Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar geçmişe bakmadan hemen açıklama yapayım diye yazayım dedim

01 ekim yani cumartesi günü o bir mesajı yazdıktan sonra (kiralık evden bahsettiği msj) yemin ediyorum kafamı kaldırmadım :53: öyle yoğun öyle kötü bir gündü ki :5: eve gidince de vurdum kafayı yattım kaptanım bu bir bahane sayılır mı bilmiyorum ama durum bu yani..

02 ekim yani dün de hiç girmedim :43: öğleden sonra bahsettiğim eve gittik bir önceki gün ev sahibiyle anlaşıp sözleşmiştik.. emlakçı bize evi gösterdi beğendik.. tutmaya karar verdik emlakçıyla el sıkıştık içeride kiracıların eşyaları vardı eşyalar çıksın o gün evi görüp kontratı yapalım dedik emlakçı da tamam dedi ayrıldık tam buraya yazıyordum eşim bi aradı ki ev sahibi esmiş gürlemiş emlakçıya neden kontrat yapmamışız diye..ona güvenmiyor muymuşuz biz? bi müşterisi daha vardı evin "ona da vermiyorum ona da" diye bağırmış gitmiş :43: emlakçı eşimi aramış anlatmış bir bir biz de şaşkınız neden böyle yaptı anlamadık demiş :44: kadınla anlaşmalarını bitirmişler kadının evlerini (bi çok evi varmış) bırakmışlar.

yani işin kısası olmadı cancağızlar :5:

ben önce çok sinirlendim.. arayıp kadını gürlicektim..

içerde eski kiracının eşyaları olan bi eve ben neden kontrat yapayım?
ya içeriden çıkarken birşeye zarar verirlerse neden ben mesul olayım?
ben daha dün tanıştığım bi kadına neden güveneyim?
kiracılar 3000 lira taktı bana diyo sana 3000 lira borç takan kiracının o eşyayı o evden çıkaracağına güvenip nasıl kontrat imzalıyım?

emlakçı da diyo başka bişey var altında diye :44:

önce sinirlendim sonra da çok üzüldüm.. inanın gına geldi artık ben bir saniye bile o evde kalmak istemiyorum.. inanın bişey yok annemle görümcemle çok iyi anlaşıyorum kayınbabam olsun şeker gibi hiçbir sıkıntım yok.. ama istemiyorum artık.. evim olsun istiyorum! Ben 3,5 aydır kayınvalidemlerdeyim ama depremden beri 1 yıl olacak neredeyse evim eşyam yok benim :43:

cnm sahibinden sitesine bak bide istersen orda bulabileceğini düşünüyorum yada milliyetemlak biz aylarca buradan baktık ama ya kirası yüksek geldi bize ya satılıkta istediğimizi bulamadık belki bakıyorsundur ama bi yazayım dedim ayrıca çok haklısın ne kadar rahatta olsa insanın kendi evi gibisi yok:50::48:

Sabah ki menümü de yazayım hazır unutmamışken ne yediğimi :56::56::56:

Yarım tam tahıllı ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
1 siyah zeytin
1 çatal domates-peynir ve de salatalık
1 fincan yeşil çay

Sonra gittim 1 saat yürüdüm geldim, duşumu da aldıktan sonra 1 soda içtim yersem diye yanımda bir yeşil elma var bana bakıyo şimdi yeşill yeşillll :52::52::52:

ya ben diyete tam adapte olmıyorum nasıl toparlıcam kendimi:43:
o gercekten zor oluyor ben de kendıme gelene kadar ustune bır ıkı kılo daha almıs oluyorum :o ama sen bır an once sılkelen lutfen hem bak bız varız ben valla buraya hesap verecegımı dusunerek yıyecegım varsa da yemıyorum
ben yıllardan beri tahlil yaptırmadım desem yeridir.ne diyet öncesi baktırdım,ne 6 ayda 20 kg yu verdikten sonra.hem kontrol amaçlı hem de düşük şekerden şüpheleniyorum

