Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaotanim noldu o kadinla ya sen ekmek kazandigin yerde rahat olmalisin baska calisanmi olmicak gonderin ya ne demek dovcektim bu noktaya nasil geldinizki ve masabasi iste degilmisin neden internete giremiyosun kimse alinmaz bu dedigime biliyorum ama gercekten senden iyi bi kaptanimiz olcagni hiiiic sanmiyorum ben hem bizi motive ediyosun hemde motive oluyosundur eminimki burayi birakmakta neymis ya:( Duru ya yorum yapcaktim ama telefonda sorun oldu ne guzel bisey yapmis o okuldaki ogretmenler icim sevincle doldu benim kuzenlerim apayri bi anaokuluna gittiler ..icimde umut oldu yeni nesle karsi op onun yanaklarindan benim icin:) ve takimdan ayrilma saphiram biz beraber basladik dukana yoldasini birakcakmisin ya:( herseyin bi cozumu bulunur kaptanim ama sana tavsiyem ofisinizin kontrolunu ele alman..
canım en sonunda haddisliklerine dayanamayıp patladım.arkadaşlar tuttular resmen dövüyordum artık ve defol git istemiyorum seni burda dedim.kadın hadsiz sen kimsein beni kovuyorsun diyor.neyse sonra eşim geldi o da hadi artık burayı terk etmenizi rica ediyorum dedi.kadın hala gitmiyor.eşimin ortağını bekleyecekmiş.falan filan derken biz eşimle çıktık gittik ofisten.sonra eşimin ortağı geldi yanımıza bin kere özür diledi filan.İşle ilgili başka sorunlarda vardı.netice olarak ofis kapandı :14: yani anlayacağın yine işsiz kaldım ama hemen bir işe girmek için uğraşacağım.eşim işsiz kalmaz her halukarda halleder o işini de,olan bana ve diğer çalışan bayanlara oldu.ne yapalım kısmet :14:
ben de hiç ayrılmak istemiyorum takımdan,çok emek verdim :14: ama paylaşım yapamadıktan sonra,bir faydam dokunmadıktan sonra hiç bir anlamı yok :14: bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek :ssz:
kuzumu öperim ablası :16:
ya annem ne karıymış harap etti senı...senın sinirlerinin ustüne oynuyo ve başarıo da..nasıl bi insanmış yaa hiç arı edebi yok...sen sıkma güzel canını...ayrıca hiçbiyere gitmıyosun bırakmayız senı yok ole bırakıp gitmek hep beraber atlacıcaz bu gunler...az bi sakın ol...sınırlenıp dukan amcanı da yemısın bak...ne gerek var...senın var olan düzenın bozulmasına en başta o cadı sevinecek..kaptanım iyisini sen bilirsin tabiki ama nolurr gitme başka kaptan olmaz bu takımaa....

şahsım adına EVET:ssz:
canım durumlar yukarıda yazdığım gibi işte.çok sağolun destekleriniz için :16:
İyi akşamlar kızlar,

Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.

canım iyiki buldum bu yazını.ben tamamen dalmışım.halbuki özelden mesajlaşmıştık seninle.bu mesajını görünce hatırladım :16:

kızlar geçen hafta yeşileriğin nicikinin yanına izne ayrıldı yazmamışsınız :50: bu hafta yazman zorunda kalabiliriz.paylaşıma yazıcam durumu umarım kabul olur

***7. Takım 278. Etap***

saphıra ( 82.3 / 83.1 / -0.8 / -%0.97)
nev81 (81.8 / 81.2 / 0.6 / %0.74)
pasam3405 (78.9/ 79.5 / -0.6 / -%0.76)
maviyesil1999 (65,6 / 66,7 / -1,1 / -%1,68)
anşaa (73.0 / 72.8 / 0.2 / %0.27)
ecemavi ( 72.3 / 72.3 / 0 / %0)
ananee ( 71.5 / 71.5 / 0 / %0)
gerbera1987(89.9 /88,5/1,4/%1,56)
berenim2012 (84 / 85.5 / -1.5 / -%1.79)

