• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:27::27::27::27:tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın :48::48:reglide allahtan degilmi :16::16:ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye beni:9::9::9:tabi bu kiloyla bogazında kalmazsam:9::9:hep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım ben:16::16::16:nefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimki:30::30:korunuyorum emme:9::9:kaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş :9::9:şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et :20::20:sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım seni:57::57:şimdiden kazamız mubarek olsun :kkk:

:18::18::18::18::18::18::18:Şekerim ben bugün cozuttum tamam yarın dan itiaren sorarım sana enim kilo 80.5 geldim bu sabahhh
yarın akşama paylaşalım yediklerimizi ...:4:
:27::27::27::27:ne diyosun aramızda 200 gram var tamam:9::9::9:yaktım seni kızım korkk benden bir lokma senmi beni yicen yoksa benmi seni:9::9::9:bak şimdiden söylüyüm benim terbiyen güzel gider:9::9::9:
:27::27::27::27:tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın :48::48:reglide allahtan degilmi :16::16:ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye beni:9::9::9:tabi bu kiloyla bogazında kalmazsam:9::9:hep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım ben:16::16::16:nefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimki:30::30:korunuyorum emme:9::9:kaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş :9::9:şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et :20::20:sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131::131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım seni:57::57:şimdiden kazamız mubarek olsun :kkk:

:53::53::53::53:gözlerim böle örtledi kız o kahvaltı ney öle:20::20::20:sen çok güzel spro yapıyson bebem ya ben sizin işi çok seviyorum :18::18::18:allah yardımcun olsun :48:

ben varım ebbem yeni geldim bugün araba çarpıyodu altına alıyoud yürüyüş giderken elin ayagım çok gfena acıdı be uyuz şöför arabadan inipte demedi geçmiş olsun bastı gitti korkumdan panik atagım azdı :14::14:allah nasıl biliyosa öle yapsın böyleleri allaha havale ediyorum :16::16:sende ne var ne yok bakalım dügünümüz bitti çok şükür ev işelrini yapıcem yemek yok akşama misafirlerim var yemege tatlısına böregine kadar yapıcem çok işim var çok ben kaçtım yedimeklrimi toplu akşama yazarım şu ev işelrini halledeyim ben :10::10::10:

çok geçmiş olsun paşam

bence seni yemeye iten sebepleri paylaş
kahvenin azı yarar çoğu zarar

annen yaparsa eğer bravo ama bence yaşından dolayı bir dr danışsanız iyi olur[/QUOTE]

canım allah razı olsun inan çok korktum yeminle :5::5::5:kızlar nerdesiniz yaw hu kime deyom :57:

şimdi gelelim rapora:kkk:
sabah 8.30 yola çıktım 10 evdeydim :30:
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-5 yeşil zeytin
2-1 kupa çay yarımını içtim bir çay kaşıgı şekerle
3-2 dilim kurutulmuş ekmek
4-4 çatal yok sahanda yumurta
5-badem domates
6-peynir

öylen yedigim şunlar
1- 4 adet tavuk kıymasından köfte
2- 1 bardak ayran
3- kıvırcık turp havuç az zeytinyagı hakikisituz yarım limon eşliginde salata
4-2 adet kurutulmuş ekmek
5-1 litre su

akşam yediklerim şunlar
1-bir kepçe yok çorba
2-4 yemek kaşıogı kıymalı ıspanagın saplarından yemek yaptım onu yedim
3-öylenki salatadan
4-1 kaşık yogurt
5-beyaz nohutlu pilav yapmıştım bir tatlı kaşıgı yok
allah için güzel yapmışım :9::9:
6-1 çatal yok şambab yapmıştım ona baktım nasıl olmuş diye allah için oda güzel olmuş:9:
7-bir bardak çay
8-soda :32::32:
kızlar benden bu kadar sizler ne alemdesiniz:6::6::6::6:eski topikteki kişiler nerdesiniz yaaaaaa:5:a:5::5::5::5:

1-5 yeşil zeytin
5-badem domates
6-peynir

öylen yedigim şunlar
2- 1 bardak ayran
5-1 litre su

akşam yediklerim şunlar
1-bir kepçe yok çorba
3-öylenki salatadan
4-1 kaşık yogurt
6-1 çatal yok şambab yapmıştım ona baktım nasıl olmuş diye allah için oda güzel olmuş:9:
7-bir bardak çay
kızlar benden bu kadar sizler ne alemdesiniz:6::6::6::6:eski topikteki kişiler nerdesiniz yaaaaaa:5:a:5::5::5::5:

ya guzel verdim ama aldık bi kısmını ben dukanı tavsiye ederim canım ve sporun onemini unutmamak lazım

anladım canım cok tesekkur ederimm:):70:

yaa menü yazınca insan ne yemiş anlıyo..ben gunluk gibi tutyorum yediklerimi bayramda yapmadım ama yine basladım mesela bu hafta kilo alırsam neyin sebep oldugunu gunlugume bakıp anlama şansım oldu tavsiye ederim:49:

en azından tekrar görme ihtimalimiz var şükretmek lazım bunada:52: ama cidden takım olarak bi silkinmemiz lazım haftayada dikkat edersen 7ler seni bekliyo :)

sevindim kaptanım:) ya ipekyolu listeye ekleik ama ses cıkmadı bende cıkardım lısteden pazartesi yazar belki bilemiyorum:26:

keyifsiz olman normal canım bende takım sonucunu görunce oyle oldum ama bunun bize hırs vermesi lazım haftaya super gelelim bi ara ne iyiydin sporda gene baslarsın

öpsene benim içinn:)

gecmiş olsun sanada canım:)

hee anladım bak:D mantıklı ama bi sorum olcak mesela bütün takım yuzdede eksideyken birincimiz olmamalı ve hepimiz kilo vermişken sonuncumuz olmamalı bence

yaa işte tutmamız lazım ben 3öğün helva kavuruyodum kendime 85lerdeyken ..gene korkuyorum artıcak diye

eline saglık canım :)

canım haklısın aslında ya ben biel rahatsız oldum inan çabuk veriyorum diye bu hafta alamadım brokimi az karnıbaharım var meyvede alamadımki tek gittim pazara ilk defa:30::30::30:ay ne eylenceliymiş ya korkunçta degilmiş hep eşimle gdierdim birdaha tekmi gitsem ney:32::32::32:eşime dedim bak dedi korkulucek birşey varmı dedi:9::9:ellerim çok doluydu komşunun 3 kızını gördüm allah razı olsun yardım ettiler eve kadar mutfakta poşetler öle beni bekliyor dolaba yerleşicek eşim görsünde öle koyucem :27::27:1 ıspanak aldım işime yarayan kerevizimde var artık brokimide bir ara alırım :8::8:bu hafta daha degişik diyet yapıcem ben kafama koydum :9::9::9:

:1::1::1:rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim :9::9::9:varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmı:9::9::9:aman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim :29::29::29::29:bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acaba:9::9::9:karar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime :34::34:sonra rakibim beni geçer neme lazım :9::9::9::9:
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı:5::5:
anşa benim rakibimmm:):) paşam bi diyette kal kitabı oku olmazki oyle ama
sabah kahvaltım
süylaç
öylen yemegim
sütlaç
akşam yemegim kabak çorbası az patlıcan ve bulgur pilavı ve salata sorusu olan :36::36::36::36:bugün 1 saati geçti tempolu yürüdüm pazarda eve geldim çok terlemişim 600 gram vermişim anlıceginiz sütlaçları yakmışm yürürken :32::32::32::32:adetim yakınya tatlı canım çekiyor eşim işte gelsede yemek yesek yaw:56::56:
sütlaççı:) yuruyuslerinin toplamını bi yazarmısın paşam liste cıkaralım cumaya
Kızlar nerelerdesinizzzzzzz

