• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azerikizi hg canim nasilsin :54::54::54:

hehe selam.süper ya,diyete karar vermissin.ayy bende mi gelseeeemm.benim gibi 2 ayda 7 kilo alabilen bir hatun aslinda bir an önce takima katilmasi lazim ama henüz bogazima tepmekle mesgulüm.simdilik o istek gelmedi:6:
sana basarilar diliyorum canim arkadasim

burdayim canim bi yere gitmedim
geldimde
listeye almadan once kaptaninizla vede takim arkadaslarinizla gorus birligine varin oyle gireyim yisteye.sorun cikarmak istemem
:18:

aşk olsun cnm ya olurmu öyle şey inan meşgul olmasaydım eklerdim listeye ama :26:ama cnm bnm öyle düşünmene üzüldüm seni istemesek niye burada olasınki:ssz::ssz:

hehe selam.süper ya,diyete karar vermissin.ayy bende mi gelseeeemm.benim gibi 2 ayda 7 kilo alabilen bir hatun aslinda bir an önce takima katilmasi lazim ama henüz bogazima tepmekle mesgulüm.simdilik o istek gelmedi:6:
sana basarilar diliyorum canim arkadasim

katildimda daha giremedim takima kenardan kenardan devam ediyom .istek gelince sende gel beraber basliyak beraber bitirelim:46:

ogretmen arkadaslarımın ogretmenler gunu kutlu olsun ......

evet canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

şimdi gelelim rapor vermeye:1:
sabah kahvaltısında yedigim
2 dilim çadar ekmeginden tost bir bardak ıhlamur
öylen cennet hurması
akşamada bol salata yemeyi düşünüyorum onlar hamur işlerini götürüken ben salataya talim :9::9::9:

menü güzel

sonuncu olmuşuz:19::19::19::19::19::19::19::20::20:

hadi canımm...o kadarda kötü diildi bence sonuçlarımız ama mıllet azimli biz biraz yavaş kalıyoruz yanlarında....

kızlar ben bu takımın haftalarca birinci olduğu zamanları biliyorum kı eskı uye olduğu için ganfed de bilir....hadi artık ya vereceğimiz alt tarafı yağ verelim kurtulalım kızlar bıraz daha azimmmm...
ananecım rakıbem gectin gene benı....:41:

hadi canımm...o kadarda kötü diildi bence sonuçlarımız ama mıllet azimli biz biraz yavaş kalıyoruz yanlarında....

kızlar ben bu takımın haftalarca birinci olduğu zamanları biliyorum kı eskı uye olduğu için ganfed de bilir....hadi artık ya vereceğimiz alt tarafı yağ verelim kurtulalım kızlar bıraz daha azimmmm...
ananecım rakıbem gectin gene benı....:41:

bilirim tabi canim bence bu hafta o gunleri aratmayacak onuclar alabiliriz.cokda zor degil demi kizlar.dedigin gibi alttarafi yag yakacagiz o pis yaglari haydin herkes spora .eger spora cikamiyorsaniz disari internette lesie sansone var evde yuruyus programi 5 mile isteyenler yapabilir ben ilk girdigimde onunla cok kilo verdim hemde kisa zamanda kendimi daha dinc hissediyordum onla yine basliyacam. sizleride katilima bekliyorum.:65:bu hafta birincilik bizim olmali

Kizlar selam internetimiz bozuktu ttnetci geldi halletti biraz once k.bakmayin ya simdi dpor listemizide cikaririm birazdan rakibem bi haftada sen gec beni ya:) kizlar ivmeyi hizlandirmak lazim cidden sonlarda olmak yakismiyo bize..

sonuncu olmuşuz:19::19::19::19::19::19::19::20::20:
nazara geldik nazara herkez izinde havalar sogudu yrüyüş yok kimimze alet var kimimizde yok hayat böyle birşey işte:14::14:işşalah bu hafta brinci oluruz ben yagmur yagmazsa eger sogukta olsa pazartesi yürüyüşe gidicem eve gelincede plates yapıcem akşamada eşim gelsin memkik çektiriicem artık güle oynaya yuvarlanana kadar çekerim mekik :1::1::1:bu hafta çık fena hırs yaptım kızlar hadi sizde katılın peşime yemedende veriliyo kilo bu hafta dahada olmazsa meyve salata yicem vericem bu kiloları işte o ka 1 olmalıyız:47::47::47:birinizi kaçamak yaparken görürsem vay halinize aklınız varsa kaçamak yapmayın ona göre:47::47:yoksa yersiniz ahanda böle şaplagı:57::57:işte o kaaaaa kendi anneligimi düşünemiyorum ben ya çocugum yandı:9::9::9:
kızlar herkese günaydınnnn....
keyiflı hafta sonları diliyorum herkeşlere....:16:
canıms anada günaydınlar olsun :3::3:
menun guzelmis canim basarilar:34:
sagol bebem bu arada tanışamadık seninle ben paşa:3::3:11 senelik evliyim 3 bbegim evfat etti :14:kilomu verene kadar bebek düşünmüyorum :5::5:işşallah azim edicem 75 düşünce stratı vericem ama diyete asılmam lazım vucudum ok su tutyor bu aralar vitamin çok kullanıyorum onlarmı şişiriyo acaba:44::44:
paşa gene çalışıyon Maaşallah
canım sorma allah var ilk defa yaptım şöbiyeti allahım nede gzüel olmuş millet övdü durdu eni paşa elelrine saglık güzel olmuş diye vallahi diyorum bazen yemek üzerine iş yerimi açsam :9::9::9:sizlerde gelmedinizki
evet canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

menü güzel

sagol bbem herkezin ögretmenler gününü kutlarım bebeler:3::3::3::3:güzel bri hafta sonu dilegiyle:38::38:

Kizlar selam internetimiz bozuktu ttnetci geldi halletti biraz once k.bakmayin ya simdi dpor listemizide cikaririm birazdan rakibem bi haftada sen gec beni ya:) kizlar ivmeyi hizlandirmak lazim cidden sonlarda olmak yakismiyo bize..

ananecim gelmenle çıkman bir olmuş ama ya:5::5:
kahvaltıda yediklerimi yazayım :6:
açık çay bir kupaa tel peyniri 2 dilim çavdar ekmegi badem domates öylenede cennet hurması yerim akşamada allah kerim :16::16:

anşa 105dk yürüyüş 60 dk egzersiz 50mekik:nazar:

ananee 45dkeliptik 45dk egzersiz 240dk yüzme :nazar:

gerbera 135 dk yürüyüş:nazar:

ecemavi 210dk yürüyüş:nazar:

Back
X