7. Takım ortalaması: -%0.29

***7. Takım 278. Etap***

saphıra ( 82.3 / 83.1 / -0.8 / -%0.97)
nev81 (81.8 / 81.2 / 0.6 / %0.74)
pasam3405 (78.9/ 79.5 / -0.6 / -%0.76)
maviyesil1999 (65,6 / 66,7 / -1,1 / -%1,68)
anşaa (73.0 / 72.8 / 0.2 / %0.27)
ecemavi ( 72.3 / 72.3 / 0 / %0)
ananee ( 71.5 / 71.5 / 0 / %0)
gerbera1987(89.9 /88,5/1,4/%1,56)
berenim2012 (84 / 85.5 / -1.5 / -%1.79)

7. Takım ortalaması: -%0.29

hep bir tezatlık oluyor ya takımca çoğunluk almışsa ben veriyorum ben kilo alınca takımın derecesi düşüyor çünkü o zamanda kilo veren çok oluyor:9:
neyse ben yine gezmeye gidiyorum:1:

çok sevindim canım hadi hayırlısı.mezuniyetini görelim inşallah

ne kadarlığına izne ayrıldı canım?yani 2 haftada uzun mu?yarışmadan mı izinl yani? yoksa daha kısa bir izin mi?takım içi olarak?

kesinlikle wc dendir canım.eminim eksi bile çıkardın

aslında karatay dukana göre daha yumuşak.sebze meyve kuru nohut mercimek bulgur yasak değil

afiyet olsun canım :16:
ay deprem mi :18: geçmiş olsun canım :ssz:
hayırlı cumalar amin canım:16:
Insallah ya:) tesekkur ederim:) saphira yesilerik cumadan sonra yazdi o mesaji ondan oyle oldu sanirim bilgin olsun:)
canım en sonunda haddisliklerine dayanamayıp patladım.arkadaşlar tuttular resmen dövüyordum artık ve defol git istemiyorum seni burda dedim.kadın hadsiz sen kimsein beni kovuyorsun diyor.neyse sonra eşim geldi o da hadi artık burayı terk etmenizi rica ediyorum dedi.kadın hala gitmiyor.eşimin ortağını bekleyecekmiş.falan filan derken biz eşimle çıktık gittik ofisten.sonra eşimin ortağı geldi yanımıza bin kere özür diledi filan.İşle ilgili başka sorunlarda vardı.netice olarak ofis kapandı :14: yani anlayacağın yine işsiz kaldım ama hemen bir işe girmek için uğraşacağım.eşim işsiz kalmaz her halukarda halleder o işini de,olan bana ve diğer çalışan bayanlara oldu.ne yapalım kısmet :14:
ben de hiç ayrılmak istemiyorum takımdan,çok emek verdim :14: ama paylaşım yapamadıktan sonra,bir faydam dokunmadıktan sonra hiç bir anlamı yok :14: bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek :ssz:

canım iyiki buldum bu yazını.ben tamamen dalmışım.halbuki özelden mesajlaşmıştık seninle.bu mesajını görünce hatırladım :16:
Allah allah o ne ya ben anlayamadim o bayan ortakligimi etkiledi??! Kaptanim her iste bir hayir vardir ama ben bunda diyecek bisey bulamadim ki..insallah hersey gonlunce olur ama zaten huzursuz bi ortamda calismadgn icinbi bakima iyi oldu ve bencede calisabiliyosan sakin birakma insan kendini cok iyi hisseder calisinca:)
hep bir tezatlık oluyor ya takımca çoğunluk almışsa ben veriyorum ben kilo alınca takımın derecesi düşüyor çünkü o zamanda kilo veren çok oluyor:9:
neyse ben yine gezmeye gidiyorum:1:

:) alemsin ya insallah haftaya hepimiz vermis oluruz ayni anda ...git gez bakalim:)

Canım benim,Allah yardımcın olsun...

