Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün arkadaşlarımda biri akupuntur ile zayıflamaya gidiyormuş 1 ayda 3 kilo vermiş kulakları delik içinde :9::9::9::9:

Yeme isteğini kestiğini söylüyor

Ben çok onaylamıyorum bu işleri ama fikri olan var mı?

evet canım aynen katılıyorum ama ben istemsiz yaptım.herkesin kendine göre sıkıntıları vardır,bizim de vardı zaten ve bu olay tuzu biberi oldu sanıyorum,vücut tepki verdi dayanamayıp.bugün arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim bana moral verdiler.çok daha iyiyim çok şükür :nazar:
Moralin iyi olsun hep kaptanim sen bittanesin:)
şimdiye kadar olanları bırak bundan sonra yapmaaaaaaaa
Babam eve tatli almisti ondanda yedim ama yok yemicem bidaha insallah..:(
Canımsın sen,hepsi geçecek biliyorsun değil mi.Senin o kadar güzel bir yüreğin var ki,Rabbim tüm engellerini düz edecek ben inanıyorum :70:

Canım yol yorgunluğu,hava değişimi;vücudun ancak kendini toparlayacak,panik yapma :70:
Valla toparlayamadim nevcim tatil sonrasi bosluk bunalim ev stresi hepsi coktu ustume hareketsizde kaldim sonuc 1kilo arti oldu bende yedim sinirle
slm kızlar
ben bugun kahvaltıyı cok kacırdım
cay
4 tANE kanepe(kaynanacım yapmıs cok guzeldı gercekten)
domates salatalık
peynır
zeytın

oglen yok

aksam da esımle dısarda yedık..1 porsıyon doner ama kesınlıkle ekmek yemedım.kkolada ıcmedım ayran ıctım..ıvır zıvırda yemedım yanında ek kalorı olmasın dıe
ama sımdı cnm cok tatllı ıstıyor bakalım naparız
Hafif bisey yiyebilirdin aslinda canim dondurma falan gene az yemissin zaten iyimi desem kotumu bilemedim:)
ANANEEEE

spor lıstene eklermısın??

10 dk karın egzersızı
1 saat yuruyus
2 mıl leslı yaptım bugun
Supersin masallah sana:)
Ama bir yeşilerik klasiği olarak bu kadar kaçamaktan sonra eve gelir gelmez çıktım 1 saat yürüdüm geldim :32::32::32::32:

bir aksilik olmazsa yarın sabah da yürümek istiyorum bakalım :40:
Insallah yurursun canim yediklerinde bi nebzede olsa gitmistir zaten:)
Bugün arkadaşlarımda biri akupuntur ile zayıflamaya gidiyormuş 1 ayda 3 kilo vermiş kulakları delik içinde :9::9::9::9:

Istah kesiyomuymus ciddi ciddi ya..birakinca noluyo peki acaba

kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın olurmu:5::5: sizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmşokadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw adamda ne oldugunu şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerdeambulansların biri geliyo biri gidiyo allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahidoktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim :43::43:

kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın olurmu:5::5: sizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmşokadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw adamda ne oldugunu şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerdeambulansların biri geliyo biri gidiyo allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahidoktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim :43::43:

geömiş olsun ALLAH acil şifa versin kenini kapıp koyverme onun sanaihtiyacı var canım

Iyi aksamlar kizlar:) bugun sabah tartilmadim korkudan ama sukur diyetime uydum :) ben sali gunu hayirlisiyla havuza uyeligimi baslatiyorum kizlar ingilizce kursunada baslicam ders calismayada acikogretime calismayada ..bayramdan sonra artik yogunlugum baslar cok sevindiriyo bu beni bos kalinca yemeye cok asiliyorum cunku..oyle iste kizlar kendinize iyi bakin:)

allah şifa versin canım allaha emanet ol gönlünü ferah tut

Iyi aksamlar kizlar:) bugun sabah tartilmadim korkudan ama sukur diyetime uydum :) ben sali gunu hayirlisiyla havuza uyeligimi baslatiyorum kizlar ingilizce kursunada baslicam ders calismayada acikogretime calismayada ..bayramdan sonra artik yogunlugum baslar cok sevindiriyo bu beni bos kalinca yemeye cok asiliyorum cunku..oyle iste kizlar kendinize iyi bakin:)

