırdırınla kurutursun

slm cnm hosgeldın

Sahurda yediklerim

1 kupa mısırpüsküllü form çay
5 siyah zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam tahıllı
az domates salatalık

su
kaç gun daha tutucaksın erıkcım

12/09/2012 Çarşamba

ecemavi 11
Saphira 23 :65:
Senarist 7 :nazar: uğurlu sayım :9:
paşam 12 :124:
anane 16 :46:
maviyeşil 5
nev81 6
yeşil_erik 8

ne kaz konuşmuşunuz kız valla allah razı olsun :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merabalarr...
çok kötü dört gün geçirdim arkadaşım bebeğini kaybetti 6,5 aylık karnındaki bebeğinin kalp atışları durmuş...hala çok kötü kızcağız ama toplanacak rabbim gelme dedi yavrumaa...çok ağladık çok uzulduk ama rabbım neylerse güzel eyler demekten başka caremız yoktu..geçmişi okuyum bakıyım naptınız ben yokken geliyorum birazdann...

kızlar pazardan beri gazi hastanesinin önunde arkasında büfelerden ordan burdan simitçilerden ne bulursam o şekilde beslendim bebişimizi toprağa verdik annemiz hala hastanede rabbim kimseye bu acıyı tattırmasın...çoook çookkk kötü tarifi yok mahfoldu insancıklar...off valla hala ağlıyorum aklıma geldikçe...

kızlar merabalarr...
çok kötü dört gün geçirdim arkadaşım bebeğini kaybetti 6,5 aylık karnındaki bebeğinin kalp atışları durmuş...hala çok kötü kızcağız ama toplanacak rabbim gelme dedi yavrumaa...çok ağladık çok uzulduk ama rabbım neylerse güzel eyler demekten başka caremız yoktu..geçmişi okuyum bakıyım naptınız ben yokken geliyorum birazdann...

allah yardımcısı olsun çok zor bı durum yasadım bılırım.

allah yardımcısı olsun çok zor bı durum yasadım bılırım.

hiçbişey diyemiyosun...zaten diycek bişey yok mide bulantısı ile hastaneye gidiyo hemen alıyolar zaten..sakin ol tamam bitti diyosun ama bitmiyo kı ya ne ciciler aldık gecen hafta beşiğini beğenmişti kızcağaz sipariş vermişti....offf rabbim neylersen güzel eylersin..öte dünyada annesine babasına şefaatcı olur ınşallahh...