Garip bir duygu Berenim.Bir yanım sadaka ver diyor,bir yanım sanki öksüz gibi.Hayatımın tadı,anlamı gitti sanki.Yaşıyorum evet de,tat almadan,görev gibi.İnşallah Allah sevenlerin arasına girenleri 2 cihanda bildiği gibi yapar.Sizin de yuvanızı bütün kötülüklerden korusun Allah inşallah...
sagol hayatım ben severek evlenmıs bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum kı bızde otuz defa ayrılmısızdır nerden baksan ve ruh halını cok ama cok ıyı anlıyorum ama dedım ya bır gun unutacak ve yoluna sevebılecegın bırı cıktıgında bugunlerını hatrlayıp dua ve sukur edeceksın oyle bır kadın olduktan sonra aranızda durumun benden farklı olmaz cunku
berenim bence olan olmuş bak gitmişte toparla kendini
toplamaya calısıyorum bu kadar zorluklarla kucagıma aldıgım evladımı evde uyur uyur yanlız bırakmak zorunda kaldım neden gerızekalının bırı yuzunden ama toplanma zamanı kızımın bana ıhtıyacı var esımın ondan da fazla
bebeğini evde yalnız mı bıraktınız canım anlamadım :26: olmuş artık üzme kendini
evet cnm sabah uyuyordu ben altıbucukta evden cıkmak zorundaydım ben kullanırım arabayı dedım esım de olmaz gonlum elvermıyor dedı cunku burada trafık kuralı dıye bırsey yok ve on dakıkalıgına cocugu yanlız bıraktık ve cıktık o kadar ıcım yandıkı anlatamam ve dedıgım gıbı yavrumu nasıl zor aldım kollarıma anlatamam
kızlar malesef wc çıkamadım kaçamakta yapmadım ama 79.500geliyorm 600 gram almışım kaç gündür wc ziyaret edemiyorum :36::36::36::36::36:bu hafta dökülüyorz oysaki ben 2 olrumd emiştim bayramdan sonra karda yagmrda yagsa yürüyüşe gidicek paşa:24::24:

:113::113::113::113::113:albendende okadar yz oglnu aramış banada selam söylemiş dememişki paşa ne yapıyor:104::104:ama benim adım paşaysa ben göstericem ona benden özür diletmezsem bende neyim göründe bakım bakalım omu inat benmi:47::47::47:

:5::5::5:600 gram artıdayım sabhira dkan yapmak için başladım ama biliyosn kanda pırtılaşma var benim ondada sebze meyve yemem lazım :14::14:ama arada yapıyotrm dukan diyetinden tutta kendi diyetime ve haşlamalarıma:27::27:
bende aynını dusunuyorum ozur dılemesse de yuzune de bakmam bu ısın yaslılıgı da var pasam yaaa bakıma muhtac duruma gelır elbet
şimdi gelelim ne yediklerime
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-5 adet siyah zeytin
4-2 adet etimek
5-2.5 dilim layt peynir
sabah kalkar kalmaz 2 bardak s içtim ialçlarımlada içtim bakalım su şişesi elimin altında içip dururum artık:36::36:tavugm bittigi için marketede gidemedigim için haşlama yicem brokoli bol limonl yada sirkeli o anki ruh halime baglı:27::27:akşama ne yerim belli degil çünkü sabahtan beri düşünüyorm ne yemegi yapsam diye :44:
b arada istanblda deprem old allahtan ayaktaydım eşim hissetmiş:18::18::18:
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallah :48::48::48:

gecmıs olsun cnm deprem ıcın 99 depremınde ordaydım bılırım ne kotu bırsey allah yardımcınız olsun

tamam canım bayramdan sonra başlarsın madem.hem hepimiz motivasyonumuz toplamış ve 7. takıma yakışır şekilde burada oluruz diye umuyorum o zaman :16:

öncelikle kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice yaşlar canım :16::16: evet ben görmedim.sanırım ve maalesef yardımcım da görmemiş.O da yoğun...:ssz: normalde bizde de menü paylaşımı kesinlikle yapılır,yokluğumda sanırım biraz sallanmış :47:

Teşekkür ederimm canım benim, iyi dileklerin için bayram dan sonra mutlaka takıma girerim :52::52:
bayrama gidene kadar da paylaşımlarımı yaparım canım

