Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım belkide olmadığı daha iyi öyle bir ev sahibi her zaman sorun
seni iyi anlıyorum eşim yurt dışına gelince bende yaklaşık 1 sene annemlerde kalmıştım hemde 2 çocukla annem sağolsun iyidir ama insanın kendi evi başka
mazeretine gelince ona kaptan karar verir bende arada eşime şaka yollu takılıyorum senin yüzünden ceza yedim diye![]()
cnm sahibinden sitesine bak bide istersen orda bulabileceğini düşünüyorum yada milliyetemlak biz aylarca buradan baktık ama ya kirası yüksek geldi bize ya satılıkta istediğimizi bulamadık belki bakıyorsundur ama bi yazayım dedim ayrıca çok haklısın ne kadar rahatta olsa insanın kendi evi gibisi yok![]()
Ben de seni canım yaaaaferin bak bu iradeli hallerin çok güzel, kendime örnek alıyorum seni
ananeyi de unutmayayım o da süper azimli kaçamak yapmama konusunda,
ben malesef sıfırın bile altındayım![]()
maşallah ,radeye bak hatundakı tütütütütttüüüüü....nazardeğmesin
kesınlıkle katılıyorum al benden de o kadar akşam eve dönerken otobuste başım falan donmeye başlıyo yanıma şekersiz şeker var ya onlardan alıyorum ustunede su biraz ancak kendime geliyorum içtiğim kahvenın haddi hesabı yok hala tam manası ile bende rayına oturtamadım kendimi....
hııımmmmmmm balıkcanım istedi yaaa....
![]()
sen beni dkan yapınca gör bu arada aldım malzemeleri ban el atarsanız sevinirim takıldıgım yarde daha 100 sayfadayımRakip oldum valla daha bi hirs yap bacim:) sen bide yuruyuslerinin suresini yaz spor listemizde sampiyon yapalim seni:)
Canim o tarz biseyi bende yapmistim bide bende hiperaktivlik var cok zorlaniyodum uyum saglamakta ama ter kan icinde kaliyodum siddetle tavsiye ederim ve evde ayni performansi yapamiyosun muzikli tempolu bi isinmayla falan baslatiyolar gayet guzel hemen git:)
Valla dukana kadar pilaki mercimek bezelye makarna canin ne cekcekse ye derim :) hurrem kurban olsun sana sporun daha onemli pasam:)
:) tesekkur ederim bu azim guc irade 7.takimdan geliyo canim takimim benim:)
Ay kolay gelsin ya nasil olcakki oyle evden yemek gotursen bari canim
Yogurt yiyebilirsin aksam bence:)
Benim kayinvalidemde bana balik yapmali:d
ananecim banada yaparmısın nolur ondan bende biliyim çok istiyormKizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
:99::99::99:konuşmama gerek yok anladın sen onuDukan pek iyi gidiyo sayılmaz ama beslenme düzenimin adını eğer ki Dukan koymazsak çok da sağlıksız değilbakalım akşama tartılıcaz :18: cumartesi günü sp kısmına geçiyorum seyrin 5 gün sürecek.. bu p+s kısmında akşam yemeklerinde hep sebze+yoğurt yedim kahvaltıları protein ağırlıklı yaptım.. dün öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı ( kimsenin haberi yok evdekilere bozduğumu söylemedim) normalde öğlen yumurta yiyorum peynirle.. böyle gidiyor benim
eve çıktığımda öğlenleri ton balıklı ya da tavuklu yeşil salata getiricem iş yerine ya da köfte-salata yicem seyirim p+s günlerinde.. yine yapar getiririm de göze batıyo anlıyorum yaniişyerinde de fırında makarna var bu öğlen hemi de müdür kendi elleriyle yapacak
spor hakgetire!
eve gidip uyuyorum üç gündür.. kardeşimle geçen gecelerin acısı çıkıyor sanırım bu günlerde.. yürüyüşleri yapıyorum tabi ama 1 saat yapamıyorumyarım saat 40 dk genelde 40 dk.. ama ev bakıyoruz ya onları saymıyorum..
aslında Dukan Egzersizleri herkesin çok kolaylıkla zaman ayırabileceği egzersizler, ama onları da evime çıkınca yapıcam.. hiçbişey yapmak istemiyorum artık evim olmadan.. aslında gerçekten psikolojim hiç iyi değil![]()
ama ben "muz" yazamam ki facebook durumumautanırım
muz ne ladaha usturuplu bi meyve bulamadınız mı
![]()
:99::99::99:konuşmama gerek yok anladın sen onu
canım banada yolladılarda tam okmadım ney o diye
![]()
burdayım bebem:)noluyo yahu nerdesiniz![]()
sen omur boyu devam ettttttttttttt gıtsın kılocuklarKizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
hahahaha kocaman muz yazıver oraya puhahaha:)))ama ben "muz" yazamam ki facebook durumumautanırım
muz ne ladaha usturuplu bi meyve bulamadınız mı
![]()
anladım cnm ve hemen baktım cok eglencelı gorunuyor bende hafta sonları yaparım belkı dedım ya benım spor ısı annmelrı beklıyor ınsallah onlar gelınce bıraz daha rahtalıcm ondan dır kı spor ısı yatar benım:)) bencede kendını yaptıgın kacamaklara kaptırmıyor ve super toparlıyorsun harıkasın yaaaaValla canım olaylara iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, daha önceleri ben hep diyete başlayan ama sonunu getiremeyen biriydim, şimdi anladım ki arada çooook kötü kaçamaklar yapabiliriz bazen dibe vurabiliriz ama mühim olan hemen kendimizi toparlayıp o vicdan azabı geçmeden çaresine bakmak, yoksa vicdan azabı geçince insan kendini kandırmaya başlıyor ben ne yapsam olmuyor, kilo veremem, bende bu iştah bu boğaz varken zaten zayıflayamam aman battı balık yan gider deyiveriyoruz. Ben artık kaçamak da yapsam bunu telafi etmeye çalışıyorum bilmiyorum ne kadar doğru bu yaptıklarım.