şimdi gelelim neler yaptıgıma rapor veriyim sizlere kankilerim :kkk::kkk:
kaynanam aradı tarhana karılıcak gel diye eşim önden çıktı kuşçuya gitti sonra beni aradı :102:hanım topiligi al gel burda devletin veterineri var dedi para almıyolarmış dedi neyse yola düştüm eşime gdierken gene tuttu panik atak geç kalıcam diye eşim çabuk gel demişti :18:sonra dedim vesvese şeytandan umud allahtan diye diye kendimi telkin ettim elhamdurillah geçti :16:eşimle minübüse kadar yürüdük el ele:127:beni bindirdi annesine dogur yola çıktım oda veterinere:10:sonra aradı beni paşa veterinere götürdüm kanadı kırlımış gögüs kafesininde dikmek ladım dedmiş batikonla temilemiş yaralarını sen bırak buruya biz bakarız demiş eşim sonra paşayı köpügü demiş sabah 9 ila 10 arası kuşçumuz gelicek o baksın biz anlamayız demiş eşimde götürelim bizim sıpaları dedi bakıcez artık :6:neyse ben kaynanam gittim baktımki komşusuyla tarhanaya saat 8 başlamış anam belim suırtım boynum agrıdı :14:sonracıma eltim geldi 3 geçiyodu o geçirmeye yardım etti etmesinede az etti malesef oglu durmadıgı için eve gitti kaldı 10 kilo tarhana garip paşaya neyse işimiz bitti eve gittik lahana dolması ısıtmış tavada çay kahvaltılık koymuş oturduk onları yedim lahanaya dayanamam 5 adet yedim annem bulguru çok koydum piirnç yok az denilicek kadar dedi çay içtim peynri badem domates az kaşar yedim sonra işimiz bitti eltimle 1.5 saat yürüdük parkta inanın okadar yürüdümki biryerlerimden ter aktı vucudum çok ısındı hemen eve gdier gitemz üstümü degiştirdim :8:sonra eşimi aradık kaynım vs geldiler eve yediler içtilen ben de kaynanam aanne nevaleyi görelim dedim domates salçası biber salçası koydum kaplara incir reçeli aldım kırmızı beyaz tarhana koydum 5 kilo karışık turşu koydum ıhlamur getirdim :16:anlıcagınız bitirdim kaynanamı neme lazım bu devirde öle olucen eltim şşatı yenge hayırdır dedi aman dedim önceden almadıgıma yanayım bundan sonra böle dedim :9::9::9:
şimdi eltim diyetisyene gitti 1800 kalorıilik yapıyomuş diyeti 91 kilo 600 geliyorum dedi sabah tartılmış 86 geliyourm dedi aslı varmı kafamı buldu anlamadım ben ya:44::44::44:1 haftada verilirmi bu kadar birde adetmiş benim gibi:30::30:okadar yoruldumki gözlerim kapanıyo yarında yemek ev işi var ne yapıcem bu yorgunlukla iyi kalkarım ben yarın :30::30:
kız destancı :1:
kuşun veterinere gitmesine ve iyi olacağına sevindim canım :16:
kız hala kış hazırlığı mı yapıyorsunuz,anacım herşeyin hazırı var,niye bu kadar heba ediyorsunuz kendinizi,ben de yaparım kış hazırlığı ama bu kadar abartmam,yetmediği yerde dondurulmuşunu veya alternatifinialıyorum,tavsiye ederim tontişim :16:
o eltini yolucam bi gün tavuk gibi :47:
Kizlar biyiklarimi aldim tum islerim bitti canta kaldi onuda yarin hazirlarim ya biyik almak ne zor is hala hapsiriyorum nefret ediyorum ya 1saate yapilcak ismi hic dayanamiyorum orayi almaya:(
ay kıl tüy deme bana,hiç dayanamam acısına.kuaförde sirle aldırıyorum bıyığı ben,daha çabuk bitiyor :34:
canım ben saçımı kestirsem kocam alışasıya kadar suratıma bakmaz boyatınca da öyle yapıyo :44: cins biraz e ben de onun yüzüme bakmamasına dayanamama pek :69:

dün yediklerim:

sabah ve öğleni biliyonuz
akşam tavuk parçaları haşlanmış baharatlanmış bide bi tabak bulgur pilavı (5-6 yk etti) oruç tutucam ya bugün sahurda yemiyorum o yüzden akşam pilav yedimm :56:

bugün de niyetliyim :17:
afiyet olsun..Allah kabul etsin :16:
arkadaşlar dünkü menü mü yazayımmm :)
Sabah:1 bardak kahve
Ara :Elma
öğlen :Tavuk sote(haşlama),salata,az bulgur pilavı...
Akşam: Domates,peynir,2 dilim ekmek
Gece : dondurma :(

Su:2.5 litre
spor:Yapamadım
bu ara çok oluyor bu durum,yine hatlar karışmı kanımca :9::9:
nerelerdesin sen bacım,bitmedi mi işler?
12/09/2012 Çarşamba

ecemavi 11
maviyeşil 5
nev81 6
yeşil_erik 8

ne kaz konuşmuşunuz kız valla allah razı olsun :1:
eline sağık canım :16:
kızlar merabalarr...
canım facete de okudum da bir türlü cevap yazamamıştım.Başınız sağolsun :( melek oldu kuzucuk :14:
kızlar pazardan beri gazi hastanesinin önunde arkasında büfelerden ordan burdan simitçilerden ne bulursam o şekilde beslendim bebişimizi toprağa verdik annemiz hala hastanede rabbim kimseye bu acıyı tattırmasın...çoook çookkk kötü tarifi yok mahfoldu insancıklar...off valla hala ağlıyorum aklıma geldikçe...