En iyisini düşünmüşsün canm hakkaten insan ne kadar boş olursa yemek o kadar aklına geliyor ben bugün evdeydim aklım hep mutfakta kaldı:56:

paşam çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.sen biraz sakin ol ama,böyle olmaz.sen eşine daha çok lazımsın şimdi

Kızlar bugün hiç gelemedim. pazar günü,iş günü :37: bütün gün temizlik,yemek,ütü yaptım,he bir de çamaşır as topla :37: Birazdan yatıcam çok uykum geldi,malum iş var yarın..Herkese Allah rahatlık versin :16:

geömiş olsun ALLAH acil şifa versin kenini kapıp koyverme onun sanaihtiyacı var canım

allah şifa versin canım allaha emanet ol gönlünü ferah tut

paşam çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.sen biraz sakin ol ama,böyle olmaz.sen eşine daha çok lazımsın şimdi

kızlar allah razı olsn hepinizden :14::14:inanın keyfim hiç yok bu içimdeki vesvese beni öldürücek :14::14:canım yanıyor biliyosnzki eşim benim herşeyim ona birşey olcek diye aklım çıkıyor rabbime da ediyorm rabbim ne olur ömürlü et acısını bana gösterme diye :14::14:perşembeden beri çok kötüyüm hiç birşey yapasım yok elim kanadım kırılmış gibi inanın :14:bu panik atak okadar kötü bir hastalıkki ne siz sorn ne ben söylüyüm beynim bana oynuyor vesvese veriyor sonra panik atagım azıyor perşembedenberi yerdemiyim göktemiyim bilemedim :14:akşam hastaneye gittik igne vurdular agrı kesici geri yolladılar doktor bir kardiyologa git dedi eşimde 3 tane yere gittim dedi gene git dedi 6 ayda ltrosona girmesi lazım bu kalp kapagı egriligi kötü bir hastalıkmıki doktor suratıma dedi b kalp kapagı egriliginden birşey olmaz korkmayın öldürmez dedi ara sıra çarpıntı yapar dedi kaçak olrmuş kan fazla gidince her üşüdügünde eşim hemen çarpıntı agrı devreye giriyor ablamla dün konuştm paşam kendini düşün sen hastasın panik atagıgını azdırırısan sen yorluyosun dedi dün okadar kötü oldumki kurana çagırdılar gidemedim arkadaşım oturmaya çagırdı gitmedim eşimi bırakasım gelmedi :14: eşim geçen seferde böçyle olmştm o daha kötüydü ölücegimi zannettim yeter artık korkma birşey yok bak dedi beni teselli etti igne iyi geldi dedi sadece bacagında kas agrısı var dedi rabbim sen esirge :14::14:ev işlerim varmı yapılıcek yemek yok yapılıcek elimi kaldırasım yok bir idyorm aman paşa üşüttü geçicek bir diyorum ya birşey olursa ş kahrolasıca vesvese beni maffediyor:14::14:bu aralar giremezsem ksra bakmayın ne olur olrmu eşime kahvaltı verdim gönderdim aklım onda dün tavk syuna çorba yaptım bol limonl karabiberli doyrdum karnını :14: işe yollamadım şimdi gitti rabbime emanet rabbim bana yavrlarıma bagışlasın işşallah :14::14:keyfim yerine gelmeden giremem galiba artık b ara idare edin ne olur :14::14::14:

Gunaydin kizlar:) ya kizlar ben 25gunde bir hasta oluyorum 2aydir neden boyle oldum acaba ve sureside hala 10gun civarinda bu boyle giderse menopoza kadar hayatimin 3te biri hasta geccek nasi is bu ya:( bi kac ay daha beklicem baktim degismiyo doktora gitcem acaba kilo vermem falanmi etkiledi ve halsizligimde bundandi sanirim canimda hala tatli cekiyo ya evde sut olsa neler yapcam simdi:d

kızlar allah razı olsn hepinizden :14::14:inanın keyfim hiç yok bu içimdeki vesvese beni öldürücek :14::14:canım yanıyor biliyosnzki eşim benim herşeyim ona birşey olcek diye aklım çıkıyor rabbime da ediyorm rabbim ne olur ömürlü et acısını bana gösterme diye :14::14:perşembeden beri çok kötüyüm hiç birşey yapasım yok elim kanadım kırılmış gibi inanın :14:bu panik atak okadar kötü bir hastalıkki ne siz sorn ne ben söylüyüm beynim bana oynuyor vesvese veriyor sonra panik atagım azıyor perşembedenberi yerdemiyim göktemiyim bilemedim :14:akşam hastaneye gittik igne vurdular agrı kesici geri yolladılar doktor bir kardiyologa git dedi eşimde 3 tane yere gittim dedi gene git dedi 6 ayda ltrosona girmesi lazım bu kalp kapagı egriligi kötü bir hastalıkmıki doktor suratıma dedi b kalp kapagı egriliginden birşey olmaz korkmayın öldürmez dedi ara sıra çarpıntı yapar dedi kaçak olrmuş kan fazla gidince her üşüdügünde eşim hemen çarpıntı agrı devreye giriyor ablamla dün konuştm paşam kendini düşün sen hastasın panik atagıgını azdırırısan sen yorluyosun dedi dün okadar kötü oldumki kurana çagırdılar gidemedim arkadaşım oturmaya çagırdı gitmedim eşimi bırakasım gelmedi :14: eşim geçen seferde böçyle olmştm o daha kötüydü ölücegimi zannettim yeter artık korkma birşey yok bak dedi beni teselli etti igne iyi geldi dedi sadece bacagında kas agrısı var dedi rabbim sen esirge :14::14:ev işlerim varmı yapılıcek yemek yok yapılıcek elimi kaldırasım yok bir idyorm aman paşa üşüttü geçicek bir diyorum ya birşey olursa ş kahrolasıca vesvese beni maffediyor:14::14:bu aralar giremezsem ksra bakmayın ne olur olrmu eşime kahvaltı verdim gönderdim aklım onda dün tavk syuna çorba yaptım bol limonl karabiberli doyrdum karnını :14: işe yollamadım şimdi gitti rabbime emanet rabbim bana yavrlarıma bagışlasın işşallah :14::14:keyfim yerine gelmeden giremem galiba artık b ara idare edin ne olur :14::14::14:
Pasam sen icini ferah tut bak doktorda demis bisey olmaz diye herkesin saglik sorunu olur ondada demekki carpinti olcak canim benim insallah Allah sana esini bagislar gelecektede beraber buyutceksiniz cocuklariniz insallah ..sen bisey olmicak diye dusunmeye calis moralini bozma lutfen bide basarabilrsen esine sigarayi biraktir icmemesi lazim onun..canim dukana basladin bugun dimi? Simdi aksatma diyetini kendini harap etme oyle kendini koyverirsen kime yardimin dokunurki ??sen guclu ol esine bisey olmicak diyen adam doktor yani otesi yok bunu dusun hep

