Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralin iyi olsun hep kaptanim sen bittanesin:)evet canım aynen katılıyorum ama ben istemsiz yaptım.herkesin kendine göre sıkıntıları vardır,bizim de vardı zaten ve bu olay tuzu biberi oldu sanıyorum,vücut tepki verdi dayanamayıp.bugün arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim bana moral verdiler.çok daha iyiyim çok şükür![]()
Babam eve tatli almisti ondanda yedim ama yok yemicem bidaha insallah..şimdiye kadar olanları bırak bundan sonra yapmaaaaaaaa
Valla toparlayamadim nevcim tatil sonrasi bosluk bunalim ev stresi hepsi coktu ustume hareketsizde kaldim sonuc 1kilo arti oldu bende yedim sinirleCanımsın sen,hepsi geçecek biliyorsun değil mi.Senin o kadar güzel bir yüreğin var ki,Rabbim tüm engellerini düz edecek ben inanıyorum
Canım yol yorgunluğu,hava değişimi;vücudun ancak kendini toparlayacak,panik yapma![]()
Hafif bisey yiyebilirdin aslinda canim dondurma falan gene az yemissin zaten iyimi desem kotumu bilemedim:)slm kızlar
ben bugun kahvaltıyı cok kacırdım
cay
4 tANE kanepe(kaynanacım yapmıs cok guzeldı gercekten)
domates salatalık
peynır
zeytın
oglen yok
aksam da esımle dısarda yedık..1 porsıyon doner ama kesınlıkle ekmek yemedım.kkolada ıcmedım ayran ıctım..ıvır zıvırda yemedım yanında ek kalorı olmasın dıe
ama sımdı cnm cok tatllı ıstıyor bakalım naparız
Supersin masallah sana:)ANANEEEE
spor lıstene eklermısın??
10 dk karın egzersızı
1 saat yuruyus
2 mıl leslı yaptım bugun
Insallah yurursun canim yediklerinde bi nebzede olsa gitmistir zaten:)Ama bir yeşilerik klasiği olarak bu kadar kaçamaktan sonra eve gelir gelmez çıktım 1 saat yürüdüm geldim
bir aksilik olmazsa yarın sabah da yürümek istiyorum bakalım![]()
Istah kesiyomuymus ciddi ciddi ya..birakinca noluyo peki acabaBugün arkadaşlarımda biri akupuntur ile zayıflamaya gidiyormuş 1 ayda 3 kilo vermiş kulakları delik içinde
Yeme isteğini kestiğini söylüyor
Ben çok onaylamıyorum bu işleri ama fikri olan var mı?
kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın olurmusizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmşokadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw adamda ne oldugunu şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerdeambulansların biri geliyo biri gidiyo allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahidoktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim
![]()
allah şifa versin canım allaha emanet ol gönlünü ferah tutkızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın olurmusizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmşokadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw adamda ne oldugunu şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerdeambulansların biri geliyo biri gidiyo allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahidoktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim
![]()
Iyi aksamlar kizlar:) bugun sabah tartilmadim korkudan ama sukur diyetime uydum :) ben sali gunu hayirlisiyla havuza uyeligimi baslatiyorum kizlar ingilizce kursunada baslicam ders calismayada acikogretime calismayada ..bayramdan sonra artik yogunlugum baslar cok sevindiriyo bu beni bos kalinca yemeye cok asiliyorum cunku..oyle iste kizlar kendinize iyi bakin:)
geömiş olsun ALLAH acil şifa versin kenini kapıp koyverme onun sanaihtiyacı var canım
allah şifa versin canım allaha emanet ol gönlünü ferah tut
paşam çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.sen biraz sakin ol ama,böyle olmaz.sen eşine daha çok lazımsın şimdi
Pasam sen icini ferah tut bak doktorda demis bisey olmaz diye herkesin saglik sorunu olur ondada demekki carpinti olcak canim benim insallah Allah sana esini bagislar gelecektede beraber buyutceksiniz cocuklariniz insallah ..sen bisey olmicak diye dusunmeye calis moralini bozma lutfen bide basarabilrsen esine sigarayi biraktir icmemesi lazim onun..canim dukana basladin bugun dimi? Simdi aksatma diyetini kendini harap etme oyle kendini koyverirsen kime yardimin dokunurki ??sen guclu ol esine bisey olmicak diyen adam doktor yani otesi yok bunu dusun hepkızlar allah razı olsn hepinizdeninanın keyfim hiç yok bu içimdeki vesvese beni öldürücek
