Kahvaltı
1 ad. peynirli dukan krep yedim
1 ad. haş. yumurta
çay
öğlen bişey yemedim bu sefer akşam çok acıktım
1 tabak sebzeli mercimek çorbası içtim
1 dilim t.b. ekmeği
1 kk peynir
1 küçük salkım üzüm
güne dukanla başlayıp sonradan sapıtan bir menü oldu

neyse yarın devam ederim hatta yiyeceklerimi hazırladım bile

inan listeye bakarken böle kaldım iyimi

birde kaptan olucek

bak seni örnek alıırm haberin olsn sonra günahı boynuna

yarın kahvaltıda peynirli dukan krep ve yumurta yeme planım var..öğlen için tavuk göğsü pişirdim,ızgara soğan pişirdim yanına,yoğurtla ve zeroyla doyurucu bir menü olur,yarın ofide götürücüm.akşam için et haşladım.Yine yoğurtla yerim diyorum..Reglm de eli kulağında canım her şeyi istiyor :18:

ş bir gerçek dün yayfaları görmemişim ama iyi sapıtmışım yazarken

hoş kimsede bana birşey yazmamış

bende menümde ne yerim allah bilir dönerim ama sizlere ne yedigimi

aklımda var ne yiyecegim ama dimem

sır
canım seninle kilolarımızı aynı gibi,o yüzden sen de 4-5 gün atak yapsan tamamdır herhalde sana.İşte o atak evresinde,hiç sebze yemeyeceksin ve yulaf kepeğini günde 1.5 yemek kaşığı yiyeceksin.sonra seyir evresine geçeceksin.O zaman 1 gün saf protein yiyeceksin aynı atak evresindeki gibi,1 gün sebze ve protein yiyeceksin,bir de seyir evresinde yulaf kepeğini günde 2 yemek kaşığı yiyebiliyorsun

saphiracım ben bu diyete 8.900 başladım bugün 79.7 çıktım şda bir gerçek adetim bugün 2 günüm

benim şişmem lazımken neden essi çıktım tartıda:44::44:böyel giderse 75 düşerim sporda yok bu arad regliyim malesef yürüyüşe gidemedim zaten dkan amcada spor yapma diyor

bgün wc aklma ne geldi yürüyüşe gidemezsem aletlerim var yaparım olmadı evde yürürüm

yavrma kavuşmam birşey kalmadı sabah eşimi çagırdım yanıma soynmaya başladım adam şaştı hanım ne olyo diye dedim c gidiyim tartılıyım bakalım dukan işe yaramışmı hoş eşim rahatsız diye yemekte yiyememiştim üüzntüden

girdim tabi wc yapamadım

ama tartıda 79 .700 görünce allahım dedim koş canım koş dedim adamda ne oldu dedi gözlerim doldu sevinçten yeminle bak dedim

eşim nasıl seviniyor çak ortak aferim böle dedi

dedim senin tavuk kalçaları hakkını veriyor aldı bizi bir gülme

hesap ettim 300 gram gidiyor günde dün başladım birde regliyim allahım çok mesdm ya bir çock sevindirmem lazım hemen

senin kızı yolla bana ona çukulata alayım hiç aklıma gelmezdi yeminle 7 görmek bir ara gördüm ama şimdi görmesi varya dünyaya beden adam dahada hırs yapıyo bekle beni dedim dukan paşagül senin tozunu atmaya geliyor

kızlar benim bızdık ilgi istiyor özellikle pc yle ilgilenmeme hiç dayanamıyor.sürekli üstüme çıkıyor,zor yazıyorum.öğrendiği şarkıları söylemek istiyor bana,haklı tabi.O yüzden ben çıkıyorum artık.iyi geceler Allah rahatlık versin

sen on ban yolla ben ona bol bol sevgi veririm ben ablamın oglyla oynarken dünyayı untuyorm yeminle helede kanım kaynıyoya oda dünyaya bedel

helede bir namaz kılıyım orda kesim namazım bozulyor sırtıma çıkıyor seccadenin üstüne yatıyo kucagıma oturuyo o minnacık elleriyle yanaklarımı seviyor öpüyor geçen namazı kıldım gözlerim dold teyze neden aglıyorsun dedi birşey yok yavrum dedim inan sevinçten agladım içimden acaba benimde evladım olnca böyle yaparmı diye iç geçirdim ablam içeri girdi paşa gene ne old dedi aman dedim yok birşey oglanı aldım biraz gezdirdim geldim eve o gün dünyalar benim oldu yegenim bile olsa çok mtl oldm evladımı düşünemiyorm bile ne mest olurdum rabbim sesimizi duysun analı babalı büyütüyüm yavrlarımı hayırlısından ikiz versin birt seferde bana

kafayı yiyeyim şaka bir yana saglıklı hayırlı nasip etsin işşallah

Bol köpüklü Türk Kahvesi
günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar. Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.
Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5 - 7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var. Çünkü aşırı kahve tüketimi sürekli bir uykusuzluğa ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor. Ayrıca aşırı tüketim yüksek tansiyona da sebep olabilir.
Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.
Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref'in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır
ben panik atak oldm olalı kahve içemiyorm malesef kafeyin yasak bana

panik atagımı azdırıyor
gerberacım eşim eve geldi aldım karşıma konştm olanı biteni hiç ekleme yapmadan dogrs neyse o yane eşim bile şaştı neden böyle yaptı diye mabalı günahı boynna olsun eltimden şüphelendi :44:devamlı gidiyor oraya kesin onn işi dedi

dedim zaten bahane arıyodm küsmek için dedim iyi old dedim bayrama gidersin tek dedim kadın beni istemedigini resmen ilan etti

kötü bir gelin olsam neyse allaha büyük konuşmuym işi bitti kaynanamın gitmem evine benim sçm günahım yokken günahıma girdi benim canım eşime sıkkın kadın kavga etmeye yer arıyor

evladımda olsa demicem yüzünü bile göstermicem hiç ban katkısı olmadı bgüne kadar anca istediler yediler elimizi okadar zinnet eşyalarımı elimden aldılar vs sonrada çıkıp karşımane yaptınız diyor allah nasıl biliyosa öle yapsın on dün benim panik atagımı azdırdıya beni böyle aglattıya helal olsun diyorum

bundan sonra gösteririm ben ona gelini