diyetisyenin verdiği diyet çok güzeldi,severek yapıyordun,niye yapmıyorsun onu yine canım
sen sen yırmı kılomu verdın ınanamıyorum sok sok sok oldum hemde altı ayda supersın kaptanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı basıma:D
Benim kabahatim çok kızlar ya, akşam derslerimiz olduğu zaman oğluşu kreşten alıyoruz anneme bırakıyoruz, eşimin bu akşam erken bitiyor dersi oğluşu o almaya gitti, annemde bir güzel karnını doyurup gelmiş oğluş öğlen kreşte uyumayınca yolda uyumuş zaten, ama annem börekler yollamış, açma börek hemide ay ben yemek yemeyecektim güya oturdum bir güzel yedim onları hem de geç saatte, üstüne de bir kola :56::56::56::56: valla şimdi sabaha kadar koşsam fayda yok :53::53::53::53: ne kadar pis boğazim ben yaaa, nasıl olacak bu işler böyle, şimdi o kadar rahatsızım ki karnım patlayacak sanki :5::5::5::5:
no no no no :( barı anlatma yaaa zaten acayıp zor dayanıyorum:D
en azından iki mil leslie yapayım yoksa bu vicdan azabıyla uyuyamayacağım :4::4::4::4::4:
pardon madam :D leslıe nedır

01 ekim yani cumartesi günü o bir mesajı yazdıktan sonra (kiralık evden bahsettiği msj) yemin ediyorum kafamı kaldırmadım :53: öyle yoğun öyle kötü bir gündü ki :5: eve gidince de vurdum kafayı yattım kaptanım bu bir bahane sayılır mı bilmiyorum ama durum bu yani..

02 ekim yani dün de hiç girmedim :43: öğleden sonra bahsettiğim eve gittik bir önceki gün ev sahibiyle anlaşıp sözleşmiştik.. emlakçı bize evi gösterdi beğendik.. tutmaya karar verdik emlakçıyla el sıkıştık içeride kiracıların eşyaları vardı eşyalar çıksın o gün evi görüp kontratı yapalım dedik emlakçı da tamam dedi ayrıldık tam buraya yazıyordum eşim bi aradı ki ev sahibi esmiş gürlemiş emlakçıya neden kontrat yapmamışız diye..ona güvenmiyor muymuşuz biz? bi müşterisi daha vardı evin "ona da vermiyorum ona da" diye bağırmış gitmiş :43: emlakçı eşimi aramış anlatmış bir bir biz de şaşkınız neden böyle yaptı anlamadık demiş :44: kadınla anlaşmalarını bitirmişler kadının evlerini (bi çok evi varmış) bırakmışlar.

kiracılar 3000 lira taktı bana diyo sana 3000 lira borç takan kiracının o eşyayı o evden çıkaracağına güvenip nasıl kontrat imzalıyım?

önce sinirlendim sonra da çok üzüldüm.. inanın gına geldi artık ben bir saniye bile o evde kalmak istemiyorum.. inanın bişey yok annemle görümcemle çok iyi anlaşıyorum kayınbabam olsun şeker gibi hiçbir sıkıntım yok.. ama istemiyorum artık.. evim olsun istiyorum! Ben 3,5 aydır kayınvalidemlerdeyim ama depremden beri 1 yıl olacak neredeyse evim eşyam yok benim :43:
zor bır durum cnm yaaa allah yardımcın olsun bende kendı evımdeyım ama kayınvalıdemle ınan hıc bır farkı yok ama el mahkum
spor bildirimi yapıyorum tam 1 saat yürüdüm 17-18 tur attım yanlış saymış olabilirim 7 kilometre eder ama acayip terledim hemen duş alıp hazırlanacağım ve okula çıkacağım heryerimmmm ağrıyoooooooooooo
wow wow wow darısı basıma spor sıfır bugun yuruyuse cıkıcaktım yagmur yagıyor
Şu dakika itibariyle plates kursuna da yazılmış bulunuyorum pazartesi 8 ekimde başlıyoooorrr :8::8::8:

ıyı ıyı borekler ıse yaradı desene gercı ıstedıgın kıloya dort kılo kalmıs bende bu durumda olsam arada kacamak yapardım:)))))))))))

o gercekten zor oluyor ben de kendıme gelene kadar ustune bır ıkı kılo daha almıs oluyorum :o ama sen bır an once sılkelen lutfen hem bak bız varız ben valla buraya hesap verecegımı dusunerek yıyecegım varsa da yemıyorum

sen sen yırmı kılomu verdın ınanamıyorum sok sok sok oldum hemde altı ayda supersın kaptanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa darısı basıma:D

no no no no :( barı anlatma yaaa zaten acayıp zor dayanıyorum:D

pardon madam :D leslıe nedır

zor bır durum cnm yaaa allah yardımcın olsun bende kendı evımdeyım ama kayınvalıdemle ınan hıc bır farkı yok ama el mahkum

wow wow wow darısı basıma spor sıfır bugun yuruyuse cıkıcaktım yagmur yagıyor

ıyı ıyı borekler ıse yaradı desene gercı ıstedıgın kıloya dort kılo kalmıs bende bu durumda olsam arada kacamak yapardım:)))))))))))

Valla canım olaylara iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, daha önceleri ben hep diyete başlayan ama sonunu getiremeyen biriydim, şimdi anladım ki arada çooook kötü kaçamaklar yapabiliriz bazen dibe vurabiliriz ama mühim olan hemen kendimizi toparlayıp o vicdan azabı geçmeden çaresine bakmak, yoksa vicdan azabı geçince insan kendini kandırmaya başlıyor ben ne yapsam olmuyor, kilo veremem, bende bu iştah bu boğaz varken zaten zayıflayamam aman battı balık yan gider deyiveriyoruz. Ben artık kaçamak da yapsam bunu telafi etmeye çalışıyorum bilmiyorum ne kadar doğru bu yaptıklarım.

Lesli sansone diye bir kadın 2-3-4 millik yürüyüş videoları var hızlısı yavaşı youtube yada google da ara çıkar zaten hemen bazı sitelerde indirmen için linkler var, ben bazen internetten bazen de indirdiğim videolardan yapıyorum, hareketleri çok basit ama iyi terletiyor, çok zevkli geldi bana, yağmurlar başladı malum evlerde yapılabilecek en iyi egzersiz bu bana göre başkaca bir çok kişi var ben en çok leslieyi tuttum :9:

Şu dakika itibariyle plates kursuna da yazılmış bulunuyorum pazartesi 8 ekimde başlıyoooorrr :8::8::8:
bebem hayırlı ugurlu olsun:))

ama leslie gıbı evdede yapabılırdın
ebru sallı ıle plates vıdeolarıyla
yada plastes dıe arattırıp baya uzunlar ve degısık degısık olanlarda var

ama kursta degısık degısık hareketler olur belkı devamıda olur en azından
nasıl yazıldın?? kaç kaç haftada kaç kere fıyatı nedır?

ben senı unuturmuyum paşam...aşk olsun aç koynunu kuş dolsun:16::16::16:
ben bugün menu açısından çok kötü bi çocuk oldum o yuzden yazmıyorum çok duzensiz ve olcusuz bi gundu...:50:

canım sen öğretmendın yanlış hatırlamıyorsam emnıyetle aynı mıdır bilmem ama...çalıştığın gun bulunduğun ilden raporu alıyosun yanı şehir dışından biz alamıyoruz çunku o tarıhte orda gözüküyoruz aksi takdirde soruşturma başlata bilme hakları var...raporu hemen teslim etme işine gelince biz faxlıyoruz ama bazen cins amırın birine falan denk gelirse illllaa raporu getireceksin derlerse de bi şekilde ulaştırıyoruz...bu konuda sana en iyi bilgiyi nevciğim verir....
:77::77::77:ay canım sagolasın beni ihya ettin :48::48:
Canlarım annemle babam yanıma geldi.Misafirlerim olduğu için yalnızca akşamları girebiliyorum ama tüm geçmişi okuyorum.Bu hafta bomba gibiyizzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmm :124:
:16::16::16:senin adına çok sevindim inan işşallah hep yanında kalırlar sev öp onları hayattayken benim babam yok özledim onu:14::14:
kahvaltı:

1 ad. peynirli dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
½ domates
2 zeytin
çay

öğlen:

½ çay kaşığı var yok margarinli 2 küçük yumurtayı kırdım,ofiste en uygun yiyebileceğim buydu
1 ad. peynirli dukan krep
½ domates
3 kaşık yoğurt

nescafe

T.kahvesi

akşam:

3 parça piliç kemiksiz
½ kase yoğurt
2-3 parça karışık turşu

suyum 2 lt oldu,daha içerim tabiki

reglm yakın canım tatlı istiyo bir de çabuk acıkıyorum :ssz: belki biraz yoğurt yiyebilirim acıkırsam..

bugün tam kan ve idrar tahlili taptırdım.sonuçları yarın alacağım
canım menün süper aferim devamn et böle gözüme giriyosun:9::9:işte çalışıyorsunya ondan yorlrsn bak ban işten çıkarıldım otryorm kös kös evde:14:ama kafaya koydm bir komş boncuk işi yapıyomş hep para kazanıyomş diyorm bir deneyim bakalım:44::44:hem can sıkıntım gider :34::34:
ya ben diyete tam adapte olmıyorum nasıl toparlıcam kendimi:43:
:57::57::57::57:terbiyesiz neden diyete adepte olamıyorsn bakem :20::20:dymym bir daha filinta gibi olcez biz şöyel salına salına yürücez işte o kada yoksa geliyo gene şaplak git elini yüzünü yıka besmeleni çek başla nen:60::60:yoksa sonunu sen düşün bu topügün dayak atan kişisi olraktan gözünün yaşına bakmam bilesin gerberacım:47:
Benim kabahatim çok kızlar ya, akşam derslerimiz olduğu zaman oğluşu kreşten alıyoruz anneme bırakıyoruz, eşimin bu akşam erken bitiyor dersi oğluşu o almaya gitti, annemde bir güzel karnını doyurup gelmiş oğluş öğlen kreşte uyumayınca yolda uyumuş zaten, ama annem börekler yollamış, açma börek hemide ay ben yemek yemeyecektim güya oturdum bir güzel yedim onları hem de geç saatte, üstüne de bir kola :56::56::56::56: valla şimdi sabaha kadar koşsam fayda yok :53::53::53::53: ne kadar pis boğazim ben yaaa, nasıl olacak bu işler böyle, şimdi o kadar rahatsızım ki karnım patlayacak sanki :5::5::5::5:
canım iyi yapmışsın aferim sana:57:bugün bir yere gittim neler vardı dicemde aşagıya yazayım toplu okursun :20::20:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
yesil_erik

Ahaaaa o da kaçtı görüyon mu :43::43::43::43:
:60::60::60::60:yemin olsn okdmya sesim evi inletti halende gülüyorm manyak seni :48::48::48:allah seni hacı etsin işşallah :16::16:eşim sesime geldi neye gülüyon diye halende gülüyom yazraken :60::60::60:

canım mazeretin var bende kaptanım kızmaz kefe gelmemezlik yapmamışınki degilmi genede kaptanım bilir tabe:17::17:ev içinde canını sıkma rabbim neyi hayırlı veririse onu nasip etsin sana bebem canını sıkma rabbim hayırlı yerlerden kapı açsın eşyalarınıda alırsın zamanla :48::48:
selam kızlar herkese günaydın dün uğrayamayınca bu gün sabahtan geleyim dedim
neler yaptın bakalım anlat :6::6:
:1::1::1:kız gelseydin ben sana sevabıma ögretirdim bak b kıyafımıda unutma he :38::38:

şimdi gelelim ban rapor veriyorum :kkk:
sabah arkadaşa gittik 34 haftalık hamile dedi kahvaltıya gel neyse gittim menüde neler vardı anlatsam şaşarsınız
tavuk şinitsel
patates kızarmayı
mayalı
bazlama
yuMurta haşlamı
KAYMAK REÇELLERİN HER ÇEŞİDİ BAL TEREYAGI KAŞAR PEYNİR
BADEM DOMATES DAHA SAYAMADIGIM ŞEYLE AKLIMDA BNLAR VAR SOFRADAN BİR KŞ SÜTÜ EKSİK:53::53:
MASAYI HAZIRLADIK DEDİM CANIM SEN BOŞNA HAZILAMISŞIN BU KADARI DEDİM BEN DİYETTEYİM DEDİM OLSNBİR SEFERDEN BİRŞEY OLMAZ DEDİ BENDE BİR SEFERDEN BEBEK BİL OLUYO DEDİM :9::9:NEYSE MEVZUY DAGITMAYALIM :6::6:
1-1 KUPA AÇIK ÇAY BİR ÇAY KAŞIGI ŞEKERLE
2-BADEM DOMATES
3-3 ÇATAL YOK PEYNİR
4-BİR DİLİM İNCECİK KAŞAR PEYNİRİ
5-BİR DİLİM TAVK ŞİNİTSEL
6-BİR ADET YMURTA YEDİM
OKADAR TYEDİM SABAH 10 KAHVALTI YAPTIGIMDA:27::27:

EVEDE GELDİM 2 GEÇİYOD EŞİM EVDE BGÜN İŞE GİTYMEDİ BİMDEN ÇAVDAR EKMEGİMİ KEPEKLİ GALETEMİ ALDIM EVE GELDİM :10::10:
EŞİME TOST YAPAYIM DEDİM BENDE HAŞLAMA YİCEMYA SONRA DEDİM AMAN HERGÜN HAŞLADI 2 ADET TOST YAPTIM YANE ALT ÜST OLMAK ÜZERE ÇAVDAR EKMEGİNİ YAGSIZ YAPTIM İÇİNE PEYNİR DOMATES CİN BİBERİ KOYDM YEDİM ANACIM NE ACIYDI NEVİ BOL BOL ANDIM OKADAR ACIYDIKİ TERLEDİM 5 YEŞİL ZEYTİN YEDİM BİR KPA AÇIK ÇAY İÇTİM :27::27:ÖYLENİDE BÖYLE GEÇİRDİM AKŞAMADA MERCİMEK ÇORBASI SALATA 4 ADET TAVK KÖFTESİ YERİM:56::56:ŞİMDİ ARKADAŞA GİDİNCE YEMEDİKLŞEİRMİ YAZAYIM BEN :9::9:
PATATES KIZARMASI HAMR İŞİ KAYNAK TEREYAGI REÇELLERİN HEPSİ EKMEK :50::50:YEMEDİM ARKADAŞ KARSIMDA GÖTRÜDÜ HAMR İŞLERİNİ BEN YEMEDİM DEDİ YE OLMAZ BEBEGİME KAVŞMAM NE KALDI DEDİM YEMEM BEN DEDİM EŞİMİ TATLI ÇKLATA ALIYO ONLARI BİLE YEMİYOM DEDİM :19::19:
ANLICAGINIZ İSTEDİKTEN SONRA YENMİYORMUŞ DUYDUNMU KOMSU:57::57:KAÇAMAK YAPIN HELE BİR BAK BEN SİZİ DAYAK MANYAGI YAPMIYORMUYUM :60::60::60:ŞİMDİ EVİ TOPLCEM DİP KÖŞE TEMİZLİCEM SONRA EŞİM SZÖ VERDİ GEZMEYE GÖÇTÜRÜCEK YÜRÜYEREK GİDİCEZ EPETY YOL GELİP GİTMESİ 6 SAAT HABERİNİZ OLA BEN HIZLI RİTİM YÜRÜMEK İSTİYOMDA BENİM PANİK ATAK SAG OLSN İZİN VERMİYO TEPPOL YÜRÜYORM AMA KİLOMADA GELİNCE BİLMEM :9::9::9:CUMAYA BOMBA GİBİ GELİYOM HABERİN OLA:52::52::52::52:

Canlarım annemle babam yanıma geldi.Misafirlerim olduğu için yalnızca akşamları girebiliyorum ama tüm geçmişi okuyorum.Bu hafta bomba gibiyizzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmm :124:

Nevcim cok sevindim ama merak ediyorum seni iyisindir umarim canini sıkma orda hicbiseye tamammi:)

Berenim ben cuma sabahlari spor listemizi yayinliyorum,anladigim kadariyla sende hem bebis var hem calisiyomussun ama yapabiliyosan yaptigin sporlari bildir canim :)

