Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam bebekler

ananecım not al bebemm:))

11 dk karın bölgesi çalıştım slim in 6 videosundan
10 dk bel bölgesi çalıştım tiffany rothe videosundan
10dakıkada genel calıstım tıffany rothe vıdeosundan

dün tartıda 90ı görünce iyice sinirlerim zıpladı ama hastayım ya ondan da olabilir:51:
kesin ödemdir canım bikaç güne eskı halıne dönersin...
Bana bi acikma geldi yatym artik iyi geceler kizlar :16:
şu gece acıkıpta makarna yıyıp yatanlardan olmayı çok isterdim bende açıktığımı hissettiğim anda aynı senın gibi devrilip yatıyorumm...
ama ben "muz" yazamam ki facebook durumuma :17: utanırım :77:

muz ne la :27: daha usturuplu bi meyve bulamadınız mı :60:
çikita muzz muuzz muuuzzzz....:32::33::52:ajdardan saygılar...:1:
şimdi gelelim neler yedigime
küçük bir kese layt müsli yedim meyveli
layt süt eşliginde birazdan suym içicem ilaçlarımla eşime sigara böregi sardım on kızartıcem çayı demledim :32::32:
sonra 1 nikaha gidicez birlikte:17: öylenede eve geliyim mhtemelen brokoli haşlıcem kereviz haşlıcem tavk kalça haşlıcem temem yanına bir bardak ayran içerim kızlar bugün evi temizlicem yemekelrim yok geç girerim hem amcamın oglunun nikahı var karşıdan geliyolar hem banada gelirler ben evi toplyum akşama ne yemek yapsam acaba ya kafamda b saru var neyse ben kaçtım sonra görüşrüz sizlere güzel bir gün ban panik ataksız bir gün işi bıraktımya gene paşladı panik atagım ya yürüyüşüde bilemiyorm eşimi kandıırsan nikahtan ayrı yürürzü arası epey var:52:

NOT.:_ANANACİM SPORUM 6.5 SAAT YÜRÜDÜM BU HAFTA YAZI VER :kkk::kkk::kkk:BGÜNDE YÜRÜRM KAÇ SAAT ALLA BİLİR BAKICEZ:36::36::36:
SENARİSTCİM KSRA BAKMA LATA GÖRÜYORM SENİ CANIM AMA ANCA YETİŞTİRİRM 12 ARABA KALKICEKMİŞ:34::34:
sen varya paşam manken olcan ahanda görürsünn...
aaaa :20: çok ayıp ama :19: saat 1 oldu kakın bakim :41:

zati ben burda olunca kimse olmaz ben olmayınca gırgır şamata :30:

benim gitmemi mi bekliyonuz gız gruba girmek için :1:

-şşşş.. senarist içerde daha.. ses çıkarmayın, o gitsin de :9:

noluyo yahu nerdesiniz :43:
ben işteydim vallaa akşama gel takılalım bebeimm forumlara akalımm:21::21::21:
meleklerım merhabalar
sabah cocuklarla kostur fln.9 gıbı okulda toplantı vardı.10:30da kuran ımız vardı oraya gıttım.sımdı eve geldım .tugrabı yedırdım su an sallıorum cok yoruldum ama degdı
tempo yoğun maşallah....
hoş geldin kadınım benim,
hoş geldin

yorulmuşsundur,
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var,

susamışsındır,
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim

acıkmışsındır,
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam,

hoş geldin

ayağını bastın odama
kırk yıllık beton çayır çimen şimdi
güldün güller açtı penceremin demirlerinde
ağladın avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin, hürriyet gibi aydınlık oldu odam
hoş geldin

nazım hikmet

:43:
sevgili nazım hikmett....
eve geldim yemek yok sular gitmış benım kocam olacak tosunda devrilmiş yatıyo neymış geceye gitcekmış...ben sankı gezmeden geldim allahım sana geliyorum nazım hikmet gibi erkeklere ihtiyacı var bu kadınlarınnn:42:
kayınvalıdem de bende acayıp grıbız cocuga bulasmasın dıye elımden gelenı yapıyorum ama korkuyorum

aman dikkaatt...valla onlar hasta olmasın da ne olursa olsun...

canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....:56:

Dukan pek iyi gidiyo sayılmaz ama beslenme düzenimin adını eğer ki Dukan koymazsak çok da sağlıksız değil :1: bakalım akşama tartılıcaz :18: cumartesi günü sp kısmına geçiyorum seyrin 5 gün sürecek.. bu p+s kısmında akşam yemeklerinde hep sebze+yoğurt yedim kahvaltıları protein ağırlıklı yaptım.. dün öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı ( kimsenin haberi yok evdekilere bozduğumu söylemedim) normalde öğlen yumurta yiyorum peynirle.. böyle gidiyor benim :ssz:

eve çıktığımda öğlenleri ton balıklı ya da tavuklu yeşil salata getiricem iş yerine ya da köfte-salata yicem seyirim p+s günlerinde.. yine yapar getiririm de göze batıyo anlıyorum yani :ssz: işyerinde de fırında makarna var bu öğlen hemi de müdür kendi elleriyle yapacak :5:

spor hakgetire!

eve gidip uyuyorum üç gündür.. kardeşimle geçen gecelerin acısı çıkıyor sanırım bu günlerde.. yürüyüşleri yapıyorum tabi ama 1 saat yapamıyorum :30: yarım saat 40 dk genelde 40 dk.. ama ev bakıyoruz ya onları saymıyorum..

aslında Dukan Egzersizleri herkesin çok kolaylıkla zaman ayırabileceği egzersizler, ama onları da evime çıkınca yapıcam.. hiçbişey yapmak istemiyorum artık evim olmadan.. aslında gerçekten psikolojim hiç iyi değil :59:
Canim esin cidden hakli demekki sen hayirlisiyla evine gecince yemeklerini rahatca yapar goturursun isede sporunuda daha rahat yaparsin makarnadan yemissindir kesin dimi canim nasil cekti:) canim ev konusunda insallah Allah yardimciniz olur :) birde bu yuruyusleri 40ar dkdan hergunmu sayiyim
saat 10 oldu hala uyuyosunuz :57: kalkın spor yapın bakim :8:

kaptanım aklıma benim dakka başı buraya yazdığım ama kimsenin mesaj yazmadığı ve kilo vermediği için şikayetçi olduğum zamanlar geldi aklıma :97: şimdi halime bak ben yazmıyorum hiçbişey :110:
Ben merdiven cikiyorum bayilcak gibi oluyorum bu ara spor yapamam hic:( bende senin yerini aldim dakka basi yaziyodumda islerimiz vardi bugun
ama ben "muz" yazamam ki facebook durumuma :17: utanırım :77:

muz ne la :27: daha usturuplu bi meyve bulamadınız mı :60:
Cok guldum cidden muz ne la:d
:17::17::17::17:dglar karşııklı bebem:38:

:9::9:canım dün eşimle yürüyüşe çıktım tam tamına 2.5 saat yürüdüm elimden tutmadı uyuz:63:ellerini hareket et dedi aaralarda nefes ver al dedi epey yürüdük altımda sana şort var yemin olsn saçlarımdan ter aktı:53: hadi hızlar dedi len dedim kociş ben panik atak hastasıyım nasıl yürüyüm hızlanayım kalp ritmim attıkça ben kötü olyorm dedim sen beni dinlermi dinleme kendini dedi sonra migrosa gittik sagolsn sponsorm layt yogurdumu sütümü ylaf nm aldı kaşara baktım peynire anacım kaşar 12 peynir 9:30:dedim onları bimden alırım 12 tuttu aldıklarımız sonra kasaya gittik kız demezmi dkan mı yapıyosunz nasıl yapıyosunuz:53:eşim dedi acemi daha başlamadı işşallah pazartesi dedi sonra çıktık ordan sen yarı yol yürüdükmü sana eşim demezmi paranın üstünü almadım hayde geri yrü sonra demiş kasayı kapadık sayım yapalım biz sizi ararız:53:neyse yürüdük sauna şrt okadar terlettiki iç çamaşırım inanın sıktım syu çıktı:17:altımdaki pantolonmun dizleri feraceme kadar terlemişim :53:eve geldik sonra kendimi attım sogk suya titriye titriye:18::18:sonracıma dedim bir bakayım nabzım hızlı atıyo kızlar acaba çokm yorldumda kalbim hızlı attı dştan sonra:14:nutmadan dedim eşime kızlara yazıcam diye:9::9:eve geliyorz kavgaga girdik adam demezmi şimdi kızarmış hamr olsa peynirli dedim kafayımı yedin okadar spor ne oldu dedi demenzmi ben zayıfım yerim sonra slogan attı kahrolsun dkan kahrolsn diyet:113::113:yaşasın mamr kızarması yaşasın pasta:9::9::9:aglasammı gülsemmi yemin olsun bilemedim :9::9::9:bu arada evden çıkmadan tarıldım gelince tartıldım yemin olsn aynen yazıyorm 1 kilo gitmiş:53::53::53:ama yedikelrimde var içinde ben regli olucem galiba çanlar çalmaya başladı:30::30:bugün amcamın oglnn nikahı var 1 oraya gidicem :123:

sen beni dkan yapınca gör bu arada aldım malzemeleri ban el atarsanız sevinirim takıldıgım yarde daha 100 sayfadayım:53:

ananecim banada yaparmısın nolur ondan bende biliyim çok istiyorm :17::17:

:99::99::99:konuşmama gerek yok anladın sen onu:20::20:

:9::9::9:canım banada yolladılarda tam okmadım ney o diye :9::9::9:
Canim sen cevrimici olunca bikac soruyu cevapla yapariz hemen benimde bilgisayara gecmem lazim:)
şimdi gelelim neler yedigime
küçük bir kese layt müsli yedim meyveli
layt süt eşliginde birazdan suym içicem ilaçlarımla eşime sigara böregi sardım on kızartıcem çayı demledim :32::32:
sonra 1 nikaha gidicez birlikte:17: öylenede eve geliyim mhtemelen brokoli haşlıcem kereviz haşlıcem tavk kalça haşlıcem temem yanına bir bardak ayran içerim kızlar bugün evi temizlicem yemekelrim yok geç girerim hem amcamın oglunun nikahı var karşıdan geliyolar hem banada gelirler ben evi toplyum akşama ne yemek yapsam acaba ya kafamda b saru var neyse ben kaçtım sonra görüşrüz sizlere güzel bir gün ban panik ataksız bir gün işi bıraktımya gene paşladı panik atagım ya yürüyüşüde bilemiyorm eşimi kandıırsan nikahtan ayrı yürürzü arası epey var:52:

NOT.:_ANANACİM SPORUM 6.5 SAAT YÜRÜDÜM BU HAFTA YAZI VER :kkk::kkk::kkk:BGÜNDE YÜRÜRM KAÇ SAAT ALLA BİLİR BAKICEZ:36::36::36:
SENARİSTCİM KSRA BAKMA LATA GÖRÜYORM SENİ CANIM AMA ANCA YETİŞTİRİRM 12 ARABA KALKICEKMİŞ:34::34:
Supersin masallah:) ya pasam bendede sauna sort varda evde bi spor yapiyorum cmasiri gectim esofmanin arkasi islaniyo yuruyuse onla cikmaya korkuyorum ben varmidir bi tavsiyeniz:)
noluyo yahu nerdesiniz :43:
Yarin 8de isbasi yapiyim o zaman gene 50mesaji falan goriyim ben :)
bu arada kızlar okuldakı kızlar gun kurmuslar
sende geleceksın dıe emır vakı yapıolar ,sensız komık gecmez dedıler

yok dedım geldımmı yıyorum tutamıorum kendımı
kafaya koydum bu sefer vercem kılocuklarıııı

ha bu arada kurandan sonra yemek faslında cok guzel bı tatlı
borek
ve de patates salatası dendı ama patates ıcınde belkıde 2-3 tane ıdı cogunluk yesıllıktı .ben bı tek salatayı yedım