:53::53::53:
canım ben telefondan giremiyorum acmıyo kk yı bilgisayara gectim şimdi
dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....

rakıben kurban olsun sana şekeriiimmmm...:32:

sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı:51::51::51:
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...:14:
arkadaş hepi topu 7-8 kılo vercektim oldu 9kılo gazam mubarek olsun...
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....:16:
:) yaa :16::16:atlat bu haftayıda niyeyse hepimizde bi oburluk oluşmus napcazkı :( sporunuda gun içine sığdıramıyosun demekki ansacım merdiven kullanmaya calıs mesela o tarz şeyler yapabilirsin
artık aramızda 1 saat var ben sizden 1 saat önde yaşıyorum
burası iyiki var beni nutella yemekten kurtardı
neredeyse yiyordum
:) ben nutella da değil balla ekmek götürdüm hatta sırf site açılmadğndan:D:D:D
neyı yazcam anlamadım kı neyın deneyımını.ne kdr cok yedıgımımımı:))

burdayız yavrum sülee

ohh masallah
ya su kahve ıyımı kotumu vucudumuz ıcın bılemedım zararı kdr yararıfa var.ne yapcagımı bılemedım:)
neyse canım artık paylasamadın sanırım.. cok yedim bile diyebilirdin ama bu cuma birinci ol mesela naıl fikir:)
bende aranıza katılabilirmiyim
tabikii:)
kızlar superım super annem geldı cumartesı benım kız benı tınlamıor o gunden berı yuzume bakmıyor sıpa ama olsun hemen hatrladı ananesını cok rahatladım kızlar yaaa bıldıgınız gıbı degıl babam haftaya pzt gıdecek hastaneye yatacak uc aylık bır oksıjen tedavısı var ınsallah ıyılesır doner bu arada kıtabı bıtıremesem de tekrar dukana basladık bu sefer kacamaksız basladık dıyorum cunku annemı de gelır gelmez dıyete soktum tek olmıyım dıye
cok cok sevindim canım kitabınıda inşallah o rahatlıkta bitirirsin annenle beraber mutlu zayıflamalar diliyorum sana:)
kaptanım ceza durumum ne oldu benım not alıcam da gecen hafta ıcın ceza aldımmı almadımmı
canım ceza almanı istemıyrouz bizz:)
ben bugün cezayı hakettim cips yedim:43::43::43::43::43:

sabah domat zeytin peynir ekmek makul oranlarda

öğlen cips:43::43::22:daha güzel şaplağı sizden ekliyorum

aralarda mandalina

yarın saat kadar önce ekmek zeytin :2: zeytine dayanamıyorum

1 lokum:20:

ama kilo verdim düne göre:40::1::1:
yaa sen bunları yedin acaba kilo vermiş olmanın gazıylamı yedin neden yedinnnn ayıptır bacım ya:D

kızlar selam ben telefondan giriyorum hep kk ya ama bugun hiç açılmadı şimdi zar zor bilgisayarın başına gectim yani.. Anşacım mesaj sırası 3gun boyunca sende.. havuz açılmış kızlar ben yarın veya perşembe havuza başlıyorum inşallah .. cumartesi ve dün cook deli spor yaptım listede agzınız acık kalcak:) cuma günü spor listemize eklemek istedgniz sporlarınızı bildireblirsiniz.. İpekyol nerde? Yeşilerik nerde? yeşileriği listemize almıştık gelmemiş bugun belki oda acamamıstır ..kızlar ben bugun sporun rahatlğıyla birazcık fazla yedim ballı ekmek yedim iki dilim onun dısında hersey dukan bugun sirkeli suya başladım bakalım kilo verimimi etkilicekmi oyle işte kızlar ben telefonla dakkada bir acmaya calısıyorum ama giremezsem yarına kadar kendinize iyi bakın:)

anane oluyor öyle arada bana :43::43::43:ama kendimi tutmam lazım:45::41::41:ben güçlüyüm yapıcam yapabilirim:52::32::32:

1-5 yeşil zeytin
5-badem domates
6-peynir

öylen yedigim şunlar
2- 1 bardak ayran
5-1 litre su

akşam yediklerim şunlar
1-bir kepçe yok çorba
3-öylenki salatadan
4-1 kaşık yogurt
7-bir bardak çay

:52::52::52::52:aferim rakibim iyi gidiyorsun

gelelim benim yediklerime
sabah peynir yarım yufka ekmek 5 zeytin 1çay bardağı süt

:Öğle kursta olduğum için 1 dilim kıymalı börek:17: ,2 ısırık simit

saat 4 gibi arkadaştaydım , yumurtalı patates omleti, 4 kaşık falan:17::17:

akşam : 1 kase çorba:49::49:

anşaaa cumayı sallayalım da herkesin özel günleri yaklaşmış inş etkilemez
ayyy eveeet ya ben onu tamamen unutmuştum....
kızlar selam ben telefondan giriyorum hep kk ya ama bugun hiç açılmadı şimdi zar zor bilgisayarın başına gectim yani.. Anşacım mesaj sırası 3gun boyunca sende.. havuz açılmış kızlar ben yarın veya perşembe havuza başlıyorum inşallah .. cumartesi ve dün cook deli spor yaptım listede agzınız acık kalcak:) cuma günü spor listemize eklemek istedgniz sporlarınızı bildireblirsiniz.. İpekyol nerde? Yeşilerik nerde? yeşileriği listemize almıştık gelmemiş bugun belki oda acamamıstır ..kızlar ben bugun sporun rahatlğıyla birazcık fazla yedim ballı ekmek yedim iki dilim onun dısında hersey dukan bugun sirkeli suya başladım bakalım kilo verimimi etkilicekmi oyle işte kızlar ben telefonla dakkada bir acmaya calısıyorum ama giremezsem yarına kadar kendinize iyi bakın:)

rakıp makıp dinlemem alırım ayağımın altına ballı ekmek nedir yahuu balı atsaydın ya ağzınaaaqaa.....

eve yenı geldim...ankarayı bilenler için söylıyım altındağ aydınlıkevlerden etımesguta tam 12 dakkada geldim..nasıl diye sormayın resmen rallı yaptım vallaa....nedir benım bu çilem içtim sular içtim sularıı zor yetiştim tuvaleteee:1::1::1:

çok sinirliyim bu arada anlatmassam catlırım ben bugün göreve gittim neyse saat 15.00 da görev aldım saat 00.17 de görev bitti dağılın dediler...allah aşkına hak mıdır reva mıdır esimde işe arabayla gitmişti allahtan bi arkadaşı ile arabayı gönderdi yoksa artık ordan buraya kadar yürüye yürüye yarın sabaha varırırdım heraldee...taksi çevirdim taksiyle gidiyim diye adam bana 125 liraya götürüyüm diyo...otobus yok dolmuş yok...çalışıyorum ama hakkımıda helal etmıyorum...günahtır vallaahii....soğuktan donduğum yanıma kar kaldı...:5:

rakıp makıp dinlemem alırım ayağımın altına ballı ekmek nedir yahuu balı atsaydın ya ağzınaaaqaa.....

eve yenı geldim...ankarayı bilenler için söylıyım altındağ aydınlıkevlerden etımesguta tam 12 dakkada geldim..nasıl diye sormayın resmen rallı yaptım vallaa....nedir benım bu çilem içtim sular içtim sularıı zor yetiştim tuvaleteee:1::1::1:

çok sinirliyim bu arada anlatmassam catlırım ben bugün göreve gittim neyse saat 15.00 da görev aldım saat 00.17 de görev bitti dağılın dediler...allah aşkına hak mıdır reva mıdır esimde işe arabayla gitmişti allahtan bi arkadaşı ile arabayı gönderdi yoksa artık ordan buraya kadar yürüye yürüye yarın sabaha varırırdım heraldee...taksi çevirdim taksiyle gidiyim diye adam bana 125 liraya götürüyüm diyo...otobus yok dolmuş yok...çalışıyorum ama hakkımıda helal etmıyorum...günahtır vallaahii....soğuktan donduğum yanıma kar kaldı...:5:

:48::48::48:kıyamam ya nerede çalışıyorsun görevin nedir

ben herşeyi karıştırır oldum bi saatte bi satırı zor yazıyorum sil düzelt derken:52:neyse bende kapataım bari takımın ışıklarını

:28::28::28::28:vazgeçtim açtım ışıkları:52::52:diğer takımlar uyusun biz eriyelim:1::1::1:yediklerimi yazmıştım zaten cipsi yersen ne beklersin aşırı acıktım 2 tane galiba mandalina yedim 2 bardak süt içtim şu yeni rakı bardaklarıylaa orta boy bir bardak:7::7:sırf ekmek yemeyim diye yarım ekmek yeme kapasitem var heran için bide makarna :56::56:anam canım nasıl makarna istiyor şöyle yoğurtlu salça soslu veya peynirli maydonozl veya salçalı peynirli:56::56::56:ayy ben yatmazsam kalkıp 1 paket mekarna pişirebilirim hadi ben yatayım artık :114::111::112:

anane oluyor öyle arada bana :43::43::43:ama kendimi tutmam lazım:45::41::41:ben güçlüyüm yapıcam yapabilirim:52::32::32:
tutcaz kendimizi canım o aralarda noluyosa banada oluyo işte hep yeme krizleri mahvediyo
gelelim benim yediklerime
sabah peynir yarım yufka ekmek 5 zeytin 1çay bardağı süt

:Öğle kursta olduğum için 1 dilim kıymalı börek:17: ,2 ısırık simit

saat 4 gibi arkadaştaydım , yumurtalı patates omleti, 4 kaşık falan:17::17:

akşam : 1 kase çorba:49::49:
onları eritmek lazım cok karbonhidrat var yav

bugun ericek o ekmekler bacım:) ben anlamadımki taksiylemii gittin o saattede bi ulaşım olmuyo malesef ankarada taksi dılında.. servisiniz falann yokmu koskoca teşkilatsınız ? mesaini ayarlasan ya üzüldüm ben
:28::28::28::28:vazgeçtim açtım ışıkları:52::52:diğer takımlar uyusun biz eriyelim:1::1::1:yediklerimi yazmıştım zaten cipsi yersen ne beklersin aşırı acıktım 2 tane galiba mandalina yedim 2 bardak süt içtim şu yeni rakı bardaklarıylaa orta boy bir bardak:7::7:sırf ekmek yemeyim diye yarım ekmek yeme kapasitem var heran için bide makarna :56::56:anam canım nasıl makarna istiyor şöyle yoğurtlu salça soslu veya peynirli maydonozl veya salçalı peynirli:56::56::56:ayy ben yatmazsam kalkıp 1 paket mekarna pişirebilirim hadi ben yatayım artık :114::111::112:
yemedin dimi gerberamm:)
gunaydın bebeklerımmmmmmmmm nasılsınız
gunaydın canım:)

günaydın kızlar:) bugun havuza başlıyorum bilginize:D cok mutluyum ya sonunda açıldı havuz artık hergun gidicem hasta oldugumdada normal spor salonunu kullanıcam :) şimdi açıköğretimin kitaplarını almaya gidicem ordan eve gelip hemen havuza :) annemin hesaplarına göre bir ayda düzgün yeme ve sporla manken gibi olablirmişim aralıktada 65 diyo hayırlısı bakalım:D

tutcaz kendimizi canım o aralarda noluyosa banada oluyo işte hep yeme krizleri mahvediyo

bugun ericek o ekmekler bacım:) ben anlamadımki taksiylemii gittin o saattede bi ulaşım olmuyo malesef ankarada taksi dılında.. servisiniz falann yokmu koskoca teşkilatsınız ? mesaini ayarlasan ya üzüldüm ben