Lesli sansone diye bir kadın 2-3-4 millik yürüyüş videoları var hızlısı yavaşı youtube yada google da ara çıkar zaten hemen bazı sitelerde indirmen için linkler var, ben bazen internetten bazen de indirdiğim videolardan yapıyorum, hareketleri çok basit ama iyi terletiyor, çok zevkli geldi bana, yağmurlar başladı malum evlerde yapılabilecek en iyi egzersiz bu bana göre başkaca bir çok kişi var ben en çok leslieyi tuttum![]()
ok bıldırıyorum canımcım toplasan bır saat yuruyus :)Berenim ben cuma sabahlari spor listemizi yayinliyorum,anladigim kadariyla sende hem bebis var hem calisiyomussun ama yapabiliyosan yaptigin sporlari bildir canim :)
muhtesem bır haber bu darısı basıma ınsallah tabı once yetmısı gormem gerek:)Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
kaptanım masallah tahlıllerıne kan ılacını ıhmal etme derım ben cunku kansızlık kılo vermeyı zorlastırıyor vucuduna az oksıjen gıttıgı ıcın he bogazına sahıp cıkmak bıraz zorlasacak ama yapacagına emınımiyi akşamlar canlar :)
işten çıktım,dr. a gittim,tahlil sonuçlarımı aldım,hepsi çok güzel çıkmışsadece biraz kansızlık var dedi dr. demir hapı verdi.Kilo yapar mı dedim,kullananlar yaptığını söylüyorlar dedi.Aman dedim ben zaten çok kiloluyum 82 kg yum ve 22 kg veridm,tekrar eski halime dönemem dedim.Tamam ama kan yapan şeyler yiyip içmen lazım dedi.Üzüm,pekmez,şarap..diye bir güzel saydı
bunların hepsi diyetime ters,hepsi çok şekerli.Ee yapçak bişi yok dedi.Kısaca ya kilolu ve kanlı olacan ya da zayıf kansız demeye getirdi.Aldım eczaneden demir hapını ama kullanmayı düşünmüyorum,o riske giremem.Onun yerine bol bol ciğer filan tüketmeye çalışırım artık napiim
![]()
Sonra kuzuyu okuldan almaya gittik.aman pek eğlenmiş bugün.öğretmeni mükemmel bir gün geçirdik dedi.Yarın da bir çocuk eğlence merkezine gezi yapacaklarmış.Gerçi ben oraya daha cumartesi götürmüştüm ama olsun,herkes giderken benim ki okulda mı kalacak
Eve geldim,yemeğimi ocağa koydum,size bir bakayım dedim.Ben şimdilik böyle.Yemeğime bakayım.Yine gelirim![]()
amin dıyorum buyuk bır ıstekle canı gonulden ılk ısım vıtamın almak rapor ıcın de sanırım buradan alıcam zaten cunku bayram atılı on gun olmıck galıba bende memlekete gıdemem
Teşekkür ederim canım,inşallah sen de hayırlısı ile kavuşursun ailene.Vitamini ihmal etmezsen dukan seni hiç zorlamaz.Canım okula faxlanıyor diye biliyorum,okul da ilçe meme götürüyor diye ama,dışarda daha önce de hiç rapor almadım,müdürüne bir sor istersen sağlam olsun
kesınlıkle sana katılıyorum anacım dıyet yapacaksan sadece ona odaklancan yoksa ıkı arada bır derede yapılmıyor ama yapıcaz baska care yok gardrobumun ıcını hayal ettıgımle kalırım yoksa:))Ben hala okulyadım, saat 8'de dersim var, saat 9,40 gibi filan bitse nerden baksan eve gitmem 10'u bulur, acayip yorgunum bugün. Farkeettim ki bu yoğun dersler ve iş ortamı bende kaçamak yapma oranını arttırıyo, ve gereksiz bir şişlik var üzerimde iki gündür deli gibi spor yapıyorum ama banamısın demedi, geç yatıp erken kalkmak da bence bu diyet işlerini olumsuz etkiliyor sanki, ya da ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum :44::44::44::44::44:
tatlıcım sende alıntılardan sadece kendının yazılı oldugu kadarını al gerısını sıl yanı ıkı QUITE arasında sadece senın ıcın yazdıgı kalsın o zaman karısmaz:) nacızane tavsıyeof ya nev 80 tane mesajı alıntı yapıosun :)))))))))cvp yazcam o kdr cok alıntıda sacma oluyor..
ya kızlar alıntılar 2-3 tanede bı olsun yoksa cok karısıoooo...cevaplayınca uzun bı kutu olusuuoo..
nevcım ah o analar ıste onlar olmasa bız bı hıcmısız annem kanser olunca anladım...bırde cocuklarım olunca![]()
super super super nerde bole erkeklerhoş geldin kadınım benim,
hoş geldin
yorulmuşsundur,
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var,
susamışsındır,
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır,
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam,
hoş geldin kadınım benim,
hoş geldin