ama kurana baslamadan once uyardıydım eger cok cesıt olursa katılmam kendımı durduramıorum dıe.tmm dedıler..hatta ben yemeye kalkarsam onumden alın uyarın fln dedıydım
bugun tatlı dagıtılırken bana da uzattı bırısı dıegerı yok nejlaya fln dedı.o kdr hosuma gıttıkı zaten de almıcaktım cok ıyı oldu frenleyebılcem artık kendımı
Sevindim canim senin adina bana oyle destek cikanimda yok ne zorluklarla yapiyorum biliyomusun bide omur boyu yap diyo:d
anladım cnm ve hemen baktım cok eglencelı gorunuyor bende hafta sonları yaparım belkı dedım ya benım spor ısı annmelrı beklıyor ınsallah onlar gelınce bıraz daha rahtalıcm ondan dır kı spor ısı yatar benım:)) bencede kendını yaptıgın kacamaklara kaptırmıyor ve super toparlıyorsun harıkasın yaaaa

ok bıldırıyorum canımcım toplasan bır saat yuruyus :)

muhtesem bır haber bu darısı basıma ınsallah tabı once yetmısı gormem gerek:)

kaptanım masallah tahlıllerıne kan ılacını ıhmal etme derım ben cunku kansızlık kılo vermeyı zorlastırıyor vucuduna az oksıjen gıttıgı ıcın he bogazına sahıp cıkmak bıraz zorlasacak ama yapacagına emınım
amin dıyorum buyuk bır ıstekle canı gonulden ılk ısım vıtamın almak rapor ıcın de sanırım buradan alıcam zaten cunku bayram atılı on gun olmıck galıba bende memlekete gıdemem

kesınlıkle sana katılıyorum anacım dıyet yapacaksan sadece ona odaklancan yoksa ıkı arada bır derede yapılmıyor ama yapıcaz baska care yok gardrobumun ıcını hayal ettıgımle kalırım yoksa:))

tatlıcım sende alıntılardan sadece kendının yazılı oldugu kadarını al gerısını sıl yanı ıkı QUITE arasında sadece senın ıcın yazdıgı kalsın o zaman karısmaz:) nacızane tavsıye

super super super nerde bole erkekler:(
Canim zar zor goruyosun valla ben 79la basladim buraya ama motive oluncada bu ortamda gormemek imkansiz:)
anammmm amma bırıkmıs kızlar canım cıktı neyse kı bıttı dun azcık mesaj yazmamın sebebı kocısle dısarı cıktık ve dondugumuzde de aldıklarımı yerlestırdım cocugu uyuttuk derken gec oldu ve yattık ondan ugrayamadım ozur dılerım sımdıden bugun tartılmadım acaba ne oldu proteın artı sebzeye gectım sukur seyır evresındeyım yanı bır gun p bır gun p+s yapmayı dusunuyorum
Bende 3+3yapmayi dsunuyorum sebze yemegini ozellikle bol yapip daha az ugrasirim bu sayede:)
kayınvalıdem de bende acayıp grıbız cocuga bulasmasın dıye elımden gelenı yapıyorum ama korkuyorum
Gecmis olsun canim havalar bi anda sogudu tabi ..insallah bulasmaz
sabah:
yarım yumurta
ıhlamur sekersız
ıkı dılım ekmek var ama kacamak olarak

ogle:
ıkı dılım ekmek yagsız tavuk jambon uc dılım ve maden suyu

aksam :
ton balık ve salata buyuk ıhtımalle
ara ogun olarak da ıkı kasık kepege bır kase lıght yogurt
Ama ama ekmek olmamiski
saphiram;
beni de gruba alsana
ben de zayıflasam ya la :16:
Gel zayifla ya:)
selam bebekler

ananecım not al bebemm:))

11 dk karın bölgesi çalıştım slim in 6 videosundan
10 dk bel bölgesi çalıştım tiffany rothe videosundan
10dakıkada genel calıstım tıffany rothe vıdeosundan
Bu ne kiz:) ben 30dk fitnes yaziyim cok gostermeye calisma:d

şu gece acıkıpta makarna yıyıp yatanlardan olmayı çok isterdim bende açıktığımı hissettiğim anda aynı senın gibi devrilip yatıyorumm...

sen varya paşam manken olcan ahanda görürsünn...

ben işteydim vallaa akşama gel takılalım bebeimm forumlara akalımm:21::21::21:

tempo yoğun maşallah....

