sen baya dukanist olmuşsun her şey tam takımBU ARADA KITABI BIZZAT TENEFFUS ARALARINDA OKUMAYA CALISIYORUM SORUSUNU OLAN V ARSA MUTLAKA CEVAPLAMAYA CALISIRIM BEN NETTEN KITABI VE BASLANGIC SETINI BIRLIKTE ALDIM ICINDE YAGSIZ SUT TOZU YULAF KEPEGI TOFU VANILYA AROMASI LIMON AROMASI SIVI TABI TATLANDIRICI IKI KUTU CIKTI LIGHT YOGURT SUT PEYNIR ALDIM SANIRIM DOGRU GIDIYORUM SADECE ET BALIK TAVUK YEMEDIGIM ICIN BIRAZ YEMEKLERIM BAYAAA AZALDI ONUN DISINDA DUN YULAFLI KREP YAPMISTIM BUGUN GEZMELERDE OLDUGUM ICIN ET YEDIM ONUN EKMEKLERINIBILE YEMEDIM KENARINDA OLAN O DERECE YANI ESKIDEN OLSAAAAAAAAAAAAA:)))))))))) INSALLAH HEP BOLE GIDER TEK KACAMAGIM BERENIN YEMEKLERININ VE DEVAM SUTUNUN TADINA BAKMAK OLUYORRRR
BU ARADA MESAJ SAYIM GUNU NEDIR SON OLARAK DA BUGUN YENI TARTIMI ALDIM 95 OLARAK SOLEMISTIM KILOMU AMA DEMMEKKI TASINMA EVRESINDE VERMISIM BAYA BI KILO 90 YAZABILIRSINIZ KAPTANIM BASLANGIC OLARAK AYNI TARTIYLA DEVAM EDICEM HER CUMA SOLUYORSUNUZ SANIRIM KILOLARINIZI BUNA DIKKAT ETMEM GEREK SIMDILIK BENDEN BU KADAR HERKESE BOL KILO VERMELI GUNLER DILIYORUM:)

ayy bende de çok çıkarr nefterlik bir durum.sağlıklı değil belki ama ben asetonla kurutuyorum,ilerlemesini önlüyorkızlar vucud direncim düştü galiba dudağımda kocaman bir uçuk
artık aynaya bakmıyorum bir müddet

eski listeyi ben yapmamıştım ve sen o listeden 2 kez yazılıydı.bir başlarda bir de sonlarda.nasıl olmuş öyle bilmiyorum,belki tur dönmüştür.Olmazsa senin yerine berenimi yazarım,sen bu turda saymazsın o zaman,yani geçen tur 2 kez saydıysankaptanım yalnız ben yenı saydımm bı hafta sonra tekrarmı saycam...benı sonlara koyman gerekmezmıydı???
KAptanım 25-26 Ekim Kurban bayramının birinci ve ikinci günlerine denk geliyor, keza 29 Ekim de cumhuriyet bayramı bu günlerle ilgili mesaj zorunluluğumuz olacak mı?
aaa doğru yaa ben onu hiç hesaplamadım