• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay sonunda geleildim ya çok üzücü bir gündü bugün vefat eden teyzenin 7siydi aklıma geldi o kötü günler içim daraldı ya babamda evdeydi bugün nete giremedim pek:5:

:47::47::47::47:ufff o kadar yazdım net bi gitti sinir oldum bide pc kasıyor bi oyun sitesine girdiğim için aman ya:43::43:

ananee canım bende hergün yarım saat yürüyorum canım
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende yarından itibaren menümü yazacam bu gün çok karışık oldu azıcık ondan azıcık bundan
bende yazıcammm bende bu aralar kaldım bole

ay sonunda geleildim ya çok üzücü bir gündü bugün vefat eden teyzenin 7siydi aklıma geldi o kötü günler içim daraldı ya babamda evdeydi bugün nete giremedim pek:5:
basın saolsun tekrardan
günaydın kızlarr....
gunaydınnn bebemm

Ablana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:d

Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..

Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)

Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hic:( shirtaki noodles diye bisey var kalorisiz noodle oluyo kendisi makarna gibi bak yurtdisinda bulabilirsen istedgn kadar yiyebilirsin kalorisi yok karbonhidrat yok ama makarna tadinda onu bi arastir istersen:)

Insallah ya biraksam super olcak

Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)

Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:d
uff ya nescafe selulıt yaparmı

bugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
kızlar sabah asuremı yaptım mısler gibi oldu...gelın de yıyelım yaaaa...çok az esmer şeker attım gerisi meyve sekerlerii...:56:
gec gıttın dıe hemen asuremı yaptın ben olsam uyurdudm:))
bizde yarın burdaki gurbetçiler toplanacaz inş aşure yapacaz aşure bahane sohbet şahane

ahhh bende byılırım çok yerim diye yapamıyom
:) kolay gelee:)

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende yazıcammm bende bu aralar kaldım bole

basın saolsun tekrardan
gunaydınnn bebemm

uff ya nescafe selulıt yaparmı

gec gıttın dıe hemen asuremı yaptın ben olsam uyurdudm:))
:) kolay gelee:)

eveeeet ya ben eskıden çok uyurdum ama ne yazıkkı eskı performansımın yerinde yeller esiyoo....annem bağıra bağıra kaldırırdı yataktan ama gel gör şimdi ne hallerdeyim...:25:

başınız sağolsun

bugün sabah domates peynir ekmek soğan yedim

miktar miktar

günaydın kızlarr....

sanada günaydın
eveeeet ya ben eskıden çok uyurdum ama ne yazıkkı eskı performansımın yerinde yeller esiyoo....annem bağıra bağıra kaldırırdı yataktan ama gel gör şimdi ne hallerdeyim...:25:

bende uyku sorunu yaşıyorum maalesef

ekıbe cıkıyorum ben kahvaltımı da yazıyım akşama görüşürük artıkın
1 kase aşure....:56:

tam bana göre

:))) hahahah ne guzel kahvaltı o oyle:))

bende sımdı bısler atıstırdım...
bı dılım ekmek
yumurta
oeynır

biraz daha renklendir bence ama fena değil

sabah 2 dilim ekmek 1büyük köfte domates 1 adet yeşil soğan yedim 1çay kaşığı nutella

sonra öğlen burada 1 saat önde yaşıyorum

1 lokma tereyağlı bazlama salatalık şekersiz çay

aslında bende menümü beğenmedim çünkü uzmanlar öğlen rotein akşam sebze ağırlıklı beslenmeyi öneriyor

cezamı yemişimdir dedim ama daha sayım yapılmamış :27: günün ilerleyen saatlerde yerim artık:9:

öğln yemeği olarak sayarsak çünkü bu saatte yeni yedim 2 umurta yedim peynirli 2 tanede sosis doğradım içine hiç sosis yemem aslında 2 dilimde ekmek yedim akşama yani saat 5te kıymalı makarna yada sarımsaklı yoğurtlu makarna yiiyebilirm ama değişirde bana karar olmaz:9:

Back
X