sevgili nazım hikmett....
eve geldim yemek yok sular gitmış benım kocam olacak tosunda devrilmiş yatıyo neymış geceye gitcekmış...ben sankı gezmeden geldim allahım sana geliyorum nazım hikmet gibi erkeklere ihtiyacı var bu kadınlarınnn:42:

Bende o makarna yiyenlerdenim ama tutuyorum artik napalim:) esinide cok hos anlatmissin:d
canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....:56:
Haha ben light cikulatami yedim dahada bisey yemem sanirim:)
hoşgeldın cnm...
ekmek harıc ıstedıgını ye ızın verdım sana bu aksam:PppPP

Emir buyuk yerden:d

slm canlar bugün çok eğlenceli geçti 1 yaşına 5 gün önce giren bir minikle çok keyifli vakit geçirdim bide şükürki doğalgazcılar geldi izin verdiler yarın açılırmış malum yere koydum kuzucuğumun fotolarını 1 kase kısır 1 poaça yedim:24:

Hayirli aksamlar kizlar:) bugun disardaydim ananemler istanbula gitti sonra banka isi ve alisveris yaptik eve derken ben yogurt yedim kahvaltida oglen iki yumurta kirdim biraz oncede light cikolata yedim insallah acikmam:) kizlar yarin sabah cok guzel bi listemiz olcak ama nev ailesiyle oldugundan spor yapamiyodur sanirim da ben iki haftalik liste yayinlicam ona gore bildirmedgniz olmasin lutfen benide mazur gorun bugun merdiven ciktim o bile kan sekerimi dusurdu:( cok halsizlik var ustumde babamdan gojiberi istedim oda ise yaramazsa vitamin destegne baslicam

tonbalifi koftesimi yapsam diyorumda ugrascak halim yok:(

slm canlar bugün çok eğlenceli geçti 1 yaşına 5 gün önce giren bir minikle çok keyifli vakit geçirdim bide şükürki doğalgazcılar geldi izin verdiler yarın açılırmış malum yere koydum kuzucuğumun fotolarını 1 kase kısır 1 poaça yedim:24:

Tam erkekmis yuzu cok guzel ama masallah:) pasamin pasasina bi rakipte gordum orda:) vee pogaca oldumu simdi benimde canim cekiyo ya hamur isi istiyorum benn:kkk:

hoşgeldın cnm...
ekmek harıc ıstedıgını ye ızın verdım sana bu aksam:PppPP
kaynanacığım balık yapmış göndermiş bana....valla gelin milleti olaraktan iflah olmayız biz de az diilizz...yanına da salata yaptım lıght kolayla yuvarladım çok açıkmıştım valla nasıl yedim hatırlamıyorum...
Kizlar yarin dereceye girermiyiz acabaa:)

inşallah diyorum dukancılardan berenım atak taydı güzel vrmış olmalı ee diğer dukancıların listelerde sağlam hayırlısı bakalım ben hasta oldum sabah tartılıyım da ama bi şişlik söz konusu tam zamanına denk geldi gene kerata yaa...:51:

aynen cnm yaaaa cok dıkkat edıyorum ınsallah hasta falan olmaz

Canim zar zor goruyosun valla ben 79la basladim buraya ama motive oluncada bu ortamda gormemek imkansiz:)

Bende 3+3yapmayi dsunuyorum sebze yemegini ozellikle bol yapip daha az ugrasirim bu sayede:)

Gecmis olsun canim havalar bi anda sogudu tabi ..insallah bulasmaz

Ama ama ekmek olmamiski
ya bılıyorum olmadı yarından ıtıbaren ekmek yıne sıfırlancak soz verıyorum havalar burada cok sıcak zaten sorunumuz da sıcak terden dolayı hastalanıyoruz daha cok
yazın cocugu korumK kısın korumaktan zor sanırım nası uc artı uc yapcan bol yapsan da sebzeyı uc gun aynı sebze sıkmazmı ben proteınlerde resmen acım yaaa ondan bır gun bır gun yapıcm

kaynanacığım balık yapmış göndermiş bana....valla gelin milleti olaraktan iflah olmayız biz de az diilizz...yanına da salata yaptım lıght kolayla yuvarladım çok açıkmıştım valla nasıl yedim hatırlamıyorum...

