tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın
reglide allahtan degilmi
ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye beni
tabi bu kiloyla bogazında kalmazsam
hep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım ben
nefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimki
korunuyorum emme
kaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş
şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et
sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım seni
şimdiden kazamız mubarek olsun
:18::18::18::18::18::18::18:Şekerim ben bugün cozuttum tamam yarın dan itiaren sorarım sana enim kilo 80.5 geldim bu sabahhh
yarın akşama paylaşalım yediklerimizi ...![]()

tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın
reglide allahtan degilmi
ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye beni
tabi bu kiloyla bogazında kalmazsam
hep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım ben
nefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimki
korunuyorum emme
kaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş
şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et
sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131::131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım seni
şimdiden kazamız mubarek olsun
gözlerim böle örtledi kız o kahvaltı ney öle
sen çok güzel spro yapıyson bebem ya ben sizin işi çok seviyorum :18::18::18:allah yardımcun olsun
ben varım ebbem yeni geldim bugün araba çarpıyodu altına alıyoud yürüyüş giderken elin ayagım çok gfena acıdı be uyuz şöför arabadan inipte demedi geçmiş olsun bastı gitti korkumdan panik atagım azdıallah nasıl biliyosa öle yapsın böyleleri allaha havale ediyorum
sende ne var ne yok bakalım dügünümüz bitti çok şükür ev işelrini yapıcem yemek yok akşama misafirlerim var yemege tatlısına böregine kadar yapıcem çok işim var çok ben kaçtım yedimeklrimi toplu akşama yazarım şu ev işelrini halledeyim ben
![]()
çok geçmiş olsun paşam
bence seni yemeye iten sebepleri paylaş
kahvenin azı yarar çoğu zarar
annen yaparsa eğer bravo ama bence yaşından dolayı bir dr danışsanız iyi olur[/QUOTE]
canım allah razı olsun inan çok korktum yeminle