Allah sabır versin :14:

Selamlar güzellerim :16:
kahvaltıya arkadasım geldi,40 gezmesine :1: güzel bir gün oldu :124: sonrasında ortalık toparla,biraz işlen,anca bu saatte gelebilim :10:

***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 /
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 /
maviyesil1999 (66 /
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 /

7. TAKIM ORTALAMASI:

kızlar ben o ayran detoksunu yaptmıştım geçen sene
sonrasında insanın iştahı açılıyor
arkadaşlarla iddaya girdik zaman az kaldı bende yaparım belki
ama biliyorum ki geçici çözüm
Ayran detoksundan sonra benim iştahım açılmamıştı ama canım ayran detoksundan başka birşey yemek istememişti günlerce.Ama bence detoksların en sağlamı pirinç lapası canım :70:

yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inş senaristi tanıyorum diğerleri ilede tanışalım kızlar neler yapıyorsunuz kim evli kim bekar
Ecemavi tekrar hoşgeldin.Ben 31 yaşındayım,öğretmenim,bekarım.Geçen 2011 şubatta 105 kilo ile diyete başladım,2012 şubatta 70 kiloya kadar düştüm.Sonra bazı ilaçlar ve moral bozuklukları sebebiyle 15 kg kadar aldım,şimdi takımımda onu vermeye çalışıyorum,sanırım sen de öğretmensin değil mi?

:38::38::38:bebeler ne alemde ögretmenim geçen yadım görmedin bunu görürüsün işşallah:1::1:
Canım bebeler çok tatlılar,çok hevesliler ve iletişimimiz çok sağlam.Şimdiden birbirimize bağlandık,çok seviyorum çocuklarımı çoookkk :70:

arkadaşlar dünkü menü mü yazayımmm :)
Sabah:1 bardak kahve
Ara :Elma
öğlen :Tavuk sote(haşlama),salata,az bulgur pilavı...
Akşam: Domates,peynir,2 dilim ekmek
Gece : dondurma :(
Su:2.5 litre
spor:Yapamadım
Sabrina ben seni ilk kez görüyorum,yeni mi girdin takıma canım?

gunaydın geeleceğin cıtırları :) bugun hiçe yakın az yicem yarın yola cıkarken bildirim yapıyım simdi artıdayım:( paşam yürüyüşe gitmiş ne güzel bede dışarı cıkcam hareket olur azcık:) paşam eltin senden yavas kilo vercek ben adım gbi eminim bundan o bi yılda o kiloyu versinde ben gorıyım.. salak sey kıskanc bence ondan yapıyo takma sen:)
sabah domatesle haslanmıs but yedim cavdarla yiyince bi tane yiyebildim oda bi tane yedi eşşek:) midem kazınıyo ama kızlar cok yiyince hemen genisledimi acaba midem
Canım tatilde girebilecek misin,özleriz seniiiiii :16:

12/09/2012 Çarşamba

ecemavi 11
maviyeşil 5
nev81 6
yeşil_erik 8

nev az konuşmuşunuz kız valla allah razı olsun :1:
:1: Güldürdün beni,dün bağlantım yavaştı şekerim,bugün telafi ederim :1:

kızlar merabalarr...
Canım çok üzüldüm gerçekten,Allah sabır versin...

Selamlar güzellerim :16:
kahvaltıya arkadasım geldi,40 gezmesine :1: güzel bir gün oldu :124: sonrasında ortalık toparla,biraz işlen,anca bu saatte gelebilim :10:
Selam canım,saçın gerçekten çok yakışmış,bomba olmuşsun :70:

***7. TAKIM 273. ETAP***

nev81 (82.5 / 82.5/0/%0)
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 /
maviyesil1999 (66 /
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 /

7. TAKIM ORTALAMASI:

***7. TAKIM 273. ETAP***

nev81 (82.5 / 82.5/0/%0)
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 /
maviyesil1999 (66 /
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 /

7. TAKIM ORTALAMASI:
Canlarım facedeki grubumuzda açıkladığım sebeplerden dolayı aynıyım.Ama haftaya bu aynılık bitecekkkkkkk :124: Söz veriyorum :16:

Back
X