bugün dkana başladım kızlar bu arada demeyi nttum adet oldum dün 79.900 gördüm dün sabah haberiniz olsn canım birşey istemiyorki yiyeyim :14::14:
bugün kahvaltıda 1 yumurta ve 1 ymurtanın beyazı
5 dal yok maydonoz
3 kaşık yok lor peyniri
5 biryerde çay
ilaçlarımı içtim bir bardak su:34:
öylenede 1 yemek kaşıgı ylaf kepegi kllanıcem 2 krep çıkıyor içine tavuk koyup yanmaz tavada piriricem yada fırında yanında byük bardak ayran içicem
akşamada yarım kaşık ylaf kepegine yogrd blucem içine gene tavk eti dogrucem bir tabak on yicem
arada çay s içicek 1 litre suyu doldrdum içicem yarım litreyide işşallah yatana kadar hoş bu can sıkıntısından canım yemek yemek istemiyor:14::14::14:
ban öyle birşey yazınki braya için rahat etsin pc araştırdım üşütünde halsizlik çarpıntı agrı olurmş vs benim b salak kafama neden girmiyo acaba:47::47:eşime b kadar düşkünken severken evladımı düşünemiyorm rabbim belkim ondan bebek vermiyo kafayı yerim diye :14::14:bıktım ya b panik atakatan allah affetsin 2004 beri hayatım zehir keşke vurdum duymaz olsam ama nasıl:14::14::14:adet oldgumdan şişkinlik olabilir galiba ama bu diyette s attıgına göre düşebiliirimde kilodan degilmi göbegim şişti çok fenayım ben ya agrım var :53::53:elim ayagım kalmıyor hep yatmak uyumak hiç birşey yapmak istemiyorm brayada b aralar giremezsem yazamazsam ksra bakmayın olrmu alıntı almasamda yedikelrimi yazarım çıkarım istersenizx kesin biletimi verin ceza panı ama keyfimden girmememlik yapmam sizlere söz parmaklarımı oynatıcek halim yok allah sizi inandırsın :14::14:ben çok kötüyüm ya genemi psikologa başlasam hoş başlasam birşey oldugu yok :14::14::14:çok denedim kızlar olmuyor ilaçta içsem ben bu kafayı degiştirmedikten sonra olmyor hayatta çok mutsuzum 3 bebegimi kaybettim babamı kaybettim annanemi kaybnettim teyzeni babannemi sevdikelrimi hep birer birer gittiler 1 ay yok araları ondan oldm panik atak hastası ban terapi degil stresimi atıcegım biri yer lazım bana biri birşey desin ne olur birinin omzu olsa şan hüngür hüngür aglardım çok kötüyüm çünkü şuan düşününki nefes alamıyorm o hesap çok yanlızım çok ben çok yorldum b halimden eski paşayı çok özledim ben :14::14::14:allahım ne olur geri gelsin eski paşa sana yalvararırım:43::43::43:

Pasam sen icini ferah tut bak doktorda demis bisey olmaz diye herkesin saglik sorunu olur ondada demekki carpinti olcak canim benim insallah Allah sana esini bagislar gelecektede beraber buyutceksiniz cocuklariniz insallah ..sen bisey olmicak diye dusunmeye calis moralini bozma lutfen bide basarabilrsen esine sigarayi biraktir icmemesi lazim onun..canim dukana basladin bugun dimi? Simdi aksatma diyetini kendini harap etme oyle kendini koyverirsen kime yardimin dokunurki ??sen guclu ol esine bisey olmicak diyen adam doktor yani otesi yok bunu dusun hep