inşallah diyorum dukancılardan berenım atak taydı güzel vrmış olmalı ee diğer dukancıların listelerde sağlam hayırlısı bakalım ben hasta oldum sabah tartılıyım da ama bi şişlik söz konusu tam zamanına denk geldi gene kerata yaa...:51:
vay anam kaynanaya bak benımkıde okul ev cocuk derken yemegı bıle benden beklıyor ah ah
bu arada hayatım kaptanım benımkını pzt den ıtıbaren sayıyor aslında cuma basladım ben ama cuma cmt pzar bosa gıttı ondan dort gunde ne olur bılemıyorum kı ınsallah yuzunuzu kara cıkarmam

Nev eksik etmiyorum demek istedim yanlis anlasilmasin:)
Teşekkür ederim kuzum benim :70:

allah razı olsun kardeşim sagolasın amin :16::16:
demin haberlerde turgut özalın naşını çıkarmışlar test yapıceklermiş naişşı hiç bozulmamış 1993 senesinde öldü nasıl bozlmazki:53::53:
Yalnızca şehitlerin ve iman makamı yüksek insanların naaşının bozulmadığı söylenir,Allah'ın hikmetinden sual olunmaz...

nevcım ah o analar ıste onlar olmasa bız bı hıcmısız annem kanser olunca anladım...bırde cocuklarım olunca:(
Allah şifa versin canım,Allah Onları başımızdan eksik etmesin :70:

Kizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
Hedefini aşağı çektiysen,seyire devam etmelisin canım...

amin dıyorum buyuk bır ıstekle canı gonulden ılk ısım vıtamın almak rapor ıcın de sanırım buradan alıcam zaten cunku bayram atılı on gun olmıck galıba bende memlekete gıdemem:(
Evet canım,sanırım veremişler tatili 10 gün...

Ohhhh,afiyet olsun :70:

Afiyet olsun canim ne guzel olmus kaynanan seviyomus:) ya bu hastalik dert iste odem atici olarak sana 9hayat cayini oneriyorum ben memnunum kendisinden hem canin sagolsun kilo vermis oldugunu bilmek daha onemli:)
aynen cnm yaaaa cok dıkkat edıyorum ınsallah hasta falan olmaz

ya bılıyorum olmadı yarından ıtıbaren ekmek yıne sıfırlancak soz verıyorum havalar burada cok sıcak zaten sorunumuz da sıcak terden dolayı hastalanıyoruz daha cok
yazın cocugu korumK kısın korumaktan zor sanırım nası uc artı uc yapcan bol yapsan da sebzeyı uc gun aynı sebze sıkmazmı ben proteınlerde resmen acım yaaa ondan bır gun bır gun yapıcm

vay anam kaynanaya bak benımkıde okul ev cocuk derken yemegı bıle benden beklıyor ah ah
bu arada hayatım kaptanım benımkını pzt den ıtıbaren sayıyor aslında cuma basladım ben ama cuma cmt pzar bosa gıttı ondan dort gunde ne olur bılemıyorum kı ınsallah yuzunuzu kara cıkarmam
Ben ankaradayim sicak falan kalmadi artik :( insallah sifirlarsin dukanda kacamak olmamali bunyeni bile etkiliyo ben kacamaktan sonra simdi yumrugumun son gunundeyim halsizlik hat safhada..ya sıklmam 3gunden zaten kahvaltilarim hep yumurta aylardir oyle tekduze yemeye alistim bide 3gun ust uste sebze daha iyi olur diye dusunuyorum

kaynanan beklesin anca yapma sen o yapmak zorunda kalsin :1:

Teşekkür ederim kuzum benim :70:

Yalnızca şehitlerin ve iman makamı yüksek insanların naaşının bozulmadığı söylenir,Allah'ın hikmetinden sual olunmaz...

Allah şifa versin canım,Allah Onları başımızdan eksik etmesin :70:

Hedefini aşağı çektiysen,seyire devam etmelisin canım...

Evet canım,sanırım veremişler tatili 10 gün...