öluyorum yorgunluktan....işteyım kuzular eve geçiyim balığımı fırına vereyım hemen gelıcem koşa koşa....

kızlar cok uzgunum ama cok kotu bı hafta gecırdım hala da gecırıyorum kızımı sabah besıgınde uyur halde bıraktık v e esım benı okula bırakmaya geldı cok cok cok vıcdanım sızlıyor ya eve gıdene kadar uyansaydı offffffffffffffffffffffff
ıkı haftada verdıgım kıloyu gerı aldım kahrol kaynana:47:
Canım benim ya,üzme kendini.Yüce Allah çaresizliğinizi bildiği için,melekleriyle korumuştur o günahsız yavruyu eminim :70:

Kızlar bundan sonra mesaj sayımları yapılırken,menü paylaşımı yapılmış mı diye kontrol edelim lütfen.Sayım listesi yayınlanırken de menü paylaşımı yapmamış üyenin yanına yazalım.menü paylaşımları yapılmazsa,eskisi gibi düzene girmezse ceza koyalım :34:
Tamam canım.Kaptanımmmm,gitme ya sen...

ben geldimmm :) öğrenciyim atık sukurler olsun:) ve 4.cü takımı kutluyorum superler:) kaptanım sayımlar bende dün ve bugun ben bakarım bugunkulere :)
Canımmmm,hayırlı olsun :70:

İnanamıyorum ya,bu nasıl haddini bilmez bir kadınmış ki o kadar insanı ekmeğinden etmiş,pes doğrusu.Allah böyle insanlardan uzak tutsun tüm insanları...

sagol hayatım ben severek evlenmıs bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum kı bızde otuz defa ayrılmısızdır nerden baksan ve ruh halını cok ama cok ıyı anlıyorum ama dedım ya bır gun unutacak ve yoluna sevebılecegın bırı cıktıgında bugunlerını hatrlayıp dua ve sukur edeceksın oyle bır kadın olduktan sonra aranızda durumun benden farklı olmaz cunku
Çok haklısın canım benim.Dün akşam da mesaj atmış,ne zaman evleniyoruz diye,sonuna d gülücük yapmış.Güleyim mi,ağlayım mı,öfkeleneyim mi bilemedim;ama yeniden birleşsek de sonumuz olmaz,bildiğim için acıyı göğüslemek daha kolay oluyor sanırım...

Bugün 3 öğünüm de aynıydı canlarım.
Sabah:Pirinç lapası+limonata
Öğle:Pirinç lapası+limonata
Akşam:Pirinç lapası+limonata
2 tane de light sütlü nesafe içtim canlarım...

Son düzenleme:
çok sevindim canım hadi hayırlısı.mezuniyetini görelim inşallah

ne kadarlığına izne ayrıldı canım?yani 2 haftada uzun mu?yarışmadan mı izinl yani? yoksa daha kısa bir izin mi?takım içi olarak?

kesinlikle wc dendir canım.eminim eksi bile çıkardın

aslında karatay dukana göre daha yumuşak.sebze meyve kuru nohut mercimek bulgur yasak değil

afiyet olsun canım :16:
ay deprem mi :18: geçmiş olsun canım :ssz:
hayırlı cumalar amin canım:16:

Canım benim ya,üzme kendini.Yüce Allah çaresizliğinizi bildiği için,melekleriyle korumuştur o günahsız yavruyu eminim :70:

İnanamıyorum ya,bu nasıl haddini bilmez bir kadınmış ki o kadar insanı ekmeğinden etmiş,pes doğrusu.Allah böyle insanlardan uzak tutsun tüm insanları...

Çok haklısın canım benim.Dün akşam da mesaj atmış,ne zaman evleniyoruz diye,sonuna d gülücük yapmış.Güleyim mi,ağlayım mı,öfkeleneyim mi bilemedim;ama yeniden birleşsek de sonumuz olmaz,bildiğim için acıyı göğüslemek daha kolay oluyor sanırım...
Nasil ya yuzsuzluk gbi resmen engellesen ya mesajlarini nev..