canım yanıyor biliyosnzki eşim benim herşeyim ona birşey olcek diye aklım çıkıyor rabbime da ediyorm rabbim ne olur ömürlü et acısını bana gösterme diye
perşembeden beri çok kötüyüm hiç birşey yapasım yok elim kanadım kırılmış gibi inanın
bu panik atak okadar kötü bir hastalıkki ne siz sorn ne ben söylüyüm beynim bana oynuyor vesvese veriyor sonra panik atagım azıyor perşembedenberi yerdemiyim göktemiyim bilemedim
akşam hastaneye gittik igne vurdular agrı kesici geri yolladılar doktor bir kardiyologa git dedi eşimde 3 tane yere gittim dedi gene git dedi 6 ayda ltrosona girmesi lazım bu kalp kapagı egriligi kötü bir hastalıkmıki doktor suratıma dedi b kalp kapagı egriliginden birşey olmaz korkmayın öldürmez dedi ara sıra çarpıntı yapar dedi kaçak olrmuş kan fazla gidince her üşüdügünde eşim hemen çarpıntı agrı devreye giriyor ablamla dün konuştm paşam kendini düşün sen hastasın panik atagıgını azdırırısan sen yorluyosun dedi dün okadar kötü oldumki kurana çagırdılar gidemedim arkadaşım oturmaya çagırdı gitmedim eşimi bırakasım gelmedi
eşim geçen seferde böçyle olmştm o daha kötüydü ölücegimi zannettim yeter artık korkma birşey yok bak dedi beni teselli etti igne iyi geldi dedi sadece bacagında kas agrısı var dedi rabbim sen esirge
ev işlerim varmı yapılıcek yemek yok yapılıcek elimi kaldırasım yok bir idyorm aman paşa üşüttü geçicek bir diyorum ya birşey olursa ş kahrolasıca vesvese beni maffediyor
bu aralar giremezsem ksra bakmayın ne olur olrmu eşime kahvaltı verdim gönderdim aklım onda dün tavk syuna çorba yaptım bol limonl karabiberli doyrdum karnını
işe yollamadım şimdi gitti rabbime emanet rabbim bana yavrlarıma bagışlasın işşallah
keyfim yerine gelmeden giremem galiba artık b ara idare edin ne olur
![]()
Pasam sen icini ferah tut bak doktorda demis bisey olmaz diye herkesin saglik sorunu olur ondada demekki carpinti olcak canim benim insallah Allah sana esini bagislar gelecektede beraber buyutceksiniz cocuklariniz insallah ..sen bisey olmicak diye dusunmeye calis moralini bozma lutfen bide basarabilrsen esine sigarayi biraktir icmemesi lazim onun..canim dukana basladin bugun dimi? Simdi aksatma diyetini kendini harap etme oyle kendini koyverirsen kime yardimin dokunurki ??sen guclu ol esine bisey olmicak diyen adam doktor yani otesi yok bunu dusun hep
paşa böyle kendini yıpratmaya devam edersen panik atağın seni mahveder
biraz tevekkül tabi üzülecen ama güçlü olmalısın neden hep en kötüsünü düşünüp başına gelmeden kendini üzüyorsun
güzel düşün güzel olsun inş
sen bı doktora gıt cnm.normalde 28 gunde bır de olunuoGunaydin kizlar:) ya kizlar ben 25gunde bir hasta oluyorum 2aydir neden boyle oldum acaba ve sureside hala 10gun civarinda bu boyle giderse menopoza kadar hayatimin 3te biri hasta geccek nasi is bu yabi kac ay daha beklicem baktim degismiyo doktora gitcem acaba kilo vermem falanmi etkiledi ve halsizligimde bundandi sanirim canimda hala tatli cekiyo ya evde sut olsa neler yapcam simdi:d
allah yardımcın olsun cnmKızlar bugün hiç gelemedim. pazar günü,iş günübütün gün temizlik,yemek,ütü yaptım,he bir de çamaşır as topla
Birazdan yatıcam çok uykum geldi,malum iş var yarın..Herkese Allah rahatlık versin
![]()
sanada cnmmm..günaydın kızlar hep berabher güzel bir hafta geçirelim
Bugün arkadaşlarımda biri akupuntur ile zayıflamaya gidiyormuş 1 ayda 3 kilo vermiş kulakları delik içinde
Yeme isteğini kestiğini söylüyor
Ben çok onaylamıyorum bu işleri ama fikri olan var mı?
yavrum benımmm çalışkan gelınım..bu senen yogun geceecek:))Iyi aksamlar kizlar:) bugun sabah tartilmadim korkudan ama sukur diyetime uydum :) ben sali gunu hayirlisiyla havuza uyeligimi baslatiyorum kizlar ingilizce kursunada baslicam ders calismayada acikogretime calismayada ..bayramdan sonra artik yogunlugum baslar cok sevindiriyo bu beni bos kalinca yemeye cok asiliyorum cunku..oyle iste kizlar kendinize iyi bakin:)