ananecim şan gözlerimden akan yaşı görsen bu hastalık rabbimden geliyor isyan etmiyorum ama çok yoruldm canım ya 2004 beri hayatım berbat birgünüm yok güzel geçsin hep tedirgin endişeli herşeyin kötüsünü düşünen biri oldum çıkmtım ben sigarayı içme desemde inadıma içiyor paşanın allahtan yanında sigara içmiyor oyun oynarken oyuna dalıyor bende sesimöi çıkarmıyorm sonra gidiyor içmeye sigarayı yapma krban olurums ana bak ban dedim sigara yüzünden panik atak oldm benbiliyormusun bir gece yogum bakımda yattım ben:14::14:okadar korktumki o kahrolasıca korky atamıyorm üstümden kaldı öle heyecan bana gelmiyor çok kötüyüm çok doktora gittim ilaç verdi salak gibi dolandım durdm beyni uyştrmaktan başka birşey yapmıyor ilaç ne yapayım nerelere gideyimde iyi olayım eşime diyorm borçları kapasak bebegimiz olsa birşeyim kalmaz ozamanda diyor çocg kafana takarsın sen adam olmazsın diyor :14::14:çok yord bu hayat beni nefes almak istiyorm ananecim inan oturdn sinirimden aglıyorm :14::14::14:

paşa böyle kendini yıpratmaya devam edersen panik atağın seni mahveder
biraz tevekkül tabi üzülecen ama güçlü olmalısın neden hep en kötüsünü düşünüp başına gelmeden kendini üzüyorsun
güzel düşün güzel olsun inş

gunaydın meleklerım

sabah kahvaltım
domates salatalık
oğluma yaptıgım bı kuçuk patatesten peynırlı yumurtalı karısım pişirip yedık:))

paşa böyle kendini yıpratmaya devam edersen panik atağın seni mahveder
biraz tevekkül tabi üzülecen ama güçlü olmalısın neden hep en kötüsünü düşünüp başına gelmeden kendini üzüyorsun
güzel düşün güzel olsun inş

canım vesevese gelince diyorm rabbim sen beni seviyorsn ne olr ş şeytana söyle vesvese vermesin ban diyorm inanıyourmki b hastalık günahlşarınım kefareti olcek işşallah ama körün taşı öyle degil işte bende spro yapmak istiyorm ama hızlı teppol yürüyemiyorm namzım biraz hızlansın hayde halaya panik atagım azıyor korkmdan yavaş yürüyorm allahım aklıma iyi düşünce versinde iyi olym işşallah bgün kabuslar gördüm allahım çok korktm ya:14::14:allahım ban akıl fikir versin işşallah saglıkta içinde ne yapsamda geçse diyorm bu hastalık :14::14:iyide düşünsem hemen içime vesvese geliyor işin komigi adetliyken çok olyo abdesli namaz kıldıgımda okadar olmyo b adralin beni maffadiyor adralin kanda yükselince önce kalp çarpıntı olyor sonra cigerlere böbrek üstü bezlerine hayde sonra panik atak halayına geçin geçebiliyosa dün okadar kötü oldumki kendimi telkin ettim yapma paşa sen yapıyosn paşa yeter paşa :14::14:neden başka insanlar gibi mutlu olamıyorm vrdum duymaz olamıyourm :14::14::14:

Gunaydin kizlar:) ya kizlar ben 25gunde bir hasta oluyorum 2aydir neden boyle oldum acaba ve sureside hala 10gun civarinda bu boyle giderse menopoza kadar hayatimin 3te biri hasta geccek nasi is bu ya:( bi kac ay daha beklicem baktim degismiyo doktora gitcem acaba kilo vermem falanmi etkiledi ve halsizligimde bundandi sanirim canimda hala tatli cekiyo ya evde sut olsa neler yapcam simdi:d
sen bı doktora gıt cnm.normalde 28 gunde bır de olunuo

Kızlar bugün hiç gelemedim. pazar günü,iş günü :37: bütün gün temizlik,yemek,ütü yaptım,he bir de çamaşır as topla :37: Birazdan yatıcam çok uykum geldi,malum iş var yarın..Herkese Allah rahatlık versin :16:
allah yardımcın olsun cnm

günaydın kızlar hep berabher güzel bir hafta geçirelim
sanada cnmmm..

evet benımde tanıdıgım yaptırıodu verılıo gercekyten ama dıette yapıodu

yavrum benımmm çalışkan gelınım..bu senen yogun geceecek:))

Back
X