Bende menumu yazym kizlar sabah gojibery receliyle kasar

oglen pasta:(

aksam brokoli corbasi ictim disarda olmasaydim pasta yemezdim eve kadar tutmak istemedim kendimi sanirim:( ama söz ben cumaya eksilerde olcam kizlar bide belirtmek isterim ben 1kasimda yuzmeye baslicam:) 22sinde yani pazartesi ing kurs kaydimi yapitrcam acikogretim ve ders calismayada basliyorum kasim itibariyle baya bi yogunluk oluscak bende

Ecemavi 4*40dk yuruyus

anane 55dk eliptik 1saat fitnes

ansa 210dk yuruyus:nazar:

nev 40dk yuruyus 20dk fitnes

canlarim tahminimce bu haftaki tum sporlar bu degil ama bana bildirilenler bunlar:)

Insallah ya:) tesekkur ederim:) saphira yesilerik cumadan sonra yazdi o mesaji ondan oyle oldu sanirim bilgin olsun:)

Allah allah o ne ya ben anlayamadim o bayan ortakligimi etkiledi??! Kaptanim her iste bir hayir vardir ama ben bunda diyecek bisey bulamadim ki..insallah hersey gonlunce olur ama zaten huzursuz bi ortamda calismadgn icinbi bakima iyi oldu ve bencede calisabiliyosan sakin birakma insan kendini cok iyi hisseder calisinca:)

:) alemsin ya insallah haftaya hepimiz vermis oluruz ayni anda ...git gez bakalim:)
canım yeşilerikle özelden mesajlaşmıştık ama burada konuşmadık sanırım izin mevzusunu ondan böyle oldu.neyse sağlık olsun :16:

canım ben özet geçeyim derken biraz yanlış anlatmışım olayı.İşler yolunda gitmemiş işin açığı.gerçi o kadında sebep olabilecek potansiyeldeymiş o ayrı!:47: amin canım çok sağol
canımmmm çok sağol :70:
ben zaten senin peşini bırakacağını hiç düşünmemiştim canım.seni sevdiğine de eminim ama oluru yoksa,yapacak birşey de yok.Hayırlısı neyse o olsun kuzucum
dukan arası lapa :1: afiyet olsun canım :16:
Anane 5

ansa 5

maviyesil 5

berenim 3

saphira 5

ecemavi 6

pasam 2

nev 8

vidividi 2

eline sağlık tatlışım sen mi yapıyorsun sayımları sadece? tekrar yayınlayabilrim sayım sırasını

berenim,paşam,vidividi 5 mesajın altındasınız güzeller???

toplamaya calısıyorum bu kadar zorluklarla kucagıma aldıgım evladımı evde uyur uyur yanlız bırakmak zorunda kaldım neden gerızekalının bırı yuzunden ama toplanma zamanı kızımın bana ıhtıyacı var esımın ondan da fazla

evet cnm sabah uyuyordu ben altıbucukta evden cıkmak zorundaydım ben kullanırım arabayı dedım esım de olmaz gonlum elvermıyor dedı cunku burada trafık kuralı dıye bırsey yok ve on dakıkalıgına cocugu yanlız bıraktık ve cıktık o kadar ıcım yandıkı anlatamam ve dedıgım gıbı yavrumu nasıl zor aldım kollarıma anlatamam

bende aynını dusunuyorum ozur dılemesse de yuzune de bakmam bu ısın yaslılıgı da var pasam yaaa bakıma muhtac duruma gelır elbet

gecmıs olsun cnm deprem ıcın 99 depremınde ordaydım bılırım ne kotu bırsey allah yardımcınız olsun
onlar yüzünden ne canımızı sıkıcez be bak bana telefonn fişini çektim oh benden rahatı yok:9::9:kadın oglnu çaldırıyor arasın diye yiyosa benim cebi arasana:47::47:zaten kiloluym diye istemedi oglunn yanında anası gibi duruyorumya:43::43:inan sırf bebek için degil hem saglıgım için hemde eltime kaynanama inat veriyorm kiloları:14::14:çok kalbim kırık çok :5::5:
depremi ben duymadım allahtan eşim duyd hoş oda duysaydı demezdi erkek kardeşim aradı deprem oldu diye:18::18:öyle haberim oldu:30::30:rabbim korsn 99 depreminde ben yoktum allahtan memleketteydim :18::18:
doktor bu ney:53::53::53:
Bende menumu yazym kizlar sabah gojibery receliyle kasar

