canım en sonunda haddisliklerine dayanamayıp patladım.arkadaşlar tuttular resmen dövüyordum artık ve defol git istemiyorum seni burda dedim.kadın hadsiz sen kimsein beni kovuyorsun diyor.neyse sonra eşim geldi o da hadi artık burayı terk etmenizi rica ediyorum dedi.kadın hala gitmiyor.eşimin ortağını bekleyecekmiş.falan filan derken biz eşimle çıktık gittik ofisten.sonra eşimin ortağı geldi yanımıza bin kere özür diledi filan.İşle ilgili başka sorunlarda vardı.netice olarak ofis kapandıKaotanim noldu o kadinla ya sen ekmek kazandigin yerde rahat olmalisin baska calisanmi olmicak gonderin ya ne demek dovcektim bu noktaya nasil geldinizki ve masabasi iste degilmisin neden internete giremiyosun kimse alinmaz bu dedigime biliyorum ama gercekten senden iyi bi kaptanimiz olcagni hiiiic sanmiyorum ben hem bizi motive ediyosun hemde motive oluyosundur eminimki burayi birakmakta neymis yaDuru ya yorum yapcaktim ama telefonda sorun oldu ne guzel bisey yapmis o okuldaki ogretmenler icim sevincle doldu benim kuzenlerim apayri bi anaokuluna gittiler ..icimde umut oldu yeni nesle karsi op onun yanaklarindan benim icin:) ve takimdan ayrilma saphiram biz beraber basladik dukana yoldasini birakcakmisin ya
herseyin bi cozumu bulunur kaptanim ama sana tavsiyem ofisinizin kontrolunu ele alman..

ben de hiç ayrılmak istemiyorum takımdan,çok emek verdim

kuzumu öperim ablası

canım durumlar yukarıda yazdığım gibi işte.çok sağolun destekleriniz içinya annem ne karıymış harap etti senı...senın sinirlerinin ustüne oynuyo ve başarıo da..nasıl bi insanmış yaa hiç arı edebi yok...sen sıkma güzel canını...ayrıca hiçbiyere gitmıyosun bırakmayız senı yok ole bırakıp gitmek hep beraber atlacıcaz bu gunler...az bi sakın ol...sınırlenıp dukan amcanı da yemısın bak...ne gerek var...senın var olan düzenın bozulmasına en başta o cadı sevinecek..kaptanım iyisini sen bilirsin tabiki ama nolurr gitme başka kaptan olmaz bu takımaa....
şahsım adına EVET![]()

İyi akşamlar kızlar,
Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.
canım iyiki buldum bu yazını.ben tamamen dalmışım.halbuki özelden mesajlaşmıştık seninle.bu mesajını görünce hatırladım