Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***4. TAKIM 274. ETAP***

kuzusununzuzusu: (66 / 66 / 0 / %0)
tubis87: (80.2 / 79.8 / 0.4 / %0.50)
tfneyll: (59.8 / 60.8 / -1 / %-1.67)
All Iz Well: (92.8 / 92 / 0.8 / %0.86)
antienne: (75.2 / 74.9 / 0.3 / 0.40)
ebrugül: (85.9 / 85.9 / 0 / % 0) İzinli
pegasus07 ( 61.2 / 64 / -0.70 / -%1.14) 270. Etapta İzne Ayrılan Üye Döndü. Kilosu 4'e Bölündü.

4. TAKIM ORTALAMASI: % -0.13

Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?

canım yeni gördüm ben kusura bakma :ssz:

:1::1:canım ya nede şirinlerdir ay ne güzel brini bırak birini sev keşke bende senin gibi o kutsal görevi yapsam ama nerde :14::14:
Gerçekten çok sevimliler,duru birer su gibiler,Onların yanındayken ruhum arınıyor sanki :70:

Ben geldim sonundaa :) nev ben internet buldugum an size rapor vercem ve internet olur diye dusunuyorum:)
İşte bu habere çok sevindim canım,bekliyoruz :70:

Nev 7*40 dk kendi progami:) :65: :nazar:

pasam 3saat yuruyus

senarist 240dk yuruyus:) :65::nazar:

yesil erik lesli 3

bu hafta kupa koydum ama sampiyonumuz TUBİS olsun :) insallah hepimiz her hafta bolca spor yapariz kizlar:)
Haftaya spor miktarımı arttırıcam canım ben de,haftaya bambaşka bir ben çıkarmak istiyorum :70:

ya da istersen nev sana güzel bir diyet programı hazırlasın,seve seve yapacağına eminim,diyetleri çok başarılı oluyor.hepimiz onun tavsiyeleriyle veriyoruz kiloları şekerim :34:
Bu düşüncelerin çok mutlu etti beni canım,çok teşekkür ederim :70:

Ben cavdardan ilk kez ayri kaliyorum su anda bile cok ozledim napcam ben:(
Canım seni çok iyi anlıyorum,evlat gibi oluyorlar,geldiğimden beri Romeo'nun yüzü gözümün önünden gitmiyor :5:

ayrıca nev öğretmen misin diye sormuş
eğitim fakültesinde okudum ama çalışmadım şimidilik
tr dönünce bakarız
Öyle aklımda kalmış Ecemavi,doğru hatırlamışım demek ki :16:

kızlar ben televizyon izleme özürlüyüm de ne var televizyonda söyle doğru düzgün izlenecekk....
Bu akşam yanılmıyorsam Huzur Sokağı var,çok beğendim geçen hafta ilk bölümüydü :6:

***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)

7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44

Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız :16::16::16:
Kendi adıma haftaya güzel bir atak yapacağıma söz veriyorum kaptanımmmmmm :70:

Gerçekten çok sevimliler,duru birer su gibiler,Onların yanındayken ruhum arınıyor sanki :70:

Haftaya spor miktarımı arttırıcam canım ben de,haftaya bambaşka bir ben çıkarmak istiyorum :70:

Canım seni çok iyi anlıyorum,evlat gibi oluyorlar,geldiğimden beri Romeo'nun yüzü gözümün önünden gitmiyor :5:

Bu akşam yanılmıyorsam Huzur Sokağı var,çok beğendim geçen hafta ilk bölümüydü :6:

canımsınnn :16:
haftaya eminim süper olacaksın :46:

selam kizlaaaarrrr

napiyosunuz? hepinizi cok ozledim...
sabah tartildim 62 geliyorum. 61.4 le gitmistim Turkiye'ye 0.6 kilo almisim.
ama var ya Turkiye'de her seyi yedim ictim yani nasil almadim hayret ediyorum.
demek ki her seyden olculu yemisim. bu kadar az fark olmasina cok sevindim.
bizim bu ay da bebek olmadi, diyete devam inss.
esim 'kadinlarklbunu birak' diyor ama diyeti de tek basima yapamiyorum ki :(
pazartesi ise baslicam o arada tatilde yapmadgm odevime basliyim bi de evimi temizlemem lazim,
ins haftasonu kanepelerimiz de gelirse super olcak.

saat farkindan dolayi sersem gibiyim, sanki ogleden sonra oldu saniyorum ama daha 11 bile olmadi sabah kahvalti masasindayim.