oglen pasta:(

aksam brokoli corbasi ictim disarda olmasaydim pasta yemezdim eve kadar tutmak istemedim kendimi sanirim:( ama söz ben cumaya eksilerde olcam kizlar bide belirtmek isterim ben 1kasimda yuzmeye baslicam:) 22sinde yani pazartesi ing kurs kaydimi yapitrcam acikogretim ve ders calismayada basliyorum kasim itibariyle baya bi yogunluk oluscak bende
:20::20::20:sabahtan beri kendimle cebelleşiyorm biliyormusun dolapta dondrma var canım istiyor ama ben yemiyorum :18::18:benim canım yokmu len süle çabuk:57::57:birdaha duymuyum ablan olarak yersin şaplagı:9::9::9:
Anane 5

ansa 5

maviyesil 5

berenim 3

saphira 5

ecemavi 6

pasam 2

nev 8

vidividi 2
şey kem küm:17::17::17::17:mazratım var asabiyim ben ben ne zaman yapmışım o hatayı yaww :18::18::18:pc bozukkenmi yazmamışım acaba:44::44::44:yoksa neden yazmıyım degilmi:77::77::77::77::77:
canım yeşilerikle özelden mesajlaşmıştık ama burada konuşmadık sanırım izin mevzusunu ondan böyle oldu.neyse sağlık olsun :16:

canım ben özet geçeyim derken biraz yanlış anlatmışım olayı.İşler yolunda gitmemiş işin açığı.gerçi o kadında sebep olabilecek potansiyeldeymiş o ayrı!:47: amin canım çok sağol
canımmmm çok sağol :70:
ben zaten senin peşini bırakacağını hiç düşünmemiştim canım.seni sevdiğine de eminim ama oluru yoksa,yapacak birşey de yok.Hayırlısı neyse o olsun kuzucum

dukan arası lapa :1: afiyet olsun canım :16:

eline sağlık tatlışım sen mi yapıyorsun sayımları sadece? tekrar yayınlayabilrim sayım sırasını

berenim,paşam,vidividi 5 mesajın altındasınız güzeller???

:38::38::38:pardon kaptanım ya üste mazratımı yazdım emme görmedinmi:27::27::27:bu aralar kafam dumanlı malesef canımda sıkkın panik atagım üstüme çok geliyor:43::43::43:affedin ne olur:5::5:

yediklerimi yazayım
şimdi öylen yediklerim :kkk:
1önce rokayla bir salata yapayım dedim içine peynir ceviz sızma zeytin yagı koydm brokoli koydm sirke koydum yemeye başladım az yedim o kesmedi
bıraktım yarım saat yok yeşil mercimek çorbası içtim 1 etimekle 2 kepçe:56:
akşamada 1 kepçe yeşil mercvimek 5 kaşık yok taze fasülye yemegi
3 kaşık bulgur :56:
1 litrede su :32::32::32:benden bu kadar bebeler öperim herkezi bu arada:38::38:

dukan molaaaa....içsel temızlık zamanı gelmış....:56:
Ecemavi 4*40dk yuruyus

anane 55dk eliptik 1saat fitnes

ansa 210dk yuruyus:nazar:

nev 40dk yuruyus 20dk fitnes

canlarim tahminimce bu haftaki tum sporlar bu degil ama bana bildirilenler bunlar:)

ellerine emeğine gözlerine sağlık canım benımm:7:

menumude arz edeyim ivedilikle...
sabah:dukan krep peynır sutlu neskafe
öğle:çok çok az 2-3 çatal kadar et döner 3 bardak cay ustune şekersiz tabii
aksam:somon balığı lıght kola

saf proteın gunumdu bugun canlar menumde böleeee.....

Back
X