- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhananee canım bende hergün yarım saat yürüyorum canım
bende yazıcammm bende bu aralar kaldım bolebende yarından itibaren menümü yazacam bu gün çok karışık oldu azıcık ondan azıcık bundan
basın saolsun tekrardanay sonunda geleildim ya çok üzücü bir gündü bugün vefat eden teyzenin 7siydi aklıma geldi o kötü günler içim daraldı ya babamda evdeydi bugün nete giremedim pek![]()
gunaydınnn bebemmgünaydın kızlarr....
uff ya nescafe selulıt yaparmıAblana gecmis olsun canim ya.. Colada ne olsa iciyorum artik bilmiyorum ne var ama azalttim sukur.. Ben hamaratmiyim tembel oldum daha dogrusu kendime vakit ayirmaktan duzgun yemek yapamiyorum ama kaynanam sen ol ben daha ne istyimmm:d
Yaziyorum canim cumaya ansa ve bana ozel liste cikarcaz sizde ses yokki.. Su niyetine iciyodum resmen bende genclige verip selulite takmadim ama basladi artik sporla az kafeinle duzeltcez bi sekil..
Kaptanim pastil falan al istersen:) kursunu bilmiyodum hayirli ugurlu olsun sen simdi cok guzel seyler pisirirde kilo veremezsen nolcak:d saka bi yana insallah gonlunce olur annemde bi zamanlar kendi cafesini acmak istiyodu hevesliydik yer falanda bakmistik insallah size kismet olur:)
Almanyada varmidir bilmiyorumki mate bitkisinin cayi oluyo kendisi yada almanca ismi vardir onuda bilemiyorum hicshirtaki noodles diye bisey var kalorisiz noodle oluyo kendisi makarna gibi bak yurtdisinda bulabilirsen istedgn kadar yiyebilirsin kalorisi yok karbonhidrat yok ama makarna tadinda onu bi arastir istersen:)
Insallah ya biraksam super olcak
Tatlilar benide taciz ediyo gittim light dondurma aldim bi kase yedimm:)
Tokum ama bu mesaj aciktirdi beni iyimi:d
gec gıttın dıe hemen asuremı yaptın ben olsam uyurdudm:))bugun ıse gec gıtmenın bedeli bu saate ısten gelmek oldu bende ne kadar sevımıstım yarın gec gel dediklerinde amaç farklıymış....sonuç dokuzda isten cıktım eve yenı geldim...
kızlar sabah asuremı yaptım mısler gibi oldu...gelın de yıyelım yaaaa...çok az esmer şeker attım gerisi meyve sekerlerii...![]()
:) kolay gelee:)bizde yarın burdaki gurbetçiler toplanacaz inş aşure yapacaz aşure bahane sohbet şahane
ahhh bende byılırım çok yerim diye yapamıyom
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende yazıcammm bende bu aralar kaldım bole
basın saolsun tekrardan
gunaydınnn bebemm
uff ya nescafe selulıt yaparmı
gec gıttın dıe hemen asuremı yaptın ben olsam uyurdudm:))
:) kolay gelee:)
ekıbe cıkıyorum ben kahvaltımı da yazıyım akşama görüşürük artıkın
1 kase aşure....![]()
ay sonunda geleildim ya çok üzücü bir gündü bugün vefat eden teyzenin 7siydi aklıma geldi o kötü günler içim daraldı ya babamda evdeydi bugün nete giremedim pek![]()
bugün sabah domates peynir ekmek soğan yedim
günaydın kızlarr....
eveeeet ya ben eskıden çok uyurdum ama ne yazıkkı eskı performansımın yerinde yeller esiyoo....annem bağıra bağıra kaldırırdı yataktan ama gel gör şimdi ne hallerdeyim...![]()
ekıbe cıkıyorum ben kahvaltımı da yazıyım akşama görüşürük artıkın
1 kase aşure....![]()
:))) hahahah ne guzel kahvaltı o oyle:))
bende sımdı bısler atıstırdım...
bı dılım ekmek
yumurta
oeynır
başınız sağolsun
miktar miktar
sanada günaydın
bende uyku sorunu yaşıyorum maalesef
tam bana göre
biraz daha renklendir bence ama fena değil
bende su asureyı yıyemıorum hıç yaaaakşama aşure olduğu için akşam yemeği yemeyeceğim
sanada cnmgunaydin herkese cani gonulden
:)))))))))))))))cezamı yemişimdir dedim ama daha sayım yapılmamışgünün ilerleyen saatlerde yerim artık
![]()