Ohhhh,afiyet olsun :70:

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)

nevcim spor ne yazalim sana son iki hafta icin:)

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)
nevcim spor ne yazalim sana son iki hafta icin:)
İnersin canım benim.Kuzum benim ailem yanımda ya,spor yapamadım 2 haftadır ne yazık ki zamansızlıktan...

anladım evet :30:

Meme kanserine karşı bi tepki oluşsun diye kızlar arasında erkeklere duyurulmadan yapılması gereken bişey

her meyve ilişki durumunu temsil ediyo

evli-muz gibi :1:
:17::17::17:kız ben on yazamam be:1::1:
aaaa :20: çok ayıp ama :19: Saat 1 oldu kakın bakim :41:

Zati ben burda olunca kimse olmaz ben olmayınca gırgır şamata :30:

Benim gitmemi mi bekliyonuz gız gruba girmek için :1:

-şşşş.. Senarist içerde daha.. Ses çıkarmayın, o gitsin de :9:
:27::27::27:canım kusra bakma nikaha gidicem diye çıktım eşimin gene çarpıntısı oldu ya :14::14:epey sürdü b sefreki yaşaştı deid yataktak kalkmış kahvaltıda devam etmiş nişkaha gfittik gene olmş dedi tansiyonmm çıktı indı canım gene çarpıntım var dedi dün 2.5 saat yürüdük birda sabah 8.30 yattı pc oyun oynadı hergün 5 uyuyor ya:47::47:diyorm yksz kaıyosun oda ne olcem kalpmi dayanır diyorm kalp kapakçıgında egrilik var az doktorada gittik damardan ilaç verdiler koş bandına çıkardılar doktor herkezde var dedi o yaparmı ya eşime birşey olucek diye aklım çıkıyor biri ban ne olr brişey desin tanıdıgınız varmı öle olan :14::14:
bu arada kızlar okuldakı kızlar gun kurmuslar
sende geleceksın dıe emır vakı yapıolar ,sensız komık gecmez dedıler

yok dedım geldımmı yıyorum tutamıorum kendımı
kafaya koydum bu sefer vercem kılocuklarıııı

ha bu arada kurandan sonra yemek faslında cok guzel bı tatlı
borek
ve de patates salatası dendı ama patates ıcınde belkıde 2-3 tane ıdı cogunluk yesıllıktı .ben bı tek salatayı yedım

ama kurana baslamadan once uyardıydım eger cok cesıt olursa katılmam kendımı durduramıorum dıe.tmm dedıler..hatta ben yemeye kalkarsam onumden alın uyarın fln dedıydım
bugun tatlı dagıtılırken bana da uzattı bırısı dıegerı yok nejlaya fln dedı.o kdr hosuma gıttıkı zaten de almıcaktım cok ıyı oldu frenleyebılcem artık kendımı
kendini kandiriyosun bebem :36::36::36:patates salata bil eolsa onun mişastası yeşilliklere blaşmıştır biline:20::20:

Sen varya paşam manken olcan ahanda görürsünn...

Ben işteydim vallaa akşama gel takılalım bebeimm forumlara akalımm:21::21::21:

Tempo yoğun maşallah....

Sevgili nazım hikmett....
Eve geldim yemek yok sular gitmış benım kocam olacak tosunda devrilmiş yatıyo neymış geceye gitcekmış...ben sankı gezmeden geldim allahım sana geliyorum nazım hikmet gibi erkeklere ihtiyacı var bu kadınlarınnn:42:

Aman dikkaatt...valla onlar hasta olmasın da ne olursa olsun...
:21::21::21:işşallah canım tek tememin o :49::49:
canlar merabalar
al sana bir şansı adana iskender söyle oh sefam olsun :27::27:
canim esin cidden hakli demekki sen hayirlisiyla evine gecince yemeklerini rahatca yapar goturursun isede sporunuda daha rahat yaparsin makarnadan yemissindir kesin dimi canim nasil cekti:) canim ev konusunda insallah allah yardimciniz olur :) birde bu yuruyusleri 40ar dkdan hergunmu sayiyim

ben merdiven cikiyorum bayilcak gibi oluyorum bu ara spor yapamam hic:( bende senin yerini aldim dakka basi yaziyodumda islerimiz vardi bugun