simdi kizlar neler yapiyoruz bu aralar beni bi guncelleyiverin?
menu yazmayana ceza filan var mi? bu haftaki bildirime yetisemedim ben sanirim ins haftaya cumaya kadar hem borc oruclarimi tutucam hem de eski duzenime dondugum icin 61.4 e geri gelmeye gayret edicem. ins cipcitir olabilirim ben de..
kuzenimi gordum 2 kizi var ikisi de buyumus baya, kendisi cipcitirr. benden 1 yas kucuk aslinda ama turnikeye erken girenlerden.
bir de face imi kapatmistim dayanamadim geri actim, arkadaslarimin filan resimlerine bakayim dye.
sinif arkadasmn oglu 7-8 haftalik oldu onun resimlerini koymus cok tatli yaa bi gorseniz, benim de anne olasim geliyor gordukce..
insss bakalim nasipppp... ayy cok cenem dustu hadi opuyorum sizleri!

:27::27::27:gel canım ben seni ninnilerle uyutuyum :16::16::16:

ekmek derken :53::53::53:kaç kalori biliyinmi sen ablamalara gittim eşi lokum ikram etti baldız sen seversin diye yemedim de get dedim 1 lokum 4 dilim ekmek :53::53:ablamla dalga geçiyo baldır senden zayıf diye:9::9:

ya aslında tam 3 dilim değil ama burada ekmekler lavaş tipi olduğu için 3 dedim hani fazla yiyip az yazmamak için
paşam nihayet beni gördün
ayrıca tebrik ederim seni ikramı geri çevirmişsin
canım bugünde beni kutlayabilrisiniz hepiciginiz:1::1:millete hazırladım mamaları bende tabagıma brokoli koydum bol limonlu yanına 5 biryerde çayla yeşil çayı karıştırdım onu içtim ay ne komikti ya tabaklar dolu ve ben yemedim :53:bana dedilerki paşa hiçmi canın istemiyo istemezmi dedim ama evlat kokusu burnumda tütüyo o yedirmiyo beni dedim arkadaşın gözleri doldu:59::59:sende haklısın paşam dedi olsa bir dert olmasa bir dert dedi dedimki canım ne kadar zor biliyomusun dedim imrenerek bakmak :59:dedim öle süüzldü gözlerimden yaş sonra ömürümü sordu ne oldu vs işte hakveirisinizki çok kötü oldum aman neyse ya boşverin gene açtım muslukları zaten :14::14::14:
evet haklısın ama oğlum biraz asosyal bana yapışık bende istiyorumki anaokuluna gitsin sosyalleşsin bensizde kalabileceğini öğrensin öz güveni artsın yeni insanlarla kolay diyaloğa girebilsin

süpersin paşam inş sende bu duyguları hayırlısıyla tadarsın
amin işşallah kız sen görünmeyen birşeymisin kanki ya:29:kusura bakmayın bu aralar kafam dumanlı aklım yerinde degil beni böyle kabul edin canım sıkkın olunca hiç birşey yapasım gelmiyo :50::50:inanın arkadaşlarımın gelmesine çok sevindim ama çocuk sesleri anamı aglattı :9::9:bebek olsalar neyse yetişkinlerdi aldılar benim plates topumu bir o yana bir bu yana :9::9:yeni oturdum pc başına 5 gittiler düşünün artık :111::111:yemek yap evi isl süpür makinaya yerleştir çamaşır as anca gelebildim çok yoruldum çok:53::53:
ya hep dua edıom sımdı allahım senden alsın bana versın dıe:(
ıgneyı bacagından yaptırdım doktor oyle ıstedı.sımdı cocuk bacagını kıpırdatamıo ya.acaba bısımı oldu yoksa ıgnemı agırdır
kıyamam bir anımı anlatmak isterim sizlere arkadaş dediki kızı igneye götürücem neyse gittik senin hesap bacagından vurdular arkadaşın kızı anne acıyo dedikçe ben agladım çocugunun başında:9::9:arkadaşita tık yok kız dedi sen manyakmısın ne aglıyosun dedim ay ne biliyim senin kız acıyo dedikçe doktoru öldüresim geldi dedim vay halimize dedi senin çocuga bakan doktora allah sabır versin dedi:60::60::60:
olmaz paşam olmaz öyle 2 soru soracam deyip 3 soru sormuşsun hangisini cevaplayalım :1::1::1:
sanki sordumda cevap alabildim hepicigini zkaçtınız alt tarafı bir çay tarifi istedim he verin leb şu çay tarifini bana çabuk:58::58::63::63:

işin çok kutsal canım çok gzüel bir iş yapıyosun bende çok isterdim senin gibi olyum ben çok merhametliyim kız kimseyi sınıfta bırakmazdım he:9::9::9:

kızlar yemkelri yaptım menüde mercimek çorbası patlıcan musakka pirinç pilavı var ttalı olaraktan sütlü irmik tatlısı var sigara böregi var kek var :6::6:
ben mercimek çorbasıyla salata ve yogurt yemeyi planlıyorum işşallah yerimden kalkabilrisem bu yorgunlukta:9::9:
kimseler yokmiiiiiiii anane nerde ya biri desin bu hatun nerde dünden beri soruyorurm bu nerde kedisi neden yanında degil hu sesimi duyan ceap versin len :27::27:

pasa cim gormusken tebrik edeyim gecen hafta bireyselde birinci olmussun masalllah tu tu tu :nazar: 3 kilo vermissin dagitmissin ortaligi ;)
bize de bulastir bakalim biraz ins ben de bu hafta toparlayabilirim...

saphira kaptanim
mesaj sayimlarini kim yapiyor?
ben sanirim kendi gunlerimi unuttum gittim :(
liste var mi bi yerlerde hala.. ona gore bakayim ne zamanmis benimkisi...

bi de spor bildirimi yapiiyor galiba. ay ins eski duzenime geri donerim ya ins hadi kizlar sizler nerelerdesiniz?

selam kizlaaaarrrr

napiyosunuz? hepinizi cok ozledim...
sabah tartildim 62 geliyorum. 61.4 le gitmistim Turkiye'ye 0.6 kilo almisim.
ama var ya Turkiye'de her seyi yedim ictim yani nasil almadim hayret ediyorum.
demek ki her seyden olculu yemisim. bu kadar az fark olmasina cok sevindim.
bizim bu ay da bebek olmadi, diyete devam inss.
esim 'kadinlarklbunu birak' diyor ama diyeti de tek basima yapamiyorum ki :(
pazartesi ise baslicam o arada tatilde yapmadgm odevime basliyim bi de evimi temizlemem lazim,
ins haftasonu kanepelerimiz de gelirse super olcak.

saat farkindan dolayi sersem gibiyim, sanki ogleden sonra oldu saniyorum ama daha 11 bile olmadi sabah kahvalti masasindayim.

simdi kizlar neler yapiyoruz bu aralar beni bi guncelleyiverin?
menu yazmayana ceza filan var mi? bu haftaki bildirime yetisemedim ben sanirim ins haftaya cumaya kadar hem borc oruclarimi tutucam hem de eski duzenime dondugum icin 61.4 e geri gelmeye gayret edicem. ins cipcitir olabilirim ben de..
kuzenimi gordum 2 kizi var ikisi de buyumus baya, kendisi cipcitirr. benden 1 yas kucuk aslinda ama turnikeye erken girenlerden.
bir de face imi kapatmistim dayanamadim geri actim, arkadaslarimin filan resimlerine bakayim dye.
sinif arkadasmn oglu 7-8 haftalik oldu onun resimlerini koymus cok tatli yaa bi gorseniz, benim de anne olasim geliyor gordukce..
insss bakalim nasipppp... ayy cok cenem dustu hadi opuyorum sizleri!
canım hoşgelldinnn çok özledik senii :16::16::16:
fazla kilo almamış olmana çok sevindim canım tebrikler :46::46::nazar:
Eşin neden kk yı bırak diyor canım:26:
canım aynı düzenimiz devam ediyor bir değişiklik yok.listeyi kızlar çıkarıversinler sana,onlar ilgileniyorlar sayım listesiyle.gerberada epeydir izinli olduğu için hepsine yetişemiyorum malum.böyle işte tontiş :70::54:
kızlar yemkelri yaptım menüde mercimek çorbası patlıcan musakka pirinç pilavı var ttalı olaraktan sütlü irmik tatlısı var sigara böregi var kek var :6::6:
ben mercimek çorbasıyla salata ve yogurt yemeyi planlıyorum işşallah yerimden kalkabilrisem bu yorgunlukta:9::9:
kimseler yokmiiiiiiii anane nerde ya biri desin bu hatun nerde dünden beri soruyorurm bu nerde kedisi neden yanında degil hu sesimi duyan ceap versin len :27::27:
offf mercimek çorbası mı :14: ne zamandır canım istiyor ya,menüne bayıldım paşoş :56::56:
kız ananee tatile gitti ya
saphira kaptanim

bi de spor bildirimi yapiiyor galiba. ay ins eski duzenime geri donerim ya ins hadi kizlar sizler nerelerdesiniz?
canım sayım listesi var biliyorsun,3 er günlük olarak sırası gelen yapıyor biliyorsun .senin günlerinin yeri değiştirildi tabi sen izne çıkınca :16:

Anane tatile çıktı diye biliyorum ben canım, ama kedisiini kime emanet etti o konuda malumatım yok

saphira kaptanim

mesaj sayımları senin listenle devam etti ancak ayrılanlar olunca anane biraz değişiklik yapmıştı yeni gelenleri eklemişti ona, benim mesaj sayıların biraz düşük olunca senin sıranda da ben mesaj sayımı yaptım,

spor bildirimlerini de anane yapıyor, motivasyonu arttırsın diye düşündü ama kimse düzenli spora başlayamayınca tek tük aktivite olarak kaldı, inşallah bundan sonra tam gaz başlarız, sen de geldin :52:

canım bugünde beni kutlayabilrisiniz hepiciginiz:1::1:millete hazırladım mamaları bende tabagıma brokoli koydum bol limonlu yanına 5 biryerde çayla yeşil çayı karıştırdım onu içtim ay ne komikti ya tabaklar dolu ve ben yemedim :53:bana dedilerki paşa hiçmi canın istemiyo istemezmi dedim ama evlat kokusu burnumda tütüyo o yedirmiyo beni dedim arkadaşın gözleri doldu:59::59:sende haklısın paşam dedi olsa bir dert olmasa bir dert dedi dedimki canım ne kadar zor biliyomusun dedim imrenerek bakmak :59:dedim öle süüzldü gözlerimden yaş sonra ömürümü sordu ne oldu vs işte hakveirisinizki çok kötü oldum aman neyse ya boşverin gene açtım muslukları zaten :14::14::14:

amin işşallah kız sen görünmeyen birşeymisin kanki ya:29:kusura bakmayın bu aralar kafam dumanlı aklım yerinde degil beni böyle kabul edin canım sıkkın olunca hiç birşey yapasım gelmiyo :50::50:inanın arkadaşlarımın gelmesine çok sevindim ama çocuk sesleri anamı aglattı :9::9:bebek olsalar neyse yetişkinlerdi aldılar benim plates topumu bir o yana bir bu yana :9::9:yeni oturdum pc başına 5 gittiler düşünün artık :111::111:yemek yap evi isl süpür makinaya yerleştir çamaşır as anca gelebildim çok yoruldum çok:53::53:

kıyamam bir anımı anlatmak isterim sizlere arkadaş dediki kızı igneye götürücem neyse gittik senin hesap bacagından vurdular arkadaşın kızı anne acıyo dedikçe ben agladım çocugunun başında:9::9:arkadaşita tık yok kız dedi sen manyakmısın ne aglıyosun dedim ay ne biliyim senin kız acıyo dedikçe doktoru öldüresim geldi dedim vay halimize dedi senin çocuga bakan doktora allah sabır versin dedi:60::60::60:

sanki sordumda cevap alabildim hepicigini zkaçtınız alt tarafı bir çay tarifi istedim he verin leb şu çay tarifini bana çabuk:58::58::63::63:

işin çok kutsal canım çok gzüel bir iş yapıyosun bende çok isterdim senin gibi olyum ben çok merhametliyim kız kimseyi sınıfta bırakmazdım he:9::9::9:

Paşacım bu kadar güzel şeyler yapıp yememeni takdir ve tebrik ediyorum, sen benim idolümsün şekerim ben dayanamıyorum kaçamaksız geçmiyor bu aralar :17::17::17:

Sordum kaptanim almiyolar :( veterinerden arkadasa biraktim iste eve geldim icimde bi huzun var ben cavdar yanimda deglken uyucam ilk kez ya bisey olursa diyorum bi sindi odaya kacarsa diyede aklim cikiyo of veterinerden kacmisti bi kez mesela

Paşam bak anane çavdarı veteriner bir arkadaşına bırakmış

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anane[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Anane en son bunu hazırlamıştı ama yeni gelen arkadaşlar yok sanırım

pasa cim gormusken tebrik edeyim gecen hafta bireyselde birinci olmussun masalllah tu tu tu :nazar: 3 kilo vermissin dagitmissin ortaligi ;)
bize de bulastir bakalim biraz ins ben de bu hafta toparlayabilirim...
CANIM TEŞEKÜRÜ EDERİMDE BU HAFTA REGLİDEN 2 KİLO FAZLA ÇIKTI YAW:17::17:BU ARALARA GİTME BİR YERE YW ÖZLETİYOSUN KENDİNİ:6::6:
canım hoşgelldinnn çok özledik senii :16::16::16:
fazla kilo almamış olmana çok sevindim canım tebrikler :46::46::nazar:
Eşin neden kk yı bırak diyor canım:26:
canım aynı düzenimiz devam ediyor bir değişiklik yok.listeyi kızlar çıkarıversinler sana,onlar ilgileniyorlar sayım listesiyle.gerberada epeydir izinli olduğu için hepsine yetişemiyorum malum.böyle işte tontiş :70::54:

offf mercimek çorbası mı :14: ne zamandır canım istiyor ya,menüne bayıldım paşoş :56::56:
kız ananee tatile gitti ya

canım sayım listesi var biliyorsun,3 er günlük olarak sırası gelen yapıyor biliyorsun .senin günlerinin yeri değiştirildi tabi sen izne çıkınca :16:
KIYAMAM BİR ÜDÜDKLÜ YAPTIM BEBEM MİS GİBİ OLMUŞ YEMİLE TAM DİYETLİK SENDE YAP YASAKMI YOKSA SANA:30::30:HIM BENDE DİYORUM NERDE BU DELÜ BENDE TATİL İSTİYORUM AMA YA :9::9:EKİMDEDE BEN GİDİCEM İŞŞALLAH SENDE GEL :32::32::32:
Anane tatile çıktı diye biliyorum ben canım, ama kedisiini kime emanet etti o konuda malumatım yok
GEZSİZ DURSUN BAKALIM ANANANE HANIM KEDİCİGİNİDE EMİN ELLERE BIRAKMIŞTIR ÇOK ÖZLÜCEGİ KESİN BEN BİLE MEMLEKETE GİDİCEM KÖPÜGÜ PAŞAYI BABAYA GBIRAKICAM ŞİMDİDEN İÇİME HÜZÜN KAPLADI KIZ ONLARSIZ HİÇ KALMADIM GEÇEN SENE PAŞAYIDA GÖTÜRMÜŞTÜM MEMLEKETE YA:14::14:ŞİMDİ GÖTÜREMEM DİYE GELİYO :14::14:
Paşacım bu kadar güzel şeyler yapıp yememeni takdir ve tebrik ediyorum, sen benim idolümsün şekerim ben dayanamıyorum kaçamaksız geçmiyor bu aralar :17::17::17:

CANIM İNAN MİLLET GİTTİ DEDİM PAŞA BAK SİGARA BÖREGİ KEK AMAN DEDİM PAŞA CIS ONLAR SANA EVLATLARIMIN KOUSUSU BURNUMDA TÜTÜYO NASIL YİYİYİM :59::59:BENİM AŞKIM OKADAR ÇOKİ NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM HELEDE 3 YAVRUMU TOPRAGA VERİNCE BRİ ANNE İÇİN BU NASIL ACI:14::14:
oysa çok şey degil istediğim bir nazlı gülücük bir mis koku şimdi herkes diyor sahip olsan bıkarsın sahip olsam seni baştacı etmezmiyim seni söyle bilsinler seni ne kadar çok sevdiğimi Öyle erişilmez , öyle uzaksın ki dünyada biriktirdiğim her şeyi satsam gene sahip olamam sana bilmiyorlar gülüyorlar ya halime olsun ister deli ister aşık desinler seni verebiliyorlarmı bana yok o zaman gül dediklerine... AÇ ELLERİNİ SEMAYA YAKAR ALLAHA VERSİN SENİ BANA:59::59::59:
BUGÜN MERCİMEK ÇORBASI YEDİM YARIM KASE YOGURT YEDİM İNAN SALATA YEMEDİM YARINDA GALETE YEDİM ARADA ŞEGTALİ YEDİM SODAMI İÇİCEM EŞİME ÇAY DEMLEDİM BENDE 5 BİRTYERDEYLE YEŞİL ÇAYIMI İÇERİM :14::14:
ELTİM BANA SATAŞIP DURUYO YAW GENE SİNRİLERİM TEPEMDE HE:47::47::47:

Salı günü 91.600 geliyomuş şimdi 84 kilo geliyorum diyor sen derdine yan ben sana yetişicem az kaldı diyor 8 ayda sen ver manyak gibi ben bri haftada verdim diyorum çarşamba başlamış genen hafta bu haftayla bir hafta oluyo benle dalgamı geçiyo kafayımı yedi manyan anlamış degilim birde kaynanamın yanında sataşması yokmu deli olucem ya
:47::47::47:eşim boşver versede versin saglıklı verdin sen diyorum o saglıksız veriyor diyor aklım almıyo YAPTIGI 1800 KALORİLİK DİYET 7 kilo:53::53:

Son düzenleme:
Back
X