canım dün ablamla uuzn uuzn konuştum sen bilirsin dedi annemede iyiki paşa var ogluma çok iyi bakıyo herşeyimi yapıyo allah razı olsun demiş o olmasa ben ne yaparım demiş oda canımı çok acıttı yeni iş yeri açtılar bırakırsam yüz üstü bırakmış gibi olucemondan düşünüyorum bakalım ne olucek oglan çok fena elimden yemek yemez üstünü çıkartmaz birde çok agrasif çok şımartmışlar ablamgil
canım havalar şimdi iyi dün orda çalışan bir abla vardı sordumd edi işçi almıyolar yeni aldılar eşimde sor dedim olursa girerim anlıcagın karşı tarafı yattı ablamlarım burdaki artılarım fazla yorulmuyorum namazımı kılabiliyorum enişten olsun eltisi görümcesi bana karşı çok iyiler başka yerde çalışsam burdaki mutlululugu bulabilirmiyim bilemiyorum parası az enişte yeni iş yerini açtık biraz zaman geçsin öle artırırız demiş ablam dedi işler çok güzel olur paşa dedi 250 kadar yolu var dedi karşısıda olsa iyi olur öylen gelriim yeve evi toplarım yemek vs yaparım eşimideevimide ihmal etmem dün zaten çok fena kavga ettik çok aglattı beni anlatmak isterdim ama özel biraz konu
işe gdiyosun diyor evi ihmal ediyosun diyor pazar günü bir temizlik yaptım dip köşe eve gelene kadar pestilim çıkıyor gelirgelmez hemen abdesti alıyorum namazımı kılıyorum sonra yorgunluktan kalkasım gelimiyo ama konuştum ablamla dedim 7 degilde 6 işi bırakıyım dahada olmadı öylen iş yerinde olurum yemek yemem 1 saat ordan kesersiniz dedim ne 10 çayı var ne 4 çayı ful çalışılıyo iş yaparken çayı içiyolar şimdi ben eve geldim ablam iş yerine öylen muhteöelen vardiya degişicek dua edinde 6 çıkmam izin versin ozaman 7 evde olurum işşallah yemek temizlik vs yaparım inanın paraya ihtiyacım olmsa gitmem 6.30 kalkıyorum yataktan üstünü giy yokusu çık bin metroya okadar yolu ayakta gel
halmi kalır insana mesela bugün eve gidergitmez namazı kılınca hayde mutfaga giricem harıl garıl yemek yapıcem iş bittimi evi idp köşe temizlicem 18 yaprak yufka var onları sigara böregi sarıcem ütü yapıcem çamaşır yıkıcem nevresimleri degiştiricem allah bilir kaçta yatarım yataga cumartesi günü pazara gitmem lazım ben ne yapıcem
evde olsa paşa dip köşe evini temizlerdi dün dikat ettim mobilyaların üstü tozlanmış ha bu arada tatlıda yapıcem :111::111:anlıcagınız ahtopot gibi iş yapmam lazım eşimde atlamamk lazım kaç gündür adam bıktı benden
şunu anladım para kazanmak çok zormuş evi idare etmesi amanın
allah yarıdım etsin çalışanlara
gittigi yere kadar gidicem inceldigi yerden kopsun kızım öldü öldei eksilmedik dahaçok artı oldun ondan kavga ettik eşimle lafıma gitmiyo hem burnunun dikine gidiyo oda beni sinir ediyo haliyle ben bu adamla ne yapıcem ya
canım okadar yeememe ragmen 100 gram vermişim karnım çok şişti wc sorunuda var kusura bakma bebem 100 gram için reglim olsun iner işşallah şişlerim karnım okadar şiş sertki görmen lazım birde işte çalışıyorum diye ne diyet çaylarımı nede suyumu içebiliyourm wc git gel ayıp olur diye suyuda kestin yrüyüşü yapıyorum yolu uzak okadar dikkat etmeme neden veremedim acaba sanki kilo vermem durdu
canım dukande meyve yemek yasakmı
kız vallahi söyle kaçamak yaptıysan şurda biz bize konuşuyoz söz kimseye demem kız
canım sagolasın işşalah hayırrrrrrrrrrrrrrrrlı olur şu yoluda uzak omazaydı ne güzell olurdu
canım sebebi neymiş hayır olsun :44::44:
Canım benim hakkında ne hayırlı ise o olsun, çalışmak hele sevdiklerinle beraber olmak çok daha güzeldir, eşin de alışır umarım