yemedim tabiiii bende yicek göz varmı az daha gayret bu haftaki hedefime ulaşacağım:23::23:

niye kimsecikler yok bugün tatilmi ilan edildi haberimiz yok:1::1:neyse kahvaltı yapamadım şimdi makul ölçülerde yağsız yoğurtlu makarna 2-3 kaşık suyundan almadan patlıcan yemeği yedim şimdide 2 bardak suyumu içiyorum:27:

gunaydın bebeklerımmmmmmmmm nasılsınız
günaydın anneee annneeee anneciğimmm:33:

bizde mesai ayarlaması yok ne yazııkkı nereye ne zaman derlerse o zaman ordasın sabah 5 te de ev aramasına gittim bu gun izinliyim şükür yenı kalktım valla ama hastalanıyorum sanırsam dün fena ayazı yedim....
ananecim servis bizde sadece cevikte var rezalet yanı dedim ya eşim arabayla işe gitmişti diye şefinden izin aldı 15 dakıkalık arabayı getirdi saolsun onu çankayaya bıraktım arabayı aldım geldim imkanı yok taksıye o para verilir mı yaa...:ssz:
günaydın kızlar:) bugun havuza başlıyorum bilginize:D cok mutluyum ya sonunda açıldı havuz artık hergun gidicem hasta oldugumdada normal spor salonunu kullanıcam :) şimdi açıköğretimin kitaplarını almaya gidicem ordan eve gelip hemen havuza :) annemin hesaplarına göre bir ayda düzgün yeme ve sporla manken gibi olablirmişim aralıktada 65 diyo hayırlısı bakalım:D

yürüüü be rakıbem kım tutar senııı.....anneler ne söylerse doğru söyler....:ssz:

:46::46::46::46:arkadaşlar gerberamız akşam makarnayı yememış lutfen alkışlayın kızcağızı...kuzum benım canımda bazen olmadık vakıtlerde ister makarnayıı....helal olsun vallaa yememişsin....:46::46::46:

cnm senin durumun oldukça özeldi ve böyle bir durumda tabiki ceza söz konusu bile olamaz diye düşünüyorum ben kaptanda aynı görüşte ve kararı bizlere bırakmıştı diye hatırlıyorum:54:
cok tesekkurler cnm anlayısın ıcın:29:
gidecek berenim gidecek bu hafta biz birinci geleceğiz:23::23::23::23::23:
ınsallah yaaa ben arkadaslarıma guvenıyorum hemde cok
ben bugün cezayı hakettim cips yedim:43::43::43::43::43:

sabah domat zeytin peynir ekmek makul oranlarda

öğlen cips:43::43::22:daha güzel şaplağı sizden ekliyorum

aralarda mandalina

yarın saat kadar önce ekmek zeytin :2: zeytine dayanamıyorum

1 lokum:20:

ama kilo verdim düne göre:40::1::1:
ya nasıl yaparsın bolebısey gercekten kızmaktan cok uzuldum sen benı gaza getırdın hemde cıps yemıssın her elım kacamaga uzandıgında aklıma sen gelıyorsun lutfen lutfen lutfen:47:
gözün aydın rakibem sen dukana başladıysan bu hafta geçersin beni:5:
ama olsun takım birinci olsunda:23:
eee gaza getır getır gecerım tabı hadı sende bıraz gayret lutfen yaaaaa hergun ozellıkle menunu kontrol etcem haberın olsun canım sımdılık kacamaksız gıdıyor:46:

oncelıkle anlayısın ıcın cok tesekkur ederım canım hemde cok ınsallah kaptanımız aynı dusunuyordur ve havuz fıkrı super en sevdıgım spor yuzme yaaa bayılıyorum hele sonrasında cıkınca bole vucudun pelte pelte bır yorgunluk dusuyor ya ınsanın ustune super o duyguyu bıle severım yanı ama cıkınca kendını kaybetme cunku su acıktırıyor tatlım:29:

Back
X