cok guldum cidden muz ne la:d

canim sen cevrimici olunca bikac soruyu cevapla yapariz hemen benimde bilgisayara gecmem lazim:)

supersin masallah:) ya pasam bendede sauna sort varda evde bi spor yapiyorum cmasiri gectim esofmanin arkasi islaniyo yuruyuse onla cikmaya korkuyorum ben varmidir bi tavsiyeniz:)

yarin 8de isbasi yapiyim o zaman gene 50mesaji falan goriyim ben :)

sevindim canim senin adina bana oyle destek cikanimda yok ne zorluklarla yapiyorum biliyomusun bide omur boyu yap diyo:d

canim zar zor goruyosun valla ben 79la basladim buraya ama motive oluncada bu ortamda gormemek imkansiz:)

bende 3+3yapmayi dsunuyorum sebze yemegini ozellikle bol yapip daha az ugrasirim bu sayede:)

gecmis olsun canim havalar bi anda sogudu tabi ..insallah bulasmaz

ama ama ekmek olmamiski

gel zayifla ya:)

bu ne kiz:) ben 30dk fitnes yaziyim cok gostermeye calisma:d

bende o makarna yiyenlerdenim ama tutuyorum artik napalim:) esinide cok hos anlatmissin:d

haha ben light cikulatami yedim dahada bisey yemem sanirim:)

emir buyuk yerden:d
sana zahmet bir el at dadlum:38::38:
kız o kşun hali ney öle bakıyım :20::20:canım acıdı kafesten kafasını çıkarmış korktm hem benim köpüge benziyo doktor bana kendi yıkansın dedi küvet al ona 5 tl birşey ılık s koy yıkansın sen yıkama bak ben yıkadım köpügün tüyleri seforme olmş şimdi antibiyotige başladım :27::27:
tam erkekmis yuzu cok guzel ama masallah:) pasamin pasasina bi rakipte gordum orda:) vee pogaca oldumu simdi benimde canim cekiyo ya hamur isi istiyorum benn:kkk:
:63::63:benim paşama kimse rakip olmaz o bir tane:16::16:
teşekkür ederim kuzum benim :70:

yalnızca şehitlerin ve iman makamı yüksek insanların naaşının bozulmadığı söylenir,allah'ın hikmetinden sual olunmaz...

allah şifa versin canım,allah onları başımızdan eksik etmesin :70:

hedefini aşağı çektiysen,seyire devam etmelisin canım...

evet canım,sanırım veremişler tatili 10 gün...

ohhhh,afiyet olsun :70:
vallahi bilmiyorm otopsi yapan adan dedi naşı bozlmamış çok az yeri bozulmuş dedi:44::44:
***7. Takım 277. Etap***

saphıra ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)

7. Takım ortalaması: %

:32::32::32::32:yarın bakalım neler olcek işşallah c çıkarım:18::18:

RAPOR VERİYORM DİNLEYİN :kkk:
SABAH YEDİKLERİM ŞUNLAR
1-KÜÇÜK BİR KASE MEYVELİ MÜSLÜLÜ GEVREK
2- AZ SÜT KARIŞTIRDIM YEDİM
3-İLAÇLARIMI İÇTİM

ÖYLEN YEDİKELRİM
1-2 ADET DUKAN KREBİ YAPTIM İNCECİK OLDU İÇİNE LAYT PEYNİR DÜRÜM YAPTIM
2-BİR BARDAK LAYT SÜT İÇTİM

ARADA 1 YEŞİL ELMA YEDİM

AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR
1-BOL KIVIRCIK YELİŞ SOGAN SALATASI
2-4 ADET TAVK KÖFTESİ
3- 10 ADET CİN BİBERİ:52:
4-ÇAVDAR EKMEGİ 2 DİLİM VAR YOK

BİRAZDAN SODAMI İÇİCEM TEMEM BU ARADA YÜRÜYÜŞ OLMADI EŞİMİ BIRAKAMADIM YORLUYO ADAM YA:14::14::14:
NE VAR NE YOK BEBELER NERDESİNİZ HU PAŞANIZ GELDİ:3::3:

Back
X