Kizlar dondugumden beridir ustumde feci bi halsizlik var orda zaten uyumadim dogru durust iki gundurde yumurta yiyorum sadece ,yemek yapin bana ya:) dukanin bir kuralina daha uymaya basladim ben asansoru hayatimdan cikardim kizlar bide sporuma baslasam cok iyi olcak

kaptanim tahlillerin neyle alakali ben kacirdim oralari insallah iyisindir:)

oglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)

bı arada az bısı fındık yedım

Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
canım ne güzel hızlandın süperrr :nazar::nazar::nazar::46:
Kizlar dondugumden beridir ustumde feci bi halsizlik var orda zaten uyumadim dogru durust iki gundurde yumurta yiyorum sadece ,yemek yapin bana ya:) dukanin bir kuralina daha uymaya basladim ben asansoru hayatimdan cikardim kizlar bide sporuma baslasam cok iyi olcak

kaptanim tahlillerin neyle alakali ben kacirdim oralari insallah iyisindir:)
ben de asansörü çıkarayım diyorum ama ofis 7. katta anacım,terastan aşağı bakınca :52: böyle oluyo insan :53: kendi evim olsa bir derece ama insanların içine terlemiş bir şekilde girmek istemiyorum açıkçası.Tabi bir de ofiste klima çalıştırıyoruz sıcaklayınca,o da çarpar terliyken :ssz:
tahliller genel bir kontroldü canım :34:
oglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)

bı arada az bısı fındık yedım

patates pek olmamış gibi ama Allahtan öğlen yemişsin.afiyet olsun :34:

Kizlar bende kadinbudu yaptim ama kofte gibi olmadi onu yumurtayla kavurdum yedim pek bi lezzetliydi:)

canım ne güzel hızlandın süperrr :nazar::nazar::nazar::46:

ben de asansörü çıkarayım diyorum ama ofis 7. katta anacım,terastan aşağı bakınca :52: böyle oluyo insan :53: kendi evim olsa bir derece ama insanların içine terlemiş bir şekilde girmek istemiyorum açıkçası.Tabi bir de ofiste klima çalıştırıyoruz sıcaklayınca,o da çarpar terliyken :ssz:
tahliller genel bir kontroldü canım :34:

patates pek olmamış gibi ama Allahtan öğlen yemişsin.afiyet olsun :34:

Haklisin sende bizim ev 5.katta onun disinda bi yere cikmiyorum bide :) eviniz zemin degildir insallah sende orayi cikarsin:) diyetin nasil kaptanim varmi kacamak:)

iyi akşamlar canlar :)
işten çıktım,dr. a gittim,tahlil sonuçlarımı aldım,hepsi çok güzel çıkmış :nazar: sadece biraz kansızlık var dedi dr. demir hapı verdi.Kilo yapar mı dedim,kullananlar yaptığını söylüyorlar dedi.Aman dedim ben zaten çok kiloluyum 82 kg yum ve 22 kg veridm,tekrar eski halime dönemem dedim.Tamam ama kan yapan şeyler yiyip içmen lazım dedi.Üzüm,pekmez,şarap..diye bir güzel saydı :50: bunların hepsi diyetime ters,hepsi çok şekerli.Ee yapçak bişi yok dedi.Kısaca ya kilolu ve kanlı olacan ya da zayıf kansız demeye getirdi.Aldım eczaneden demir hapını ama kullanmayı düşünmüyorum,o riske giremem.Onun yerine bol bol ciğer filan tüketmeye çalışırım artık napiim :ssz:

Sonra kuzuyu okuldan almaya gittik.aman pek eğlenmiş bugün.öğretmeni mükemmel bir gün geçirdik dedi.Yarın da bir çocuk eğlence merkezine gezi yapacaklarmış.Gerçi ben oraya daha cumartesi götürmüştüm ama olsun,herkes giderken benim ki okulda mı kalacak

Eve geldim,yemeğimi ocağa koydum,size bir bakayım dedim.Ben şimdilik böyle.Yemeğime bakayım.Yine gelirim :16:

Back
X